70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.

çok geçmiş olsunnnn inş. verirssin fazlalıklarını ama 43 de çok azmış yane 55-60 iidir sana :)

hayır bi keremmmm biz kardeşiz onunlaannnn hııhhh

hehehe

ivit şi is may sistır

ana valla ben gıbı konusuyun ha kız yoksa bız kardesmıyız

başka bir kardeşim oldugunu snamıom ama bu yaştan sonra
bu tramvayı kaldırabiliri miyim sanmıyorum
çünkü tramvay kaldırmak o kadar kolay bişey değil
ya bildiin ağır yani hele içinde insan varken imkansız

canım ya çok gecmıs olsunn çok üzüldüm şimdi nasılsın
herhangi bi sorun oluyor mu inşallah sıhhatin iyidir
ama kilo tabıı kı eklemelri fln çok yoruyo agrıtıyo yanı inş. kilolarını da verirsin

orta karıştırıcı hüüüüvvvv

yes honey ! we are crazy halalujaaaa

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım ya.Baya bir sıkıntı atlatmışsın. Allah ayrdımcın olsun inşallah.60 kilo ikimiz içinde ideal gibi öncelikle sağlıklı birşekilde zayıflamanı sonrada hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olmanı dilerim Allah'tan.Beraber kurtuluruz inşallah şu fazlalıklardan..sağlıklı bir şekilde ama.

evet hedefımızı bellı benım en az 60 olmam gerek 55 de ıdeal ıstedıgım bu zaten saglıklı bır sekılde vermek menu de neler var sana m ı gelsem nee ayyy farkında olmadan kendımı davet etmısım hemencık

Daha önce diktiğin bi iki elbise de güzeldi zaten.
Hayırlısı olsun canım. Güzel güzel ciciler yapacagından eminim.
Kapını çalabilirim yani beni zayıf gösterecek hileli elbiseler hazırlarsan

sagol cancagazım

hadii kızlar bana müsade çıkıyım artıkkk

yemeğe girişiyimm artıkk

öptüm hepiniziiii yine gelirim inş..

kızlar benım menu bellı olmus ben calıstıgım ıcın kayınvalıdem de yemeklerı yıyoz sagolsun allah basımızdan eksık etmesın kendısını domates corbası kofte patates kızartması salata tursu ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…