merhaba canım biraz kendimi anlatayım ben 1980 doğumlu 1.64 boyunda ve 76 kiloyum.3,5 yaşında bir kızım var.Evlendikten sonra eşimle Antalya ya yerleştim ve çalışmayı bıraktım.Eh bilirsin evde oturdukça da gelsin kilolar..ama bu yaza incecik girmek istiyorum inşallah.Çünkü artık çok sıkıldım bu halimden..İstediğim hiçbir şeyi giyemiyorum.bu durum beni çok asosyal hale getirdi özgüvenim yerlerde.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..sende özelliklerini yazarsan sevinirim
aaa ne güzel :) güzel şeler çiziktirirsin inşallahh :)
eyvallah hacı
bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.
ana valla ben gıbı konusuyun ha kız yoksa bız kardesmıyız
çok geçmiş olsunnnn inş. verirssin fazlalıklarını ama 43 de çok azmış yane 55-60 iidir sana :)
hayır bi keremmmm biz kardeşiz onunlaannnn hııhhh
hehehe
hayır bi keremmmm biz kardeşiz onunlaannnn hııhhh
hehehe
ana valla ben gıbı konusuyun ha kız yoksa bız kardesmıyız
bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.
orta karıştırıcı hüüüüvvvv
yes honey ! we are crazy halalujaaaa
annamadım ihihihi
çok geçmiş olsun canım ya.Baya bir sıkıntı atlatmışsın. Allah ayrdımcın olsun inşallah.60 kilo ikimiz içinde ideal gibi öncelikle sağlıklı birşekilde zayıflamanı sonrada hayırlı sağlıklı bir evlada sahip olmanı dilerim Allah'tan.Beraber kurtuluruz inşallah şu fazlalıklardan..sağlıklı bir şekilde ama.
Aman sabahlar olmasin
ne ediyonuz kızlar ...
ben dışardan geldım bır dolu resım malzemesı vardı alınıcak onları halletım Allahtan tamamladım eksık kalmadı...
Bu arada stilistlik eğitimi almaya basladım size söylememiştim... bakalım sımdılık cok guzel gıdıyor...
ivit şi is may sistır
başka bir kardeşim oldugunu snamıomama bu yaştan sonra
bu tramvayı kaldırabiliri miyim sanmıyorum
çünkü tramvay kaldırmak o kadar kolay bişey değil
ya bildiin ağır yani hele içinde insan varken imkansız
canım ya çok gecmıs olsunnçok üzüldüm şimdi nasılsın
herhangi bi sorun oluyor mu inşallah sıhhatin iyidir
ama kilo tabıı kı eklemelri fln çok yoruyo agrıtıyo yanı inş. kilolarını da verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?