70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahım yaaaaaaaaa

tam sayfayı açıyorum geçmişe bakacam bişeyler yazacam ya yanıma biri damlıyor ya telefon yada başka bişey çıkıyor. yoğunluktan az kaldı tırlatmama İmdaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttt:18:

bugün yediklerimi yazayım bari

sabah: 2 dl çavdar
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
2 dl salam

öğlen: azcık çorba birkaç kaşık aldım
yarım tabak makarna yarım bile değildi çok azdı ama (olmadı derya olmadddııııı)

akşam: ızgara tavuk yicem sadece yağsız göğüs eti

ara öğün yapmadım hiç acıkmadım nedense. bende bugün bi tuhaflık var acıkmıyorum ama sevdim bu tuhaflığı

yahu bıu insanlara yüz vermeye gelmiyo ,

işyerinin çaycısı hergün alıştı 15 dk kala 10 dk kala çıkmaya bugün 6 da çık dedim tafra yapıyo bide bende kızdım ben sana yüz verdim tepeme çıktın diye. çıkış saatin 6 dedim ondan önce bana çıkayımmı diye gelme dedim. kalp kırmak istemiyorum ama iyi niyetiminde kullanılmasından hoşlanmıyorum. hergün hergünde yapılmazki ya bende 7 den önce çıkmıyorum nihayetinde onun saati 6 bekleyecek 6 yı yüz verdim deliye geldi sıçtı halıya bide haklı gibi afra tafra

Allah yardımcın olsun canım

herkese iyi akşamlar kızlar ben işlerimi toparlayım 7 ye kadar anca biter. yarın işallah gelebilirim aynı maraton devam edecek sanırım eleman gelene kadar.. hepinizi öpüyorummm sevgiyle kalın

merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..
canım ben anlamadım kaçtın önceden ,yani 76.6ykenden buyanamı hiç tartılmadın,,veya ne zaman 76kg idin,,ve bu kiloya kaç günde düştünde bukadar şaşırıyorsun,,eee bide bak sana kendimden örnek vereyim bende 6 küsür kilo verdiğimde hiç ama hiç belli değilmiş vücudumda,,9kilo verdiğimdede öyle gibi,ama resimlere bakarsan fark azda olsa görünüyo,ama ozaman aynada hiç değişiklik yok gibi geliyodu banadaa,,hemde aynı elbiselerle çekildim fotoları genelde fark daha güzel belli oldu ozaman

73.7kiloym üsttekilerle pekte bi farkı yok gibi bence

burdaki halimse 73le 64kilo aradaki fark ancak burda bariz belli oluyodaha yolun var yani canım sabret ogünlerden bende geçtim inan hiç fark olmıycak gibi geliyodu,,foto çekin ilerde çok lazım olucak

ve finaaaall bunlar şuanki halim canım sabret elbetteki ineceksin bu hale sende illakii

tesekkur ediyorum tugbacim
rica ederiiiimm
evet en sonunda kavuştuk..ne yapmamız lazım benim pek fikrim yok çünkü.Kilo bildirimlerimizi berabermi yapıcaz nasıl olacak senin fikrin var mı?banada yardımcı olurasan sevinirim..
naf açıklamış canım anlamadıysan anlatırım sonraa tenhadaaa
ivit en butiğinden bi pasta becerebilirsem 2 katlı
becereemzsem gecekondu eheueheu :d

waoooow çok güüzeell
ay yaa çok geçmiş olsun,,neler yaşamışsın öyllee,,onların yanında kilo vermek en kolayı olsa gerek sıkma canını

bak bak meydan okumaya bak bütün ortileri yenceklermiş

abboovv edirnee kızz

duydun mmu yenceklermiş kız bizi

Biiz kiii gelmiş gecmıs haftanın birinci ortisiyiz öhöm öhöm ona göre yani

ehuehuehuhehu söxzlerime başlamadan önce orticiğimin yanaklarından öperim...... sevgili arkadaşlar cumaya az kaldı hadi bakalım kim daha çok kilo vercek

bugünkü menümü vereim
sabah: 1 oktavıa kahvaltı saati
ara :1/2 kivi 1 türk kahvesi
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek kıymalı 1 dilim kep. ekmek salata
ara :3 tane çörekotlu form bisküvi böğürtlen çayı
akşam :1 kase kırmızı mercimek çorbası haşlanmış karnıbahar sarmısaklı yoğurt 1 dilim kepekli ekmek 2 kaşık tobalıklı meksika fasulyesi
5 mil leslie yapıcam kısmetse ıhlamur çayı içiçem 2 -2.5 lt su

tuuğbaa çok güzel zayıflamışsınn maşallaahhh

senin boy kaç bu arada kilo verirken sporda yaptın mı yaptıysan neler yaptın ne sıklıkla yaptın ???

bende 61.4 üm ama sen benden daha zayıf duruosun boy farkı mı acaba yoksa sporla mı alakalı ben yeni spora başladım 3 hafta oluyoda

maşallah maşallahh tü tü tü

oo cok guzel gorunuyosun 63-64 kilo sana cok yakismis.ama en son resimdeki halin ideal bence.orneksin

1.68boyum canım bu arada ikinizede teşekkürler kızlar darısı başınızaaa,,spor yaptığım söylenemez son 2 aya kadar anca aklım başıma geldi 58e inmek için oda,,yoksa spor falan yapmadım kilo vermeye başladığım zamanlarda,,62yken egzersizlere başladım,,leslieyle yürüyüşede 1hafta olmadı bile başlayalı öyle iştee,,çok mutluyum oyüzden nadir insanlardan biriyim heraldee

hımmmm ne güzel boyunda var ben 1.61 im hesaplayıcılarda 54 ideal kilom yazıo ama ben önce 58 e bi iniyimm gerisine bakarız artıkın

Ellerine sağlık cnm. Öncelikle kaptanımızı tebrik ediyorum. Ardından Orttiiimmm başarılarının devamını dilerim cnm. Bende arkalarda nal topluyorum

Çoook geçmiş olsun NaFcım, allah şifa versin. Mide rahatsızlığı çok kötü hakikaten dikkat et barim yediklerine cnmcığım.

Son düzenleme:
Ben yine bi geçmişe dalayım. Oku oku bitmiyoo ne kadar çok muhabbet etmişiniz yahu. Bugün kursum vardı hiç giremedim. Sabah çıktım evden. Ay çalışanlara allah kolaylıklar versin. Bende çalışıyordum ama unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…