70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ortadakı gıbı olmak ısteyrum bıras yolum uzun emme napalım hacı yılların verıdgı kıloları bı anada atamıycagıma gore yavas yavas:)

merhaba kizLar napiyonuz nörüyonuz bakem ben bacaciyi bekLiyom 10-14 arasi dedi daha da geLmedi

suziii hosgeldın kız naber görüşemiyoz gene iş başındasın bakıyom da bacacıyla ne ısın var bakım ısler karısık anlasılan gene allah kolaylık versın canım

banada atarmısın tatlım bende bı cd var ama fazla hareket yok sadece konuşuyo yabancı bı kadaın

tmm kıslar sizede yolluorum linki

arzucum masaLLah sende boy var bu kizLarda o yok gibi görüniyo bayadir senLende sohebt edemedik nasiLsin canim

bende tam sana yazmıstım canım saol ıyıyım şükür sen de iyisindir inşallah annenler gelınce yükün hafıflemıstır bıraz umarım.valla boyları var mı bılmıyomda suzıcım ortadakı hıc orta hallı bı kılo gelmedı bana anlıycagın bıldıgın çiroz yani

rica ederim şekerim

bilmem valla bana pek uygun gelmedi diyet ama memnun olan çok kişi varr :44:

bazı püffleri güzel :) omega alımı olsn ceviz kuruyemiş tüketimi

tuz ile ilgili vediği bilgilerr :) kaya tuzu sağlık ve diyet için çok öenmli aslında ama kullanmıyoruz ıstee

ay ne güzel benim evde de keşke yemeği yapan biri olsa. gerçi benim kayınvalide yapmaz bana yemek falan ama anneciğim olsa yapardı
ya ben sağdakine razıyım. şöyle bir iki santim kolunu incelt azıcık beli de incelt ooo şahane hatun. hatta bu hali bile iyi
tmm kıslar sizede yolluorum linki

çok sağol link için...

suziii hosgeldın kız naber görüşemiyoz gene iş başındasın bakıyom da bacacıyla ne ısın var bakım ısler karısık anlasılan gene allah kolaylık versın canım

kalp kalpe karsi derler bugün evde kaldim bacacilar gelecek diye niye cagirdin zaten yaptirmissin dediler e bana mektup yoladilar dedim mektup da isyerinde kaldi neyse gittiler simdi isLer karisik kafam karisik karisik karisik dolasiyom gercekden de annemgil gelince biraz olsun rahatladim cok sükür
haftasonlari gelengiden cok oluyor ama onlar tatli telaslar
ben kendimlen karisilasitrsam hepsi benden daha az sanki isyerinde bi foto cektiler sok gecirdim artik sirkelenip toparlamam lazim kendimi agliyasim geldi resmen tam bi tosun pasa olmusum haberim yok

rica ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…