dilekcim yaa arkadaslara attın ya leslının lınkını bana da atsan sana zahmet belkı bu sefer gdıer bı 300 gr hasaka bı yana ablam bana yukledı flash dıskı takıp yapıyodum 2 ,3 ve 5 mılı ama belkı dıgerlerı de laızm olur bırde nası ındırıldıgınıde not eklesen sana zahmet
link atınca virüsvirüs diye çıkıyo ya.
Google a leslie sansone yaz diyetcenter linkini tıkla.
Ordan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ile başlayan linke tıklıycan.
Sonra açılan sayfada save file to alanını tıklıycan o kadar.
1 dakikalık iş.
tamam canım bakarım ne bıleyım sen herkese attım falan yazınca ondan şeettiydimgene virüs yazdı zaten lınk
Eki Görüntüle 302086 başına T koyuverin zihninizde artık uğraştırmyın benii
kızlaaar bakın size ne göstercem siz hangisi olma yolunda ilerliyonuz bakem,,yada idealiniz hangisiii,,ben söyliyim ortadaki benim ona göreee tam idealim oo
Eki Görüntüle 302085
tmm kıslar sizede yolluorum linki
canım ortim banada plates linkini yollar mısın.
tmm yoluuyorum hemen canım
selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee
canım menün ne güzel olmuş,ben bu hafta kilo alıcam galiba:-( bugün kahvaltı yapamadım işte atıştırdım bir şeyler, fena oldu benim için
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
sildim canım saolben sana linkleri atıcam ama mesaj kutun doluymuş birazını sil de göndereyim şekerim
selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee
herkese iyi akşamlar 2 gündür giremedim biraz rahatsızımda kızı uyutup bende yatıyorum gündüzleri bile arzucum beni merak etmen beni mutlu etti çoksağol güzelim biraz toparlanayım helede.
slm kızlar,
yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınızçenenin düşük anam ben napayım umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz en güzel tarafıda bu
diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorumson derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.
bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi çok çakalım ya yinede tam gönüllü değil bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık
sizi seviyorummm
canım boynumd aılerı derecede düzleşme var ve masa bası calısyorum sureklı bılgısayar basında ıyıce düzleşiyo halıylebelımde de fıtık var sırtımda da acayıp kulunclar yanı dıkkat etmedıgımde banyo sonrası sacımı kurutmazsam veya soguga cıkarsam fılan hemen tutuluyor ıste ve kol ve bacaklarımda uyusuma yapıyor bunlar bende sevmem ılac kullanmayı zaten hamılelıkten berı hafıf agrı kesıcı dısında bısey kullanamıyorum ama bence al bıtane sen bısey olmaz sıcak tut kendını bı de
senın debenden asagı kalır yanın yokmus canım sana da gecmıs olsun bız kadınalr kendımızı cok yıpratıyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?