kalp kalpe karsi derler bugün evde kaldim bacacilar gelecek diye niye cagirdin zaten yaptirmissin dediler e bana mektup yoladilar dedim mektup da isyerinde kaldi neyse gittiler simdi isLer karisik kafam karisik karisik karisik dolasiyom gercekden de annemgil gelince biraz olsun rahatladim cok sükür
haftasonlari gelengiden cok oluyor ama onlar tatli telaslar
ben kendimlen karisilasitrsam hepsi benden daha az sankiisyerinde bi foto cektiler sok gecirdim artik sirkelenip toparlamam lazim kendimi agliyasim geldi resmen tam bi tosun pasa olmusum haberim yok
ay ne güzel benim evde de keşke yemeği yapan biri olsa. gerçi benim kayınvalide yapmaz bana yemek falan ama anneciğim olsa yapardı
ya ben sağdakine razıyım. şöyle bir iki santim kolunu incelt azıcık beli de incelt ooo şahane hatun. hatta bu hali bile iyi
çok sağol link için...
300-500 Suziii...
Ben kaç kere dedimmm sen akıllanmıyon kiii bi devam etsen birden gidecek kilolarda hiç çaba sarfetmiyorsun.
gecmis olsun canim niye öyle oldun ki :26:Kızlar sırtım belım kopuyor anacım.... uzandım kalktım dayak yemıs gıbıyım...
Kızlar sırtım belım kopuyor anacım.... uzandım kalktım dayak yemıs gıbıyım...
evet tatlım karatay diyetı yapıyorumşekerkız sen karatay diyetı mı yapıyorsun sımdı onun sayfasına bakıyrodum da
kzılar nedıyosunzu bu karatayu dıyetı ıcın yaa kafam çok karıstı ???
yolladım canım sanada linki :)
canım menün ne güzel olmuş,ben bu hafta kilo alıcam galiba:-( bugün kahvaltı yapamadım işte atıştırdım bir şeyler, fena oldu benim içinherkese merhaba.....
güzel ve kalorisiz bir gün diliyorum :)
menüm şöyle
kahvaltı 08:00 1 dilim b.ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 101 ad activia
öğle 13:00 3 köfte çok az ketçap 1 brd ayran 1 dilim b.ekmeği
ara 15:00 1 ad muz 1 brd süt düşünüyorum
akşam 18:30 1 tabak mercimek çorbası yağsız salata 1 kase yoğurt
ara 20:00 1 ad activia
dünkü menümle aynı oldu ama
neyse öpüldünüz
yeşil çayım ve 2,5 lt suyuda atlamıyorum
ya dedin dedin de iste o an cok cazip geLiyor cizLar ama yok artik kendimden utandim fotoyu görünce sok gecirdim
gecmis olsun canim niye öyle oldun ki :26:
geçmiş olsun canım ağır falanmı kaldırdın acaba ..... benimde belim ağrıyo ama regl ağrısı benmiki çok kötü ilaçta içmiyorum dayanıyım diyorum şu mesai bitsinde kurtulayım eve gidicem dilenicem
valla o agrılar bende de hıc eksık olmuyor bugun daha ıyıyım ama hep var boynum fılanda kötü benım üşüttün mü acaba gecmıs olsun yada rahatsızlıgın mı var kas gevsetıcı fılan al olmazsa benımkılerın nedenı rahatsızlık oldugu ıcın alıstım bı ıyı bı kötü idare deiyorum ıste 30 yasında çürüdüm valla
geçmiş olsun canım ağır falanmı kaldırdın acaba ..... benimde belim ağrıyo ama regl ağrısı benmiki çok kötü ilaçta içmiyorum dayanıyım diyorum şu mesai bitsinde kurtulayım eve gidicem dilenicem
valla o agrılar bende de hıc eksık olmuyor bugun daha ıyıyım ama hep var boynum fılanda kötü benım üşüttün mü acaba gecmıs olsun yada rahatsızlıgın mı var kas gevsetıcı fılan al olmazsa benımkılerın nedenı rahatsızlık oldugu ıcın alıstım bı ıyı bı kötü idare deiyorum ıste 30 yasında çürüdüm valla
ya dedin dedin de iste o an cok cazip geLiyor cizLar ama yok artik kendimden utandim fotoyu görünce sok gecirdim
gecmis olsun canim niye öyle oldun ki :26:
dilekcimcanim benim fistigim dün bende verdigin tüyodan kopya cektim süylim leslie yi dedigin siteden indirdim hepsini miss gibi oldu bütün videolari
sagol bitanemartik sadece yapmasi kaldi
bende katılam size benimde heryanım ağrıyooooooooregliyim karnım ağrıyo, işyerinde oturmaktan bilgisayara eğilmekten belim devamlı ağrıyo, hep gece 22 gibi spor yapıyom duş alıp yatıyom saç ıslak tabii ee ne olacak kolum boynum devamlı tutuk, toplucana çürüğe ayrılalım biz. ben regli iken ayaklarımda sızlar size de oluyor mu sanki hasta olacakmış gibi. ay çenem açıldı şunu da yazam arada dedeler gibi dizlerimde ağrır benim. hafiften romatizma var galiba. hava çok nemli ise gece uykudan bile uyanırım dizimin ağrısına...
canım boynumd aılerı derecede düzleşme var ve masa bası calısyorum sureklı bılgısayar basında ıyıce düzleşiyo halıyleSaol canım benım bılmıyorum kı valla...
Sanada gecmıs olsun canım.. bilmiyorum terleyıpte usuttum mu bırsey mı kaldırdım hatırlamıyorum ama kopuyor yanı...
Senın rahatsızlıgın ney canım, geçmiş olsun sana da... üşütmüşte olabılırım galıba.... kas gevşetici alayım barı ılac almayıda sevmıyorum ama..
zopa yemıs gıbıyım ..
bende katılam size benimde heryanım ağrıyooooooooregliyim karnım ağrıyo, işyerinde oturmaktan bilgisayara eğilmekten belim devamlı ağrıyo, hep gece 22 gibi spor yapıyom duş alıp yatıyom saç ıslak tabii ee ne olacak kolum boynum devamlı tutuk, toplucana çürüğe ayrılalım biz. ben regli iken ayaklarımda sızlar size de oluyor mu sanki hasta olacakmış gibi. ay çenem açıldı şunu da yazam arada dedeler gibi dizlerimde ağrır benim. hafiften romatizma var galiba. hava çok nemli ise gece uykudan bile uyanırım dizimin ağrısına...
canim uyguladigim bi diyet olmadi hic burda basladigim zaman sena ablanin yeni gelenler icin hazirladigi tabloya gore beslenme duzenimi olusturdum osekilde gitti..okadarda cok aman aman dikkatte etmedim..heleki spor hic yapmamistim..sadece miktara ve zamana dikkat ettim..esime pisirdigim normal ev yemeklerinden hep yedim..kasimda baslamisim subata kadar 3 kilo vermisim pek dikkatli degildim lik aylarda subatta 76yla ek'm ayinda 60.3musum yani anliycan8 ay da 76dan inmisim 60a ama 2 aydir surunuyorum burakamdaaanasıl verdın 19 kıloyu nekadar zamanda cnm ve hangı dıyetı uyguladın
şekerkız sen karatay diyetı mı yapıyorsun sımdı onun sayfasına bakıyrodum da
kzılar nedıyosunzu bu karatayu dıyetı ıcın yaa kafam çok karıstı ???
dilekcim yaa arkadaslara attın ya leslının lınkını bana da atsan sana zahmet belkı bu sefer gdıer bı 300 gr hasaka bı yana ablam bana yukledı flash dıskı takıp yapıyodum 2 ,3 ve 5 mılı ama belkı dıgerlerı de laızm olur bırde nası ındırıldıgınıde not eklesen sana zahmet
link atınca virüsvirüs diye çıkıyo ya.
Google a leslie sansone yaz diyetcenter linkini tıkla.
Ordan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ile başlayan linke tıklıycan.
Sonra açılan sayfada save file to alanını tıklıycan o kadar.
1 dakikalık iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?