esim malesef benden kotu gelmis buraya hep calismis bazen kiziyorum kendisine okudar burda yalnizdin neden dile gitmedin diye bizim burda asiri cevre var birazda insanlar ondan bosveriyor iibime geldi bir ben firansizlarla iletisimdeyim cesitli kurumm kuruluslarla oglumdan dolayi surekli iletisimdeyim eve bir ara yardimci geliyordu onunda baya faydasi oldu ama ben sonra oglumun okul olayi olmadi diye sitem etim ve yardimcida istemedigimi soyledim simdi yine yardimci yolamak istiyorlar israr ediyorlar bende benim yardimcidan cok oglumun okulala ihtiyaci var dedim ama baktilar benim gidisat iyi degil piskolokla gorusturduler gecen hafta yardimci olayini kabul etim pazartesi tekrar randevum var yardimci icin bakalim ne olacak
bizim burdaki kurs sabah 8 30 oglen 12 30 ve haftada sadece 3gun kursu devlet zorunlu tutuyo yoksa oturumda sorun cikartiyolar ben simdi cocuk dogurdum diye 3sene izin verdiler 3sene sonra tekrar devam ediceksiniz dediler
ben kulaktan duyarak birazcik konusuyodum.dalga gecirtimedim kendimle.ciddi davrandim.ben ogrenicem ve konusmaya calisicam ve benimle dalga gecmeyin dedim.sonra okula baslamak istedigimde seviye tespit sinavi yaptilarokul3. sinfa kadardi ve beni 3. sinftan baslattilar ve tek senede mezun oldum.cok konuskandim zaten okulda da .hala soruyomus ogretmenim simdiki giden arkadaslara calismaya basladimi filiz diye ama bece ben bu kadar bilmekle bile calisabilecegimi dusunmuyorum.
günaydın kızlarrr
diiiileekkkk papucu yarıııııımmm çok dışarıyaa oynayalımmmmyoksunn topiqi banamı bıraktınn kısss
afiyet olsun canım bende kahvaltımı yaptım form çayımı içiyorum
Günaydın Sena abla
Erkencisin sen bende geldim işe anca çay falan salladım şimdi de kahvaltı edicem. :)
gunaydın mıllet sabah oldu uyanın artık
selam kızlar
geçen hafta perşembeden beri giremiyorum.hem başım çok kalabalıktı hemde hastalıkla falan uğraştım.kısaca özetlersem kızım ishal diyordum pişik oldu yavrum ne yaptıysam geçmedi.meğerse çişinde mikrop varmış.cuma sabah hastaneye girdik akşam ezanları okunurken çıktık işte.bide ortalıkta salgın varmış.yavruma 4 tane iğne verdi doktor.tabi bi sürü ilaç çok şükür günlerce mahvolsakta şimdi iyi benim kuzum.annemler sivastan gelcek diyordum onlar süpriz yapıp cuma günü geldiler tabi benim ev göçüyodu kızımı hastaneye götürmüşken.kendime bile inanamadım ama 2 saat içinde topla süpür sil bulaşık hallet ve yemek yaptım.çamaşırda vardı.bilmiyomki nasıl yaptım bende anlamadım.pazar günü onları yolcu ettim akşam ben hastalandım.ortalıkta salgın varmış.hala yatıyorum.valla ne salgınmış çok ağır geçiyo aman dikkat edin.gerçi kızımı götürdüğümde doktor dediki asla acil bi durum olmadan hastaneye gelmeyin.çok salgın var demişti tabi bende tutuldum.acile gittim iğneden bu yaşıma geldim hala korktuğum için istemedim.ama keşke vursalarmış.2 gündür süründüm tek kelimeyle.2 gündür zencefilli bi çay yapıyorum şükür ayağa kaldırdı beni.geçen haftada kilo bildirimi yapamadım.zaten reglim devam ediyodu.tartım da garantiden hala gelmedi.neyse çok yaptım gevezelik.hepinizi öpüyorum.kendinize çok dikkat edin.byeeee
günaydın kızlarrr
diiiileekkkk papucu yarıııııımmm çok dışarıyaa oynayalımmmmyoksunn topiqi banamı bıraktınn kısss
Günaydın Sena abla
Erkencisin sen bende geldim işe anca çay falan salladım şimdi de kahvaltı edicem. :)
gecmıs olsun cnm ewet heryerde bır salgın var dıkkat et bbegınede kendıne de
günaydın sena abla
günadın dilek.banada gelsende bi çay koysan.hasta yatağmda valla iyi gelir.
günaydın canım
afiyet olsun canım bende kahvaltımı yaptım form çayımı içiyorum
günadın cnm
günaydın sena abla
günadın dilek.banada gelsende bi çay koysan.hasta yatağmda valla iyi gelir.
günaydın canım
günaydın cnm geçmiş olsunhayırdır neyin var...
günaydın arkadaşlar...
Geçmişler olsunn...
Günayydıınn.
Sana da afiyet olsun Sena abla :)
Bende 10 gibi yeşilçayımı içerim artık.
Demleme çay yok ama sallama içersen tamam.
Günaydın bide :)
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?