70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım fıkrım 7 den sonra bısey yememek deıl yanı belkı bı meyve yıyebılırısn bı süt içebilirisin cayın yanında az bı kuruyemıs yıyebılırısn ama tabı hepsı ölçülü ıdeal kılona ulasmıssın tarıdata kendını sürekli kontrol ettıktenb sonra bence cok kasmaya gerek yok bıgun kacırırsan dıger gün dengelersın mesela benım su an yaptıgım bıle o ve 4-5 aydır koruyorum kılomu misal
aman canım dıkkat et aslında hıc sana gore bır durum degıl masa bası calısmak ama mecburıyet ıste.. Allah kolaylık versın canım..
saol canım naplaım dedıgın gıbı mecbur bırde bu uzun boylu ınsanlar bel sırt agrılarını daha cok yasıyor yükümüz daha fazla sanırım
canım kendını kasma ben bılıyosun zaten ortılık ıll aolsun dıye bısey ıstemıyorum ben kendı kendıme bıseyler yapmaya devam ederım gene sen dert etme ne güzel keyfını cıkar basarının meyve sebz eye güçlen biraz darısı bıze inşallah tebrıkler
Dün haberlerde dinledim Karatay diyeti ile ilgili soruşturma başlatılmış galiba. Tam içeriğini anlamadım ama sağlıksız bulunmuş sanırım.
ben zaten bu dıyetlerın hıcbırıne ınanmıyorum kendı adıma ne zararlı ne yararlı bılıyorum zaten dengeledıkten sonra sorun yok sadece ırade meselesı ana besın maddelerını hayattan cıkarmayı cok sacma buluyorum ben
canım bende sneın gıbıyım ıs yerınde aksama kadar kendıme hakımım ama eve gıdene kadar krıze gırıyorum ve ne görsem saldırasım gelıyor baktırdım bende insülin direnci de yok bi de sana önerim yapabılıyosan spor yap

günaydın canım dün hıc yazmadın zaten nıye sıkıyo canını o patron bakımm
canım benım ortım korumaya gecmıs ama değişim istemiyorum ben yani orti listelerine girmek istemiyom kendımle yarıscam

hepinize günaydın kızlar bende dün aksam oglumu uyuttuktan sonra 3 mıllık leslıe nın 2 mılını yaptım bu daha tempoluymus gercekten ama genede benı terletmedı zorlamayım dıye hepsını yapmadım bıarz hamlık var çünkü bıdahakıne hepsını yapıcam ınsallah

Biliyorum tatlim epey arastirdim istedigin kg olunca her persembe sadece protein al diyor falan
Tam aklima yatan bisey de olmadi simdiye kadar ne yapaam kararsizim..

gunaydin millet.azcik biseyler yiyip leslimi yapsam,yada stepmmi yapsam bilemedim ben de oylee oturuyorum iste.:26:

Günaydın cnm yap birinden birini spor spordur bence

günaydın herkese kızlar bende bu gruba katılmak istiyorum.ne yapmamız gerekiyo

Günaydın hoşgeldin önce kendine bir kilo cetveli yaparak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin :13:

Günaydın canım evet keyfim yoktu gelip sizinde keyfinizi kaçırmayayım dedim

Sorma bi çek yüzünden demediğini bırakmadı eve gidene kadar ağladım zaten eşimde yoktu yalnızdım

Tamam canım sen nasıl istersen ama orti istiyorum dersen bi seslenmen yeter

hayır her gün tartıya cıkmaa yaptıgın en büyük yanlış bu !!!

kg gitmedıgını görünce üzülüyorsun üzülünce hevesin kaçıyor evrene negatif enerji yolluyosun
sana dönen enerjki de negatif oluyo

ideal kilona tartıda gördüğün rakama göre değil aynada gördüğün fiziğe göre karar ver
herkesin vücudu bir değil kımı hıc veremedım dedıgı ay 1,5 verıyo kımı 0 kimisi de 200 gr

robot değiliz ki şekeri kestik diye hemen zayıflayalım demekki senın olayın sırf şekerle alakalı değil
belki metobalizman zayıf belki ekmeği çok yiyorsun veya herseyı az yıyorsun ama yeteri kadar sebze yemıyorsun

vücüduunda protein kalsiyum magnezyum eksikliği varsa yeteri kadar su içmiyorsan
zaten kilo vermeyı unut önce gerekli
vitamınleri tamamlaman lazım ki onlar vücudunun çalışmasına yardımcı olup yaksınalr yağları

kabız olabilirsin / regl dönemin oalbilir / mevsimsel bi sbeepten dolayı ödem tutumuş oalbilirsin

vücudunda kas olmayabılır kassız bir vücut yağ yakamaz öyle 1-2 gün bi kaç hafta spor yapmayla da olmaz
sürekli olması önemli ayrıcaa spor inceltir diye bişey yok spor yaparak sadece kan akışınız hızlandırıp vücüdumuzu
hzılandırrız kaslarımızı çalıştırıp zinde tutarız böyle çalışan vücut ritmini bulur teklemez bundan yapıyoruz sporu bir de
kilo verınce sakmayalım cildimiz sıkılaşsın diye bu kadar

şimdi gördüm insülin direndin varmış diyetisyen kontrolunde misin ???
değilsen en ksıa zamanda bi diyetisyenle görüşmeni tavsiye ederim hormon ve metabolizma bozukluklarında
mutlaka diyetisyenle devam edilmesi laızm bence yoksa çok ciddi sağlık sorunları çıkabiliyor benden söylemesi
hele ki insülin !!!

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr çok hastayım

boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu

11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte

Bilgiler için teşekkürler...
İnsan istiyor ki biraz dikkat edince birkaç kilo gitsin hemen. Ama mümkün değil biliyorum.
Bir ara diyetisyene gittim verdim birkaç kilo tekrar aldım. Aslında bildiğin şeyleri söylüyorlar. Sadece paraları verdikçe tutuyosun boğazını da . Başka bir açıklaması yok.
Hayatını değiştirmek lazım. Bir dönemlik değil de bir ömür...

canım en azından hergün tartılma farkı görceksin bak dene bunu :)
ertesigün tartılıp gitmediğini görünce beyin zank die kalıyo orda :) sen veremıosn kı dio inanıyo
ruhsal zeka çok manyak bişey cidden :) önce inanmak gerekiyo

bir de diyetisyen parayı alıyo tabii ama :) ölçümler yapıyo yağ kas su kemik
onlara göre bi sonraki programını yazıyo bir de insülin önemli konu dikkat edilmezse
onun için söylüyrum ben keşke heppimiz hemen verebilsek kliloları ama olmuyo işte ben de az az verıyom
belki bu hafta verememişimdir bile ama kendimi çok fit hissediyorum :) çünkü elimden geleni yapıyorum olmayınca
yeni düzenlemelere gidiyorum bu hafta mesela peynırımı dğiştirdim ekmeğimi azalttm
mutlaka öğlen yoğurt yedım normalde sallamıyodum pek :) ama gene de verememiş de oalbilirim cuma günü görces :)

ayy kıyamam bosver olur oyle seyler kendını üzme bak sonra mıden rahatsızlanır canım.bı de tamam ortı ıstersem hemen yazarım sana

cok gecmıs olsun sıcak seyelr ıyı gelıyo gercekten

Neden ki neden ki

Gunaydin canim
Benim oglan hasta ya dun gene bi acibadem yaptirdi bize
Felaket yaramaz ya
Baska yere gidince kuduruyo adam yordu beni cok

gecmış olsun tatlım.karatayla daha saglıklı kılo verecegıne emınım tatlım.yapan bır cok arkadasım var ve nısan ayından bu yana 36 kılo verdı.gayet saglıklı suan ve 84 kılo hala devam edıyor. benım ornegım o suan ıcın karatayın ustune gıtmelerındekı sebebte sanırım kolestrol olayı onun dısında guvensızlık veren herhangı bır bılgısı yok diye bılıyorum varsada ben duymadım dıyım:)ama kımse kımseyede zorla bunu sunu yap dıyemes tabıkı .ve bırde once tesbıt etmelı bır ınsan acaba nasıl ve nesılde dıye ondan sonra zararlı yada kotu dıye eleştırmelı dıye dusunuyorum.bılmıyorum bana ıyı geldı.kısıden kısıye gore degısebılır herkesın ozgur ıradesı cnm .kılolar gıtsınde kış kış

firar yaptim
naf bebegim sIkma canini bosver ceyari kendini kingkong sanettiyor demekki
goriL noLcak

Ayy canım çok sağol evet kendini kesin goril zannediyo uyuz gıcık nolcek

Geçmiş olsun canım

Kız senin bloğun mu var adresi ne

Günaydın hoşgeldin önce kendine bir kilo cetveli yaparak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin :13:

hoşbulduk.adım zeynep. 32 yaşındayım.çalışıyorum. şu anda 78 kiloyum. hedefim 68 olmak. 10 kilo versem çok mutlu olucam. boyum 1.70. karatayı yapmaya başladım ama onu yapamadım.sıkıldım ondan.bundan 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri yapıcam. bu sefer kararlıyım.çünkü ikinci bebeği düşünüyorum.önümüzdeki yıl. bakalım.

sağol canım :)

eveet bloğum var Tatlı / Tuzlu Anılarım....

1 yaş kurabiyesiii varrr
Öyle yapıp satıyor musun? veya nasıl yaptıgınıda bizle paylaşcan mı?
Bende yapmak istiyor bu tarz şeyler ama nasıl yapıldıgı konusunda bi fikrim yok maalesef.
Ocak ın sonunda yegenimin 1. yaş günü var bizde böyle bişey yapmak istiyoruz da.

Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir (
Sizler nasılsınız?

evet canım sipariş üstüne nasıl istenırse yapıp satıyorum
yapılısını gosterırım tabii :) ama önemli olan malzemelerine sahip olmak
biraz da pahalı mesela yazı kalıbı 35 tl sadece harfler daha bisürü malzemesi var
mazleme alırsanız istdgıınız mdoellerden ders hazırlarım :)

kızlarr ben çok hastacık oldum
bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir (
sizler nasılsınız?

gecmıs olsn canım ben de hastaymm bugunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…