canım benım fıkrım 7 den sonra bısey yememek deıl yanı belkı bı meyve yıyebılırısn bı süt içebilirisin cayın yanında az bı kuruyemıs yıyebılırısn ama tabı hepsı ölçülü ıdeal kılona ulasmıssın tarıdata kendını sürekli kontrol ettıktenb sonra bence cok kasmaya gerek yok bıgun kacırırsan dıger gün dengelersın mesela benım su an yaptıgım bıle o ve 4-5 aydır koruyorum kılomu misalkızlar bilgisi olan varsa birşey sorcam ben ben cumadan bu yana 59 lu kiloları gördüm ve artık diyet yapmıyorum ama korumadayım yine akşam6dan sonra bişey yemiyorum kilomu nasıl koruyacağım artık diyet yapmamaya karar verdim çünkü güçsüzleştim elim ayağım tiyremeye başladı güçsüzüm 5 aydır çok sıkı dikkat ettim bende aranızda kilo vwermeden takılsam olabilirmi triendy21 lütfen bana cevap verirmisin kilo korumayı nasıl yapıcam darısı hepinizin başına inşallah
saol canım naplaım dedıgın gıbı mecbur bırde bu uzun boylu ınsanlar bel sırt agrılarını daha cok yasıyor yükümüz daha fazla sanırımaman canım dıkkat et aslında hıc sana gore bır durum degıl masa bası calısmak ama mecburıyet ıste.. Allah kolaylık versın canım..
canım kendını kasma ben bılıyosun zaten ortılık ıll aolsun dıye bısey ıstemıyorum ben kendı kendıme bıseyler yapmaya devam ederım gene sen dert etmearzucum güçsüz kaldım ya elim ayağım titriyo başım dönüyo sürekli eşim diyet olayın sona erdi hakkımı helal etmem 58 kilo falan olma artık diyo kilo bildirimi yapmasam olabilirmi sen bildirim yapacağın başka orti bul istersen çünkü benim kilo vercek dermanım kalmadı sanırım vücudum daha aşağısını kaldırmayacak ama sen benim ortimsin genede başka birini bulsanda
ben zaten bu dıyetlerın hıcbırıne ınanmıyorum kendı adıma ne zararlı ne yararlı bılıyorum zaten dengeledıkten sonra sorun yok sadece ırade meselesı ana besın maddelerını hayattan cıkarmayı cok sacma buluyorum benDün haberlerde dinledim Karatay diyeti ile ilgili soruşturma başlatılmış galiba. Tam içeriğini anlamadım ama sağlıksız bulunmuş sanırım.
canım bende sneın gıbıyım ıs yerınde aksama kadar kendıme hakımım ama eve gıdene kadar krıze gırıyorum ve ne görsem saldırasım gelıyor baktırdım bende insülin direnci de yok bi de sana önerim yapabılıyosan spor yapÇok haklısın. Ama benim problemim akşam yemeklerinde kendimi engelleyememem. Yeşil çay form çay içiyorum. Akşasma kadar herşey yolunda. Masaya oturunca gözüm dönüyor. İnsülin direnci var bende. İlaç da kullanıyorum.
Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo
Çok geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Yap bakalım etkisi ne olacak tatlım
Orti değişimi mi olacak şimdi :26:
Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım
Aygüncümmmakşam toplu yaz hayatım menülerini Kaptanımız sena abla , Kaptan yardımcımız Triedny21 ve kılavuz ablamız yorumluyor
Gündüz napıyosun kız hiç görünmüyosun
canım dukan tamamen protein üzerine kurulu bir diyet. insan vücudu için ana yapı taşıda zaten protein ondan mantığıma oturdu biraz.
birde dukan da bırakma diye birşey yok aslında. ömür boyu süren bir koruma programı var zaten yazan kişide bu diyete bu şartlarla başlayın diyor. başlayıp yarım bırakırsanız kilo alırsınız diyor. uff ne bileyim 6 hafta oldu ve 3,2 gitti son 3 haftadır duruyom yerimde 3 haftada toplamda 400 gr gitti oda zorlama belki de vermedim yani. çünkü her tartıya çıkışımda farklı değer alıyorum. bu sabah yine artıdaydım. canım sıkılıyo ya o kadar spor yapıyom en azından onun inceltmesi gerekmez mi. :2:
kaç haftadır makarna yemedim oysa çok severim. kızartma börekhem aç hem mutsuz hem şişmanım
ben anlamamcuma enaz 500 gr gitsin artık
gunaydin millet.azcik biseyler yiyip leslimi yapsam,yada stepmmi yapsam bilemedim ben de oylee oturuyorum iste.:26:
günaydın herkese kızlar bende bu gruba katılmak istiyorum.ne yapmamız gerekiyo
canım benım fıkrım 7 den sonra bısey yememek deıl yanı belkı bı meyve yıyebılırısn bı süt içebilirisin cayın yanında az bı kuruyemıs yıyebılırısn ama tabı hepsı ölçülü ıdeal kılona ulasmıssın tarıdata kendını sürekli kontrol ettıktenb sonra bence cok kasmaya gerek yok bıgun kacırırsan dıger gün dengelersın mesela benım su an yaptıgım bıle o ve 4-5 aydır koruyorum kılomu misal
saol canım naplaım dedıgın gıbı mecbur bırde bu uzun boylu ınsanlar bel sırt agrılarını daha cok yasıyor yükümüz daha fazla sanırım
canım kendını kasma ben bılıyosun zaten ortılık ıll aolsun dıye bısey ıstemıyorum ben kendı kendıme bıseyler yapmaya devam ederım gene sen dert etmene güzel keyfını cıkar basarının meyve sebz eye güçlen biraz darısı bıze inşallah tebrıkler
ben zaten bu dıyetlerın hıcbırıne ınanmıyorum kendı adıma ne zararlı ne yararlı bılıyorum zaten dengeledıkten sonra sorun yok sadece ırade meselesı ana besın maddelerını hayattan cıkarmayı cok sacma buluyorum ben
canım bende sneın gıbıyım ıs yerınde aksama kadar kendıme hakımım ama eve gıdene kadar krıze gırıyorum ve ne görsem saldırasım gelıyor baktırdım bende insülin direnci de yok bi de sana önerim yapabılıyosan spor yap
günaydın canım dün hıc yazmadın zaten nıye sıkıyo canını o patron bakımm
canım benım ortım korumaya gecmıs ama değişim istemiyorum ben yani orti listelerine girmek istemiyom kendımle yarıscam
hepinize günaydın kızlar bende dün aksam oglumu uyuttuktan sonra 3 mıllık leslıe nın 2 mılını yaptım bu daha tempoluymus gercekten ama genede benı terletmedızorlamayım dıye hepsını yapmadım bıarz hamlık var çünkü bıdahakıne hepsını yapıcam ınsallah
Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Şekeri hayatımdan tammen çıkardım 2 haftadır. Tatlı pasta bötrek vs. yemiyorum.
Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.
İMDAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
hayır her gün tartıya cıkmaa yaptıgın en büyük yanlış bu !!!
kg gitmedıgını görünce üzülüyorsun üzülünce hevesin kaçıyor evrene negatif enerji yolluyosun
sana dönen enerjki de negatif oluyo
ideal kilona tartıda gördüğün rakama göre değil aynada gördüğün fiziğe göre karar ver
herkesin vücudu bir değil kımı hıc veremedım dedıgı ay 1,5 verıyo kımı 0 kimisi de 200 gr
robot değiliz ki şekeri kestik diye hemen zayıflayalım demekki senın olayın sırf şekerle alakalı değil
belki metobalizman zayıf belki ekmeği çok yiyorsun veya herseyı az yıyorsun ama yeteri kadar sebze yemıyorsun
vücüduunda protein kalsiyum magnezyum eksikliği varsa yeteri kadar su içmiyorsan
zaten kilo vermeyı unut önce gerekli
vitamınleri tamamlaman lazım ki onlar vücudunun çalışmasına yardımcı olup yaksınalr yağları
kabız olabilirsin / regl dönemin oalbilir / mevsimsel bi sbeepten dolayı ödem tutumuş oalbilirsin
vücudunda kas olmayabılır kassız bir vücut yağ yakamaz öyle 1-2 gün bi kaç hafta spor yapmayla da olmaz
sürekli olması önemli ayrıcaa spor inceltir diye bişey yok spor yaparak sadece kan akışınız hızlandırıp vücüdumuzu
hzılandırrız kaslarımızı çalıştırıp zinde tutarız böyle çalışan vücut ritmini bulur teklemez bundan yapıyoruz sporu bir de
kilo verınce sakmayalım cildimiz sıkılaşsın diye bu kadar
şimdi gördüm insülin direndin varmış diyetisyen kontrolunde misin ???
değilsen en ksıa zamanda bi diyetisyenle görüşmeni tavsiye ederim hormon ve metabolizma bozukluklarında
mutlaka diyetisyenle devam edilmesi laızm bence yoksa çok ciddi sağlık sorunları çıkabiliyor benden söylemesi
hele ki insülin !!!
Bilgiler için teşekkürler...
İnsan istiyor ki biraz dikkat edince birkaç kilo gitsin hemen. Ama mümkün değil biliyorum.
Bir ara diyetisyene gittim verdim birkaç kilo tekrar aldım. Aslında bildiğin şeyleri söylüyorlar. Sadece paraları verdikçe tutuyosun boğazını da . Başka bir açıklaması yok.
Hayatını değiştirmek lazım. Bir dönemlik değil de bir ömür...
ayy kıyamamGünaydın cnmyap birinden birini spor spordur bence
Günaydın hoşgeldinönce kendine bir kilo cetveli yaparak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin :13:
Günaydın canımevet keyfim yoktu gelip sizinde keyfinizi kaçırmayayım dedim
Sorma bi çek yüzünden demediğini bırakmadı eve gidene kadar ağladımzaten eşimde yoktu yalnızdım
Tamam canım sen nasıl istersenama orti istiyorum dersen bi seslenmen yeter
Günaydın kızlarr çok hastayım
boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu
11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
ayy kıyamambosver olur oyle seyler kendını üzme bak sonra mıden rahatsızlanır canım.bı de tamam ortı ıstersem hemen yazarım sana
cok gecmıs olsun sıcak seyelr ıyı gelıyo gercekten
Neden ki neden ki
Gunaydin canim
Benim oglan hasta ya dun gene bi acibadem yaptirdi bize
Felaket yaramaz ya
Baska yere gidince kuduruyo adam yordu beni cok
firar yaptim
naf bebegim sIkma canini bosver ceyarikendini kingkong sanettiyor demekki
goriL noLcak
Günaydın kızlarr çok hastayım
boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu
11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
Ayy canım çok sağolevet kendini kesin goril zannediyo uyuz gıcık nolcek
Geçmiş olsun canım
Kız senin bloğun mu var adresi ne
Günaydın hoşgeldinönce kendine bir kilo cetveli yaparak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin :13:
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir(
Sizler nasılsınız?
1 yaş kurabiyesiii varrr
öyle yapıp satıyor musun? Veya nasıl yaptıgınıda bizle paylaşcan mı?
Bende yapmak istiyor bu tarz şeyler ama nasıl yapıldıgı konusunda bi fikrim yok maalesef.
Ocak ın sonunda yegenimin 1. Yaş günü var bizde böyle bişey yapmak istiyoruz da.
kızlarr ben çok hastacık oldum
bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir(
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?