70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayildim bu diyete
Yapabilirim bunu
Herseyden yendigi icin verilen kilolarin gelecegini sanmiyorum

gecmıs olsn canım :) bende nane lımon ıcıp yattım gece ama sabah aynıydı boğazım bı etkı etmedı

yanı vücudum gayet ıyı kötü hıssetmıyorum ama boğaızm agrıo ve öksürüyorum :) neyse gecer ıns...

sanırrım veremııcaz ama ınsallahh verırız orticim belli mi olr cumayı sabırsızlıkla beklıyorum :)

tabıı kı yaparım ne demek :) Nasip olur ınsallahh cümlemziee :)

Son düzenleme:

Tabi tatlim ....
Aimdilik hafif beslenerwk uygun bi diyet ariyorum arastirdikca kararaiLigim da artiyo vallahi ne yapcm karar veremdm :/

kizlar tum hasta arkadaslara gecmis olsun bende basimi kaldiramiyorum nedense
bide ustune daha yeni reglim bitmisti ve tekrar kahve rengi gelmeye basladi neden anlamadim dogumdan oturu olabilirmiki bugune kadar bisefer boyle bisey olmustu ondada dusuk yapmistim simdi neden olduki acaba :26:

Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir (
Sizler nasılsınız?

Buldum seniiiiiiiiiiiiiiii....
Ortağım değil miydin sen?

naf iyiicee çöpçatan olduun heee milleti birbirine ayarlıyoonnn

Ayıpsın

becerikliden çok meraklı diye tanımlayabılırım kendımı

merak etmedıgım bısey ıcın elimi dahı kaldırmayan bı yapıya sahıbım hatta kulak bile kesılmem o derece

Ahahah bende maymun iştahlıyım her yere el atarım ama çabuk sıkılırım

İlk başlarda kilo verirsin evet ama daha sonra vücudun 1000 kaloriliye alışınca duraklama dönemi dediğimiz noktada kalırsın ee

zaten az yiyordun şimdi ne yapacaksın 900-800 kaloriye düşürürsün diyeti yine kilo verirsin bu böye gider. Diyelim ki hedef kilona

ulaştın normal beslenme düzenine döndüğünde hoppppppp kilolar farketmeden geri gelecek sonra hem kaybettiğin zamana hem aç

kalmana üzülür motivasyonunu da kaybedersin canım

Tabi bunlar benim görüşüm

Üşütmüşsündür belki canım :26:

usutunce olurmuki bende ikinci kere boylebisey oldu anlamadimki yanma felanda yok

canım üşütmeden kaynaklı kahverengi akıntı gelmez ya sanmıyorum

kanama kırmızıysa ;
yakın zamanda jinekolojik muayene oldun mu yarım agzı iltihap veya yara başlangıcı varsa
ilişki sonrası veya normal zamanalrda böyle hafif akıntılar gelebilir ???

kahverengi veya bulanık kırmzııysa ;
regl sonrasıysa rahım temızlenıyor ya kalmıştır içerde onu atıyordur
bişey yoktur yanii
devam ederse bi doktora danısırsan iyi olur gecmıs olsun

Ayıpsın

Ahahah bende maymun iştahl

eheuehu çok incikli bincikli işleri sevmem

:92::92::92:

herkeslere merhabaa

tavugumu yiyip geldim bı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:

bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26: nası sizceeeeee

sagol canim kahverengi ve reglinin ustunden 1hafta gecti dun cok az vardi bugun biraz daha fazla devam ederse doktora giderim artik

canım ben şimdi blogumu olusturudm gıbı ama nereye ne eklıycem bılmıyom yanaı anlamadım gadget ne başlıkları nereye resımlerı nereye yazıalrı nerey eeklıycem ornek yapıcam once tabı bunlar zamanla olacak da izleyiciler dıyo o ne mesela blog kayıtları bolumu arsıv bolumu bıs ürü yer var anlamaıdm :26:

hoşgeldın canım saç rengı guselmıss :)

gadget kenaralra ekleyeceğin resim olurr html eklentısı olurr kategori olur bisürü şey :)
başlıkalrı yazaı yazarken üsttekı bolume eklıceksın :) izleyiciler senın blogunu takıbe alan blogcular oluyo :) blog kayıtları yazdıgın yazıalr ıste .)
arşiv bölümünü gec sımdılık bi de link at bakemm

sagol canim kahverengi ve reglinin ustunden 1hafta gecti dun cok az vardi bugun biraz daha fazla devam ederse doktora giderim artik

rica ederim canım evet sanırırm doktora gitmek en ıyısı :26:

usutunce olurmuki bende ikinci kere boylebisey oldu anlamadimki yanma felanda yok

Bilmiyorum ki bi tahmin yürüttüm :26:

Selam canım başka ne yapıcaksın

Sütlacı herkes sevmez bide :26: bende sevmem sanki misafirliğe ben gelcem

Saç rengi güzel de neden boyatmaya karar verdin :26:

Deryanınn hepinize çok selamı var kızlarrrr

İşleri çok yoğun olduğu için ( taşınıyolar ya ) gelemiyorum foruma ama aklımdasınız diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…