Bayildim bu diyetearkadaşlar merhaba ben dün gece formda gezerken birinin 2,5 ayda 17 kilo verdiğini anlatan yazısını okudum diyet listeside şöyle;
GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)
Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata
Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata
Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)
Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)
Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata
Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)
Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..
bunu yapmayı düşünüyorum ama bu kadar az kalori bir diyetle ile halsizleşir dayanamazsam diye korkuyorum bide bıraktığım zaman tekrar aynı kiloları almaktan korkuyorum..
nedersiniz bana bir akıl verirmisiniz..Şu aralar 6 -7 kilo bile verebilsem çok mutlu olacam çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve dış dünyadan tamamen soyutlandım..
bana birşeyler diyin..ne yapmam lazım...
ortim senle bana nazarmı değdi noldu aynen boğazım benimde çok kötü nane limon içtim sabah anca yumuşadı biraz geçmiş olsun orticim ....
Bu arada bu hafta dediğin gibi belki ikimizde kilo veremiycez ama bidahaki hafta fazla vercez bence......Ortim nekadar marifetlsin sen öyle ya inş. benimde kuzucum olursa 1 yaş kurabiyelerini yaparmısın teyzesi çok güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık
gecmış olsun tatlım.karatayla daha saglıklı kılo verecegıne emınım tatlım.yapan bır cok arkadasım var ve nısan ayından bu yana 36 kılo verdı.gayet saglıklı suan ve 84 kılo hala devam edıyor. benım ornegım o suan ıcın karatayın ustune gıtmelerındekı sebebte sanırım kolestrol olayı onun dısında guvensızlık veren herhangı bır bılgısı yok diye bılıyorum varsada ben duymadım dıyım:)ama kımse kımseyede zorla bunu sunu yap dıyemes tabıkı .ve bırde once tesbıt etmelı bır ınsan acaba nasıl ve nesılde dıye ondan sonra zararlı yada kotu dıye eleştırmelı dıye dusunuyorum.bılmıyorum bana ıyı geldı.kısıden kısıye gore degısebılır herkesın ozgur ıradesı cnm .kılolar gıtsınde kış kış
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir(
Sizler nasılsınız?
naf iyiicee çöpçatan olduun heee milleti birbirine ayarlıyoonnn
becerikliden çok meraklı diye tanımlayabılırım kendımı
merak etmedıgım bısey ıcın elimi dahı kaldırmayan bı yapıya sahıbımhatta kulak bile kesılmem o derece
arkadaşlar merhaba ben dün gece formda gezerken birinin 2,5 ayda 17 kilo verdiğini anlatan yazısını okudum diyet listeside şöyle;
GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)
Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata
Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata
Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)
Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)
Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata
Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)
Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..
bunu yapmayı düşünüyorum ama bu kadar az kalori bir diyetle ile halsizleşir dayanamazsam diye korkuyorum bide bıraktığım zaman tekrar aynı kiloları almaktan korkuyorum..
nedersiniz bana bir akıl verirmisiniz..Şu aralar 6 -7 kilo bile verebilsem çok mutlu olacam çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve dış dünyadan tamamen soyutlandım..
bana birşeyler diyin..ne yapmam lazım...
kizlar tum hasta arkadaslara gecmis olsun bende basimi kaldiramiyorum nedense
bide ustune daha yeni reglim bitmisti ve tekrar kahve rengi gelmeye basladi neden anlamadim dogumdan oturu olabilirmiki bugune kadar bisefer boyle bisey olmustu ondada dusuk yapmistim simdi neden olduki acaba :26:
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir(
Sizler nasılsınız?
usutunce olurmuki bende ikinci kere boylebisey oldu anlamadimki yanma felanda yok
Ayıpsın
Ahahah bende maymun iştahl
canım üşütmeden kaynaklı kahverengi akıntı gelmez ya sanmıyorum
kanama kırmızıysa ;
yakın zamanda jinekolojik muayene oldun mu yarım agzı iltihap veya yara başlangıcı varsa
ilişki sonrası veya normal zamanalrda böyle hafif akıntılar gelebilir ???
kahverengi veya bulanık kırmzııysa ;
regl sonrasıysa rahım temızlenıyor ya kalmıştır içerde onu atıyordur
bişey yoktur yanii
devam ederse bi doktora danısırsan iyi olur gecmıs olsun
eheuehuçok incikli bincikli işleri sevmem
gecmıs olsn canım :) bende nane lımon ıcıp yattım gece ama sabah aynıydı boğazım bı etkı etmedı
yanı vücudum gayet ıyı kötü hıssetmıyorum ama boğaızm agrıo ve öksürüyorum :) neyse gecer ıns...
sanırrım veremııcaz ama ınsallahh verırız orticim belli mi olr cumayı sabırsızlıkla beklıyorum :)
tabıı kı yaparım ne demek :) Nasip olur ınsallahh cümlemziee :)
sagol canim kahverengi ve reglinin ustunden 1hafta gecti dun cok az vardi bugun biraz daha fazla devam ederse doktora giderim artik
:92::92::92:
herkeslere merhabaa
tavugumu yiyip geldimbı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:
bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26:Eki Görüntüle 302788 nası sizceeeeee
canım ben şimdi blogumu olusturudm gıbı ama nereye ne eklıycem bılmıyom yanaı anlamadım gadget ne başlıkları nereye resımlerı nereye yazıalrı nerey eeklıycem ornek yapıcam once tabı bunlar zamanla olacak da izleyiciler dıyo o ne mesela blog kayıtları bolumu arsıv bolumu bıs ürü yer var anlamaıdm :26:
sagol canim kahverengi ve reglinin ustunden 1hafta gecti dun cok az vardi bugun biraz daha fazla devam ederse doktora giderim artik
yanlıs hatırlamıyosam dogumdan sonra ılk reglındı eger oyleyse normal bence düzensiz olabılır benım 15 gün sürmüştü
usutunce olurmuki bende ikinci kere boylebisey oldu anlamadimki yanma felanda yok
:92::92::92:
herkeslere merhabaa
tavugumu yiyip geldimbı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:
bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26:Eki Görüntüle 302788 nası sizceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?