evet canım sipariş üstüne nasıl istenırse yapıp satıyorum
yapılısını gosterırım tabii :) ama önemli olan malzemelerine sahip olmak
biraz da pahalı mesela yazı kalıbı 35 tl sadece harfler daha bisürü malzemesi var
mazleme alırsanız istdgıınız mdoellerden ders hazırlarım :)
gecmıs olsn canım ben de hastaymm bugunn
çok geşmiş olsun canımGünaydın kızlarr çok hastayım
boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu
11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
ay bende aynı karatay dukan meyve karbonhidrat delirtecek bu diyetler beni... dukan çok aklıma yatıyo ama yapamam diye korkudan başlayamadım bir türlü.. ya bu hafta biraz versem moralim yerine gelecek 3 haftada 400 gr zor gitti hadi be ne olur bu hafta bir 500-600 gr göreyim çok mu istiyomBiliyorum tatlim epey arastirdim istedigin kg olunca her persembe sadece protein al diyor falan
Tam aklima yatan bisey de olmadi simdiye kadar ne yapaam kararsizim..
hoşgeldin 10 kiloyu hemencik verirsin inşallah...hoşbulduk.adım zeynep. 32 yaşındayım.çalışıyorum. şu anda 78 kiloyum. hedefim 68 olmak. 10 kilo versem çok mutlu olucam. boyum 1.70. karatayı yapmaya başladım ama onu yapamadım.sıkıldım ondan.bundan 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri yapıcam. bu sefer kararlıyım.çünkü ikinci bebeği düşünüyorum.önümüzdeki yıl. bakalım.
geçmiş olsun sana da canımKızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir(
Sizler nasılsınız?
evet canım sipariş üstüne nasıl istenırse yapıp satıyorum
yapılısını gosterırım tabii :) ama önemli olan malzemelerine sahip olmak
biraz da pahalı mesela yazı kalıbı 35 tl sadece harfler daha bisürü malzemesi var
mazleme alırsanız istdgıınız mdoellerden ders hazırlarım :)
gecmıs olsn canım ben de hastaymm bugunn
Özelden attım.
Uğraşmak istedim ama uzun iş bide çabuk sıkılırım ben.
Bakıyım araştırıyorum şimdilik.
çok geşmiş olsun canım
ay bende aynı karatay dukan meyve karbonhidrat delirtecek bu diyetler beni... dukan çok aklıma yatıyo ama yapamam diye korkudan başlayamadım bir türlü.. ya bu hafta biraz versem moralim yerine gelecek 3 haftada 400 gr zor gitti hadi be ne olur bu hafta bir 500-600 gr göreyim çok mu istiyom
hoşgeldin 10 kiloyu hemencik verirsin inşallah...
geçmiş olsun sana da canım
topikte salgın var galiba. ben şu bilg ekranını bir dezenfekte edem bana da bulaşmasın
Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsunn
Günaydın kızlarr çok hastayım
boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu
11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
günaydın kızlaaaarrrrr
moosebecii sanada geçmiş olsun şekerimmm :2:
çok geşmiş olsun canım
ay bende aynı karatay dukan meyve karbonhidrat delirtecek bu diyetler beni... dukan çok aklıma yatıyo ama yapamam diye korkudan başlayamadım bir türlü.. ya bu hafta biraz versem moralim yerine gelecek 3 haftada 400 gr zor gitti hadi be ne olur bu hafta bir 500-600 gr göreyim çok mu istiyom
hoşgeldin 10 kiloyu hemencik verirsin inşallah...
geçmiş olsun sana da canım
topikte salgın var galiba. ben şu bilg ekranını bir dezenfekte edem bana da bulaşmasın
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun ablaaa hayırdır dün bişiyn yoktuuu
Aynen ya annem hasta, oğlum hasta, kocam hasta pefff haliyle sağlam olmak zor bunların arasında bir Dilek dirayetli çıktı birde babam :))
Sıra onlarda hihihihii
günaydın meloşum valal birden başladı :) ama sadece boğazım
üşütmusum yanı :)
ayyy geçmiş olsun tekrardaannnn
hoşbulduk.adım zeynep. 32 yaşındayım.çalışıyorum. şu anda 78 kiloyum. hedefim 68 olmak. 10 kilo versem çok mutlu olucam. boyum 1.70. karatayı yapmaya başladım ama onu yapamadım.sıkıldım ondan.bundan 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri yapıcam. bu sefer kararlıyım.çünkü ikinci bebeği düşünüyorum.önümüzdeki yıl. bakalım.
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Sizler nasılsınız?
Becerikli hatun
Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçimhem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz
Geçmiş olsun Arzucum
Becerikli hatun
Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçimhem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz
Geçmiş olsun Arzucum
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Sizler nasılsınız?
becerikliden çok meraklı diye tanımlayabılırım kendımı
merak etmedıgım bısey ıcın elimi dahı kaldırmayan bı yapıya sahıbımhatta kulak bile kesılmem o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?