70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Özelden attım.
Uğraşmak istedim ama uzun iş bide çabuk sıkılırım ben.
Bakıyım araştırıyorum şimdilik.

Günaydın kızlarr çok hastayım

boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu

11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
çok geşmiş olsun canım
Biliyorum tatlim epey arastirdim istedigin kg olunca her persembe sadece protein al diyor falan
Tam aklima yatan bisey de olmadi simdiye kadar ne yapaam kararsizim..
ay bende aynı karatay dukan meyve karbonhidrat delirtecek bu diyetler beni... dukan çok aklıma yatıyo ama yapamam diye korkudan başlayamadım bir türlü.. ya bu hafta biraz versem moralim yerine gelecek 3 haftada 400 gr zor gitti hadi be ne olur bu hafta bir 500-600 gr göreyim çok mu istiyom
hoşgeldin 10 kiloyu hemencik verirsin inşallah...
Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir (
Sizler nasılsınız?
geçmiş olsun sana da canım
topikte salgın var galiba. ben şu bilg ekranını bir dezenfekte edem bana da bulaşmasın

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsunn

Özelden attım.
Uğraşmak istedim ama uzun iş bide çabuk sıkılırım ben.
Bakıyım araştırıyorum şimdilik.

baktım cevapladım canım :)

tesekkurlerr :) hee cifnen sil gecmesın kız sana da

Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsunn

tesekkürler canım :)

günaydın kızlaaaarrrrr

moosebecii sanada geçmiş olsun şekerimmm :2:

Aynen ya annem hasta, oğlum hasta, kocam hasta pefff haliyle sağlam olmak zor bunların arasında bir Dilek dirayetli çıktı birde babam :))
Sıra onlarda hihihihii

sağol canım :)

eveet bloğum var Tatlı / Tuzlu Anılarım....

Becerikli hatun

Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçim hem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz

Kızlarr ben çok hastacık oldum
Bir kaç gündür giremedim siteye. Hasta hasta çalışmaya çalışıyorum..
Yediklerimede dikkat edemedim haliyle. Artık cuma şok olursam yeridir (
Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun Arzucum

Becerikli hatun

Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçim hem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz

Geçmiş olsun Arzucum

naf iyiicee çöpçatan olduun heee milleti birbirine ayarlıyoonnn

Son düzenleme:
Becerikli hatun

Geçmiş olsun Arzucum

becerikliden çok meraklı diye tanımlayabılırım kendımı

merak etmedıgım bısey ıcın elimi dahı kaldırmayan bı yapıya sahıbım hatta kulak bile kesılmem o derece

arkadaşlar merhaba ben dün gece formda gezerken birinin 2,5 ayda 17 kilo verdiğini anlatan yazısını okudum diyet listeside şöyle;
GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)

Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.

Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata

Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata

Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)

Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)

Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata

Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)

Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..

bunu yapmayı düşünüyorum ama bu kadar az kalori bir diyetle ile halsizleşir dayanamazsam diye korkuyorum bide bıraktığım zaman tekrar aynı kiloları almaktan korkuyorum..
nedersiniz bana bir akıl verirmisiniz..Şu aralar 6 -7 kilo bile verebilsem çok mutlu olacam çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve dış dünyadan tamamen soyutlandım..
bana birşeyler diyin..ne yapmam lazım...

becerikliden çok meraklı diye tanımlayabılırım kendımı

merak etmedıgım bısey ıcın elimi dahı kaldırmayan bı yapıya sahıbım hatta kulak bile kesılmem o derece

ortim senle bana nazarmı değdi noldu aynen boğazım benimde çok kötü nane limon içtim sabah anca yumuşadı biraz geçmiş olsun orticim ....
Bu arada bu hafta dediğin gibi belki ikimizde kilo veremiycez ama bidahaki hafta fazla vercez bence......Ortim nekadar marifetlsin sen öyle ya inş. benimde kuzucum olursa 1 yaş kurabiyelerini yaparmısın teyzesi çok güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…