hmm saol canım sanırım deneye yanıla öğrencem bu işi su an ıcı bos ama atarım lınkı sanahoşgeldın canım saç rengı guselmıss :)
gadget kenaralra ekleyeceğin resim olurr html eklentısı olurr kategori olur bisürü şey :)
başlıkalrı yazaı yazarken üsttekı bolume eklıceksın :) izleyiciler senın blogunu takıbe alan blogcular oluyo :) blog kayıtları yazdıgın yazıalr ıste .)
arşiv bölümünü gec sımdılık bi de link at bakemm
rica ederim canım evet sanırırm doktora gitmek en ıyısı :26:
:92::92::92:
herkeslere merhabaa
tavugumu yiyip geldimbı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:
bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26:Eki Görüntüle 302788 nası sizceeeeee
hayır her gün tartıya cıkmaa yaptıgın en büyük yanlış bu !!!
kg gitmedıgını görünce üzülüyorsun üzülünce hevesin kaçıyor evrene negatif enerji yolluyosun
sana dönen enerjki de negatif oluyo
ideal kilona tartıda gördüğün rakama göre değil aynada gördüğün fiziğe göre karar ver
herkesin vücudu bir değil kımı hıc veremedım dedıgı ay 1,5 verıyo kımı 0 kimisi de 200 gr
robot değiliz ki şekeri kestik diye hemen zayıflayalım demekki senın olayın sırf şekerle alakalı değil
belki metobalizman zayıf belki ekmeği çok yiyorsun veya herseyı az yıyorsun ama yeteri kadar sebze yemıyorsun
vücüduunda protein kalsiyum magnezyum eksikliği varsa yeteri kadar su içmiyorsan
zaten kilo vermeyı unut önce gerekli
vitamınleri tamamlaman lazım ki onlar vücudunun çalışmasına yardımcı olup yaksınalr yağları
kabız olabilirsin / regl dönemin oalbilir / mevsimsel bi sbeepten dolayı ödem tutumuş oalbilirsin
vücudunda kas olmayabılır kassız bir vücut yağ yakamaz öyle 1-2 gün bi kaç hafta spor yapmayla da olmaz
sürekli olması önemli ayrıcaa spor inceltir diye bişey yok spor yaparak sadece kan akışınız hızlandırıp vücüdumuzu
hzılandırrız kaslarımızı çalıştırıp zinde tutarız böyle çalışan vücut ritmini bulur teklemez bundan yapıyoruz sporu bir de
kilo verınce sakmayalım cildimiz sıkılaşsın diye bu kadar
şimdi gördüm insülin direndin varmış diyetisyen kontrolunde misin ???
değilsen en ksıa zamanda bi diyetisyenle görüşmeni tavsiye ederim hormon ve metabolizma bozukluklarında
mutlaka diyetisyenle devam edilmesi laızm bence yoksa çok ciddi sağlık sorunları çıkabiliyor benden söylemesi
hele ki insülin !!!
Deryanınn hepinize çok selamı var kızlarrrr
İşleri çok yoğun olduğu için ( taşınıyolar ya ) gelemiyorum foruma ama aklımdasınız diyo
hmm saol canım sanırım deneye yanıla öğrencem bu işi su an ıcı bos ama atarım lınkı sana
:
canım benim ne güzel açıklamışsın
Bilmiyorum ki bi tahmin yürüttüm :26:
Selam canımbaşka ne yapıcaksın
Sütlacı herkes sevmez bide :26: bende sevmemsanki misafirliğe ben gelcem
Saç rengi güzel de neden boyatmaya karar verdin :26:
hmm saol canım sanırım deneye yanıla öğrencem bu işi su an ıcı bos ama atarım lınkı sana
hosgeldın nerlerdesın kız gözükmüyon bu ara saç rengi güzel ama valla evde zor oluyo dıyım benım sacımda en son castıngle cıkolata karamel boyamıstım salak ben üstüne gittim bakır kızıl aldım ve onu boyadımsu an koyu kızıl gıbı bısey oldu arkasına da gene kumral felan boyamayı düşünüyom mahfettım yanı sacımda her renk var anlıycagın .demek ıstedıgım uzun süreli kullanmak ıstıyosan boya yoks asonra degısıklık yapmak ıcın mutlaka kuafore ugraman lazım
canim yaa senin iyice kafan karismis.bidolu sey saydin.cnaım ya daha tam karar veremedım, tatlı olarak aslında herkes sever dıye profıterol yapayım hem elim alışkın rahatca yaparım diye dusundum, bgnde nette gezınırken acaba degısık bısı mı yapsam dedım, bı de haklısın mesela ben hıc yemem sütlaç fılan :26: belkı yemeyen vardır, en ıyısı ben kendı fıkrımden caymıyım
valla daha tam karar vermiş deilim :26: bıde soyle bı olay var, ben eve yemege mısafır alınca yemekten sonraki çay faslıda boş gecmesın ıstıyorum, ona da bısıler yapınca bu defaa şu şekli alıyorummm =hıc olmazsa profıterol çay faslına eşlik eder
mantar çorbası
hünkar begendi (?)
pilav - ama garnetürlü ve hazır yufkadan çakma perde pilavışeklinde yapmayı düşünüyorum
minik dolma - bızım oraya özgü bi çeşit dolma, buzlukta hazır sarılmış var, onu pişircem
zeytınyaglı barbunya
bunları kucuk seylerle desteklemek ıstıyorum, guvecte mantar yapsam corba mantar; patlıcan salatası yapsam hunkar begendının begendısı zaten patlıcanyogurtlu havuc yapabılırım, beyaz lahanadan yapabılırım, rokadan salata yapabılırım, mılfoyden mınık atıstırmalık yapabılırım, sıgara boregı sarabılırım, sütlü patates püresi yapabılırım :26: aay ne bıleyım oluşturamadım hala kararsızım :26:
acaba hunkar begendıyı az yapıp fırında tavukla mı desteklesem dıyorummm :44: ana yemek fırında tavukta, masanın ıkı yanında servıs tabakalrında bu begendıden mı olsa :44: napayımmmmmmm:26:
sac boyası konusu ıse epeydır gundemde cunku dıbım geldizaten bakır rengıne boyuyorum sacımı bu defa boyarken bıraz daha belırgınlestırmek ıstıyorum, mywishime de sordummm gecen gunnn gecen boyada da ıstemıstım ama son anda yıne aynı rengı alıp boyamıstım, bu defada oyle olsun ıstemıyorum hazır kıloda vermısken, iş deişikliğide yaparken kendımde de bı degısıklık yapayım
bı foto koysana yakından sacının bakalım nası bısı olmuşzaten uzun suredır bı rengı kullanıyorum sadece bu defa daha yogununa boyamak ıstıyorum
sagol canim kahverengi ve reglinin ustunden 1hafta gecti dun cok az vardi bugun biraz daha fazla devam ederse doktora giderim artik
cnaım ya daha tam karar veremedım, tatlı olarak aslında herkes sever dıye profıterol yapayım hem elim alışkın rahatca yaparım diye dusundum, bgnde nette gezınırken acaba degısık bısı mı yapsam dedım, bı de haklısın mesela ben hıc yemem sütlaç fılan :26: belkı yemeyen vardır, en ıyısı ben kendı fıkrımden caymıyım
valla daha tam karar vermiş deilim :26: bıde soyle bı olay var, ben eve yemege mısafır alınca yemekten sonraki çay faslıda boş gecmesın ıstıyorum, ona da bısıler yapınca bu defaa şu şekli alıyorummm =hıc olmazsa profıterol çay faslına eşlik eder
mantar çorbası
hünkar begendi (?)
pilav - ama garnetürlü ve hazır yufkadan çakma perde pilavışeklinde yapmayı düşünüyorum
minik dolma - bızım oraya özgü bi çeşit dolma, buzlukta hazır sarılmış var, onu pişircem
zeytınyaglı barbunya
bunları kucuk seylerle desteklemek ıstıyorum, guvecte mantar yapsam corba mantar; patlıcan salatası yapsam hunkar begendının begendısı zaten patlıcanyogurtlu havuc yapabılırım, beyaz lahanadan yapabılırım, rokadan salata yapabılırım, mılfoyden mınık atıstırmalık yapabılırım, sıgara boregı sarabılırım, sütlü patates püresi yapabılırım :26: aay ne bıleyım oluşturamadım hala kararsızım :26:
acaba hunkar begendıyı az yapıp fırında tavukla mı desteklesem dıyorummm :44: ana yemek fırında tavukta, masanın ıkı yanında servıs tabakalrında bu begendıden mı olsa :44: napayımmmmmmm:26:
sac boyası konusu ıse epeydır gundemde cunku dıbım geldizaten bakır rengıne boyuyorum sacımı bu defa boyarken bıraz daha belırgınlestırmek ıstıyorum, mywishime de sordummm gecen gunnn gecen boyada da ıstemıstım ama son anda yıne aynı rengı alıp boyamıstım, bu defada oyle olsun ıstemıyorum hazır kıloda vermısken, iş deişikliğide yaparken kendımde de bı degısıklık yapayım
bı foto koysana yakından sacının bakalım nası bısı olmuşzaten uzun suredır bı rengı kullanıyorum sadece bu defa daha yogununa boyamak ıstıyorum
canim yaa senin iyice kafan karismis.bidolu sey saydin.
EN YENİ TARİFLER - Blogcu
bak bu benim blogdan biseyler bulursun belki.yada bi fikir verir sana belli olmaz.isin zor kolay gelsin.
rahim agzi enfeksiyonu olmus olma ihtimali yuksek bence.yakin zamanda olmustu arkadasim ayni seyleri soyluyodu.yanma falan olmuyo.sadece akinti oluo kahverengi.ilac kullanmalisin.tek kullanimlik fitiller falan veriyo doktorlar genelde.cok gecmis olsun.
doğrudur canım,,16 yaşında büyük ablamın yanına gitmiştim almanyaya,,3ay kalmıştım yanında..ah ah negüzel günlerdi yaaaneguzelmis ben hergece 4bucukta kalkip esime kahvalti hazirliyorum burda ise erken gidiyolar 6da isi basliyo ben alistim artik hersabah kalkmaya iyigeceler cappppppppppnim bende kizi uyuttum tam dalsin bende uyuycam hemen
bu cümleye dikkatarkadaşlar merhaba ben dün gece formda gezerken birinin 2,5 ayda 17 kilo verdiğini anlatan yazısını okudum diyet listeside şöyle;
GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
bunu yapmayı düşünüyorum ama bu kadar az kalori bir diyetle ile halsizleşir dayanamazsam diye korkuyorum bide bıraktığım zaman tekrar aynı kiloları almaktan korkuyorum..
nedersiniz bana bir akıl verirmisiniz..Şu aralar 6 -7 kilo bile verebilsem çok mutlu olacam çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve dış dünyadan tamamen soyutlandım..
bana birşeyler diyin..ne yapmam lazım...
İlk başlarda kilo verirsin evet ama daha sonra vücudun 1000 kaloriliye alışınca duraklama dönemi dediğimiz noktada kalırsınee
zaten az yiyordun şimdi ne yapacaksın 900-800 kaloriye düşürürsün diyeti yine kilo verirsin bu böye gider. Diyelim ki hedef kilona
ulaştın normal beslenme düzenine döndüğünde hoppppppp kilolar farketmeden geri geleceksonra hem kaybettiğin zamana hem aç
kalmana üzülür motivasyonunu da kaybedersin canım
Tabi bunlar benim görüşüm
kizlar tum hasta arkadaslara gecmis olsun bende basimi kaldiramiyorum nedense
bide ustune daha yeni reglim bitmisti ve tekrar kahve rengi gelmeye basladi neden anlamadim dogumdan oturu olabilirmiki bugune kadar bisefer boyle bisey olmustu ondada dusuk yapmistim simdi neden olduki acaba :26:
hangi derya ,,deryaakmı kılavuzmuuDeryanınn hepinize çok selamı var kızlarrrr
İşleri çok yoğun olduğu için ( taşınıyolar ya ) gelemiyorum foruma ama aklımdasınız diyo
belki ben yeni kalktıım olamazmııAkşam oldu len
canım menün genel olarak güzel ama hiç salata yok neden yemiyosun..çok önemli yeşillikler yemelisin..bide çikolata canın çekmeden önce önlemini al sende..arada yeşilçay içiyosunya onun içine kabuk tarçını at kalsın biraz öyle kaşık gibi karıştır..sonra çıkart iç valla acayip iştah kesiyo 2gündür deniyorum,,sevmezdim tarçını ama bu özelliği gerçekten gerçekmiş..dene bakarkadaşlar herkese merhaba
çok uykusuzum:95: kızım gece çok uyanıyor ne yapıcam bilmiyorum yaa... ne yapmalıyım. gündüz hiç uyumamıştı düşünün yani
neyse menüm şöyle
kahvaltı 07:45 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 domates 4 zeytin 1 brd şekersiz çay
ara 10:00 1 brd yeşilçay 5 ad fındık
öğlen 14:00 1 tabak yeşil mercimek 2 kaşık yoğurt
1 ad çikolata:18::18: ( valla irade sıfır bende bazen pekmezli süt içeyeim diyorum ama elim çikolataya gidiyor sonra pişmanlıktan kıvranıyorum)
ara: 16:00 yarım armut yerim
akşam 18:00 1 tabak tavuk çorbası 1 çay brd yoğurt
öptüm hepinizi
ahh nafcım hayatım sende olmasanSağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo
Çok geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Yap bakalım etkisi ne olacak tatlım
Orti değişimi mi olacak şimdi :26:
Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım
Aygüncümmmakşam toplu yaz hayatım menülerini Kaptanımız sena abla , Kaptan yardımcımız Triedny21 ve kılavuz ablamız yorumluyor
Gündüz napıyosun kız hiç görünmüyosun
ahh canım halamı ceyar hödüğü seni üzüyor boşver yaa takma kafana,adı üstünde ceyar işte:))Günaydın cnmyap birinden birini spor spordur bence
Günaydın hoşgeldinönce kendine bir kilo cetveli yaparak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin :13:
Günaydın canımevet keyfim yoktu gelip sizinde keyfinizi kaçırmayayım dedim
Sorma bi çek yüzünden demediğini bırakmadı eve gidene kadar ağladımzaten eşimde yoktu yalnızdım
Tamam canım sen nasıl istersenama orti istiyorum dersen bi seslenmen yeter
Profetirol güzel bi seçim bencebi ara tarifini verirmisin bana ekler yapıcam
Şöyle özetlersek olur mu :26:
Çorba
Mantar çorbası
Ara sıcak
Sigara böreği
Ana yemek
Perde pilavı
Fırında tavuk
Yardımcı yemek
Hünkar beğendi
Barbunya pilaki
Salatalar & mezeler
Roka salatası
Yoğurtlu havuç
Yoğurtlu sarımsaklı pancar (severmisin bilmiyorum ama :26:)
Zeytinyağlı sarımsaklı brokoli haşlaması
Şakşuka
Tatlı
Profiterol
Selam çizlaarr ben geldüüm...
doğrudur canım,,16 yaşında büyük ablamın yanına gitmiştim almanyaya,,3ay kalmıştım yanında..ah ah negüzel günlerdi yaaahergün sabah 3.5ta kaldırırdım işe giderdi..ablam işe giderdi enişten işten gelirdi:26:hayata bak:44:neyseki 6 haftada bir 3 gün tatili denk geliyoduda rahatca gezdirebiliyodu benii her hafta bigün tatili olurdu bu hafta pazartesiyse haftaya salı çar.perş.diye giderdi böyle olunca 6 haftada bi cuma tatilden sonra cumarteside genel tatili zaten,,bide hafta başlangıcı olup pazar tatil olunca 3gün ard arda amaaan öyle iştee,,niye anlattığımı bende unuttum hee işe erken gidiliyo doğru yani bazı yerlerde..ablam fırında çalışıyodu ,,şuan çocuğu olduğu için 3yıllık izinde önümüzdeki aylarda başlıycak tekrar inş..11yıldır orda yaşıyo odaa..çok özledim kendisinii yaaa
bu cümleye dikkat
gerçekten kilo vermek istiyorsanız 2günde 5 günde zayıflatan diyetleri değil,uzun süreçte düzenli olarak zayıflatanları tercih edin:88::112:
ve naf'ın dediklerine aynen katılıyorum,,peki ya sonraaa:18:
yaa düşükmüüü:26:canım benim reglim 26sında başlamıştı 30gibi bitmişti ve dün kırmızı kanama gelmiş az hemen ped koydum ama pede fazla gelmedi..ama pedi çıkarttım gene iç çamasırım batmış genebende merak ettim açıkçası hiç böyle olmazdı şöyle bişey 1kaç aydır 5inde başlıyodu bu ay erken başladı demiştim..bitti tam 5inde tekrar başladı sandım ne buya dedim eşimee..heee öteki yarım aybaşıydı buda olunca tamlaştı espirisini yiyim onun merak ettim şimdi neden oldukii..bende bide spiral var yinede rahayt olamıyorum gebe kalırsam diye..ama regl bittikten 2gün sonra şeyetmiştik hep dışarı yapardı bu sefer yapmadı bende kızdım tabi korkuyorum 2 çocuktan sonra tekrar gebe kalmaktan,ogünden sonra zaten korku kaplamıştı içimi..çünkü ilk gebeliğimde reglim bittikten ertesi günü hamile kalmıştım..bundada hemen sonrası olunca daha yumurtalıklar kapanmamış oluyoyaa.ama spiral korur diyorum inşallah bişey olmaz..peki düşüğü ne zaman yapmıştın nasıl anlaşıldıı:26:
hangi derya ,,deryaakmı kılavuzmuu
belki ben yeni kalktıım olamazmııama 10da kalktım size geç geldim..elektrikler yoktuu tamda tost yapacaktım neyseki içinin ısısıyla yaptım tostumuu
canım menün genel olarak güzel ama hiç salata yok neden yemiyosun..çok önemli yeşillikler yemelisin..bide çikolata canın çekmeden önce önlemini al sende..arada yeşilçay içiyosunya onun içine kabuk tarçını at kalsın biraz öyle kaşık gibi karıştır..sonra çıkart iç valla acayip iştah kesiyo 2gündür deniyorum,,sevmezdim tarçını ama bu özelliği gerçekten gerçekmiş..dene bak
beğenmedim bunu niye dersen kalori çok az. vücut bir süre sonra çok az kalori geliyo diye savunmaya geçip bundan bile depolamaya başlar. ve sen aç kaldığınla kalırsın. birde ara öğün yok. yeterli sıvı yok yoğurt yok yok yok yok ...arkadaşlar merhaba ben dün gece formda gezerken birinin 2,5 ayda 17 kilo verdiğini anlatan yazısını okudum diyet listeside şöyle;
GÜNDE 1000 KALORİ REJİMİ
Kahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)
Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata
Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata
Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)
Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)
Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata
Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)
Not: Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek şekeri meyveden alacağız..
bunu yapmayı düşünüyorum ama bu kadar az kalori bir diyetle ile halsizleşir dayanamazsam diye korkuyorum bide bıraktığım zaman tekrar aynı kiloları almaktan korkuyorum..
nedersiniz bana bir akıl verirmisiniz..Şu aralar 6 -7 kilo bile verebilsem çok mutlu olacam çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve dış dünyadan tamamen soyutlandım..
bana birşeyler diyin..ne yapmam lazım...
Sabah sabah bu ne diyeceksiniz ama KİLO VEREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Şekeri hayatımdan tammen çıkardım 2 haftadır. Tatlı pasta bötrek vs. yemiyorum.
Ama bunun dışında da kısamıyorum. Ne yapmam lazım. Zamanla mı olacak bilmiyorum. Bugün tartıda yine aynı kiloyu görünce sinirlerim bozuldu. Masa başında çalışıyorum. Evde de 3 yaşında benden sürekli ilgi bekleyen bir oğlum var. eve gidince spora vaktim kalmıyor. Şaşırdım kaldım. Doğumdan sonra bile şu halimden 8 kilo daha zayıftım.
İMDAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
canım hergün tartıya çıkmak kontrolde olmamız için iyi oluyo..şöyle bişey araştırmışlar hergün düzenli olarak tartılan kişiler ,düzenli tartılmayanlara göre daha çok kilo veriyorlarmış yaaa,,buda bi gerçek tarafımdan denendi onaylandıı,,bihafta tartılmadan geçmiştide cuma bide ne göreyim 2kilo artıdayım,,şoka girmiştim,,oysa nede güzel bi hafta olmuştuu,demekki rahatlıktan olsa gerek kaçırdığım şeyler olmuşta farkedememişimGünaydın kızlarr çok hastayım
boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu
11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte
denemedim bana göre değil,,diyet stresine girmemiz için karatay yetiyoda artıyoo bide diyetinimi uygulayıp çıldırayımneden daha once denedınmı karatay dıyetını cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?