kızlaaar sizi çok seviyorum!!!
iyi ki varsınız!
nedense söylemek istedim.:44:
kızlar merhaba arzu bildirim yapcakmışım triendy öyle söyledi yerimde sayarak kilo almayarak alkış alırsın dedi umarım herkes iyidir
ya kizlar merak ettim bu kk da toplam kac uye vardir acaba?sadece bizim topikte bile bu kadar kisi varsa oooooo coook kalabaligiz bebelerrr!!!!
nerden aklima geldiyse artik ben de bilmiorm
sanada geçmiş olsuncanım.valla çok imrendim sana.hayatımda en çok istediğim pastacılık okumak ve muhteşem pastalar yapmaktı.ben gittim bilgisayar bölümünü okudum.şuan 16 aylık kızım var teyzesi kursuna gidiyim dedim oda olmadı kızım küçük.aslında herzaman güzel lezzetli göze hitap eden pastalar yaptığım söylenir.hatta yiyenler bayılır.ama ben kendi kendimede olsa profosyonel bişiler yapmak istiyorum.bloguna bayıldım.ben nasıl yapıldğını öğrenmek istiyorum.aslında çok büyük bi pişmanlığım var.kızıma 1 yaş partisi yapamadım teyzesi.ağurtosta hem ramazandı hemde ev inaşaattaydı.boya badana derken hiçbişey yapamadım eşime bari çarşıdan gelirken bi pasta al gel çocuğun bi anısı olsun dedim.malesef erkekler böyle şeyleri pek önemsemiyolar.almamış.hala içimde kızıma 2 katlı uğur böcekli,bonibonlu bi pasta yapıp tüm eşimin akrabalarını çağırmak.rica etsem o kurabiyeleri nasıl yaptığını anlatırmısın.şeker hamuru kullandın ama nasıl??mesela pastamın alt katını beyaz şeker hamuruyla,üst katını pembe şeker hamuruyla kaplayıp üstüne uğur böcekleri farklı figürler kondurmak istiyorum.alt kenarları bonibonla süslerken üstede bikaç tane serpiştirip rengarenk bi pasta ypmak istiyorum ama nasıl??bana yardımcı olursan sevinirim...
.
siz istediğinizi yapın ama doğrular farklı kızlar :)
Sürekli Tartılma Takıntısı - Dyt.Esra Rahşan ÇALIŞKAN
bir de bu var
Kişinin bir diğer dikkat etmesi gereken nokta ise her gün kilo kaybının olmayacak olmasıdır. Kişi eğer her gün tartılarak kilosunda bir azalma olması beklentisine girerse yine motivasyonu olumsuz yönde etkilenecektir. Kişinin diyet programlarında yağlarında azalma oluşur fakat bazen kaslarda kitle artışı ortaya çıkar. Kaslardaki kitle artışı vücudun forma girmesine neden olur fakat kiloda herhangi bir azalma olmasını engeller. Kişinin bunun bilincinde olarak diyet programına tartıda gözüken miktara göre yön vermemesi gerekmektedir.
siz istediğinizi yapın ama doğrular farklı kızlar :)
Sürekli Tartılma Takıntısı - Dyt.Esra Rahşan ÇALIŞKAN
bir de bu var
Kişinin bir diğer dikkat etmesi gereken nokta ise her gün kilo kaybının olmayacak olmasıdır. Kişi eğer her gün tartılarak kilosunda bir azalma olması beklentisine girerse yine motivasyonu olumsuz yönde etkilenecektir. Kişinin diyet programlarında yağlarında azalma oluşur fakat bazen kaslarda kitle artışı ortaya çıkar. Kaslardaki kitle artışı vücudun forma girmesine neden olur fakat kiloda herhangi bir azalma olmasını engeller. Kişinin bunun bilincinde olarak diyet programına tartıda gözüken miktara göre yön vermemesi gerekmektedir.
teşekkrü ederim :) ben de patsacılık kursuna gitmedim ama gitmek istiyorum ismek in
çok güzel kursu var bu konuyla alakalı :) hep gözlemleyerek deneyerek kendi kendime
öğrendim hepsini :) Allah bağışlasın bebeişini canım :) pasta mı yapmak istiyorsun kurabiye mi ?
yapabilirsin tabiiki malzemelerini edinip kullanmayı öğrendikten sonra zor değil....
sorularını burdan yanıtlamam zor sanırım msn de konuşsak ama bugun değil mesai biticek bi süre sonra ayrın oalbilir mailini yazarsan özelden
msn e ekleym veya sorualrını sırayla özel msj at cevaplayım naısl istersen :) yardımcı olmak isterim :)
saol canım.sende canını sıkma o patron hödüğüne...
hünkar beğendiyi şiddetle tavsiye ederim.bende çok severek yapıyorum.ama yanında tavuk fazla kaçar kızzzzz...zaten beğendi doyurucu oluyoooo
Çorba
Mantar çorbası
Ara sıcak
Sigara böreği
Ana yemek
Perde pilavı
Fırında tavuk
Yardımcı yemek
Hünkar beğendi
Barbunya pilaki
Salatalar & mezeler
Roka salatası
Yoğurtlu havuç
Yoğurtlu sarımsaklı pancar
Yoğurtlu cevizli kereviz
Şakşuka
Tatlı
Profiterol
valla ben geneld etopluyom ya saclarımı o yuzden oyle bellı olmuyo resımlerde rengi .bir de benım fıkrım ya tavugu yap ya hünkar begendiyi yanı ıkısıde ana yemek bırını ortaya koyarsan önemi kalmazbırde masallah kız ne cok sey yapıyon bende gelim mi
çok geşmiş olsun canım
ay bende aynı karatay dukan meyve karbonhidrat delirtecek bu diyetler beni... dukan çok aklıma yatıyo ama yapamam diye korkudan başlayamadım bir türlü.. ya bu hafta biraz versem moralim yerine gelecek 3 haftada 400 gr zor gitti hadi be ne olur bu hafta bir 500-600 gr göreyim çok mu istiyom
hoşgeldin 10 kiloyu hemencik verirsin inşallah...
geçmiş olsun sana da canım
topikte salgın var galiba. ben şu bilg ekranını bir dezenfekte edem bana da bulaşmasın
saol canım sen de ıyı kı varsın ıns daha ıysıındırkızlaaar sizi çok seviyorum!!!
iyi ki varsınız!
nedense söylemek istedim.:44:
kızlar merhaba arzu bildirim yapcakmışım triendy öyle söyledi yerimde sayarak kilo almayarak alkış alırsın dedi umarım herkes iyidir
Ayıpsın
Ahahah bende maymun iştahlıyım her yere el atarım ama çabuk sıkılırım
İlk başlarda kilo verirsin evet ama daha sonra vücudun 1000 kaloriliye alışınca duraklama dönemi dediğimiz noktada kalırsınee
zaten az yiyordun şimdi ne yapacaksın 900-800 kaloriye düşürürsün diyeti yine kilo verirsin bu böye gider. Diyelim ki hedef kilona
ulaştın normal beslenme düzenine döndüğünde hoppppppp kilolar farketmeden geri geleceksonra hem kaybettiğin zamana hem aç
kalmana üzülür motivasyonunu da kaybedersin canım
Tabi bunlar benim görüşüm
kızlar bugun yemek tarıflerıne bakmaktan topıgı dıkatlı okuyamadım:26: ama arada dıyet sıımlerı gecıyo dıye yazma ıhtıyacı hıseetım, karatay dıyetı hakkında cıddı seyler duydum ben, kılo vermekle alakalı olarak deıl, yanı kılo verdırıyodur belkı ama ete vs seylere yukleme yaptıgı ıcın sızde gızlı olan veya aıleden gelen kalıtımsal hastalıklarını tetıkleme riski her zmn var:26:
bı ınsaın ne sureklı yumurtaya ne surekli ete vs yuklenmesı normal deıl, ınsaın kalbını kolestrolunu tansıyonunu tetıkler bu tur beslenmeler:26: ben bılırkısı deılım basıt bı mantık yurutuyorum sadece, kılo verıcez dıye saglıgımızdan olmamızın alemı yok
her zmn savundugum sey, yavas ama kalıcı kılo vermekbutun hayatınızı o düşük kalorılı dıyetlerle gecırmemızın, bı omur aynı tıp beslenmenızın mumkunatı yok, eskı duzenımıze gerı dondugumuzde verdıgımız kılolar bıze aynı seklıyle gerı döner onemlı olan daha kalıcı çözümler bulmak, bugun ıstedıgım kıloya geldım deyıp ertesı gun içimize o öküzü kacırırsak sofrada gözümüz dönerse yaptıgımız hıc bıseyın faydası olmaz nefsımızı körelterek, canımız ıstedıklerınden tadarak ama dengeleyerek beslenmemızı düzenleyebılırız.. baskası sızı daha ıyı tanıyamaz, ozyuden diyetı rejımı bı yana bırakıp saglıklı ve hafıf beslenme tarzını yaşam seklı halıne getırmemız gerekıyo
ve saglıklı bi kaç besine yuklenmekten vazgecmemız lazım, herseyın cogu zarar demısler, en basıtınden naşlıca içecegımız suyun bıle fazlası su zehırlenmesıne neden oluyo::26: umarım mesai bıtımı kafam bı dunyayken içimdekileri azda olsa anlatabılmışımdır
doğrudur canım,,16 yaşında büyük ablamın yanına gitmiştim almanyaya,,3ay kalmıştım yanında..ah ah negüzel günlerdi yaaahergün sabah 3.5ta kaldırırdım işe giderdi..ablam işe giderdi enişten işten gelirdi:26:hayata bak:44:neyseki 6 haftada bir 3 gün tatili denk geliyoduda rahatca gezdirebiliyodu benii her hafta bigün tatili olurdu bu hafta pazartesiyse haftaya salı çar.perş.diye giderdi böyle olunca 6 haftada bi cuma tatilden sonra cumarteside genel tatili zaten,,bide hafta başlangıcı olup pazar tatil olunca 3gün ard arda amaaan öyle iştee,,niye anlattığımı bende unuttum hee işe erken gidiliyo doğru yani bazı yerlerde..ablam fırında çalışıyodu ,,şuan çocuğu olduğu için 3yıllık izinde önümüzdeki aylarda başlıycak tekrar inş..11yıldır orda yaşıyo odaa..çok özledim kendisinii yaaa
bu cümleye dikkat
gerçekten kilo vermek istiyorsanız 2günde 5 günde zayıflatan diyetleri değil,uzun süreçte düzenli olarak zayıflatanları tercih edin:88::112:
ve naf'ın dediklerine aynen katılıyorum,,peki ya sonraaa:18:
yaa düşükmüüü:26:canım benim reglim 26sında başlamıştı 30gibi bitmişti ve dün kırmızı kanama gelmiş az hemen ped koydum ama pede fazla gelmedi..ama pedi çıkarttım gene iç çamasırım batmış genebende merak ettim açıkçası hiç böyle olmazdı şöyle bişey 1kaç aydır 5inde başlıyodu bu ay erken başladı demiştim..bitti tam 5inde tekrar başladı sandım ne buya dedim eşimee..heee öteki yarım aybaşıydı buda olunca tamlaştı espirisini yiyim onun merak ettim şimdi neden oldukii..bende bide spiral var yinede rahayt olamıyorum gebe kalırsam diye..ama regl bittikten 2gün sonra şeyetmiştik hep dışarı yapardı bu sefer yapmadı bende kızdım tabi korkuyorum 2 çocuktan sonra tekrar gebe kalmaktan,ogünden sonra zaten korku kaplamıştı içimi..çünkü ilk gebeliğimde reglim bittikten ertesi günü hamile kalmıştım..bundada hemen sonrası olunca daha yumurtalıklar kapanmamış oluyoyaa.ama spiral korur diyorum inşallah bişey olmaz..peki düşüğü ne zaman yapmıştın nasıl anlaşıldıı:26:
hangi derya ,,deryaakmı kılavuzmuu
belki ben yeni kalktıım olamazmııama 10da kalktım size geç geldim..elektrikler yoktuu tamda tost yapacaktım neyseki içinin ısısıyla yaptım tostumuu
canım menün genel olarak güzel ama hiç salata yok neden yemiyosun..çok önemli yeşillikler yemelisin..bide çikolata canın çekmeden önce önlemini al sende..arada yeşilçay içiyosunya onun içine kabuk tarçını at kalsın biraz öyle kaşık gibi karıştır..sonra çıkart iç valla acayip iştah kesiyo 2gündür deniyorum,,sevmezdim tarçını ama bu özelliği gerçekten gerçekmiş..dene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?