70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaamm kız aynı gün mü evlendik bizimde yarın valla bız esımle yemege gıdecektık oglanı bırakıp ama ben gene vazgectım kımsey e yük olmayım dıye esımde eve söyelyelım o zaman dedi bellı de olmaz esıme hedıye aldım kıyafet yarın pasta alıcam bı de oyle yanı süprizlik bi durum yok su an ama bend ebıdahakı sene günü gelene kadar konusmuycam esımle bu konuyu onemı olsun azcık yav heyecan yapayım unutcak mı fılan dıye

nice senelere canim ben esimin dogumgununde turkiyedeydim 2onceki dogum gununde ve balikci restorantina goturmustum onu ve pastasini daha onceden oraya goruturdum orda satilmiyo cunki sonra yemegi felan yedik ve calisanlari pastanin mumlarini yaktilar ve iyikidogdun diye getirdiler bizimki mest oldu tabi sende supriz yapabilirsin ondan bekleme sadece canim yine geldi esimin dogum gunu buayin 20sinde bende neyapacagimi dusunuyorum ama evde kutlariz buyuk ihtimal

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari yemiycem yarin tarti günü

Sakın yeme

İyi bari wc bulmuşsun canım

İnternet yokken nasıl alışveriş yapıyomuşuz acaba diyorum bazen :26:

O mum setlerinden metro' da görmüştüm galiba ama tam hatırlamıyorum ne güzel uğraş buluyosun kendine

Bana siteyi mesaj atarmısın bi bakim canım

Ben yurtdışından almıştım tırnak süsleme disklerinden felan ama dolar yükseldi şimdi almıyorum belki uygundur senin dediğin

Ayyy çok az bi zaman var

Ne hediye aldın ? yada aldın mı canım :26:

Bütçen evde mi dışarıda mı kutlamaya göre :26:

ona göre düşünelim

İkeadan aldım dolabı küçük ama işlevi büyük bi dolap çıktı

İspiklermisinn tamam paylaşıcam

Teşekkürler Aylincim benim ismimde Arzu,
Bu hafta benimle hayal kırıklığı yaşayabilirsin pek dikkat edemedim bu hafta hastalıkla boğuşmaktan

Ben de çok farklı değilim. Önemli olan yarışmak...:)))

Biraz olsun frenleyebilirsek birbirimizi ne mutlu bize..

aaaaaaa ne güzel Birlikte nice senelere inşallah canımm

charm
demin heyecandan yazmayı unutmuşum Birlikte nice senelere canım

suzicim o zaman ıftar gec oluyodu evde tartılıyodum ama sımdı iş yerinde acıyorum orucu o yuzden o ıs yas en ıyısı benım yontem sanırım:26:

ben mutfak masrafını kısmayı gectım mutfagı komple kapatsam ne ev ne araba çıkar bızdenn Allah bızede oyle mutfaklar gormeyı nasıp etsın mywishimmm

oğlanı bırakın yemeg gıdın canım, bı aksamlıktan kıme yuk olcak fazla gecıkmeden alırsınız bi değişiklik ıyı olur benceee şimdi eve yemek soylemeye karar vermısısnız ya, sen planıd eıstır dısarda bı yer ayarla eşine yıne surprız yapmış olursunnn

ispiklerimmmmmm hemencıkkk bi dost dıye

ya ben hıc sımdıye kdr netten bısı almadımmm :26: yine ufak tefek seyler alınabılırde ben hele de kıyafeti netten begenıp hıc alamam:26: bnm gıymem, denemem, kumasını elımle tutmam, kendımı ıcınde gormem lazım

ama yıne de alısverıs sıtelerını gezmeyı cok severim bazen bısıler begenırım, alsam mı ki acaba bende dıye düşünüp dururum sonrada cesaret edıp alamam

şu bahsi gecen sıte neresı acaba bana da atsanıza adresı, bıraz dolanayım gözüm gönlüm açılsınnn

ay yok canım ya yapsam yaparım da yapmıycam oyle bısey bız hep konusur süprizin içine ederiz o da sen nerde ıstıyosan oraya gdıelım ayarla fılan dıyo anlamı kalmıyo o yuzden yapmıycam ta kı o supriz yaparsa iş değişir o da zor

slm canlarrr ben gelddiimm işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm

ortimm ayy ne güzel ailenle hasret gider canım bol bol. Güle güle git güle güle gel
... Buarada Allah orucunu kabul etsin işallah. Ama fazla yeme oralarda gerçi sen yemesende annen zorla teper azına annler hep aynı

canım nasıl olcak bildirim işi tartını yanındamı taşısaydın acep

geçmiş olsun tatlım..

önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin

Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo

Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım

bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz

Sorma bi çek yüzünden demediğini bırakmadı eve gidene kadar ağladım zaten eşimde yoktu yalnızdım

Tamam canım sen nasıl istersen ama orti istiyorum dersen bi seslenmen yeter

hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük

Günaydın kızlarr çok hastayım

boğazım kuppkuru odun gibi yeşilçay içtim limonlu limonlu

11 öğünümde de portakal yiycem öyle işte

geçmiş olsun canım.. herkesde bi kırgınlık var bende yeni atlattım:2:

hoşgeldin canım sende aramıza.. Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder işallah

bende yardımcı olrum bebeğim ama ayşeninde dediği gibi malzeme gerekiyor kalıplar merdaneler falan biraz pahalıya patlıyor. ama sürekli yaparım diyosan kıy parana birkaçını al sonra yavaş yavaş alırsın gerisini yaparken çok keyif veren birşey

aleyküm selam saolsun kolay gelsın ona da

Deryanınn hepinize çok selamı var kızlarrrr

İşleri çok yoğun olduğu için ( taşınıyolar ya ) gelemiyorum foruma ama aklımdasınız diyo

kıyamam sana ya :2:

canım neden bu kadar takıyosun migrenin varmış hemde. Nasipse o Allah vermiştir. Şimdi hiç düşünme bunları kesin sonuçtan sonra eminim sende eşin kadar heycanlanacaksın. ikisi bir büyür gider hatta en güzeli öyle bence 2. yapcaksan sonra insan rahata alışıyo hop bidaha aynı telaşlar hiç değilse böyle ikisi çıkar aradan. Allah sağlık versin tek...

geçmiş olsun canım... İşallah Allah sanada nasip eder anne olmayı tüm isteyenlere nasip olur işallah..

Günaydın kızçelerrrrrrrr

Ay bugün çok mutluyum tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan bugün elimde olacaklar inşallahhhhh

oje kolik seni

ay üzülsemmi gülsemmi bilemedim.

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın işallah

Südyenbank

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari yemiycem yarin tarti günü

siboş sakın yeme o gözlemelerden

nice senelere charm..canım hep mutlu olun işallah

saol canım ınsallah

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

bizimde 4 nisanda bitiyo birşey kalmadı. sizede ömür boyu mutluluklar dilerim canım. nice senelere

Ooooo kimleri görüyoruzz.
Taşınma işleri falan bitti mi hallettiniz mi işleri?
Ya şu şeker hamurlarını falan nerden alıyosunuz nabıyosunuz vs.
Senin yapıp çektiğin kurabiyelerin varmı merak ettim.
Güzel bi hobi aslında çok şirin seyler var.

saol canım ıns zaman nası gecıyor degıl mı

dilekcim ben hobi olarak başladım sonra işi ticarete döktüm bak buda bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
yaptıklarımı beğencekmisin bakalım ben daha çok pasta yapmayı seviyorum 3 boyutlu şekiller yapmak daha çok hoşuma gidiyor
ben şeker hamurunu izmirde gıda çarşısından alıyorum. istanbulda eminönünde satılıyor. internette de satılıyor ama daha pahalı oluyor ben gidip kendim alıyoru. güvendiğim markalar var "şeker sugar" yada "pasdekor" şeker hamuru kullanıyorum beni yanıltmıyorlar..

saol canım ıns zaman nası gecıyor degıl mı

evet canım ben hiç anlamadım 4.sene olucak sanki dün gibi işallah 5. senemizi bebişle taçlanırırız biz artık istiyoruz ama önce kilo :26:

Son düzenleme:
vakitte geçmiyo yaaaaaaaaaa hadi bit artık mesai bitde gideyim evime sıcak sıcak dinleneyim ne yemek yapayım kızlar bu arada onuda bilmiyorum yazın yaptığımız domates biber konservesi var yumurtayla menemenmi yapsam ki kahvaltılık falan zeytin vb.... kolayımada gelir

ecrin merhaba canım...artık bizim topikte göremiyoz seni...arada gel bizede..asminada geldi topikte şuan...

Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıyla hayırlı zamanda ınsallah

valla olur bence canımıstıyodu benımde yap kız yerıme de ye dıyette olmasak yanına makarna güzel gider di:26:

Est. Saol canım amın ınsallah..

Evet canım dısarda bırseyler dusunuyorum ama tam olarak ne bır turlu karar veremedım kac gundur en sonunda sıkısıp sızlere sorayım dedım..
Otel benımde aklıma geldı ama cumartesı gunu calısmasaydı super olurdu da sabah erken kalkıp yıne ıse gıtmesı gerek... o yuzden sadece aksam yemege cıkmak olarak dusundum ama nereye ve nasıl bır konseptle... :44:

aa evet aynı gun evlenmısız canım... sızede nıce guzel seneler ınsallah huzurla...
umarım gununuz guzel gecer...

Yarın hedıye alıcam dısarı cıkınca.. o da bır dusunme kaynagı.... sevgılıyken ıkımızde gumus kolye takar aynı kolyeden.. acaba sımdı dıyorum yıne oyle bırsey yapsam ısmımızı yazdırsam sevgılılık zamanınımızın anısına... kıyafet dersen her zaman alıyoruz zaten hep ben secerım alırım kıyafetlerını bır ozellıgı olmaz gıbı gelıyor... onun dısında ozellıkle ıstedıgı bırsey de yok onu alsam dıyım... :44:

bende dıyorum bır balık restoranta gıtsek pastayı dedıgın gıbı onceden hazırlatsam....
sonunca yıldonumundede bır kutlama var... esım ılk yıldonumumuzde uludagdayken pasta suprızı yaptırtmıstı otelde restorana... bende yapabılırım bu sefer... :44:

saol canım ınsallah

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

5 bıtıyor canım bızımde... 2006...

nice senelere charm..canım hep mutlu olun işallah

saol canımm amın hepımız mutlu ve huzurlu olalım ınsallah yuvalarımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…