70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İç çamaşırı dışında bende kıyafet almadım canım netten ama başka ne istiyosan aldım

Hoşgeldin canımmmm seninde bloğun vardı dimi sanki bi ara bakmıştım ben

Patronu takmıyorum artık taktıkça sinirlerim zıplıyo çünkü :26:

Ojeler hazır bekliyo ama almaya göndercek eleman yok şirkette öffffff

Ekmeksiz menemen' e menemen demem ben

Ben hediye olarak titanyum kalem seti almıştım üçlü üzerine de adı soyadını yazdırmıştım çok hoşuna gitmişti. Eğer severse öyle bişey

alabilirsin canım.

Başka da aklıma gelmiyo ihtiyacı olan yada son konuşmalarınızı düşün şundan istiyorum şöyle bişeyim yok yada alsam iyi olur dediği

bişeyler varmı :26:

Bide Balık restoranı süper fikir pastayıda pastahaneden oraya yollatırsın bide çiçekçiden çiçek yollatırsın hep erkekler

kadınlara çiçek alacak diye bişey yok ki

hem Charm'ın hem de Arcak'ın evlilik yıldönümleri kutlu olsun, malum artık tek yastıklar yok o yuzden ben ayrı yastıklarda da olsa huzurlu aynı yatakta yaşlanmayı diliyorum sizin için; evinizden evliliğinizden sevgı, saygı, huzur eksik olmasın nice yıllaraa ikinizedeeee

Aynı mesajdan ağustosta bana da yazmazsan çok pis küserim söylim

Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.

Ne ilacı kullanıyosun?

akşam kötü olmuş,,dolmaları öğlene alıp çorbayı akşam yeseymişin mmmmmm:
canım menün gayet güzel olmuş,,bitki çaylarınıda unutmaa

çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil
geçmiş olsun canım,,hepisde çok acı verir bilirim
canım ne bu böyleee,,bidaha sakın ama sakın böyle bi menü görmek istemiyoruuum kendine geeeeel
Günaydın kızçelerrrrrrrr

Ay bugün çok mutluyum tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan bugün elimde olacaklar inşallahhhhh
ilahii naf güle güle kullan canım ne diyelim
amanda aman kimler gelmiş hoşgelmiş..özledik seni kıız..inşallah sen bi sağlıkla al bebişini kucağınada en son yapıcan şey kilo vermek olsun nasılsa burdayız biz..biyere gittiğimiz yook..kilo verme işi durdu benim yaa,,korumaya geçmiş gibi hissediyorum normal insanlar gibi beslenityorum artık aynı duruyo kilom çokta mutlu ediyo bu beni ama,,ben bi inebilseydim 58ee
ah ah hamile olmayan bilemez,,şuan banada çabuk geçmiş gibi geliyo ama,hamileyken 9ay geçmek bilmedi desem yeridir..ama doğumdan sonra zaman çok çabuk geçiyomuş bunu farkettim,,yakında askere gidecek oğlan aa diycem
kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari yemiycem yarin tarti günü

canım benim oğlum kucağımda 3 aylıkken test yapmıştım ve hafif bi çizgi,,ertesi gün yaptığımda ise net çizgiyi farketmiştim,,ağlamaya başlamıştım,,nasıl olur daha bebeğim çok küçük diye,,ama noldu sonunda ikiside kucağımda..allahım hayırlısı neyse onu göstersininşallah..bak buda benim çocuklarıma ait topiğim bakmak istersen belki biraz moral olur

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html

saol canım ınsallah

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:103:

Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.

Hoşgeldinnnnnnn

ama önce temmuzda benımki var

Tamam anlaştık

Sağol bebekimm

ay canım aynı gün dıye sasırdım ya kutlamayı unutmusum kusura bakma nıce mutlu senelere ınsallah masallah sen benden ne kadar küçüksün 5 yıl olmus evlenelı erken gıden yol alır derlermıs dogru

saol ger-düşüm amin az oncede aradı esım napıyoz gıtmıyoz mu dıye yok dedım

saol canım ınsallah.sen daha bı hızlısın 4 seneye 2 cocuk maşallah

Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıyla hayırlı zamanda ınsallah

valla olur bence canımıstıyodu benımde yap kız yerıme de ye dıyette olmasak yanına makarna güzel gider di:26:

Ne ilacı kullanıyosun?

endokrin doktorumun verdiği insülin direnci ilacı canım. maalesef yasak olduğu için izim yazamıyorum

evt canım var blog bendede üstte yazmıştım linkide yazdım

çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil

ayyy biri bana cevap yazmış ağlamak istiyorumm
canım evet dün kötü biün oldu ama bugün toparladım..
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin 1 kk peynir çay
ara
1 ayva
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 adet köfte
ara bol su
akşamada 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 adet köfte yemeği düşünüyorum bol salata ve yoğurtta tabii
haa bide 1 saatlik tempo yürüşümde var düzenli hergün vede göbek erirme hareketlerim..

Arkadaşlar,

hoşgeldin arkadaşım..
inşallah ulaşırız canım..
1 ay içinde 4 kilo vermek istiyorum sonrasında hamilelik düşünüyorum Allah izin verirse..

hoşgeldin arkadaşım..
1 ay içinde 4 kilo vermek istiyorum sonrasında hamilelik düşünüyorum Allah izin verirse..

bende sabah yazmıstım sana günaydın dıye
inşallah canım ıstedıgın kıloya gelıp hayrılsıyla bebısıne kavusursundaha oncede kılo vermıssın sanırım yaparsın bence

İşallah canım. Allah kucağına sağlıklı bir bebek almayı nasip eder..
sağol canım.Allah herkesin gönlüne göre versin..
bende sabah yazmıstım sana günaydın dıye
inşallah canım ıstedıgın kıloya gelıp hayrılsıyla bebısıne kavusursundaha oncede kılo vermıssın sanırım yaparsın bence

evet canım gördüm sağolasın..
evet daha öncede 10 kilo vermiştim ama maalesef 5 kilosunu falan geri aldım,insan kendini bırakmaya gelmiyo valla hemmen hoop diye geri geliyo kilolar okadar da dikkat etmiştim ama yürüşü bırakmıştım ondan sanırım..

hoşgeldin arkadaşım..

Ayy aygünümmm inşallah kavuşursun bebişine bende düşünüyorum bebiş ama önce biraz zayıflamam lazım sonra başlarız çalışmalara

sende saol canım malesef bu kılolar cok nankör vermesi zor alması 2 dksende bı kılo cızelgesı yapsana gercı yapcam demıstın sanırım

Ayy aygünümmm inşallah kavuşursun bebişine bende düşünüyorum bebiş ama önce biraz zayıflamam lazım sonra başlarız çalışmalara

ayy nafcımm..
inşallah kızzz sana yakışır haa valla durduğun kabahat kızz hemmen başla bence çalışmlara sen zayten zayıfsın hayatıum beranber doğuralım hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…