70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Söylemezsem içimde kalcaktı

Sabah yaptığın alıntılarda smiley 100 den fazla diye cevapları gönderemedin konuşma içlerindeki fazla smileleri sildin dimi

dikkatimden kaçtı sanma sakın

zaten yarın çok kilo veremezsen sana iki çift hatırlatılcak lafım var

kız sökelim mi kendi tırnağımızı oyle bı mecburıyetımız yok ama üstünü baska bıseyle kapatırsak olmuyo su değmesi lazım kendi tırnağımıza

ya ben sana hic küsmem ki zaten hangisi oluyor bilmiyorum bi kere yaptirmisdim genc kizken frenc tirnaklar oluyor üstüne mavi isik tutuyo 1 ay sonra doldurtmaya götürüyorsun hep :44: akrilik mi deniniyor :26:
yok canım ya abdestın olmaz alta su geçmediği için
sagol canim olmaz yani

bu kızdan korkulur valla:18:nerden neler bulup cıkarıyo sıkı takipte valla arkadaslar yazılarınıza dikkat edin benden söylemesi

kız sökelim mi kendi tırnağımızı oyle bı mecburıyetımız yok ama üstünü baska bıseyle kapatırsak olmuyo su değmesi lazım kendi tırnağımıza

ay ne bileyim kafam durdu

Akrilik oluyo sanırsam canım

İyi akşamlar kızçelerr öpüyorum sizi yarın görüşmek üzeree

kızlar bende kaçtım kızım uyandı.yarın bildirim günü ama hala tartım garantiden gelmedi.3 hafta oldu.teknik servis firmanın bu konuda çok duyarsız olduğunu ve çok sorun çıkardıklarını söledi.bende bbi daha king marka hiçbişeyi almıycam.3 hafta oldu hala yok.hepinizi öpüyorum.ben sabah bi komşuya gidip geleyim.

gittim geldim.bi suru sey yaptim bi baktim siz hala burdasiniz
biraz da step yaptim bu arada.mesaisi bitenler eve kaciyo ama insallah eve gitmenin verdigi rahatlikla homini girtlak yemezsiniz!!ziiirrraaa yarin buyuk gunn.tabi ben bu hafta +++++larda cikarim gibi geliyo ama bilemiyorum.cok hareketsiz kaldim cunku.hep sizin yuzunuzden.pc basinda oturmaktan evden cikamaz oldum beee!!!
zaten ortimlede tanisamadik gitti.papatyam bakalim kilo vermis olucakmi yarina.o bizim orti oldugumuzu bile bilmiyo daha.
reglim yeni bitti ama sonuc ne cikar bilemiyorum yaneee

nafffffff bayıldım ojelerine benimde küçük bir sandığım var içi oje dolu bende çok seviyorum ojeleri...........
bugünkü menümüm vereyim:
sabah: 1 kase mercimek çorbası.2dilim tam buğday ekmeği 2 çok ince dilim kaşar çay
ara: nane limon çayı
öğle: 1 tabak şehrieyli çorba 1 dilim kepekli ekmek salata
ara: 1 elma 1 bardak zencefilli çay ballı-limonlu
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği 1kaşık incir reçeli 2kk peynir ,çeçil peyniri, 1siyah zeytin 1 tabak yumurtalı menemen yağsız ,salata
ara :2 tam ceviz yemeyi düşünüyorum
2-2.5 lt su
spor yapmak isitom ama gücü kendimde bulamıyorum bkıcam artık

İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye

Nasıllar ama oyy yirimmm

allah seni nasıl biliyosaaaa çakkaaallllllllllllllllllllll

Evet canım daha once dogum gununde ısyerıne cıcek gondermıstım...
Bakalım aklıma tek yatan balık restoranı oldu suan sadece hangısı olacagına karar vermem gerekıyor...:44:

Amiiin canikomm amiin hepımızın yuvasından eksık olmasın bunlar.. Allah huzurumuzu eksık etmesın en onemlısı de bu...
Hersey huzura baglı, huzurda herseye baglı... çok teşekkür ederim canım..

charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:103:

Tesekkurler tuğbişim...

evet oyle oluyor bu işler... bak yaşa bakmıyor ben daha cok yol almısım senden...
önemli değil canım hepimize mutlu seneler...

İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye

Nasıllar ama oyy yirimmm

Kaç gaymeye aldın bunları cok merak ettım pahalı bırseyse ispiklicem bak...

Bu gri aldığımın sürülmüş hali

Bu da kırmızının

Anaam sen nerde surucen bunları Allah ıyılıgını versın...

nice senelere canim benim

Amin canımm hepimize inşallah...

Bugünkü menümü huzurlarınıza sunayım;
Öğlen işlerim vardı yemeden vakıt gectı yenı arkadaslara kötü örnek olmasın onuda belırteyım..

Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: Cacık, 2 dil. ekmek.
Ara: yok
Öğle: Limonlu yeşilçay.
Ara: yok
Akşam (18:00):Çevirme tavuk, cacık, 1,5 dil. ekmek.
Ara: Limonlu form çay, Limonlu yeşilçay.

Bu gri aldığımın sürülmüş hali

Bu da kırmızının

ayy bu nasıl tırnak hiç beğenmedim deve tabanı gibi
senin tırnakların daha güzel kibarcıkk

eşim ilahiyat mezunu canım isterseniz fetva verdirebilirim
o takma turnaklardan abdest geçmez canım,kkendi tırnağımız ayrı o Allah vergisi sökemeyiz ya canım.alta su geçirmeyen herşey abdest geçmez ..

iyi akşamlar herkese..

bana da yollarmısın linki canım...
bizdede kocaman bi koli kaset var ..benim eşimin..5 ev değiştirdik..ker seferinde atasım geliyor kıyamıyorum...
hakkında hayırlısı ne ise Allah kolaylaştırsın canım..

ben de sadece kendimi karakışta evlenmiş sanıyordum....
charm,arzu
nice mutlu sağlıklı yıllara canım..
benim de 10 aralık cmt..
ne yapacağımı bilmiyorum ben de..bi de çocuklar var..
anca onları babaanneye satarsam bişeyler yaopabilirim..
benim de 13. yılım bitiyor..daha dün gibi..

hehehehe.....
topik bana kalmış kimseler yok.. nerdesiniz kızlar..
derya (kılavuz) nerdesin canım..iyimisin...

hastalarla dolmuş topik..tek tek alıntı yapamadım..laptopum yine bozuk..ya da vınn ikisinden biri bozuk işte..arada telden girip
yazdıklarınınızı okuyabildim biraz..
eşim laptopunu getirdi de sağolsun..ondan bakıyorum..
hastalara şifalar diliyorum..gerçekten de salgın var..biz de3 çocuk hastaydı yeni yeni toparladılar...

ortim ,şebnem bari sen gel..
önceden daha iyi giriyordun kız..orti olduktan sonra görüşemez olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…