70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz genelde sabahları bildiriyoruz canım geçmiş olsun sana ...bu hafta başlayabilirsin özel mesaj hakkın varsa triendy e özel mesaj çek özel mesaj hakkın yoksa triendynin dikkatine diyerek yazarsın buraya

ben yine kilo bildirimi yapayım.bundan sonra daha erken yazarım.
basllangic:77.5kg haftaya inşallah veririm ama bu sefer kararlıyım

15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.

ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....

Senin bir ortin var zaten
Bizi eşleştirdiler, 1 haftadır seni arıyorum neredesin sen
Kayıp orti çık ortaya

triendy21 kullanıcısının dikkatine
takım kaptanı sensin herhalde arkadaşım.ben bu grupta yer almak istiyorum tabii kabul ederseniz.ben hafta içi bir kaç kez naf arkadaşımızla konuşmuştum ama sonra feci şekilde diş ağrısı çektim iki gündür acildeyim.dolgulu dişim olduğu içinde çekmiyorlar.iltahap yapmış. sabah geç geldiğim için de uyanamadım erken. bu hafta için 77,5 kiloyum.ama haftaya mı girerim listeye bu hafta mı bilmiyorum.
bu arada kendimi tanıtmadım. adım zeynep.32 yaşındayım.4 yaşında kızım var.öğretmenim.170 bıyundayım.77,5 kiloyum.şimdilik bu kadar

şu an ki kilom: 77,5
hedef:68

Son düzenleme:
bugün içinde bildirebilrisn farketmez triendy21 e özle msjla
baslangıc
gecen hafta
bu hafta
gelen veya giden
toplamda giden
hedef seklinde olacak canım
deneme deneme bakalım oldumu 69 ları gördümya allhın izniyle 59 larıda görürüm ben

cok güzel olmuş hem de

15 ayda nasl werdn masllh o kadr kıloyu ustelık dıkkt de etmedm dıosun benm bı arkdsım kullndı elma sırkesı ama bn saglklı bulmuorum cnku sırke cok sıddtlı bısı mıge konusnda problem yasnır dıe dusunuorum

firar yaptim deryaak da gelemiyor artik isden :18: beni de yakalamasinlar kacacam hemen yoksa kilit atalar okuma moduna bile yapamam
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:74.8
bu hafta:74.5
giden: 300 gramm 300-500 suzan gösterdi yine 300 ü
tomplam giden: 1.8 kilo dogru mu ya mathematikde hep kötüydüm zaten
hedef: 69 simdilik

hemen tugbaya da göndereyim kacayim
hasta olanlara disi ariyanlara cok gecmis olsun canlarim
kilo verenlere veremeyenlere yok ya üzülmeyin aldiysaniz ödemdir o ödem

evet canım ondan olmuştur büyük ihtimalama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey

evet bencede artıya çıkmakta vardı

bende aynı durumdaydım 14 aylık kızım 82 ile doğuma gittim 77ile çıktım sadece 5 kilo gitti doğumda kızım zaten 3400 doğdu 14 ayda 70e indim ancak 2 hafta önce buraya takılmaya başladım 70,2ile ben bu konuda pek başarılı değilim galiba 1,6 kilo verebildim bende devamlı oturarak çalışıyorum büro işine benziyor ben biara elma sirkesi kullandım ama herakşam zor geliyor mide probleminiz varsa balda ekleyin içine yoksa zararlı olabilir

merhaba kizlar kilo bildirimim

baslangic 70.2

gecen hafta 63.3

buhafta 62.7

giden 600 gr

toplamda giden 7.5

hedef 58

günaydın kızlar
geçmişe pek bakamadım.saolsın kızım gece 4.30 kadar uyumayınca günün zombisi olarak ayaktayım.kilo veren herkesi tebrik ederim.

ahanda bu benim kilocuk listem
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.1
Bu hafta: 74
Giden: 1100 gr
Toplam verilen: 3.2 kg
Hedef: 50

ortim umud inş sende vermişsindir.öpüyorum.görüşürüz.

Ben hala özel msj atamıyorum :

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,4 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
giden : 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr

Son düzenleme:
merhaba kizlar kilo bildirimim

baslangic 70.2

gecen hafta 63.3

buhafta 62.7

giden 600 gr

toplamda giden 7.5

hedef 58

tebrikler kızlar

Tamam geçerli sebeplerin varmış
Çok geçmiş olsun
1000 gr verdim canım bildirimimi şimdi yapacam orti bildirimini sen yap istersen ben hala özel msj atamıyorum....

kendimden utandım valla ne güzel 1 kilo vermişsin ben 100gr senide aşağılara çekecem kusura bakma ama bu orti işi hırslandıracak beni hiç merak etme ben reglim o yüzden 100grla kaldım yoksa cumadan salıya 900gr gitmişti neyse sağlık olsun ben mesaj atarım bildirimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…