kızlar günaydın. kilo bildirimi için bir saat varmıydı bilmiyorum.ama iki gündür diş ağrısı yüzünden acillerde yatıp kalkıyorum. dolgulu diş olduğu içinde çekmiyolar. sabaha karşı geldim doktordan yeni uyandım. zaten yeni üyeyim.bu hafta kilo bildirimine başlayabiliyormuyum yoksa deneme süreci varmı.
ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....
bugün içinde bildirebilrisn farketmez triendy21 e özle msjlakızlar günaydın. kilo bildirimi için bir saat varmıydı bilmiyorum.ama iki gündür diş ağrısı yüzünden acillerde yatıp kalkıyorum. dolgulu diş olduğu içinde çekmiyolar. sabaha karşı geldim doktordan yeni uyandım. zaten yeni üyeyim.bu hafta kilo bildirimine başlayabiliyormuyum yoksa deneme süreci varmı.
deneme deneme bakalım oldumu 69 ları gördümya allhın izniyle 59 larıda görürüm ben
15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.
evet canım ondan olmuştur büyük ihtimalama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey
15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.
bugün içinde bildirebilrisn farketmez triendy21 e özle msjla
baslangıc
gecen hafta
bu hafta
gelen veya giden
toplamda giden
hedef seklinde olacak canım
cok güzel olmuş hem de[/QUOTEcanım yeni başladığım için geçen hafta yok tabi bende sadece başlangıç kilom varç
başlangıç:77,5
Senin bir ortin var zaten
Bizi eşleştirdiler, 1 haftadır seni arıyorum neredesin sen
Kayıp orti çık ortaya
merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 63.3
buhafta 62.7
giden 600 gr
toplamda giden 7.5
hedef 58
bende yeni öğrendim orti olduğumuzu kızım hastalandı kendim rahatsızlandım ev ve iş derken bakamadım kızma amaaaaa
başlangıç ve hedef kilomuz aynı inşallah bende inerim 62lere
merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 63.3
buhafta 62.7
giden 600 gr
toplamda giden 7.5
hedef 58
günaydın kızlar
geçmişe pek bakamadım.saolsın kızım gece 4.30 kadar uyumayınca günün zombisi olarak ayaktayım.kilo veren herkesi tebrik ederim.
ahanda bu benim kilocuk listem
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.1
Bu hafta: 74
Giden: 1100 gr
Toplam verilen: 3.2 kg
Hedef: 50
ortim umud inş sende vermişsindir.öpüyorum.görüşürüz.
Tamam geçerli sebeplerin varmış
Çok geçmiş olsun
1000 gr verdim canım bildirimimi şimdi yapacam orti bildirimini sen yap istersen ben hala özel msj atamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?