bi zahmet resme tıklayın,,
Eki Görüntüle 303916
:124::124::124::119::119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::124:
NİYE GELEMİYCEK NAFonun evinde pcsi neti var amaa:26::26:
bizde zayiflama duasinami ciksak ne yapsak:44::44::44::44::44::44::44::44:Hoşgeldin
Bence spor şartben başaramıyorum bak olduğum yerde sayıyorum
Hımm bilmiyorum canım ama bakınırım bulursam haber veririm sana
Harika tebriklerr
Benden o da gitmiyo
arcak81
elsnopy
naf
erginsena
mywish89
silverpowder
triendy21
kılavuz
ay_she
edirne
blackcat_80
shopsessive
rezzan784
ecrin29
deryaak
kdr
zerra
pinktomato
yearslater_38
umud
sibel29
zeynepberat
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64
Moosebeci
Halay
incelemezkiii
umay0110
alaca
barkinim
BURSED
chemes
melojj
harran0571
shryvz
amancia
sekerkiz67
red
can7
yader
bizde zayiflama duasinami ciksak ne yapsak:44::44::44::44::44::44::44::44:
eh ben ne yapacam barkinim yok ortalarda neyse aksama kadar bekleyecem...
Acaba öyle bi dua varmıdır :26: ay dur ben araştırayım
Şuan sinir küpü :)))
yazık yaa
ya neden ama yaa :84:görmüşler filan ondan mı:26:
eskiden insanlar yagmur duasina cikarlarmis ya belki zayiflama duasida vardir bellimi olur...hani derlerya ya tutarsa!...
Ahhahaha hiç üşenmemiş resim oluşturmuş
Ama gündüz olduğu gibi olmaz ki yaa :26: akşam uykusu gelir dizisi olur :26: biz olmayız filan :2:
ondan şeetttimm yaaaaaaaa neden bana büyük harflerle NAF didin kızdınmı banaaaaaaaaa ağlarım bak
allahtan sabah bildirim yapmışta öyle yasaklamışlar
liste altı şu demek hani ilk geldiğin hafta halay bu hafta bildirim yaparak haftaya listede olmaya hak kazanmıştır,yazmıtımya yine öyle olucakalttaki linke bakıp görebilirsin,,geçen haftaki liste altındakilere ,,mesela onlar bugünde bildirim yaparlarsa listeye giricekler
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7906.html#post21994207
bi zahmet resme tıklayın,,
Eki Görüntüle 303916
:124::124::124::119::119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::124:
canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilgineebildirim yapıp çıkıcam kızlar..selamlar hepinize
kilom73....
Hımmmmmmmmmmmmmm
Sevinmiş adım üst sıralarda yer alacak diye ...
Haftaya da bildirim yaparsam giricem listeye di mi?
Doğru mu anladım ?
ne bileyim canım yaa,aslında haklısın gece çok az girebiliyoo,,çoğu kızda akşam gelemiyoo,inşallah uzun süreli bişey değildir,,ama yasak demişler,,niyeki bende meraklandıım:26:
büyük harfle yazılmış nedeni tamamen sol serçe parmağımın hatası canım capsclock tuşuna basmış çaktırmadan,,sonradan farkettim ama tekrar yazmaya üşendim,,kız uyanmıştı bana doğru ilerlemeye başlayınca göndere basıverdim,,hem ben sana kızarsambunu yada bunu yaparım aklında olsun
bildirim yapıp çıkıcam kızlar..selamlar hepinize
kilom73....
canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilginee
canım geçen hafta yapmama mazeretini söylersen belki bişeyler yapabilirim
benim bildirimim olmuş mu. tarife uygun mu. haftaya listede olur muyum.
not: özele mesaj atamıyorum.
lütfen cevap.
yine eksik bişey yapmak istemiyorum.
Kızlar bildiğiniz güzel cok agır olmayan erkek parfümü var mı eşime bide onu alsam dedim kendi cok önceden bi isim söylemişti ama dilimin ucunda gelmıyo aklıma baska bısey deolabılır oglen gıdıp bakayım dıyorum:26:
ama ama ben ben anlamam erkek parfümlerindenKızlar bildiğiniz güzel cok agır olmayan erkek parfümü var mı eşime bide onu alsam dedim kendi cok önceden bi isim söylemişti ama dilimin ucunda gelmıyo aklıma baska bısey deolabılır oglen gıdıp bakayım dıyorum:26:
hımm demek öylee kısmet bakalım napıcakGenel bi filtreleme yapmışlar canım sadece kk' ne özel değilmiş :26:
Tamam anladımyaramaz serçe parmak
çıkmaaaaaa bildirimi öyle yapmıyoz kuzum ben sana gösterteyim
sen zaten kızcağıza demiştin tamam bu seferlık kabul edeyım lısteye alayım sneı dıye ben gördüm valla yazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?