70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi zahmet resme tıklayın,,

Eki Görüntüle 303916

:124::124::124::119::119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::124:

Ahhahaha hiç üşenmemiş resim oluşturmuş

NİYE GELEMİYCEK NAF onun evinde pcsi neti var amaa:26::26:

Ama gündüz olduğu gibi olmaz ki yaa :26: akşam uykusu gelir dizisi olur :26: biz olmayız filan :2:

ondan şeetttimm yaaaaaaaa neden bana büyük harflerle NAF didin kızdınmı banaaaaaaaaa ağlarım bak

Hoşgeldin

Bence spor şart ben başaramıyorum bak olduğum yerde sayıyorum

Hımm bilmiyorum canım ama bakınırım bulursam haber veririm sana

Harika tebriklerr

Benden o da gitmiyo
bizde zayiflama duasinami ciksak ne yapsak:44::44::44::44::44::44::44::44:

eh ben ne yapacam barkinim yok ortalarda neyse aksama kadar bekleyecem...

bizde zayiflama duasinami ciksak ne yapsak:44::44::44::44::44::44::44::44:

eh ben ne yapacam barkinim yok ortalarda neyse aksama kadar bekleyecem...

Acaba öyle bi dua varmıdır :26: ay dur ben araştırayım

ne bileyim canım yaa,aslında haklısın gece çok az girebiliyoo,,çoğu kızda akşam gelemiyoo,inşallah uzun süreli bişey değildir,,ama yasak demişler,,niyeki bende meraklandıım:26:
büyük harfle yazılmış nedeni tamamen sol serçe parmağımın hatası canım capsclock tuşuna basmış çaktırmadan,,sonradan farkettim ama tekrar yazmaya üşendim,,kız uyanmıştı bana doğru ilerlemeye başlayınca göndere basıverdim,,hem ben sana kızarsambunu yada bunuyaparım aklında olsun

Son düzenleme:

Hımmmmmmmmmmmmmm

Sevinmiş adım üst sıralarda yer alacak diye ...
Haftaya da bildirim yaparsam giricem listeye di mi?
Doğru mu anladım ?

bildirim yapıp çıkıcam kızlar..selamlar hepinize
kilom73....
canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilginee
Hımmmmmmmmmmmmmm

Sevinmiş adım üst sıralarda yer alacak diye ...
Haftaya da bildirim yaparsam giricem listeye di mi?
Doğru mu anladım ?

canım geçen hafta yapmama mazeretini söylersen belki bişeyler yapabilirim

Kızlar bildiğiniz güzel cok agır olmayan erkek parfümü var mı eşime bide onu alsam dedim kendi cok önceden bi isim söylemişti ama dilimin ucunda gelmıyo aklıma baska bısey deolabılır oglen gıdıp bakayım dıyorum:26:

Genel bi filtreleme yapmışlar canım sadece kk' ne özel değilmiş :26:

Tamam anladım yaramaz serçe parmak

bildirim yapıp çıkıcam kızlar..selamlar hepinize
kilom73....

çıkmaaaaaa bildirimi öyle yapmıyoz kuzum ben sana gösterteyim

Sevgili ortim moosebeci
Napıcaz şimdi ?
Ortak bildirimi mi yapıcaz kime yapıcaz?
Ay ne çok soru sordum di mi?
KK cahili olmak da ne kötü

canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilginee

canım geçen hafta yapmama mazeretini söylersen belki bişeyler yapabilirim

sen zaten kızcağıza demiştin tamam bu seferlık kabul edeyım lısteye alayım sneı dıye ben gördüm valla yazını

Aygünnnnnnn bak böyle yap canım bildirimini bide Triendy21 ' in özeline gönder kiii haftaya listeye eklesin seni

09.12.2011
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen & Giden : (Kilo aldıysan sadece gelen verdiysen de sadece giden yazman lazım)
Toplamda giden:
Hedef:

benim bildirimim olmuş mu. tarife uygun mu. haftaya listede olur muyum.
not: özele mesaj atamıyorum.
lütfen cevap.
yine eksik bişey yapmak istemiyorum.

tamam canım,,seni aldım liste altına,,haftayada aynı şekilde özelime yaparsan bildirim listede olursun,,

dip not: haftaya cumaya kadar aramızda olup yazışırsan 100 mesajı doldurup özel mj atmaya hakkın olur

moschino uomo almıştım ben eşime çok beğenmişti ki daha önce koklamıştı kopya çektim yani

Odunsu bi koku içinde tarçın,adaçayı,kişniş var hatırladığım ama daha bişeyler vardı :26:

Eğer odunsu ve baharatlı kokulardan hoşlanıyorsa tavsiyemdir

ama ama ben ben anlamam erkek parfümlerinden,,ben sadece kendim için olanlardan anlarım,,o hep kendisi alır,,ben ona genelde saat alırım oda senesine varmadan kırar bozar bişey yapar,,bak şimdide saatsiz,,ben ona yine saat alacam gibiii
Genel bi filtreleme yapmışlar canım sadece kk' ne özel değilmiş :26:

Tamam anladım yaramaz serçe parmak

çıkmaaaaaa bildirimi öyle yapmıyoz kuzum ben sana gösterteyim
hımm demek öylee kısmet bakalım napıcak
sen zaten kızcağıza demiştin tamam bu seferlık kabul edeyım lısteye alayım sneı dıye ben gördüm valla yazını

kim benmi kime demişim nezaman demişim,ama deseymişim geçen hafta listeye alırmışımdı ee hani nerde yookhatta zerrada yapmadı geçen hafta onuda almadım aklımada gelmediyani,buraya yazdığı bildirimleride görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…