70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili ortim moosebeci
Napıcaz şimdi ?
Ortak bildirimi mi yapıcaz kime yapıcaz?
Ay ne çok soru sordum di mi?
KK cahili olmak da ne kötü

Öhömm öhömmm konu benimle ilgili

Şimdi canım ortin yada sen bana özel mesaj ile şu şekilde orti kilo bildirimi yapıyorsunuz ;

Moosebeci : 1 kilo verdi
Halay : 1 kilo verdi

Bu kadar yeterli benim için kilolar örnek tabi verdiğiniz yada aldığınız kiloları yazcaksınız

sen zaten kızcağıza demiştin tamam bu seferlık kabul edeyım lısteye alayım sneı dıye ben gördüm valla yazını

Vayy bide bana dedektif derler

canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilginee

canım geçen hafta yapmama mazeretini söylersen belki bişeyler yapabilirim

Geçen hafta yapmıştım. Sadece özeline yapmamışım. İlk defa yaptığım için de özele yapılması gerektiğini bilmiyordum ortaya yapmıştım. Ama olsun kuralları bozmayalım. Haftaya girerim ben de napalım.

Buldummm buldummmm Halay' a yazdığın mesaj aynen bu tubiii

gunaydin kizlar
biraz gec kaldim ama mazeretim var.sabahtan beri hastanedeyim.acile goturdum kucuk kizimi cunku dunden beri gozleri kipkirmiziydi.aksam erken yatirdim belki uykusuzluktandir diye ama sabah her iki gozunede kan oturmus sekilde uyaninca korktum.hemen buyuk kizimi okula birakip acile goturdum.iyiki sira yokmus.cok beklemedik sayilir.enfeksiyon kapmis dedi..havuza falan gittimi diye sordu.dun gitmisti ama zaten bu gozlerinin hali havuzdan da onceydi dedim.sonra muayene etti.neyseki cok onemli bisey degilmis.mikrop kapmis.ama nerden bilinmiyor.alerji diye cok korktum.biliyosunuz alerji nuksediyor surekli.ilaclarini aldim bizimki tutturdu okula gidicem diye.henuz 3.sinif anaokulunda.neyse tamam dedim..ilaclarini arabada kullandi artik.okuluna biraktim ve eve az once geldimneyseki o aceleyle tartilmayi unutmadim.giyinirken iki arada tartildim ama sonuc pek iyi degil.gide gide 500 gr gitmis
gecmiside okuyamadim ortim geldimiki acaba merak ettim.
basllangic:75kg
gecen hafta:71kg
bu hafta:70.5kg
giden :500gr

kilo bildirimii

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.6
buhafta:60.7
gelen: 100hoşgelmiş sefa gelmiş
toplamda giden: 19.100
hedef:58(çokmu uzak yaaaaa)

yani normal insanlar gibi beslensemde,,hergün muhakkak bi adet çıtır gofret yesemde ,,çocukların nesquik topların hergün hüpletsemde,,akşamdan sonra eşimle karşılıklı keyif yapsamda cips meyve çekirdek falan,,bukadar şey yiyipte klom böyle olması nekadarda güzel bi duyguymuş,,yiyipte kilo verdiğim günleride göreyim inşallah

hmm kokusun abı bakıım de sankı ben daha hafıf seyler ıstıyom boyle ferah seyler (sankı ben kullancam hah )

Buldummm buldummmm Halay' a yazdığın mesaj aynen bu tubiii
haha arayıp bulamasam da hafızam iyidir iyi ekip oluruz senle bu konuda

cok gecmıs olsun canım .tebrıkler 500 gr hıcte az deil

Günaydın canım çok geçmiş olsun kuzunaa

500 gr ' ı küçümseme ben onuda veremedim :2::2:

tebrikler

O kadar şey yesem ben 73 olur başladığım yere geri dönerdim

hmm kokusun abı bakıım de sankı ben daha hafıf seyler ıstıyom boyle ferah seyler (sankı ben kullancam hah )

O zaman beğenmezsin canım hiç deneme sen daha fresh koku istiyosun sanırım böyle sabunsu yumuşak :26: avonda vardı öyle bi

parfüm kardeşime almıştım geçen sene ama adını hatırlayamadım :26:

haha arayıp bulamasam da hafızam iyidir iyi ekip oluruz senle bu konuda

cok gecmıs olsun canım .tebrıkler 500 gr hıcte az deil

Evet sen hatırladın ben buldum güzel bi ekip olduk Halay listede yerini alcak özel mesaj atarsa

aranızda ekip kurmayın nen

hahahihihohohoooo içimden geldiiiii kızdınızmııııhah ben kızıyommuuu

İçimde acayip bi dedektiflik isteği var elimde değil

Kızmadım ama kızarsam hangi smileyi kullanırım bilmiyorum

ben kahvaltı etcem rahat bırakın artık beniii,,hadin ne zman görüşürük bilmiyorum,,öğleden sonra işlerimi bitireyim,,çamaşırlar yıkancek(eşime desem bu lafı sanki senmi yıkıcan makina senin yerine çalışıyoya der)sanki yıkandıktan sonra otomatik seriliyo otomatik toplanıyo katlanıyo he bide otomatik ütüleniyodu unuttum,doğru ben hiç bişey yapmıyorumgıcıkhadin kaçtım

Son düzenleme:
Tuğbaacımmm sen şimdi liste altına alacaksın ya yeni gelen arkadaşları :26: ben geçen hafta orti listesine eklemiştim onları da şimdi bu

durumda ben orti listesinde o arkadaşlara da yer vereyim dimi sonuçta normal kilo listesinden farklı bişey orti listesi :26:

Evet sen hatırladın ben buldum güzel bi ekip olduk Halay listede yerini alcak özel mesaj atarsa
hehe artık biz elimizden geleni yaptık kimse mağdur olmasın hevesi kaçmasın dimii

aranızda ekip kurmayın nen

hahahihihohohoooo içimden geldiiiii kızdınızmııııhah ben kızıyommuuu

yok kız

kızlar günaydın. kilo bildirimi için bir saat varmıydı bilmiyorum.ama iki gündür diş ağrısı yüzünden acillerde yatıp kalkıyorum. dolgulu diş olduğu içinde çekmiyolar. sabaha karşı geldim doktordan yeni uyandım. zaten yeni üyeyim.bu hafta kilo bildirimine başlayabiliyormuyum yoksa deneme süreci varmı.

canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…