Sevgili ortim moosebeci
Napıcaz şimdi ?
Ortak bildirimi mi yapıcaz kime yapıcaz?
Ay ne çok soru sordum di mi?
KK cahili olmak da ne kötü
sen zaten kızcağıza demiştin tamam bu seferlık kabul edeyım lısteye alayım sneı dıye ben gördüm valla yazını
canım geçmişi oku biraz,,bildirimler ne şekilde yapılıcak ve özele yapılacak,,buraya yapılanlar geçersin bilginee
canım geçen hafta yapmama mazeretini söylersen belki bişeyler yapabilirim
ama bildirimine baktım hemde kaçkez yok göndermemişsin canım,,hatta topiğede baktım ama benim dikkatime diye bile bişey yazmamışsın oyüzden pek dikkate alınmadı sanırımne güzel geçen hafta listenin altına yazılmıştın,,bu hafta gircektin ama haftaya göndersende yine liste altına yazılcaksın,,okadarda uyardım özel mj atılacak bana diye keşke gönderseydin,,,ama madem unuttun haftaya listeye alırım senide özele mj atman şartıylaa tammı şeker
moschino uomo almıştım ben eşime çok beğenmişti ki daha önce koklamıştıkopya çektim yani
Odunsu bi koku içinde tarçın,adaçayı,kişniş var hatırladığım ama daha bişeyler vardı :26:
Eğer odunsu ve baharatlı kokulardan hoşlanıyorsa tavsiyemdir
haha arayıp bulamasam da hafızam iyidirBuldummm buldummmm Halay' a yazdığın mesaj aynen bu tubiii
gunaydin kizlar
biraz gec kaldim ama mazeretim var.sabahtan beri hastanedeyim.acile goturdum kucuk kizimi cunku dunden beri gozleri kipkirmiziydi.aksam erken yatirdim belki uykusuzluktandir diye ama sabah her iki gozunede kan oturmus sekilde uyaninca korktum.hemen buyuk kizimi okula birakip acile goturdum.iyiki sira yokmus.cok beklemedik sayilir.enfeksiyon kapmis dedi..havuza falan gittimi diye sordu.dun gitmisti ama zaten bu gozlerinin hali havuzdan da onceydi dedim.sonra muayene etti.neyseki cok onemli bisey degilmis.mikrop kapmis.ama nerden bilinmiyor.alerji diye cok korktum.biliyosunuz alerji nuksediyor surekli.ilaclarini aldim bizimki tutturdu okula gidicem diye.henuz 3.sinif anaokulunda.neyse tamam dedim..ilaclarini arabada kullandi artik.okuluna biraktim ve eve az once geldimneyseki o aceleyle tartilmayi unutmadim.giyinirken iki arada tartildim ama sonuc pek iyi degil.gide gide 500 gr gitmis
gecmiside okuyamadim ortim geldimiki acaba merak ettim.
basllangic:75kg
gecen hafta:71kg
bu hafta:70.5kg
giden :500gr
gunaydin kizlar
biraz gec kaldim ama mazeretim var.sabahtan beri hastanedeyim.acile goturdum kucuk kizimi cunku dunden beri gozleri kipkirmiziydi.aksam erken yatirdim belki uykusuzluktandir diye ama sabah her iki gozunede kan oturmus sekilde uyaninca korktum.hemen buyuk kizimi okula birakip acile goturdum.iyiki sira yokmus.cok beklemedik sayilir.enfeksiyon kapmis dedi..havuza falan gittimi diye sordu.dun gitmisti ama zaten bu gozlerinin hali havuzdan da onceydi dedim.sonra muayene etti.neyseki cok onemli bisey degilmis.mikrop kapmis.ama nerden bilinmiyor.alerji diye cok korktum.biliyosunuz alerji nuksediyor surekli.ilaclarini aldim bizimki tutturdu okula gidicem diye.henuz 3.sinif anaokulunda.neyse tamam dedim..ilaclarini arabada kullandi artik.okuluna biraktim ve eve az once geldimneyseki o aceleyle tartilmayi unutmadim.giyinirken iki arada tartildim ama sonuc pek iyi degil.gide gide 500 gr gitmis
kilo bildirimii
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.6
buhafta:60.7
gelen: 100hoşgelmiş sefa gelmiş
toplamda giden: 19.100
hedef:58(çokmu uzak yaaaaa)
yani normal insanlar gibi beslensemde,,hergün muhakkak bi adet çıtır gofret yesemde ,,çocukların nesquik topların hergün hüpletsemde,,akşamdan sonra eşimle karşılıklı keyif yapsamda cips meyve çekirdek falan,,bukadar şey yiyipte klom böyle olması nekadarda güzel bi duyguymuş,,yiyipte kilo verdiğim günleride göreyim inşallah
hmm kokusun abı bakıım de sankı ben daha hafıf seyler ıstıyom boyle ferah seyler (sankı ben kullancam hah)
haha arayıp bulamasam da hafızam iyidiriyi ekip oluruz senle bu konuda
cok gecmıs olsun canım .tebrıkler 500 gr hıcte az deil
Buldummm buldummmm Halay' a yazdığın mesaj aynen bu tubiii
haha arayıp bulamasam da hafızam iyidiriyi ekip oluruz senle bu konuda
..............................
anlaşıldı dostum ,, sözümüzü tutarız biz,,ne demek ispat isteyenmi oldu nen senden,,nerdende bulursun çakaaaaalllllllll :111::103:
aranızda ekip kurmayın nen
hahahihihohohoooo içimden geldiiiiikızdınızmıııı hah ben kızıyommuuu
hehe artık biz elimizden geleni yaptık kimse mağdur olmasın hevesi kaçmasın dimiiEvet sen hatırladın ben buldum güzel bi ekip oldukHalay listede yerini alcak özel mesaj atarsa
aranızda ekip kurmayın nen
hahahihihohohoooo içimden geldiiiiikızdınızmıııı hah ben kızıyommuuu
tamam canım,,seni aldım liste altına,,haftayada aynı şekilde özelime yaparsan bildirim listede olursun,,
dip not: haftaya cumaya kadar aramızda olup yazışırsan 100 mesajı doldurup özel mj atmaya hakkın olur
gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?