Ya yatak odasini topladim geldim ancak okumakla bitirdim, demin akliam bisey takildi belki bileniniz vardir..
Biz günlük kac kalori tüketebiliriz zayiflamak icin??
Bugün hep kalori saydim ama kaca kadar yenir bilmiyorum bileniniz varmi kizlar??
Simdide mutfaga geciyorum :)
slm arkadaşlar ben bi süre kendimce bişiler yazdım ama pek cevap alamadığım için senağlama gerçi biliyorum kalabalığız herkes cevap yazamayabilir ama kendimi tuhaf hissettim öyle kendi kendime takılınca işte bu yüzden biraz uzaklaştım buralardan ama spora ve diyete devam ediyorum şu sıralar listeye girmeyi düşünmüyorum ama yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum bakalım bi kaç hafta diyet psikolojisinden çıkayım ondan sonra tekrar listeye dahil olurum
[img=http://img4.imageshack.us/img4/3972/dscf0927k.th.jpg] 5dkk fark ile canli yayinda ingiltere hava durumu
1 simit çokmu kızlar ya, kimse bişey yazmadı hakkaten merak ediorum bilmiorum, fazla gibi geldi bana ama???
merhabalaarspoardan geldim, midem nedense çook bulandı zorladım kendimi ama 1 saat dayanabildim genede her harketimi yaptım, yüryüşümüde yaptım. Ama öğlen bir simit yedim kızlar yaa kocas bir simit yedim yuttum resmen! ama kahvaltı yapmadığım için çok bişiy olmaz dimi kızlar ya? akşam ne yices bakalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?