70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az once kiza yemek yedirdim miy miy miy yedi delirtcek beni ona yemek yedirirken kalori harciyorum istahli ananin cirpi kizi boyu uzun iyice zayif duruyor

ben kalori hesabı yapmıyorum ama 1000-1200 kcal normal diye biliyorum
zaten 1000 kcal'in altına düşmek doğru değil

ay ay ay inanmiyorum cami acip resim cekip ekliycektim hava durumunu cami actim iki ev dibimizde gayler var elele tutsmus gidiyorlardi tas yagacak tepemize anam goruntuyu goreydiniz iki adam el ele ceksem ayip olurdu belime kadar sarkindim ustelik

bence zayıflamak için normal yediklerini düşünüp fazla kalorili olanlarıo azaltmak lazım ilk başta
bende kalori hesabı yapmıyorum ama mesela hayatımdan özsütü kaldırdım biraz faydası olacak inşallah :))) alkol almamaya çalışıyorum et ile ekmek makarna yemiyorum akşam sıvı tüketiyorum yemekten sonra abur cubur yokkk ama bakmayın bana ben veremiyorum yakında diyetisyene gidicem izin alabilirsem inşallah

nuray ya camdan düşersen açıklayamazsında allah korusun kimseye gaylerin fotosunu çekip kk eklicem diyebilirmisin allah korusun çekil camın önünden

slm arkadaşlar ben bi süre kendimce bişiler yazdım ama pek cevap alamadığım için senağlama gerçi biliyorum kalabalığız herkes cevap yazamayabilir ama kendimi tuhaf hissettim öyle kendi kendime takılınca işte bu yüzden biraz uzaklaştım buralardan ama spora ve diyete devam ediyorum şu sıralar listeye girmeyi düşünmüyorum ama yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum bakalım bi kaç hafta diyet psikolojisinden çıkayım ondan sonra tekrar listeye dahil olurum

aman canım sende yaa ne diyet pisikolojisi diyat yapan var mıııı hehehe
şurda kaynatıyoruz :)))) gel sen gene çok uzaklaşma sen bak ben sabahtan beri neler yazdım hepsine cevap gelmedi napiym ağlayımmı şimdi bi sürü kişi var hangisi uyarsa ona cevap veriyorlar bende öyle o yüzden doğal karşılıcan artık :))))
şurda sağlıklı yaşam için paylaşımda buluncaz yapma böleee bi yere gitme bak ben rejim yapamıom listedeyim ayda yılda bi veriom kilo hiç çıkıommu hehehe:jeyyar:

zeynacım, öyle burası çoğu zaman monologlar oluyor :) üzülme ama çok motive ediyor insanı burası :)

offf masallah ancak okuyup cevap yazdım ben cok kotü gerılemıyorum mıdem ve karnım sızlıyor spor hareklerını yapınca cok acıyo bugun kaynanamın evnını temızledık ondan yoktum ben ama hoş olmus sohbetınız ayy sımdıde yemek faslı baslayacak yıne ne pısırsem aksama derdıne gırdım neyse kızlar ben bı göz atayım mutfaga öptüm

1 simit çokmu kızlar ya, kimse bişey yazmadı hakkaten merak ediorum bilmiorum, fazla gibi geldi bana ama???

canım bence çok degill canını sıkma
ama ögünlerini atlamazsan daha iyi bencea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…