Bende iri kemikliyim42 bedenim diyorum da bana kızıyolar yürüyüş bandı alman çok iyi olmuş canım faydası olmaz mı bence
en güzel spor yürüyüşbenim evim müsait değil küçük o yüzden alamıyorum havalar yüzünden de yürüyemiyorum bu arada
boyum 1.72
canım boğaz iltıhabıysa geçmez.uyanınca bak boğazına kızarıklık varsa hiç düşünme götür.brnde çok korkarım çocukların hastalanmasından.onlar olmasın biz olalım hasta
senin boyunda maşallah. sen 68 kiloyla nasıl 42 oluyosun yaa.ben 68 olunca 38-40 arasında geziyorum.ayy keşke ben 68 olsammmm.
kızlar ben kaçtım temizliğe devam yoksa hepsi yarım kalacakkk.iyi sohbetler size
he ya ona sormadan kiz alip veriyorsun
annemin tuzaklarina bidaha düsermiyimFirarını sevdiğimm300 - 500 suzi yine konuşturmuşsun hakikaten dün yemeseydin anneciğinin böreklerinden böyle olmazdı
neyse sağlık olsun
ödemdir o ödemm
kiz dilek seninkini mi kapatilar
Ama öyle haftaya bakıcaz kilo aldım veya çok az verdim diye dövünmek moral bozmaktan başka birşey değil ki.
Eğer ben geçen hafta 800 gram aldım diyip dövünseydim bu hafta 74 olmuştum.:27
Tebrik ederim can. Sabit kalmakta iyidir.
Günaydın evet bu aralar pek keyfim yok ama eski tempoma geri dönücem.
Tebrik ederim bide.
Komple bi değişiklik yapmışlar.
Önce hiç netim yoktu söyledim açtılar.
Sonra bi baktım kk yok. Diyemedim de kk yok diye.
Takip etcekler bu sefer neyse.
Bi çakallık yaptım açıldı kk da
niye yaa benim de ödemim olamazmi olamazmi ha olamamzmi :84::84: kiz tugba ya gercektende ben nerden geldim geri 74 lere anlamadimtamam canım
tabi tabi ödemdir seninkide ödem,,kız sen 73leri gördüydünya niye çıktın gene 74.5laraaaaa
bebegim sen iyilik yapayim diyorsun ama kiz benlen sinir küpü olup cikmasinTamam canım kolay gelsin
Aygünüm kırmaz beni
nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için...........................................................................Haftanın Birincisi......................................................................
melojj
...........................................................................Haftanın Birinci Orti Grubu.....................................................................
melojj & harran0571
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
melojj : 1.600 gr
harran0571 : 800 gr
Toplam.........: 2.400 gr
2. Grup
rezzan784 : 1.200 gr
ecrin29 : 600 gr
Toplam......: 1.800 gr
3. Grup
NaF : 0 gr
erginsena : 1.200 gr
Toplam......: 1.200 gr
4. Grup:81:
incelemezkiii : 1.000 gr
umay0110 : 100 gr
Toplam..........: 1.100 gr
5. Grup:79:
mywish89 : 700 gr
silverpowder : 0 gr
Toplam........: 700 gr
6. Grup
zerra : 400 gr
pinktomato : +100 gr
Toplam......: 300 gr
7. Grup:26:
ay_she : +600 gr
edirne : 400 gr
Toplam.........: +200 gr
8. Grup
alaca : 200 gr
barkinim : +1000 gr
Toplam.......: +800 gr
9. Grup
BURSED : 100 gr
chemes : +1.200 gr
Toplam.........: +1.100 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
2inci alintiacaba gecmisden kac alintiyla kapatacam :44: ben diyorum 4 yokmu artiran
annemin tuzaklarina bidaha düsermiyim300-500 den kurtulamadim nen
kiz dilek seninkini mi kapatilarbende deryak okudum sankim anam sasi gördüm herhalde hizli okuyunca okumayi da unutmussum neyse acmissiniz sonunda
niye yaa benim de ödemim olamazmi olamazmi ha olamamzmi :84::84: kiz tugba ya gercektende ben nerden geldim geri 74 lere anlamadimartik dilek de vurmuyor bana pes etti
bebegim sen iyilik yapayim diyorsun ama kiz benlen sinir küpü olup cikmasin
nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.0
giden:400 gr
toplam giden:27 kg.
hedef:58 kg.
beden:36
boy:162 cm.
kızlar nette sorun var komşudan giriyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
başlangıç :80
geçen hafta :71.6
bu hafta :71.3
giden :300 gr
toplamda giden:8.7
hedef :63
tatlım posta kutun dolu gönderemedim.görünce bi boşltsan.beni unutma lütfennn.
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem
öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
bildirimi buraya yapıyorum bende
haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Günaydın kızlar...
triendy21' in dikkatine !!
Kutun dolu buraya yazıyorum tuğbiş, Ben dun sabah erkenden geceye kadar dısarıdaydım...
Liste yapılmadıysa henuz bıldırımımı yapayım artık gecerlı olursa napak...
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 73.3 kg
Bu hafta: 72.0 kg
Giden: 1.300 kg
Toplam giden: 9 kg
Hedef: 60 kg
günaydın çıtırlar .........................
dünkü menümü veremedim
dün sabah: 1oktavıa kahvaltı saati
öğle: mantarlı tavuk sote közlenmiş patlıcan saltası 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam: tarhana çorbası salata 1 dilim tam buğday ekmeği
gün içinde 3bardak bitki çayı
2 -2.5 lt su
geçmiş olsun bebem ya yazık:26:canım beklemeye gelmez bukadar ateşlendimi hemen dra götürmen lazım,,benim kızın 39.5 olmuştuda gece 12de acile gitmiştik,,tam zamanında getirmişsiniz dedii..geçer diye kendi kafana göre şeyler verme nolur...ateş düşürücüyü falan ateşi biraz çıkarsa ver seninki çok yüksek derece olmuşsLm kizLar
nasilsiniz :26:
ya benim oglan dünden beri ateslidün is yemeginde esim aradi cocuk ateslendi diye aksam geldim 39.2 bi surup verdim geri kustu fitil attim yattik sabah bakdim yine gelmis yine bi ates düsürücü verdim ve simdi yine 39 a cikdi yine ates düsürücü verdim :26:
ay ben napacam bu ates kendiliginden gitmesmi hep diyorlar ates düsürücü vermen lazim 3 güne kalmaz gecer diye ama telas yaptim normalmi cocukda benim oglan 4.5 yasinda ama halen acemilik cekiyorum :26:
2inci alintiacaba gecmisden kac alintiyla kapatacam :44: ben diyorum 4 yokmu artiran
annemin tuzaklarina bidaha düsermiyim300-500 den kurtulamadim nen
kiz dilek seninkini mi kapatilarbende deryak okudum sankim anam sasi gördüm herhalde hizli okuyunca okumayi da unutmussum neyse acmissiniz sonunda
niye yaa benim de ödemim olamazmi olamazmi ha olamamzmi :84::84: kiz tugba ya gercektende ben nerden geldim geri 74 lere anlamadimartik dilek de vurmuyor bana pes etti
bebegim sen iyilik yapayim diyorsun ama kiz benlen sinir küpü olup cikmasin
o sira yine okuyamadimSuzannn sen şimdi aşağıdan okuyosun ya canımcevap vereceğin sayfaları bi kağıda not edecektin akşama tekrar okumak zorunda
kalmayasın diyehatırlatayım dedim
Editt : Diğer 2 ziyaretçiii kimsinizz sizzzz çık dışarıı çııkkşaka yapıyorum sizde öyle ziyaretçi olarak takılmayın gelin üye olunn
zayıflayın anacımmm
cok güzeller ellerine saglik
deryam canim benim ya tüh o yüzden giremiyon demek isallah biran önce düzelir netdeki problembaşlangıç:86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.0
giden:400 gr
toplam giden:27 kg.
hedef:58 kg.
beden:36
boy:162 cm.
kızlar nette sorun var komşudan giriyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
cok gecmis olsun canimslm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem
öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
bildirimi buraya yapıyorum bende
haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Yok canım çıkmaz
Bence 5 alıntı
Rica ederim tatlım
nereye kaciyon kizİyi akşamlar kızlar iyi pazarlar
simdi yine baktim 37.7 gösterdi sagol tugbam öyle yapacam arayip doktoru eve cagiracam geri cikmaya baslarsa adam cekinme ara dedi telefonda
bide kusura bakma ortim yaa orti bildirimini yapmayı unutmuşum ben geç kaldıııkk
çok güzel görünüyo eline sağlık,,kapım açık banada getirmek istersen
geçmiş olsun bebem ya yazık:26:canım beklemeye gelmez bukadar ateşlendimi hemen dra götürmen lazım,,benim kızın 39.5 olmuştuda gece 12de acile gitmiştik,,tam zamanında getirmişsiniz dedii..geçer diye kendi kafana göre şeyler verme nolur...ateş düşürücüyü falan ateşi biraz çıkarsa ver seninki çok yüksek derece olmuş
ben vurarım canımda sen menü vermiyon artık niden he nideen
nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için
buraya yapılan bildirimler geçersiz biliyosun diğimii,,nafçım ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz emeğin için
dene bakalım sonuç alamzsan ahlar geliyo ona göre busfer çalı süpürgesi lacam elimeenereye kaciyon kizsanada canim hadi git bakem
simdi yine baktim 37.7 gösterdi sagol tugbam öyle yapacam arayip doktoru eve cagiracam geri cikmaya baslarsa adam cekinme ara dedi telefonda
tugba pssstt ben yeni birsey deniycemolmadi size takilirim yine ama cevremdekiler öyle kilo veriyorlar bu yöntemlen :26:
yine de karbon lulardan kacmaya calisiyom da onlar benim pesimi birakmiyoay ben ne pis bogazmissim ya
antalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...
ahada bak zaman gecmis simdi evdesindir ben bunlari okurkenGünaydın kısçeler...:108:
Cumartesi çalışmanın verdiği bi eziklikle işyerindeyim.:99:
Neyse asabiyet yapmıyım.
İstanbul çok soğuk kar yok yağmur yok ama acaip soğuk var.
Ağzım yüzüm yer değiştirdi gelirken resmen.
Hâlâ daha çözülmüş değilim.
Güzel, mutlu haftasonları..:109:
isallah olur canim yakindagünaydın arkadaşlarrrr
dilekcim günaydın cnm
bende her sabah iş ilanlarına ve üye olduqum sitelere iş bakmaktan ve her geçen gün ümidimi kaybetmekten dolayı çok üzgünüm...bitkinim..sinirliyim...
zerracigimin evlilik yildönümü mü var benden de kutlu olsun canim benimZerra Canımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunBirlikte nice güzel, sağlıklı ve aşk dolu senelere inşallah
:124::123::103::119::118::118::119::103::123::124:
bazen bende bunaliyorum ama napacan allah baska dert göstermesin canim noldu niye canin sIkIldi anlatmak istersen dinlerim canimhayat yalan tek gercek cocukklarimiz hergun yarin yeni bigun olcak diyorum olmuyo banami yok yoksa yenibigun diye biseymi yok
hosgeldin aramiza canimantalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...
buraya yapılan bildirimler geçersiz biliyosun diğimii,,özele yalnızca orti bildirimini yapmışsın oysaki orti şeyini nafa yapıyoduk...
dene bakalım sonuç alamzsan ahlar geliyo ona göre busfer çalı süpürgesi lacam elimeeişte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?