70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huuuuuvvv 1. olmuşuuzzzzzzzzzzzzzz

ellerine sağlık nafff tşk ederriizzz

aslinda benim papatyam da bildirimini yapti ama biz yokuz burda sekerr.
ama neyse.zaten sanirim o 100 gr vermis ben de 500.toplamda 600 gramla listeyi alt ust edemeyecegimize gore bosver gitsin

arkadaşlar hepinize desteqiniz için çok teşekkür ederim...sizler böyle yazınca yeniden ümitlerim yeşeriyor...çok saqolun..iyiki varsınız...

nafıııııımmmmmmm liste çok güzel olmuş tatlım eline emeqine sağlık...

birr derdimm var kızlarr tutamam içimdeee!!
adetim 3-4 gün gecikti, 2 haftadır falan da mide bulantım var diyim siz aklıma geleni bi düşünün :26::26:

birr derdimm var kızlarr tutamam içimdeee!!
adetim 3-4 gün gecikti, 2 haftadır falan da mide bulantım var diyim siz aklıma geleni bi düşünün :26::26:

aaa canım hemen bi test yapsanaa madem şüphen var meraklandırma bizi de haber et ikizlerin var ama dimi küçükler daha

Geçmişş olsun canım inş. çabuk geçer.
Üzüldüm miniğine..

kiz dilek seninkini mi kapatilar bende deryak okudum sankim anam sasi gördüm herhalde hizli okuyunca okumayi da unutmussum neyse acmissiniz sonunda

Benim canım. Bi şekilde açıktı bugün bakalım p.tesi ne olcak.

liste hazır kızlaaaarr,,akşama rötüşleri yapıp asacam duvaraaa

Hadi bakalım bekliyoruz.

suzim çok geçmiş olsun oğluşuna ihmal etme götür doktora inşallah daha iyidir şimdi bidaha aklında olsun naf ın dedıgı gıbı ılık suyla duş aldır hemen düşürüyor cocuk ıstemesede 2 dk sok cıkar canım

Kızlar 1. olan grubu tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizde 2. olmuşuzzz ortimle. Ortim nerelerdesin cankuşumm. Yatıya misafirim var kusura bakmayın kızlar bir görünüp kaçıyorum. Saçlarımızı boyadık eltimle. Hani benim turunculaşmıştıya saçlarım inşallah düzelecek. Yıkamayı bekliyorum. Güzel haberler vericem inşallah.

aaa canım hemen bi test yapsanaa madem şüphen var meraklandırma bizi de haber et ikizlerin var ama dimi küçükler daha
yarın sabah yaparım canım :18::18:
evet canımcımm

yaaa :18:
bi test yap hemen bencede o zaman...senin bebegin varmiydi ben unuttum.
var canım bi kızım bi oğlum ikizler, daha yeni 1 yaşlarını doldurdular

Ayy canım istemiyormuydun. Hayırlısı allahtan. Bu hafta ikinci

yok hala istemiyorum :26::26:

iki gündür misafir vardı. o yüzden pek nete girimedim. kızlar geçmişe bakamıyorum. yeni gelişmeler varsa söyleyebilir misiniz. vakit epeyce geç olmuş.

teşekür ederiz. ortim sağolsun. sayesinde çıtamız yükselmiş. darısı gelecek haftaya inşallah hep beraber vereceğiz kiloları.

geç oldu ama ben yine de menümüyazayım. misafirlerim biraz önce gitti. o yüzden gecikmeli yazıyorum.
sabah:
yumurta
bal
peynir
zeytin
domates
iki dilim ekmek
öğle:
bir tabak patates yemeği
birkase yoğurt
iki kaşık çorba
akşam:
yoğurtlu ıspanak

akşam çayla birlikte tavuk göğsü
gün içinde su meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…