70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar
naf ve trendy21 tablolar super olmus emeginize saglik
klavuzcum tekrar hos gelmisin sorunun bitmesine sevindim ayrica olen cocuga allahtan rahmet kalanlara sabir diliyorum gercekten cok zor bir durum

antalyadan selam olsun hepinize azimli bayanlar...bende başlamak isitiyorum ...ama nerden ve nasıl bilemiyorum...

Hoşgeldinn

huuuuuvvv 1. olmuşuuzzzzzzzzzzzzzz

ellerine sağlık nafff tşk ederriizzz

Rica ederim canım tebrikler

aslinda benim papatyam da bildirimini yapti ama biz yokuz burda sekerr.
ama neyse.zaten sanirim o 100 gr vermis ben de 500.toplamda 600 gramla listeyi alt ust edemeyecegimize gore bosver gitsin

Bana özelden bildirim gelmedi canım

Rica ederim ablam

birr derdimm var kızlarr tutamam içimdeee!!
adetim 3-4 gün gecikti, 2 haftadır falan da mide bulantım var diyim siz aklıma geleni bi düşünün :26:

Anammmmmmmm hemen bi test yaptır çatlarım ben meraktan

Amin inşallah

Ellerine sağlık canım kapmışım yine cezayı

Ayy ne güzel hep berabersiniz Kendine dikkat et canım her anın tadını çıkart

Ellerine sağlık NaF'ım..
Birinci olan ortileri tebrik ediyoorummm..

Sabak kulaklarını çınlattım Dilekk sucuk

Aşuremi de yaptım dağıttım annemlerde geldiler hem öğle yemeğine hemde aşure yemeye
Senin yerine de buğdaylarından tırtıkladım

Hoşgeldin

bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?

Hoşgeldinn

Naf ve trendy21 elinize emeginize saglik listeler sguzel olmus..

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

Sağol cnm

Allah sabır versin derya ablacım gerçekten çok kötü oldum

kactim ben kizlar sonra görüsürüz :79:

Suzii sevindim oğluşunun iyileşmesine

selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)

Allah kabul etsin evin bereketli olsun canım

Allah kabul etsin canim... Evinde bereketini gor insallah..
Ben de ilk kez yaptim benimkini de begendi millet.. Acemi sansi mi nedir

Allah kabul etsin evin bereketli olsun tatlım

Selam kızçeler

Ütüye ara verdim sanırsam yoruldum

Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım çünkü eşim dün evdeydi akşam hiçbişey yapamamıştım

Temizlikten sonra aşuremi yaptım sonra annemler için öğle yemeği pişirdim

Aşureyi dağıttım eşim geldi ütüye başladım şimdi ara verdim akşam için balık almış onu yapıcam sonra ütüye devam

Tabi bu arada 3 makina da çamaşır yıkattım hangi ara bu kadar oldular anlamıyorum

Bugün baya bi iş yaptım ama haftaya acısı çıkar yatarım

Edit : Yemek hazırlamaya kaçıyorum öptümm

Son düzenleme:

bende anlamıyorum ,,geçen bende 3 makina çalıştırdım,,allahtan benim 2 çocuk varda okadar çıkıyoo:)) sana noluyooya inanırmısın,,o makinadan çıkıpta kuruyan çamaşırlar çocuk odasında duruyo tepili bi haldeekim katlıcak onlarııııııya işin kötüsü,dün 2 makina daha çalıştırdım şuan askıdalar,,kurudu kuruycak bide onlar gelcek ötekilerin üstünee,,ben napcaametti bana 5 makina çamaşır,,giycek kıyafet kalmadıı dolaplarda,,valla çocuklara depili kıyafetlerin arasından seçip seçip giydiriyorum:111:,,bide güzel oluyoo,karıştırmak ne nerde ,hangisi hangi çocuğun diyeehatta işte aradığımı bulduum diye çekip alıyorum vede sallıyorum ahanda böyle:92:ama düzen olması lazım yeter artık,,gördükçe sinir olmuyo diğilim,,birazdan halletcem süperwomen olucam ve bitiricem..sonra gelirim...
:92::92::92:

Son düzenleme:

anam ne kadar çok iş yapmışsın maşallah ...aşurenide allah kabul etsin evin bereketli olsun

menümü vereyim ama cısssslar var
sabah :2 dilim ekmek yumurtlaı menemen peynir çeçil peyniri 2-3 siyah zeytin çay 1 dilim hindi salamı
öğle :aşure 1 kase
akşam: 1 incik (actıfıryda ) yeşillik soğan 1dilim tam buğday ekmeği 1 çok küçük kase aşure
2- 2.5 lt su
leslie yapçam kısmetse 5 mil

ooo asureler de yapilmis.Allah kabul etsin canim.eline saglik.lesliyi ben de indirdim ama birturlu baslayamadim.cok useniyorum yaaa.onun yerine step yapmak daha kolayima geliyor galiba.onu da zaten 15 dk ancak yapabiliyorum.:26:
keske yesek yesek zayiflasakk
calismadan fit olsaaakkkk
aslinda orjinali "zengin olsakti" ama neyse artik, bana boylesi daha cok uydu sanirim

iyi akşamlar bayanlar. hemen menümü yazayım çünkü dağ gibi ütü beni bekliyor. hastayım bibe biraz zor olacak ama mecburen yapacam. üzerimde kırgınlık var omuzlarımda ağırlık var gibi neyse uztmadan münüyü yazayım.
sabah:
bir dilim kızarmış yağlı ekmek
bal peynir
domates ezmesi
11.de elma
öğle:
sebze çorbası
ıspanak yemeği
yoğurt
15. 30 da bir dilim tavuk göğsü
akşam:
yoğutlu közlemiş patlıcan
bolca su

canım yine ara yapmamışsın nedenbide biraz az yemişsin gibi geldi banaa:26:

canım aralarda mümknse yemek değil meyve yiyelim,,,sebzelerin yanında yoğurt salata mutlaka olsun ,,peynirin yanında zeytinin yumurtan olsun,,e bide bitki çayıda mutlaka içmen gerekiyo,,metabolizmanın hızlı çalışması ve yağ yakımına yardımcı olması için,,biberiye bu konuda en iyisi,,yeşilçayda öyle biberiye kadar olmasada

ooof canım sıkıldı kimse yokmuyaaaoğlan 2saattir uyuyo,kızda uyanınca biraz oynadık,,ablam geldi çay istemeye bende verene kadar kızı kucana almış,,neyse çayı verdim inerken aşağı ben gözdeyide götürüyorum dedi mıncırcam az,,ee dinlemedi aldı gittiibenimde işime geldiydi,,ama canım sıkıldı yaw daha getirmedi bende ayaklarımı vurdum yere seri olarak hihaha,,ama yok anam kızı evlat edincek galibaamsndende yazdım ama cvb yok,,kızı kaçırdımı neee neyse ben çamaşırları katlamadım daha yaaa,onları yapayım bariii

hazir ablan kizina bakiyo daha ne istiyosun sekerrr...
bu arada benim kizimin adi da gozdee
ayaklarini yere vurmana cok guldum
hadi bakalim bu sefer bitirebilecekmisin $u camasirlari.senin camasirlar bana dert oldu

İyi sileklerin icin sagol canim Allah kabul etsin canim evinde bereketini gor insallah..
Baya is yapmissin varis olursun arada otur ( der annem hep)

evet cnm 10dakk sonraymış bendesınır oldum.aslına bakarsan ıcler acısı bı halın yok tatlım yaw.onde sadece bırascık gobegın var ama bı 6kıloyla ve mekıkle gıder kleske bende oyle olabılsem
Evet o gobek yapisti hic sorma :/ sagol canim ama ben oyle hissetmiyorum
Esimle iddiaya girdik bakalim yapabilirsem super olacak
Diyeti bozsam bile sporumu aksatmamaliyim..
biraz göbek var galiba. Boyun uzun olduğundan kilolu görünmüyorsun. Maşallah fıstık gibisin.
Sagol canim o gobek zaten !!!!
Gerci buna sukur dogum sonrasi hallerimi hatirliyorum da
İste o icler acisiydi...
Ne yapicam ben simdi ya dedirtmisti..

merhaba canim cok hosmus ya camasirlar hala bitmedimi

bende iyi sayilirim iste idare ediyoruz aynen senin yazdiklarin gibi sabri ogrenmek lazim insaallah ogrenicem bende

malum sebepten spora araverdim zaten diyette gitti bikac gundur kotuyum diye verdim cikolatalara kendimi dogru duzgun yemek yemiyorum ama felaket cikolata yiyorum bugidisle her halde cuma gunune kesin artida girerim eger simdide kilo almazsam zaten kesin kalici kilo veriyorum demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…