70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk canım listelerinizi gördüm çok güzel inşallah bende başara bilirim

bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?

çok güzel olmuş. Inşallah haftaya bende liste için olurum.

ellerine sağlık ortiiiiiiimmmmmmmmmmmmm....çok güzel ve bayağıda kalabalık bir listeolmuş...kilo verenleri tebrik ediyorum veremiyenler üzülmesin haftaya coşarsınızyeni gelenlerde hoşgelmişler sefa gelmişler...
kactim kizlar isallah cocuk iyi olur da yine gelirim
çok geçmiş olsun canım...dikkat et kuzuna onlar canımız yaşama sebebimiz

kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdiçok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicemhiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:

ya canım çok üzülüyorum sanayaa,,bende bazen eşimle çok kötü tartışmalar yaşıyoruz,,,,ben ona o bana bi dolu hakaret ediyoruz,,sonradan barışıcamızı bile bile,,kalp kırıyoruz,,biribirimizi dinlemiyoruz,,ee sonra noluyoo koca bi yara,,ama 10dk geçmeden gül gibi oluyoruzz,,ama inan oo lafları asla unutamam,,eskiden kaynanın pederin ettiği doluca laflar vardır allahtan hep ayrıydık,,bide aynı evde yaşadığımı düşünemiyorum,,şimdi bile hala aklımda lafları ama ayda 1görüyorum yüzlerini okadarda koymuyo,,ama sen hep görmek zorundasın,,bide annenle birlikte eşinde sana karşı oluncaa,,sabretmek daha zor ama başarmalısın,,inanki herşey bi anlık,,evet doğru unutamıyoruz biz kadınlar onlar gibi değiliz,,ama en azından unutmuş gibi yolumuza devam etmeliyizkii,hayat çekilmez olmasın sabret canım,,zaman herşeyin ilacıdır...üzülmee..bebeğin için üzülmeee en azından
ay ay ay nekadarda mutlu bi yaşam tablosu bu böyle,,allahım sanada nasip etsin canım,,kendi bebeğini kokla öp mıncıkla inşallah..benimde kuzularım öyle uslu sakindi,,emzirmek için ben kaldırırdım 2 saatte bi,,çok şanslıymışım şükürler olsun,,ama büyüdüklerinde emin ol ozamanlarını aratıyolar,,kıymetini bilsinlerçok sevindim valla hasret gidermişsindir bol bol,,boşver düşünme okadarda yediklerinii,kaç zamanda bi gelirki böyle durumlar diğimii

bende daha önce bu takımdaydım hamile kalınca bıraktım ve şimdi tam gaz döndüm 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 3 kilo verdim 78 kilo ile aranızdayım beni yine aranıza alır mısınız?
hoşgeldiniz canlarıım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

sizler buşekilde başlayın canım,,buraya hergün menülerinizi yazın,,cuma günleride tartılma günümüz,sabah aç ve çıplak tartılıyoruz..wc'den sonra tabikineyse tekrardan hoşgeldiniz,,sorucanız soru varsa buyurun

ben çok kötü oldum derya abla yaaof of dediklerine aynen katılıyorum,,kaçgün oldu bak eşimle en ufak tartışmamız olmadı,,artık anlıyorum hayat çok kısa birbirimizi kırarak geçirmemeliyiz,,onu hep sevicem kalbimi kırmasınada izin vermiycem,,hep kavgalar benim yüzümden çıkıyomuş,,farkettim,,ben iyi olunca oda melek gibi davranıyo bana,her işime yardımcı oluyo hemde hiç istemeden,,dün balık almış gelmiş,,girmiş mutfağa temizlemeye başlamış,,bende yardım ettim,,bide dedi bana ben bi yakınım var hastaneye yatmış,,geçmiş olsuna gideyim,,yemeği bugünlük 8-9gibi yesek olurmuu hadi be diyincee,,gelde izin vermee,,,allah rahmet eylesin annesine yakınlarına sabır versin allahım çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın çok zor çook

Son düzenleme:
slm kizlar cok sükür cocugun atesi gecti isallah tekrarlamaz yarin kendi doktoruna götüreyim bi baksin
birr derdimm var kızlarr tutamam içimdeee!!
adetim 3-4 gün gecikti, 2 haftadır falan da mide bulantım var diyim siz aklıma geleni bi düşünün :26::26:

Geçmişş olsun canım inş. çabuk geçer.
Üzüldüm miniğine..

Benim canım. Bi şekilde açıktı bugün bakalım p.tesi ne olcak.

Hadi bakalım bekliyoruz.
sagol fistik sen naptin fistik artik senlen de denk gelmiyoruz pes mi ettin artik sacimdanda sürüklemiyon
sagol arzucum korktum ne bileyim iyice kötü olur diye ama bidaha kine öyle yapayim
hadi bakalim isallah düzelmistir canim saclarin
sagol canim benim güzel düsünmüs gercekden arkadasinin esi canim canim nice senelere isallah 13 sene aci tatli gecmis
ellerine saglik tugbis liste güzel olmus sagol canim benim
gercektende allah sana sabir versin canim napacan hem gurbetde hem ailenden uzakda hemde kaynana yaninda üff sabir
kdrcim ne güzel annengilin ailenin yanindasin canim benim

hosgeldin canim
Naf ve tuqbiş listeler her zmaanki gibi harika olmuş ellerinize saqlık
kdr bebişiniz hayırlı olsun canım miss gibi kokar şimdi o
ütü yapıcam kızlar hadi bana kolay gelsinn
kolay gelsin senacim gerci simdiye bitirmissindir
hosgeldin canim tekrar aramiza

sagol deryam
allah kimseye evlat acisi vermesin offf allah annesine sabir versinallah rahmet eylesin mekani cennet olsun her ölüm insani yikip geciyor ama genc ölüm daha bi zor ailesi icin

Eveet kizlar sporuma basladim tekrarrrr
60 olana kadar her gun yapcm insallah
325 mekik ab deltayla yan kaslar da hedefte..
1.5 kglik 2 dambilim var onlarla gogus ve kol calistim
Odevini yaptiiim yarin 2 ay kacamak yapmamak icin soz verdigim diyetime basliyorum
Cok uzadi bu is gel gitlerim yuzunden kosullanmadan olmayacak...

selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)

selamlar aaşurelerimi yaptım dağıtttım inş. allah kabul eder ilk kez yapmama rağmen allah kolaylık verdi güzelde oldu yiyenler çok beğendi :)

Allah kabul etsin canim... Evinde bereketini gor insallah..
Ben de ilk kez yaptim benimkini de begendi millet.. Acemi sansi mi nedir

Selam kızlar.
Gittim geldim ama pek uğrayan olmamış.

Suzii artık vazgeçtim sanırım senden hep bi bahanen var anam napim.

Derya abla başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine.
Allah dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…