iyi günler dün bir gazete pure nature tayt hakkında bilgi vermişti benim gibi ne yaptımsa bir türlü basenlerinden kurtulamayanlar için ve selülitler için bir tayt, ayrıca bel bölgesi içinde kadın ve erkeklere özel ürünler yapmışlar acaba bu taytları atletleri giyen varmı bilgi verebilirmi
nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
herkese merhabalar. sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta dileğiyle........
bugün misafirlerim geliyor. (kayınvalidem ve kayınpederim) şu anda yoldalar inşallah 3-4 saate urfa da olurlar. işten fırsat bulduğum zamanlarda yine yazmaya çalışırım. özelden mesaj atabilmem için yüz mesajı bulmam gerekiyor. hadi hayırlısı. inşallah tamamlarım. yoksa liste altı olmaya devam.
Selam kızlar,
Pazar günü deli gibi yedim, kendimi mutfakta yakaladım sürekli...
Saçma sapan ne bulduysam ama ayırt bile etmeden tatlı tuzlu acı ekşi....
3 gündürde mide ağrım var
ve şu an ölecem midemden diye düşünüyorum...
Halbuki sabah ve öğlen abartmadım
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran
ama ben şu an ölüyorum
mide ağrısına ne iyi gelirki ??
Geçmiş olsun canım midende problem varmıydı ?
Var maalesef reflü
Ama bu reflü hali değil resmen ağrıyor.
Selam kızlar,
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran
ama ben şu an ölüyorum
cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısey deıldır
canim yemek yemiyoruz bianda yiyincede oyle oluyo benim piskoloji pek iyi degil bugunlerde bende gece saldirdim cikolatalara ve oluyodum midamden bende gastirit var bide eger bulabilirsen rennienin surubunu tavsiye ederim cok iyi geliyo
sabah arti 1kilodaydim dikkat edeyim artik hafta ici cumaya cok fazla artida olmayayim
Aklımdaydı almamışım yanıma süt alcam şimdi saolasın...
Selam kızlar,
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran
ama ben şu an ölüyorum
Canim 8 cesit ayni anda karisirsa midede gida zejirlenmesi olurmus
Pisbogazliktan olmeyelim hatun aman dikkat
Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.
Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.
Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.
Bu bir haber ...
Valla aynen bir pisboğaz oldum dün bugünde sürünüyorum off of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?