70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

71 kilo ile aranızdayım,merhabalar...

Hoşgeldinn

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

he ya haftasonu yeme hirsi yaptim

ara sira koysamda kendi kendimi mutlu etsem mi diye düsünmüyor deyilim

Girtlagimi tutabilirsem dikicem incirimi

İvit ben de onerileri bekliyorum bebikler

Micra dese ben kesin tutardım

nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez

çok geçmiş olsun canım yaaa inş. en kısa zamnda atlatırrr

hoşgeldinnnnn :))

Hoşgeldin canım

he ya haftasonu yeme hirsi yaptim

ara sira koysamda kendi kendimi mutlu etsem mi diye düsünmüyor deyilim

valla bencede fena fıkır deıl, pembiş yalanlarla birazcık mutlu olmak hakkımız

gecmış olsunn

Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.

Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.

Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.

Bu bir haber ...

iyi günler dün bir gazete pure nature tayt hakkında bilgi vermişti benim gibi ne yaptımsa bir türlü basenlerinden kurtulamayanlar için ve selülitler için bir tayt, ayrıca bel bölgesi içinde kadın ve erkeklere özel ürünler yapmışlar acaba bu taytları atletleri giyen varmı bilgi verebilirmi

Çok geçmiş olsun canım

hosbulduk yalniz ben bu cizelgeyi yaptim ama signaturu bulamadim yagni cizelgeyi yapistiramadim yardimci olurmusunuz

http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcaksın canım hepsini değil

Ben de tutcm insallah :)
Gecmis olsun canim ya...
Ayol herkes hasta..

canım html ile başlayıp png. ile biten yeri alıcaksın sadece linkin tamamını deil bide öyle dene

Okumuştum bende bunu

yok onu bildim ana kontrol panelinde signaturu bulamadim

signatur dediğin çizelge mi cnm :26:

Kontrol paneli
solda profili düzenle var ona tıklıyosun
biraz aşağı doğru ilerle çizelge var onun yanındaki kutucuğa kopyalıyosun
değişiklikleri kaydet diyosun.

Oldu bitti

herkese merhabalar. sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta dileğiyle........
bugün misafirlerim geliyor. (kayınvalidem ve kayınpederim) şu anda yoldalar inşallah 3-4 saate urfa da olurlar. işten fırsat bulduğum zamanlarda yine yazmaya çalışırım. özelden mesaj atabilmem için yüz mesajı bulmam gerekiyor. hadi hayırlısı. inşallah tamamlarım. yoksa liste altı olmaya devam.

Allah minik yavruna şifa versin. işlerinizi kolaylaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…