70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim daha iyibilir ama netten ogrendigim kadariyla 1 cay kasigi tarcin 300ml su ile kaynatiliyo 1-2 dk ve bardaga alinan cay hafif ilininca icine 1 cay kasigi bal ilave edilip iciliyo.

Canim ben 1bardak suya 1tane cubuk tarcin koyuyum 2-3dkk kayniyo sonra bardaga koyuyom iliyinca 1cay kasigi bal koyuyorum gercekten cok faydasini gordum gun icindede 2fincan yesil cay iciyom tarcinli karisimi sabah kahvaltidan yarim saat once bide aksam yatmadan yarim saat 1saat once iciyorum ackarnina yani tozda olur ama ben icemiyom ole

Tamam canim tesekkur ederim

canım bende bu yaz düşündüm ama nasip olmadı.çalıştığım için de biraz okul dönemine uygun gelsin diye 3-4 ay ara vermeyi düşündük.artık kısmetse şubatta başlarım çalışmalara.bende kızım kardeşsiz kalsın istemiyorum.insanın hayatta anne babadan sonraki en büyük destekçisi kardeşi. benim kızım 4 yaşını dolduracak 13 gün sonra.benimki büyüdü artık.ikincinin zamanı geçti bile ama benim kızım çok mızmızdı.o mızmızlığı biraz atsın diye de bekledim.bu yıl anaokuluna başladı.artık daha rahatız

nisam saol canım bende deniycam bunu .yapılmayacak birşey değil.çubuk tarçınım bitti yarınlık toz tarçınla yaparım tülbentle süzerim.

bende senii seviyorum tatlımm
kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo
canım çok geçmiş olsun annelerin hakkı işte bunun için ödenmez...

annen için geçmiş olsun canım...
tuqbaa şu yazından seninde halen çocuk olduqunu anlıyorum...hurafelere inanma canım saçma şeyler bunlar...

birisi bana naf i bulsun orti bildirimi yapicam cok acil

naff uyuyo canımm saat 3.44 kıss bildirim için biraz geç kalmadınmı lste yayınlandı bitti gitti önümüzdki hafta içinse bihayli erken

Son düzenleme:

Sabaha kadar 1 kg verdirirlerdi sana

Günaydın.........

Tarçın çayına başladım akşam. Sabah 500 gr fazla çıktım. :26:
Vazmı geçsem acaba??:18:

Gunaydiiin bebiklerrr!!!!
1 bardak potakl, mandalin, az nar suyu karisimi
1 dlm kizarmis kepenk ekmegi
2 kibrt kutusu kadar light peynir 2 bardk su

Gune basladiiim

Yagiz uyuyunca sporumu yapiP dusumu alip sacimi fonleyip kahvemi icicm insallah

Oglen 1 kase mercimk corbasi

Aksam 1 yemek tabg etli havuc pattsli taze fasulye 1 dl kepek ekmgi yemeyi dusunuyorum

Gun icinde 1 fincan kayisili form
1 fincan yaseminli yesil cay

Günaydın yakın geleceğin çıtırları!
Yoğunluktan yazamıyorum pek ama aklım hep burada
Sorumluluğunu bilen bir öğrenci olarak yoluma devam ediyorum, dün ilk kez leslie ile yürüdüm 2 mil yaptım başlangıç olarak böyle düşünüyorum daha sonraki haftalarda artıracağım inşallah.
Sporun eksikliğini fazlasıyla gördüm son 1 aydır falan tekrar başlıyorum, inşallah etki eder, hızla.

Günaydın şekerim.
Aramıza dön artık vakit ayır bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…