ortim daha iyibilir amanetten ogrendigim kadariyla 1 cay kasigi tarcin 300ml su ile kaynatiliyo 1-2 dk ve bardaga alinan cay hafif ilininca icine 1 cay kasigi bal ilave edilip iciliyo.
geçmişe bakamadım kızlar,,inşallah yarın hepsine bakarım öğlen çocukları aynı anda uyutabilirsemşuan çok uykum var,,,saunaya girip sonrada uyuycam hadi bana bol terlemeler
yeni gelenler olmuş hoşgelmişlerr,,nisam81 canım aldım mjını haftaya cuma bildirim yaparsan listenin altına yazarım senide bidahaki haftayada listede olursun,,
hadi iyi geceler millet
Eki Görüntüle 306147
eğer öyle düşündürdüysem çok üzülürüm..çünkü hayatta en güzel şey ilk evladına can yoldaşı olan bi arkadaş gibi kardeşi olması,,lütfen kararından vazgeçmee,ben hiç ama hiç pişman değilim,,aralarında 13 ay var bide düşün çektiğim zorluklarıı ama hiç pişman olmadım allah sabrını veriyo,,mükafatınıdaa emin ol canım....şuan ikiside salıncaktalar beni aramıyolar..abisi kızkardeşini sallıyo,,onları böyle görmek inan çok mutluluk verici,gece gece uyanı9k olmasalardı iyi olurdu o kesindeama iyiki yapmışım diyorum hepte diycem canım..
Canim ben 1bardak suya 1tane cubuk tarcin koyuyum 2-3dkk kayniyo sonra bardaga koyuyom iliyinca 1cay kasigi bal koyuyorum gercekten cok faydasini gordum gun icindede 2fincan yesil cay iciyom tarcinli karisimi sabah kahvaltidan yarim saat once bide aksam yatmadan yarim saat 1saat once iciyorum ackarnina yani tozda olur ama ben icemiyom ole
bende senii seviyorum tatlımmhadi konuşalım ben seher.biroğlum bir kocam var.öğretmenim ve galiba yine kilo alıyorummm
ama amaammmaaaaaaa seni seviyoruuummmm...
eee hem konuşalım dedin hem de gidiyon yaniioldumu şimdii..
nolsun balımm her zaman ki gibiişte.sen ne yaptın sonuçları aldın mı yarına mı kaldı.
canım çok geçmiş olsun annelerin hakkı işte bunun için ödenmez...kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo
annen için geçmiş olsun canım...naptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
tuqbaa şu yazından seninde halen çocuk olduqunu anlıyorum...hurafelere inanma canım saçma şeyler bunlar...Sakın okuma 18 + bir erkek akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış.bilgisaya r acılır acılmaz "annen öldü demiş".diger odaya bakınca annesini ölü bulunmuş. Annesini seytan ısırmıs bilgisayara şeytan girmiş,eger sen annenin ölmesini istemiyorsan 15 yere paylaş:26:
özür dilerim mecburum...(ya of bikere okudum okumasam kesinlikle böyle birsey yapmamSana Okuma dedik dimi yapıştırsimdi 15 yeree
birisi bana naf i bulsun orti bildirimi yapicam cok acil
Günaydın kısçelerrr.
Bu aralar pek yazamıyorum topiğe
Bugünden itibaren katılayım artık aranıza.
Hepimize güzel birgün olur inş.
herkese günaydın. misafirlerim uyanmadan beş dakika bakayım ne var ne yok.
Günaydın kısçelerrr.
Bu aralar pek yazamıyorum topiğe
Bugünden itibaren katılayım artık aranıza.
Hepimize güzel birgün olur inş.
naptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
günaydın canım. benim gibi ibr sabah kuşu daha var. güzel bir olsun inşallah.
günaydın kızlar günaydın arkadaşlarrrr
Günaydın.........
Tarçın çayına başladım akşam. Sabah 500 gr fazla çıktım. :26:
Vazmı geçsem acaba??:18:
Günaydın yakın geleceğin çıtırları!
Yoğunluktan yazamıyorum pek ama aklım hep burada
Sorumluluğunu bilen bir öğrenci olarak yoluma devam ediyorum, dün ilk kez leslie ile yürüdüm 2 mil yaptım başlangıç olarak böyle düşünüyorum daha sonraki haftalarda artıracağım inşallah.
Sporun eksikliğini fazlasıyla gördüm son 1 aydır falan tekrar başlıyorum, inşallah etki eder, hızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?