70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu günkü menüm. iyi bir menü değil ama:

sabah: bir kepçe sütlü çorba

öğle: 1 kepçe kurufasulye, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek

ara: 3 sarma( okulda yerli malı vardı.o kadar çok şey vardı ki ben bununlaa yetindim.inanın orada olsaydınız siz bile bozardınız niyeti:) çok güzeldi hepsi offffffff

akşam: 8-10 tane istavrit az yağda kızartılmış,bol salata ve 1 dilim ekmek

ara: 1 muz ve 1 saat sonra 1 bardak sütlü salep

kızlar yaa ortisiz olan yokmu . ben orti istiyorum ama çok fazla giremiyorum.benimle vakitleri uyan biri olursa daha iyi olur.ben öğretmenim ve öğlenciyim daha çok sabahları ve akşam
10-11 den sonra girebilen.çünkü kızım anca o satte uyuyo.o uyuduktan sonra girebiliyorum

eveet bildirimimi de yaptim.ortim de ilk ozelmesajini gonderùmis hayirli ugurlu olsun.bu arada $u tarcin bal karisimini yaptim ve ictimyapmasaydim aklim kalirdi.
bakalim 1 hafta sonra neler olacakkk.ayin 19 unda bildirim yapicam bekleyin beni anacimmm

kizlar benim kuzunun atesi biraz yukselmeye basladi bende fitil verdim daha cogalmasin diye simdi uyudu kuzum arada oksuruk tutuyo ilk hasta olmasi zormus ya

gecmis olsun annen biran evvel kendini toparlar insallah tugbacim.alemsin yani 2 kucuk cocuk yalniz basina evlerine birakilirmi yaaa.caresizlik senin aklini almis
bi uyansalar
neyse ben baskabiseyi merak ettim yazdinmi bilmiyorum ama camasirlar noldu.deptigin yerden cikarip katlayabildinmi bari dun cok guldurmustun beni ALlah da seni guldursun

aaaaa tarçın bal karışımı ne ne işe yarıyor.çabuk söyleyin.deneme tahtasına döndüm offffff

tarçın öylesine bir nimettir ki, adeta her derde devadır. Haftada en az dört kez, kabuk tarçının çayını mutlaka içerim. Ve mutlaka en az onbeş-yirmi gün hiç tüketmem. Bunu belirttikten sonra, onu neden bu kadar tercih ettiğimi sormuş olabilirsiniz. İşte, kabuk tarçının çayını haftada en az dört kez tercih nedenim;

· Şeker hastalığına karşı önleyicidir.
· Kan şekerini düşürmede yardımcı olur.
· Romatizmaya karşı önleyicidir.
· Faranjite karşı dirençli kılar.
· Yüksek tansiyona yakalanma riskini azaltır.
· Yorgunluğu gidericidir.
· Gerginliği alıcı, sakinleştiricidir.
· Geniş spektrumlu doğal bir anti bakteriyeldir.
· Deri hastalıklarına karşı direnç kazandırır.
· Bağırsaklarda nitrozamine oluşumuna engel olur.
· Yoğun çalışma temposunun neden olabileceği baş ağrılarını önler.
· Mide dostudur.
· Zihin yorgunluğunu alır.
· Kansere karşı vücudu dirençli kılar.
· Bağışıklık sistemini güçlendirir.
· Çok sayıda farklı moleküler yapılı antioksidan içerir.
· Stresi ve gerginliği alır.
· Migrene karşı önleyicidir.

Değerli okuyucu, tüm bu özelliklerini belirttikten sonra kabuk tarçın çayını abartılı olarak tüketmeyiniz. Haftada en fazla dört-beş defayı geçmemelidir. Dönem dönem onbeş-yirmi günlük aralar verilerek tüketilmesi çok daha etkilidir. Unutmayınız, hiçbir bitkisel çayı alışkanlık haline getirmeyiniz. Vücudunuzu alıştırmayınız. Vücudu alıştırmak demek, ona ihtiyaç duyulduğunda etkisinin daha az olabileceği anlamına gelir.

Tarçın tanıdığım tüm baharatlar içerisinde en güçlü antioksidandır. En az dokuz adet antioksidan içermektedir. Tarçın ağacının kökleri, potasyuma karşı öylesine seçici (selektif) davranır ki, adeta yetiştiği toprağın potasyumunu emer ve depolar. Kabuk tarçın veya toz tarçın çok zengin bir potasyum deposudur.

çok sağolun kızlar arolun evet 4 çocuk zor zanaat ancım ben almıyım...

canım ablam altımda oturyo bi kat merdiven mesafe var,,öyle yapıcaktım büyük ihtimal,,mesela kız yeğenim saat 5te aşağıda yatağında mamasıyla uyumuştu ani abisi pc oynuyodu bende yerine yatırdım kardeşini,,sonra uyursun sen dimi dedim evet dedi,,bende yemek yapmaya yukarı çıktım,,msnden abisine hadi gel yemek yicez kardeşin uyuyosa sessizce çık yukarı dedim,,oda geldi..yedik falan oturuyoruz,,kız karanlıkta merdivenleri çıkıp evin kapısını açıp giregeldii,,mızlıyo tabi,teyze çok kötü rüya gördüüm diyeay kıyamadım..hemen aldım kucama tabi benim kız dururmu hemen kıskandı bide onuda aldım yanımaatam teselli olmuştuki annesi zile bastıı,,girdi bana hemen annesine başladı ağlamaya naz yapıcak aklınca rüyasını anlatıverdii aaayyyöyle iştee..anlıycan onları benim çocuklarla aynı odada yatıramaaaamm..gece zaten baya kalkıp mama veriyorum bi oğlana bi kıza,,yani yeğenler bişey değil,abisi gece onun yanında olunca kız korkmuyo yanii,,,ama gece uyanınca nolurdu bilmeeemm,,heralde aşağıya mama yapmaya giderdim

merhaba kizlarrrrrrr

yaaa niye vazgeciyon ya vazgecme niye öyle diyon üff küstüm iste :84:
Suzii sevindim oğluşunun iyileşmesine
sagol bebegim
sabah isyerinde beni iyi güldürdün sena cok yasa emi isarkadasi ne okuyon da gülüyon dedi
gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice senelere
acaba benide alabilirmisiz 74 kg yum ve de diyete basladim
hosgeldin canim
cok gecmis olsun canim ya

valla bencede fena fıkır deıl, pembiş yalanlarla birazcık mutlu olmak hakkımız

ben her msj a daliyordum 100 msji doldurcam diye ne diyeyim kolay gelsin ama 2 gün de tamamlamisdim herhalde
gecmis olsun canim :26:

geçmiş olsun sibelimmmmm.....
sagol tatlimmm
merhabaa kızlarrr,
evde test yaptım pozitif çıktı sonra kliniğe gittim oradaki testte negatif çıktı.. bugün gidip hastanede tahlil verdim ama sonucumu alamadım :26::26:
hala korkuyorum anlayacağını :26::26:
hayirlisi canim benim :26:
kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo
canim ya
İyi geceler kısçeler.. Gece tayfasında yeni isimler var artık.
Suzi ve Derya abla kayıp
geldim fistik
gecmis olsun annene canim benim yazik iyiki cocuklari yanliz evde birakmadin korkarlar canim ya gerci babyphone varsa onu koyabilirdin ben hep öyle yapiyordum ih dedimi asagiya kosuyordum ama yinede icim rahat etmiyordun
napiyon giii ay allah korusun
kizlar bana kizmayin tugbisin sucu

geçmişe bakamadım kızlar,,inşallah yarın hepsine bakarım öğlen çocukları aynı anda uyutabilirsemşuan çok uykum var,,,saunaya girip sonrada uyuycam hadi bana bol terlemeler

yeni gelenler olmuş hoşgelmişlerr,,nisam81 canım aldım mjını haftaya cuma bildirim yaparsan listenin altına yazarım senide bidahaki haftayada listede olursun,,

hadi iyi geceler millet

Son düzenleme:
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh oğlan kızı ses yaparaktan uyandırdıı,,ben şimdi bu oğlanı ne edem he ne edeemm,,ahada indi beşiğinden ortalıkta koşturuyoo,,of ulen oof..oğlanda çiş yaptı demin oturağa,,şimdide ortalıkta pijaması inik dolaşıyoo,,ay kıyamam yaa çok kızmıştım ama,,yazık hiç gelipte anne kaldır şunu demiyoo,,neyse ben şunlarla bi ilgileneyimm,,artık yine babası gelene kadar oynar bunlar,,1'ede ne kadar çok varyaaaa oof of

Son düzenleme:

triendy21 canım ikinciyi düşünen ben senin yazılarını okuyunca acaba mı diyorum.iki çocuk gerçekten çok daha yorucu.

triendy21 canım ikinciyi düşünen ben senin yazılarını okuyunca acaba mı diyorum.iki çocuk gerçekten çok daha yorucu.

eğer öyle düşündürdüysem çok üzülürüm..çünkü hayatta en güzel şey ilk evladına can yoldaşı olan bi arkadaş gibi kardeşi olması,,lütfen kararından vazgeçmee,ben hiç ama hiç pişman değilim,,aralarında 13 ay var bide düşün çektiğim zorluklarıı ama hiç pişman olmadım allah sabrını veriyo,,mükafatınıdaa emin ol canım....şuan ikiside salıncaktalar beni aramıyolar..abisi kızkardeşini sallıyo,,onları böyle görmek inan çok mutluluk verici,gece gece uyanı9k olmasalardı iyi olurdu o kesindeama iyiki yapmışım diyorum hepte diycem canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…