naptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
eveet bildirimimi de yaptim.ortim de ilk ozelmesajini gonderùmis hayirli ugurlu olsun.bu arada $u tarcin bal karisimini yaptim ve ictimyapmasaydim aklim kalirdi.
bakalim 1 hafta sonra neler olacakkk.ayin 19 unda bildirim yapicam bekleyin beni anacimmm
aaaaa tarçın bal karışımı ne ne işe yarıyor.çabuk söyleyin.deneme tahtasına döndüm offffff
gecmis olsun annen biran evvel kendini toparlar insallah tugbacim.alemsin yani 2 kucuk cocuk yalniz basina evlerine birakilirmi yaaa.caresizlik senin aklini almis
bi uyansalar
neyse ben baskabiseyi merak ettim yazdinmi bilmiyorum ama camasirlar noldu.deptigin yerden cikarip katlayabildinmi baridun cok guldurmustun beni ALlah da seni guldursun
zayiflatiyo dediler bende yeni basladim.bana bisey olursa siz denemeyin
Biz bu tarçın balı ne oranda karıştırıcaz ve ne kadar yiyeceğiz
ortim daha iyibilir amanetten ogrendigim kadariyla 1 cay kasigi tarcin 300ml su ile kaynatiliyo 1-2 dk ve bardaga alinan cay hafif ilininca icine 1 cay kasigi bal ilave edilip iciliyo.
yaaa niye vazgeciyon yaSelam kızlar.
Gittim geldim ama pek uğrayan olmamış.
Suzii artık vazgeçtim sanırım senden hep bi bahanen var anam napim.
Derya abla başınız sağolsun Allah sabır versin ailesine.
Allah dayanma gücü versin.
sagol bebegimSuzii sevindim oğluşunun iyileşmesine
sabah isyerinde beni iyi güldürdün sena cok yasa emigünaydın arkadaşlarrr
kızlarrr gece kabus gördümm :83:
2-3 gündür akşam yemeqinden sonra bi hayli hatırı sayılır şeyler yiyorum ve nasıl olsa hafta arası toparlarım havasıyla rahattım...özellikle dün akşam çok fazla kaçırınca kilo alırmıyım bu hafta artı çıkarmıyım diye bir düşünce oluştu içimde...neyse yattımm...
amannnnnn kızlar rüyamda her tarafımdan etler yaqlar fışkırıyor iqrenç olmuşum..aynaya bakıyorum bu kiloları ne zaman aldım ben diyorum....gözlerimi açıp açıp tekrar tekrar aynaya bakıyorum...kilo vermeden önce bile rüyamdaki gibi deqildim...ayy öyle etkilenmişimki kalkar kalmaz aynaya baktımneyse sorun yokmuş nasıl yattıysam öyle kalkmışım ayy bidahamı akşam yemeqinden sonra bişeyler yemek :99: yediqimde 1 lahmacun 1 künefe yok yok ders oldu bidaha yemicem
gecmis dogum günün kutlu olsun canim nice senelereGünaydın kızlaarr hafta birincisi deryaak ı ve orti birincileri halay ve melojj u tebrik ediyorumm
ben cumartesi iş çıkışı arkadaşa gittim tee ümraniyeyeorada kaldık dooom günümü neym kutladıkk :)
cumartesi 8 de uyanmıştım ve o akşam hiç uyumayarak tam 36 saat hiç uyumadan sohbet ettiksonra arkadaşalr melojj un ne kadan zayıf oldugunu
görüğnce o gazla diyete başladılarmelojum çook güzel bi elbise almış banaa bayıldım bugün de giydim
eve geldiğim de kocişim hediyemi verdiiiiibutik pastacılık kitabı almak istiyordum bayadır onu almışş
sonra ona bakarken uyyakalmışım tam 12 saat gözümü açmadan uyumusum sonra da işe geldım işte :) kahvalştımı yaptımm
bu hafta bomba gibi geliyorummmm bekle beni cumaaa
hosgeldin canimacaba benide alabilirmisiz 74 kg yum ve de diyete basladim
cok gecmis olsun canim yanasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
valla bencede fena fıkır deıl, pembiş yalanlarla birazcık mutlu olmak hakkımız
herkese merhabalar. sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hafta dileğiyle........
bugün misafirlerim geliyor. (kayınvalidem ve kayınpederim) şu anda yoldalar inşallah 3-4 saate urfa da olurlar. işten fırsat bulduğum zamanlarda yine yazmaya çalışırım. özelden mesaj atabilmem için yüz mesajı bulmam gerekiyor. hadi hayırlısı. inşallah tamamlarım. yoksa liste altı olmaya devam.
gecmis olsun canim :26:Selam kızlar,
Pazar günü deli gibi yedim, kendimi mutfakta yakaladım sürekli...
Saçma sapan ne bulduysam ama ayırt bile etmeden tatlı tuzlu acı ekşi....
3 gündürde mide ağrım var
ve şu an ölecem midemden diye düşünüyorum...
Halbuki sabah ve öğlen abartmadım
sabah 5 burçak bisküviş
öğlem
1 kase yayla çorba
1 tavuk but haşlama
4 kaşık bulgur pilavı
ayran
ama ben şu an ölüyorum
mide ağrısına ne iyi gelirki ??
Tarçınla zayıflama reçetesi aslında çok basit bir reçete. Ancak bu basitliğinin yanında inanılmaz bir bitkisel mucize yatıyor. Özellikle zayıflamak istiyorum diyenler için bir çay kaşığı bal ile yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak suya atarak karıştırmak yeterli oluyor. Bu karışımı daha sonra bir cezvede 3 dk kadar kaynatıp süzdükten sonra içeceksiniz. Günlük olarak 300 ml tarçın bal karışımlı su, ikiye bölünerek sabah kahvaltısından yarım saat önce ve akşam yatmadan evvel 30 dk önce olmak üzere günde 2 kez tüketilecektir. Bazı beslenme uzmanları bal katma aşamasının suyun kaynamasından sonra yapılmasının balın içindeki faydalı elementler ve vitaminlere daha az zarar vereceğini söylüyorlar. Bu iki yöntemden birisini denemekte serbestsiniz.
Tarçın bal kürü yaparak bir haftada 1-2 kilo zayıflamak mümkündür. Tabi burada diyetsiz zayıflama dan bahsediyoruz. Tarçın kürü diyet ile birlikte uygulanırsa bir haftada 3 -5 kilo verdiren bir formül elde edilmiş olur.
Bu aralar tarçına taktım. İnsülindirenci var bende. Tarçın da iyi geliyormuş. Ben yapıcam. Sonuç alırsam sizlere de öneririm.
sagol tatlimmmgeçmiş olsun sibelimmmmm.....
hayirlisi canim benim :26:merhabaa kızlarrr,
evde test yaptım pozitif çıktı sonra kliniğe gittim oradaki testte negatif çıktı.. bugün gidip hastanede tahlil verdim ama sonucumu alamadım :26::26:
hala korkuyorum anlayacağını :26::26:
canim yakizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo
İyi geceler kısçeler.. Gece tayfasında yeni isimler var artık.
Suzi ve Derya abla kayıp
gecmis olsun annene canim benimnaptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
Sakın okuma 18 + bir erkek akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış.bilgisaya r acılır acılmaz "annen öldü demiş".diger odaya bakınca annesini ölü bulunmuş. Annesini seytan ısırmıs bilgisayara şeytan girmiş,eger sen annenin ölmesini istemiyorsan 15 yere paylaş:26:
özür dilerim mecburum...(ya of bikere okudum okumasam kesinlikle böyle birsey yapmamSana Okuma dedik dimi yapıştırsimdi 15 yeree
Sakın okuma 18 + bir erkek akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış.bilgisaya r acılır acılmaz "annen öldü demiş".diger odaya bakınca annesini ölü bulunmuş. Annesini seytan ısırmıs bilgisayara şeytan girmiş,eger sen annenin ölmesini istemiyorsan 15 yere paylaş:26:
özür dilerim mecburum...(ya of bikere okudum okumasam kesinlikle böyle birsey yapmamSana Okuma dedik dimi yapıştırsimdi 15 yeree
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh oğlan kızı ses yaparaktan uyandırdıı,,ben şimdi bu oğlanı ne edem he ne edeemm,,ahada indi beşiğinden ortalıkta koşturuyoo,,of ulen oof..oğlanda çiş yaptı demin oturağa,,şimdide ortalıkta pijaması inik dolaşıyoo,,ay kıyamam yaa çok kızmıştım ama,,yazık hiç gelipte anne kaldır şunu demiyoo,,neyse ben şunlarla bi ilgileneyimm,,artık yine babası gelene kadar oynar bunlar,,1'ede ne kadar çok varyaaaa oof of
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh oğlan kızı ses yaparaktan uyandırdıı,,ben şimdi bu oğlanı ne edem he ne edeemm,,ahada indi beşiğinden ortalıkta koşturuyoo,,of ulen oof..oğlanda çiş yaptı demin oturağa,,şimdide ortalıkta pijaması inik dolaşıyoo,,ay kıyamam yaa çok kızmıştım ama,,yazık hiç gelipte anne kaldır şunu demiyoo,,neyse ben şunlarla bi ilgileneyimm,,artık yine babası gelene kadar oynar bunlar,,1'ede ne kadar çok varyaaaa oof of
triendy21 canım ikinciyi düşünen ben senin yazılarını okuyunca acaba mı diyorum.iki çocuk gerçekten çok daha yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?