70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogum gunun kutlu olsun canim.sen hep mutlu,huzurlu,saglikli ve sevdiklerinle beraber ol insallahhhh.AMIIINNNNN

Kolay gelsin canım Balık restoranına gitmediniz mi ki :26:

günaydıııııııııın herkese
güzel bir hafta diliyorum bol kilo vermeli sağlıkla ama

Günaydınn aminn

günaydın ortiiii bende akşam 3 mil yaptım
2 haftadır 3 mil yapıyom kesmiyo artık dün 4 mili yaptım ama hiç beğenmedim 5 mille boğuşuyom şimdilik bir türlü inmedi çok büyük galiba..

başka spor önerisi olan var mı ya bir haftadır pilates diye çatlıyom sağolsun arkadşlar linkler önerdiler ama hiç birinden indiremedim hepsi sorunlu

tarçın çayı nasıl oluyor banada anlatırmısınız? faydalıysa bende yapayım içeyim

dun aksam baya konusmustuk tarcincayi hakkinda.geriye bakarsan faydalarini uzunca bir liste halinde gorebilirsin.ben kendi yaptigim sekliyle anlatiim:
bir buyuk bardak kaynar suyun icine 1 cay kasigi tarcin ekleyip 2 dk kaynatiyorm.suzerek bardagima aldigim cayim biraz ilininca icine 1 cay kasigi bal ilave edip iciyorum.sabah kahvaltidan yarim saat once ve aksam yatmadan hemen once veya 1 saat once .farketmezzz.kolay geleeeee

evet DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ne güzel anlatmışsın çok güldüm

Tesekkur ederımmmm....

dogum gunun kutlu olsun canim.sen hep mutlu,huzurlu,saglikli ve sevdiklerinle beraber ol insallahhhh.AMIIINNNNN

Amıın canım tesekkur ederım ınsallah...

charmcim
happy birthsday too you mutlu yillar sana

Tesekkur ederım canım...

Kolay gelsin canım Balık restoranına gitmediniz mi ki :26:

Günaydınn aminn
Saol canım, yok son onda vazgectım... ruh halım daha farklıydı... sevgılıyken kacamak yapıp gıttıgımız ortakoye gıttık... hatıraları canlandırmıs olduk bır sekılde...

Kizlar 10 dkdan fazla dans ettİm leslienin taktiklerinden de alarak ama baya tempolu :)
Felaket ter attim lesliede bunun 10 da biri terlememistim
Yagizi uyutup mekik ve agirligimi calisip 10 dk daha dans eder hop dus istune kahve misssss

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..................

Sen de yeni başladın sanırım. Faydasını gören olmuş mu acaba?

Bu arada bi kupa yaseminli yesil cay icrim
Yasemin sakinlestirici etkilidir benim gibi asaaaabi olanlara duyurulur :)
Kahvemi de bi kupa sute 1 dolu tatli kasigi nescafe ile yapiyom
Kahvesi cok hatta dokunuyo ama seviyorummmm seviyoruummmm :/

gecmıs olsun canım ıns bısey cıkmaz
gecmıs olsun annene canım acil şifalar dilerim
görünmüyorsun canım baya yogunsun sanırım bak pastanın resmını koy mutlaka yapınca bayılmıstım senın pastalara ben

iyi ki doğdun canım nice saglıklı mutlu yılların olsun

selam kızlar bıarz moralım bozuk aksam tv de bı haber gördüm eşim etkılenırım dıey kapattı merak bu ya ılla ızlıycem kötü oldugunu bıle bıle aldım kumandayı hem izledim hem ağladım moral sıfır yabancı uyruklu bı bakıcı 2 yasındakı cocuga eziyet ediyor cocuk nası aglıyor ama bunalr ınsan olamaz yaa ıcım parcalandı dedım o cocuk aksama kadar ne hallerde anası babası işte güya onun gelecegi için calısıyo ama gelecegı psıkolojık sorunlarla dolu olcak buyuk ıhtımalle.Allahım korusun tüm evlatları aklım almıyor nası oluyo rbunalr nası bı ınsan nası bı dunayda yasar hale geldikkk cok etkılnıyorum cok üzülüyorum çoookkk

surekli olarak araliksiz yapanlarda sadece ilk haftalarda etkisini gosteriyormus.ama 5-6 gun uyguladiktan sonra 10-15 gun ara verip tekrar yapilirsa etkisi cok oluyormus.netten baktim ve kullananlarin yorumlari boyle.zaten doktor tavsiyeleri de ayni seyi gosteriyo.yani araliksiz 2-3 hafta yapilmayacak cunku vucut alisinca tepki vermiyormus artik.arada bi unutturup tekrar hatirlatalim biz de

Tesekkur ederım canım amiin....

Arcak Tesekkur ederım canım...

Bahsettıgın haber gıbı nıcesı var ve anne babanın haberı de halen olmayan.. Bakıcı benım her zaman korktugum bırseydır...
Allah kımseye yasatmasın.. kendımız bıle kızınca sonradan pişman oluyoruz kıyamıyoruz en kıymetlı varlıgını baskası nasıl iteler şiddet gösterir..
Allah görüyor cezalarını versın...

charmcim
happy birthsday too you mutlu yillar sana

Kaçak suzi

Ne güzel romantikk romantikk

Kizlar 10 dkdan fazla dans ettİm leslienin taktiklerinden de alarak ama baya tempolu :)
Felaket ter attim lesliede bunun 10 da biri terlememistim
Yagizi uyutup mekik ve agirligimi calisip 10 dk daha dans eder hop dus istune kahve misssss

Ohh ne güzel evde olmak isterdim şuan

Selam canım ben haberleri izlemiyorum uzun zamandır yoksa dediğin gibi çok etkileniyorum :26:

Herkeze gunaydinnnn dogum gunu olan arkadsimiza nice saglikli hayirli guzel yillara ailenle birlikte guzel bi ömur gecirmeni diliyorum

Günaydınn

gununuz aydin olsun kizlar
charmmmmmmm sevdiklerinle mutlu saglikli dolu dolu yilar diliyorum dogumgunun kutlu olsun...:119::118:

amin canım hem bu dünyada hem diğer dünyada benım oglumda kreşe başladı 2 ay oldu eksıden kamera sıstemı vardı artık yasakmıs am aıcım ıcımı yıyor gayet dısıplınlıbı yer bızım kres tam bır okul ama genede ıcım ıcımı yıyor gercı kamerada olsa ben dakka bası bsıey bulurudm aglayın caneden agaldı der kendımı yer bitiriridm herald eboyleıs daha ıyıbenım ıcın ama ıns Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırısn kuzularımızı tüm kötülüklerden korusun :18:
Kaçak suzi

Ne güzel romantikk romantikk

Ohh ne güzel evde olmak isterdim şuan

Selam canım ben haberleri izlemiyorum uzun zamandır yoksa dediğin gibi çok etkileniyorum :26:

Günaydınn

canım ben de izlemiyorum normalde eşim kanalları gezerken gözüme çarptı işte bi anda hem izlemesekte gerçeği değiştiremiyoruz malesef yani belki biz üzülüp geçiyoruz ama bunalrı yaşayanlar var yani toplum adına cok üzülüyorum ben değişsin istiyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…