Günaydın yavrukuşlaaarr....
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..
Bugün biraz işlerim var dısarıda olucam.. duş alıp cıkmam lazım...
Evlılık yıldonumunde cok kacırmadım hatta sadece 1 kumru, yarım kola, yarım waffele yedım ama artıya cıktım hemen halende ınmedı...
Bu hafta pek guzel bır bıldırım yapamıcam galıba ama ugrasıyorum bakalım... :44:
günaydıııııııııın herkese
güzel bir hafta diliyorum bol kilo vermeli sağlıkla ama
günaydın ortiiii bende akşam 3 mil yaptımGünaydın yakın geleceğin çıtırları!
Yoğunluktan yazamıyorum pek ama aklım hep burada
Sorumluluğunu bilen bir öğrenci olarak yoluma devam ediyorum, dün ilk kez leslie ile yürüdüm 2 mil yaptım başlangıç olarak böyle düşünüyorum daha sonraki haftalarda artıracağım inşallah.
Sporun eksikliğini fazlasıyla gördüm son 1 aydır falan tekrar başlıyorum, inşallah etki eder, hızla.
tarçın çayı nasıl oluyor banada anlatırmısınız? faydalıysa bende yapayım içeyim
evet DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ne güzel anlatmışsın çok güldüm
dogum gunun kutlu olsun canim.sen hep mutlu,huzurlu,saglikli ve sevdiklerinle beraber ol insallahhhh.AMIIINNNNN
charmcim
happy birthsday too you mutlu yillar sana
Saol canım, yok son onda vazgectım...Kolay gelsin canımBalık restoranına gitmediniz mi ki :26:
Günaydınnaminn
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..
hayyiirr sakin vazgecmeee.ben de aksam basladim.yatmadan once ictim.ve sabah kalkinca tartilmadan once ictim unutmusum tartildiktan sonra icecektim.ama olsunben yinede wc densonra tartildim yine ve 300 gr eksik ciktim
icmeden once olsaydi 400 grami bulurdu belki.sevindimm.4 gun devam edicem ve 3 gun ara vericem
gecmıs olsun canım ıns bısey cıkmazmerhaba kızlar bi türlü yazamadım size çok kötüyüm hem hastayım:2: hemde kayınvalidem rahatsız apar topar buraya hast.ye geliyolar canımoz sıkıldı anjio olcak inş. temiz çıkar okadar stres yapmıım ki dudaklarımda uçuklar çıktı başımın ağrısından dün gece uyumadım ve de kendimi çok güçsüz hissediyorum hazırlık falan yaptım .....
bugün kü menümü vereyimde çıkayım ben öpüyorum
sabah: 2dilim denge lıht tam buğday ekmeği arasına peynir salatalık 5 yeşil zeytin
ara: 3 --4 kaşık aşure bitki çayı
öğle : 1 dilim denge lght tam b. ekmeği yavuklu bezelye yemeği 1 tabak. salata
akşam: 1 tabak mercimek çorbası 5 kaşık actfıryda tavuk ciğeri soğan 1 büyük kase yoğurt
2- 2.5 litre su
hepinizi öpüyorum bu hafta pek gremiycem çok öpüyorum sizi geçmişe çok bakamadım ama ortim ayşe doğum günün kutlu olsun
amancia inş. hakkında hayırlsıı olur cnm :18::18:
gecmıs olsun annene canım acil şifalar dilerimnaptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
görünmüyorsun canım baya yogunsun sanırım bak pastanın resmını koy mutlaka yapınca bayılmıstım senın pastalara benherkese günaydınn..
bu sabah acayip bir hava var dışarda sanki uzun yol yolculuğu yapmışımda istanbula yeni gelmişim gibi hissttim kendimi işteyim ve sabah kahvemi içtim
aç karnına 1 bardak su
1 lıght sandviç ekmeği arasına peynir sürdüm domates ve yeşil biber ile birlikte lezzetli bir sandviç yedim çıktım evden
öğlen çorba içmeyi planlıyorum
akşam kısmet bakalım
ama kilo veremiyorum o ayrı :)
ilaçlardan vss ödem oldu yine bende parmaklarımdan ayaklarımdan anlıyorum ayaklarım sanki çok ayakta kalmışımda şişmişler basınç oluyo yere basınca.
bu arada hastaydım ya geçti gibi sadece boğazımda az bişii kaldı yutkunurken ağrı oluyo onun dışında sorun yok çok şükür tabii ameliyatlı dizimin ağrısını saymazsak gece yüzüstü yatmıştım sanırım ters hareket ettimulen ne şanssız kadınım yahu biri bitip biri başlıyo ben 2011 i hiiiç sevmedim sağlık yönünden kötü bir yıl geçirdim umarım 2012 süper olucak
bu hafta sonu abimin oğlunun doğum günü var pasta yapıcam ona arabalı istiyo sıpam şimşek maqquın olacakmışnasılsa halası herşeye el atıyo bunu da becerir dedi galiba ama nerdeeeeeeeeee bakalım nasıl bişii çıkacak ortaya bende merak ediyorum
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..................
Sen de yeni başladın sanırım. Faydasını gören olmuş mu acaba?
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce..................
Sen de yeni başladın sanırım. Faydasını gören olmuş mu acaba?
charmcim
happy birthsday too you mutlu yillar sana
Tesekkur ederımmmm....
Amıın canım tesekkur ederım ınsallah...
Tesekkur ederım canım...
Saol canım, yok son onda vazgectım...ruh halım daha farklıydı... sevgılıyken kacamak yapıp gıttıgımız ortakoye gıttık... hatıraları canlandırmıs olduk bır sekılde...
Kizlar 10 dkdan fazla dans ettİm leslienin taktiklerinden de alarak ama baya tempolu :)
Felaket ter attim lesliede bunun 10 da biri terlememistim
Yagizi uyutup mekik ve agirligimi calisip 10 dk daha dans eder hop dus istune kahve misssss
gecmıs olsun canım ıns bısey cıkmaz
gecmıs olsun annene canım acil şifalar dilerim
görünmüyorsun canım baya yogunsun sanırım bak pastanın resmını koy mutlaka yapınca bayılmıstım senın pastalara ben
iyi ki doğdun canım nice saglıklı mutlu yılların olsun
selam kızlar bıarz moralım bozuk aksam tv de bı haber gördüm eşim etkılenırım dıey kapattı merak bu ya ılla ızlıycem kötü oldugunu bıle bıle aldım kumandayı hem izledim hem ağladım moral sıfır yabancı uyruklu bı bakıcı 2 yasındakı cocuga eziyet ediyor cocuk nası aglıyor ama bunalr ınsan olamaz yaa ıcım parcalandı dedım o cocuk aksama kadar ne hallerde anası babası işte güya onun gelecegi için calısıyo ama gelecegı psıkolojık sorunlarla dolu olcak buyuk ıhtımalle.Allahım korusun tüm evlatları aklım almıyor nası oluyo rbunalr nası bı ınsan nası bı dunayda yasar hale geldikkk cok etkılnıyorum cok üzülüyorum çoookkk
Herkeze gunaydinnnn dogum gunu olan arkadsimiza nice saglikli hayirli guzel yillara ailenle birlikte guzel bi ömur gecirmeni diliyorum
gunaydın kısceler nasılsınız?
amin canım hem bu dünyada hem diğer dünyada benım oglumda kreşe başladı 2 ay oldu eksıden kamera sıstemı vardı artık yasakmıs am aıcım ıcımı yıyor gayet dısıplınlıbı yer bızım kres tam bır okul ama genede ıcım ıcımı yıyor gercı kamerada olsa ben dakka bası bsıey bulurudm aglayın caneden agaldı der kendımı yer bitiriridm herald eboyleıs daha ıyıbenım ıcın ama ıns Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırısn kuzularımızı tüm kötülüklerden korusun :18:Tesekkur ederım canım amiin....
Arcak Tesekkur ederım canım...
Bahsettıgın haber gıbı nıcesı var ve anne babanın haberı de halen olmayan.. Bakıcı benım her zaman korktugum bırseydır...
Allah kımseye yasatmasın.. kendımız bıle kızınca sonradan pişman oluyoruz kıyamıyoruz en kıymetlı varlıgını baskası nasıl iteler şiddet gösterir..
Allah görüyor cezalarını versın...
Kaçak suzi
Ne güzel romantikk romantikk
Ohh ne güzelevde olmak isterdim şuan
Selam canımben haberleri izlemiyorum uzun zamandır yoksa dediğin gibi çok etkileniyorum :26:
Günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?