70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınn..

bu sabah acayip bir hava var dışarda sanki uzun yol yolculuğu yapmışımda istanbula yeni gelmişim gibi hissttim kendimi işteyim ve sabah kahvemi içtim

aç karnına 1 bardak su
1 lıght sandviç ekmeği arasına peynir sürdüm domates ve yeşil biber ile birlikte lezzetli bir sandviç yedim çıktım evden

öğlen çorba içmeyi planlıyorum
akşam kısmet bakalım
ama kilo veremiyorum o ayrı :)
ilaçlardan vss ödem oldu yine bende parmaklarımdan ayaklarımdan anlıyorum ayaklarım sanki çok ayakta kalmışımda şişmişler basınç oluyo yere basınca.
bu arada hastaydım ya geçti gibi sadece boğazımda az bişii kaldı yutkunurken ağrı oluyo onun dışında sorun yok çok şükür tabii ameliyatlı dizimin ağrısını saymazsak gece yüzüstü yatmıştım sanırım ters hareket ettim ulen ne şanssız kadınım yahu biri bitip biri başlıyo ben 2011 i hiiiç sevmedim sağlık yönünden kötü bir yıl geçirdim umarım 2012 süper olucak

bu hafta sonu abimin oğlunun doğum günü var pasta yapıcam ona arabalı istiyo sıpam şimşek maqquın olacakmış nasılsa halası herşeye el atıyo bunu da becerir dedi galiba ama nerdeeeeeeeeee bakalım nasıl bişii çıkacak ortaya bende merak ediyorum

Günaydın kızçeler

aşağıda kazen abiyi gördüm sanki noliyyy :18::18:

Günaydın yavrukuşlaaarr....
Bugün annemden pırtladıgım gün... popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..

bak hem topıkdaş, hem basendaş, kocalar bızı bırakıp bırakıp gıdince kaderdaş şimdi de çürükdaş olduk, en onemlisi burası sayesınde arkadas olduk

Ayy ne güzel anlatmışsın canım benimmm

Aygünnnnn

kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo

Geçmiş olsun canım senin test olayı ne oldu :26:

Gelmiş geçmiş olsun canım

birisi bana naf i bulsun orti bildirimi yapicam cok acil

Biri NaF mı dedi

Kaçıncı pire zıplıyodu o saatte hatırlamıyorum vallahi

Günaydın kısçelerrr.
Bu aralar pek yazamıyorum topiğe
Bugünden itibaren katılayım artık aranıza.
Hepimize güzel birgün olur inş.

Günaydın bal kaymağım

Günaydın.........

Tarçın çayına başladım akşam. Sabah 500 gr fazla çıktım. :26:
Vazmı geçsem acaba??:18:

Günaydın cnm fazla mı çıktın

Günaydın canım ne güzel planlamışsın

Günaydın şekerim inşallah etkisini görürsün

Günaydın tatlım yoksun pek merak ediyoruz :26:

Günaydın Naf
Topikte herşeyde normal hayrola

Bişey söylemeden gitmiş bu pek normal değil :26: ban yada ceza gelmedi mi acaba birine

Doğum günün kutlu olsunnn canımmm..
Sevdiceklerinle beraber nice güzel yaşlarraaa..

Ahahahaha süpersin koptum şuan

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerin ile birlikte nice sevgi,saygı ve mutluluk dolu sağlıklı yıllara

:119::119::118::118::124::124::123::132::103::103::81::81::79::79::127::127:

Doğum günün kutlu olsunnn canımmm..
Sevdiceklerinle beraber nice güzel yaşlarraaa..

Tesekkur ederım cancağızım amiin inşallah...

Tesekkur ederım nafcım hepımıze boyle guzel yıllar olsun ınsallah....

:118::124:
Mutlu yillar saaa
Mutlu yillar saaa
Herseyyy gonlunce olsun tatlim

Günaydın.........

Tarçın çayına başladım akşam. Sabah 500 gr fazla çıktım. :26:
Vazmı geçsem acaba??:18:

hayyiirr sakin vazgecmeee.ben de aksam basladim.yatmadan once ictim.ve sabah kalkinca tartilmadan once ictim unutmusum tartildiktan sonra icecektim.ama olsunben yinede wc densonra tartildim yine ve 300 gr eksik ciktim
icmeden once olsaydi 400 grami bulurdu belki.sevindimm.4 gun devam edicem ve 3 gun ara vericem

tarçın çayı nasıl oluyor banada anlatırmısınız? faydalıysa bende yapayım içeyim

Bugün biraz işlerim var dısarıda olucam.. duş alıp cıkmam lazım...
Evlılık yıldonumunde cok kacırmadım hatta sadece 1 kumru, yarım kola, yarım waffele yedım ama artıya cıktım hemen halende ınmedı...
Bu hafta pek guzel bır bıldırım yapamıcam galıba ama ugrasıyorum bakalım... :44:

evet DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ne güzel anlatmışsın çok güldüm

günaydıııııııııın herkese
güzel bir hafta diliyorum bol kilo vermeli sağlıkla ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…