Bugün öğlen menümde ıspanak var tabi ki boooll yoğurtlaaa
ıspanak yoqurtla tüketildiqinde hiçbir vitamini kalmıyor cnm...kurstan yazıyorum gittimm
Günaydın.........
Tarçın çayına başladım akşam. Sabah 500 gr fazla çıktım. :26:
Vazmı geçsem acaba??:18:
Günaydın kızçeler
aşağıda kazen abiyi gördüm sankinoliyyy :18::18:
Bekliyorum canimSonuç iyi olursa söylerim gizli tarifimi...
ıspanak yoqurtla tüketildiqinde hiçbir vitamini kalmıyor cnm...kurstan yazıyorum gittimm
bak hem topıkdaş, hem basendaş, kocalar bızı bırakıp bırakıp gıdince kaderdaş şimdi de çürükdaş olduk, en onemlisi burası sayesınde arkadas olduk
iyi akşamlar hatunlarr..
bugünki menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 3 zeytin az reçel
ara
yarım simit
öğlen
3 kaşık et yemeği
1 dilim ekmek
ara
2 incir
akşam
2 tavık butu
1 lokma ekmek
1 kaşık makarna
1 kase yoğurt
bol su ve yürüyüş 1 saatt..
kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo
naptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann ablam gece gelemiyceni söyleyince,, oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
birisi bana naf i bulsun orti bildirimi yapicam cok acil
bende senii seviyorum tatlımm
canım çok geçmiş olsun annelerin hakkı işte bunun için ödenmez...
annen için geçmiş olsun canım...
tuqbaa şu yazından seninde halen çocuk olduqunu anlıyorum...hurafelere inanma canım saçma şeyler bunlar...
naff uyuyo canımm saat 3.44kıss bildirim için biraz geç kalmadınmı lste yayınlandı bitti gitti önümüzdki hafta içinse bihayli erken
Günaydın kısçelerrr.
Bu aralar pek yazamıyorum topiğe
Bugünden itibaren katılayım artık aranıza.
Hepimize güzel birgün olur inş.
Günaydın.........
Gunaydiiin bebiklerrr!!!!
1 bardak potakl, mandalin, az nar suyu karisimi
1 dlm kizarmis kepenk ekmegi
2 kibrt kutusu kadar light peynir 2 bardk su
Gune basladiiim
Yagiz uyuyunca sporumu yapiP dusumu alip sacimi fonleyip kahvemi icicm insallah
Oglen 1 kase mercimk corbasi
Aksam 1 yemek tabg etli havuc pattsli taze fasulye 1 dl kepek ekmgi yemeyi dusunuyorum
Gun icinde 1 fincan kayisili form
1 fincan yaseminli yesil cay
Günaydın yakın geleceğin çıtırları!
Yoğunluktan yazamıyorum pek ama aklım hep burada
Sorumluluğunu bilen bir öğrenci olarak yoluma devam ediyorum, dün ilk kez leslie ile yürüdüm 2 mil yaptım başlangıç olarak böyle düşünüyorum daha sonraki haftalarda artıracağım inşallah.
Sporun eksikliğini fazlasıyla gördüm son 1 aydır falan tekrar başlıyorum, inşallah etki eder, hızla.
herkese günaydınn..
bu sabah acayip bir hava var dışarda sanki uzun yol yolculuğu yapmışımda istanbula yeni gelmişim gibi hissttim kendimi işteyim ve sabah kahvemi içtim
aç karnına 1 bardak su
1 lıght sandviç ekmeği arasına peynir sürdüm domates ve yeşil biber ile birlikte lezzetli bir sandviç yedim çıktım evden
öğlen çorba içmeyi planlıyorum
akşam kısmet bakalım
ama kilo veremiyorum o ayrı :)
ilaçlardan vss ödem oldu yine bende parmaklarımdan ayaklarımdan anlıyorum ayaklarım sanki çok ayakta kalmışımda şişmişler basınç oluyo yere basınca.
bu arada hastaydım ya geçti gibi sadece boğazımda az bişii kaldı yutkunurken ağrı oluyo onun dışında sorun yok çok şükür tabii ameliyatlı dizimin ağrısını saymazsak gece yüzüstü yatmıştım sanırım ters hareket ettimulen ne şanssız kadınım yahu biri bitip biri başlıyo ben 2011 i hiiiç sevmedim sağlık yönünden kötü bir yıl geçirdim umarım 2012 süper olucak
bu hafta sonu abimin oğlunun doğum günü var pasta yapıcam ona arabalı istiyo sıpam şimşek maqquın olacakmışnasılsa halası herşeye el atıyo bunu da becerir dedi galiba ama nerdeeeeeeeeee bakalım nasıl bişii çıkacak ortaya bende merak ediyorum
Günaydın Naf
Topikte herşeyde normal hayrola
Günaydın yavrukuşlaaarr....
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..
Doğum günün kutlu olsunnn canımmm..
Sevdiceklerinle beraber nice güzel yaşlarraaa..
Ahahahaha süpersin koptum şuan
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerin ile birlikte nice sevgi,saygı ve mutluluk dolu sağlıklı yıllara
:119::119::118::118::124::124::123::132::103::103::81::81::79::79::127::127:
Tesekkur ederım cancağızım amiin inşallah...
Tesekkur ederım nafcım hepımıze boyle guzel yıllar olsun ınsallah....
Günaydın.........
hayyiirr sakin vazgecmeee.ben de aksam basladim.yatmadan once ictim.ve sabah kalkinca tartilmadan once ictim unutmusum tartildiktan sonra icecektim.ama olsunben yinede wc densonra tartildim yine ve 300 gr eksik ciktim
icmeden once olsaydi 400 grami bulurdu belki.sevindimm.4 gun devam edicem ve 3 gun ara vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?