70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kısceler nasılsınız?

Günaydın cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın

gununuz aydin olsun kizlar
charmmmmmmm sevdiklerinle mutlu saglikli dolu dolu yilar diliyorum dogumgunun kutlu olsun...:119::118:

Günaydın canım

Haklısın canım izlemeyerek birşey değiştiremiyoruz yarın öbürgün çocuğum olsa korkuyorum böyle şeyler yaşarmıyım diye :26:

günaydın..

bende 74.3 kiloyum sabah tartıldığımda.. hedefim 67..

sabahleyim az yedim, şuan midem kazınıyor ve önümde 1 tüm pide duruyor hayretki canım çekmiyor.. sanırım karatay işe yarıyor

SIMERANYAM aksamlari ne yiyosun

genelde sebze yemeği, yanında yoğurt, salata ayran falan filan.. başka bişey yok.. et, balık filan tüketmem lazım ama çalıştığım için yapamıyorum.. birde evde fırın yok henüz.. almam lazım.. onun eksikliğini yaşıyorum..

ben kaç gündür topiğe bakamadım geçmişe bakayım dedim sayfalarca var ama ben bunu araştırayım teşekkürler...

bende akşam 5 mil yaptım ama sonrasında ölü gibi yattım yorulmuşum

Canım benim doğum günün kutlu olsunn!!
Allah her yıl bugünlere sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinle çıkarsın inşallah, ve tabi incecik olarak!

ortim incelemezkii sayende 4. olmuşuz yeni gördüm benim verdiğim 100gra rağmen iyi bir sonuç ama gerilerde senin birazcık dağıttığını okudum varmısın bu hafta tavan yapmaya :) dikkat edelim birazcık spor yapalım ve üst sıralara çıkalım 1.lik değil hedefim ama kendimizi aşalım yeter ne dersin???

2 gündür topik cok sessiz msn de mi takılıyo bu kızlar napıyoo dilek filan bı aksam hareketlenmiş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…