2 gündür topik cok sessiz msn de mi takılıyo bu kızlar napıyoo dilek filan bı aksam hareketlenmiş :44:
ilk kez topik haftaici bukadar sessiznerdesiniz kizlar okuma modundan sIkILdim
küstüm banane bananebiz üvey cocukmuyuz gitmeyin msn e :95:
Sana yazıyorum arada tınmıyon ki beni
Hem sen hala yiyomusun çokcana bakimmmm.
cookkkk yagmur yagiyoooo:18:
esimin yanina gidiyodum benim onumdeki araclardan bi tanesi yagmur yuzunden kaza yaptiii.iyiki icindekiler zarar gormedi ama araba cook kotu durumdaydi.Allah korusun herkesin canini da malini da:26:
ask olsun fistik ben seni hic tinamazmiyimben hep yaziyom anam diyom bazen dilek cevap da vermiyo bana diye
dilek ben yeni birsey buldum denemedeyim suanarti ya yol alirsam yine beni uyarcan dimi beni birakma elimden tut :84:
ıyıyım bende cnm kabızlık dısında
yasıyom ortım yasıyom cok sukur sen napıon
Merhaba kızlaaar :) Bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istedim.İlk günüm...
Sabah : tavada 1 yumurta (yağsız),1 dilim ekmek,light beyaz peynir ve çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle: Sebze sote,1 kaşık noddle (yağsız)
Az önce Jillian Michaels:30 günde incel dvdsi ile sporumu yaptım.1. leveli yapabildim sadece.Birazdan yeşil çayımı demleyeceğim.Akşama da yüzmem var.
merhaba bayanlar hayatı kilo alıp vermeye çalışmakla geçen biri olarak konunuz ilgimi çekti . 10 yıl önce 56 kiloda evlendim 6 sene sonra 100 kilo olmuştum [gece yemekleri sayesinde]ardından sıkı bir diyetle 85e düştüm ve 2yıl içinde yine 92 ye çıkıverdiim . geçtiğimiz eylül ayında yine bir diyet.. ve şimdi 79 kiloyum temmuz 2012 de sünnet cemiyetim var o zamana kadar vaktim var ama zaman zaman kontrolü kaybediyorm biraz motivasyona ihtiyacım var ...
Canim mnun musun dvdnden
Nasil egzersizler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?