70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gündür topik cok sessiz msn de mi takılıyo bu kızlar napıyoo dilek filan bı aksam hareketlenmiş :44:

ilk kez topik haftaici bukadar sessiz nerdesiniz kizlar okuma modundan sIkILdim

Ya Naf ve Ger-düşle - ki ger-düş ü msn e bile alıştırdım.
Ordan sohbet ederken burası sessiz kalıyo.
Baktıgım zamanda yeni arkadasların muhabbetleri oluıyo.
Bide geçen hfta bunalımdım. Eski performansıma dönücem.

cookkkk yagmur yagiyoooo:18:
esimin yanina gidiyodum benim onumdeki araclardan bi tanesi yagmur yuzunden kaza yaptiii.iyiki icindekiler zarar gormedi ama araba cook kotu durumdaydi.Allah korusun herkesin canini da malini da:26:

Sana yazıyorum arada tınmıyon ki beni
Hem sen hala yiyomusun çokcana bakimmmm.

ask olsun fistik ben seni hic tinamazmiyim ben hep yaziyom anam diyom bazen dilek cevap da vermiyo bana diye
dilek ben yeni birsey buldum denemedeyim suan arti ya yol alirsam yine beni uyarcan dimi beni birakma elimden tut :84:

Merhaba kızlaaar :) Bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istedim.İlk günüm...
Sabah : tavada 1 yumurta (yağsız),1 dilim ekmek,light beyaz peynir ve çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle: Sebze sote,1 kaşık noddle (yağsız)
Az önce Jillian Michaels:30 günde incel dvdsi ile sporumu yaptım.1. leveli yapabildim sadece.Birazdan yeşil çayımı demleyeceğim.Akşama da yüzmem var.

cookkkk yagmur yagiyoooo:18:
esimin yanina gidiyodum benim onumdeki araclardan bi tanesi yagmur yuzunden kaza yaptiii.iyiki icindekiler zarar gormedi ama araba cook kotu durumdaydi.Allah korusun herkesin canini da malini da:26:

allah yardım etsin. kaza yaşamış biri olarak arabadakilerin ruh halini tahmin edebiliyorum. Allah herkesi afetlerden kazalardan korusun.

merhaba kızlar. zaman buldukça hemen bilgisayarı açıyorum. misafirlerime çay demledim. biraz uzandılar uyanmalarını bekliyorum. malum yol yorgunular hala kendilerine gelemediler.

merhaba bayanlar hayatı kilo alıp vermeye çalışmakla geçen biri olarak konunuz ilgimi çekti . 10 yıl önce 56 kiloda evlendim 6 sene sonra 100 kilo olmuştum [gece yemekleri sayesinde]ardından sıkı bir diyetle 85e düştüm ve 2yıl içinde yine 92 ye çıkıverdiim . geçtiğimiz eylül ayında yine bir diyet.. ve şimdi 79 kiloyum temmuz 2012 de sünnet cemiyetim var o zamana kadar vaktim var ama zaman zaman kontrolü kaybediyorm biraz motivasyona ihtiyacım var ...

merhaba kızlar. zaman buldukça hemen bilgisayarı açıyorum. misafirlerime çay demledim. biraz uzandılar uyanmalarını bekliyorum. malum yol yorgunular hala kendilerine gelemediler.

ask olsun fistik ben seni hic tinamazmiyim ben hep yaziyom anam diyom bazen dilek cevap da vermiyo bana diye
dilek ben yeni birsey buldum denemedeyim suan arti ya yol alirsam yine beni uyarcan dimi beni birakma elimden tut :84:

Sen bence 1 hafta falan kendine mühlet ver.
Bu süre içerisnde bi kendini topla tekrar kilo vericem ben diye başla.
Sende şey var aklında sürekli diyet yapma fikri ama bişeyleri bahane ederek yiyosun.
Kendini toparladıktan sonra ben yemicem dediğinde cısslardan yemeyeceğini biliorum.
Daha önce kaç misafir geldiğinde tutmusstun kendini hatrlıyosan.
Sen topiğe geldiğinde ben 75-76 arasındaydım sanırım.
Bak hala yerinde sayıyon sen.

Canim mnun musun dvdnden
Nasil egzersizler var

Merhaba hoşgeldiniz.Eminim aradığınız motivasyonu burada bulacaksınız.Burda ki atmosfer gerçekten güzel,benim ilk günüm ve moralim yerine geldi diyebilirim.Zaman zaman herkes kontrolü kaybeder,önemli olan toparlayabilmek.(duygusal olarak da) Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle burada başa çıkabileceğinize inanıyorum,hoşçakalın... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…