70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuraycım evinin önü mü burası çok hoş biyer
tam filmlerdeki gibi çok güzel

burasi evimin salon kismindan bakan kose diger resimde mutfak tarafi kizimi goturdugum park yuruyus parkuru birde kucuk bir gol var ordeklerimizin yuzdugu Allah icin yesil ve guzel bir ulke apartmanda yok en hosuma giden yonu

nuraycım kapının önündeki parkta yürüyüş yapabilirsin belki de o sesleri sende duyabilirsin
zeyna bazen kaçırabiliyoruz canım ama burada alınganlık olmaz bulduğun yerden gir konuya kimse bişey demez
tombikoş sana gelince 1 simitten ne olur ben bugün 1 simit 2 açma yedim bişey olmadı

asil su anda eve ceksemde gorseniz daginikligi bu kiz beni oldurecek 5dkk arayla ev topluyorum ya spora gerek yok benim kizimla

öylede, ilginç bir şekilde, sabah birşey yersem kurt gibi acıkıyorum deli gibi yiyorum o gün!! o yüzden kahvatı yapmıorum, kahve bastırıyor. Ama haklısın tabii, sporda midem çok bulandı o yüzden, çıkarıcakmış gibi oldum, başım döndü falan..

whitehall cum burdakileri saracak ne strecfilm uretildi nede battal cop poseti gorsen bir okadarda seksi giyinirler gecen gun bizin restorana geldi iki kiz 120ser kilo biri beyaz dusuk bel pantolona siyah tanga giymis digeride gobegi acik bluzun altina dusuk bel giymis zor tuttular resim cekmiyim diye hayvanlar alemi belgeseli yapacaktim makinama el koydu kocam birde o kilolara nasil kendilerinden eminler anlatamam biz olsak bol bol giyer evden cikmayiz

yaşamak için en uygun yermiş bak üzüldüm şimdi fırsatım varken gelmeliydim ingiltereye geçti artık neyse gezmeye giderim bende

hakikaten biz olsak eve hapsederiz kendimizi
şu kiloda bile dar giyinemiyorum ben çok fazla
ya da onlar amann zaten kiloluyuz ne giysek farketmez diyolar belkidekaydirigubbakcemile3

bişey olmadı mı kaydirigubbakcemile3 şimdilik diyelim kaydirigubbakcemile3

süprizzzzz bak şimdi, ben bir simide üzülüodum, sen nelerde yemişsin öyle:smiley-cool: ufff ufff uffff, 1 simit nelere kaadirmiş kızlar yaaa, b,r daha yemiyceeem!!

canım bence oo düşük bel degildir o kiloda yüksek bel pantolonda düşük kalırr:roflol::roflol:
ayy neyse gülmeyimmm olurum sonra bende 120 kilo:1shok::1shok:
yookk ya bende o cesaret yokk giyemem öyle ki kocişş beni ne yaparr düşünememm:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…