nuraycım evinin önü mü burası çok hoş biyer
tam filmlerdeki gibi çok güzel
çok değil canım ama öğün atlamasan daha iyi olurdu :)1 simit çokmu kızlar ya, kimse bişey yazmadı hakkaten merak ediorum bilmiorum, fazla gibi geldi bana ama???
1 simit çokmu kızlar ya, kimse bişey yazmadı hakkaten merak ediorum bilmiorum, fazla gibi geldi bana ama???
1 simitten ne olur ben bugün 1 simit 2 açma yedim bişey olmadı
sanırım 6-7 dilim kepek ekmeğine denk geliyor canım,sabah bende yedim
sanırım 6-7 dilim kepek ekmeğine denk geliyor canım,sabah bende yedim
whitehall cum burdakileri saracak ne strecfilm uretildi nede battal cop poseti gorsen bir okadarda seksi giyinirler gecen gun bizin restorana geldi iki kiz 120ser kilo biri beyaz dusuk bel pantolona siyah tanga giymis digeride gobegi acik bluzun altina dusuk bel giymis zor tuttular resim cekmiyim diye hayvanlar alemi belgeseli yapacaktim makinama el koydu kocam birde o kilolara nasil kendilerinden eminler anlatamam biz olsak bol bol giyer evden cikmayiz
bişey olmadı mı kaydirigubbakcemile3 şimdilik diyelim kaydirigubbakcemile3
çok değil canım ama öğün atlamasan daha iyi olurdu :)
nuray müsaitsen geliom ben süper bi yermiş yaaaaa:sm_cool:
whitehall cum burdakileri saracak ne strecfilm uretildi nede battal cop poseti gorsen bir okadarda seksi giyinirler gecen gun bizin restorana geldi iki kiz 120ser kilo biri beyaz dusuk bel pantolona siyah tanga giymis digeride gobegi acik bluzun altina dusuk bel giymis zor tuttular resim cekmiyim diye hayvanlar alemi belgeseli yapacaktim makinama el koydu kocam birde o kilolara nasil kendilerinden eminler anlatamam biz olsak bol bol giyer evden cikmayiz
latte cupcake in intikamı dimi doğruyu söleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?