70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en kisa surede size burdaki kadinlar hakkinda resimli belgesel sunucam bakinda ibret alin tabi kendimde alsam fena olmaz sekerin cikolatanin cipsin fast foodun insana neler yapabilecegine en iyi ornekler korkuyorum kizim ileri yasantisinda buradaki halk gibi beslenmez yazik ya bazen guluyorum ama bazende icim aciyor gencecik insanciklar yatin kalkin sukur edin

magrenta, tombikos tşk kızlar haklısınız izmir acayip kapalı yağmur yağacak sanırım ondan mıdır bilmem hüzünlü hissettim kendimi:1shok:
buralardayım zaten istesem de yazılanları okumaktan alamıyorum kendimidelikafadulden
doğum olayı beni bozmuş anladığım kadarıyla hamileyken açılan iştahım ve midem eski haline dönmemek için benimle savaş ediyorlarklava: sizler kadar hızlı kilo veremiyorum yemek yerken burada okuduklarım aklıma geliyor ve kendimi tutmaya çalışıyorum aslında öyle her dakika bişiler yiyen biri değilim ama çok sıkı diyet de yapamıyorum :çok üzgünüm: neyse ne çok yazdım içimi döktüm resmen kafamçokkarıştı

ya öyle düşünme güzelim,hadi seninkiler doğum kilosu bize ne demeli ....

kızlar pazar günü ailece gezmeye gittik orda eşim oğlumla beraber fotomu çekti isterseniz bakabilirsiniz

merhaba kizlar ben gediiiimm
lahana corbami ictim ama doyurucu deyil
aksama ne yapsam acaba gecen cilbiri diyet yemegi olarak tv de verdiler,
yagsiz yogortla tabi yagsiz
diyetde olunca cok secenek olmuyor deyilmi?

kızlar pazar günü ailece gezmeye gittik orda eşim oğlumla beraber fotomu çekti isterseniz bakabilirsiniz

tatlım cok sekersın hamıleyken bıle zayıfmıssın bence abardacak bısey yok hemen toparlan hayata kusecek bısey yok yavas yavas ver bırden kılo vermek iyi degıl vucundun sındırsın söyle zeynacım onurunuda bı kıtlayım ben aglasın masallah allah analı babalı buyutsun elsem vıteralım tesekkurler sagolun kızlar kaynanam yaslı ee nısan ayınada kaynıma kız isteyecez kısmetse onun için yaz temızlıgı yaptık boya falan yavas yavas napıcaksın hem kaynanam yaslı 2 eltım var ama kadın bana cok yakın bı benle paylasıyor herseyını bende annem gıbı görüyorum gercekten mumla arasam bulamazdım böyle aileyı cok sevıyorum sizlerı sevıyorum aksamada sarımsaklı yogurtlu makarna yapıcam ahhh özlemısım makarnayı ahh bende sımdı sızden gaza geldım gofret götürdüm neyse bacularım cok öptüm hepınızı

zeynacım kilon fazla değilmiş kolay verirsin gibi oğluşunda çok tatlı alaah sizlere bağışlasın
öf öfff acayip mangal havamdayım akşam saatlerindede yalnız gidilmez yaaaaaaaaaaaaaa

ya öyle düşünme güzelim,hadi seninkiler doğum kilosu bize ne demeli ....
ne bileyim lattecim sanırım doğum sonrası depresyona girdim ben hiçbişeyi tam yapamıyomuşum gibi geliyo eve oğlana eşime eşe dosta en önemlisi kendime zar zor vakit ayırıyorum bi de kendimi öyle tombiş görünce iyice kızıyorum kafamçokkarıştı

canim benim bebegin kac aylik anlayamadim ama sanirim henuz emiyor bende senin gibi dogumzedeyim gerci 57kilolarda cok zayiftim 62ile boyuma orantiliydi 62ile hamile kaldim ilk 6ay kiloda almadim karnimda cikmadi ama son 3ay 15kilo aldim dogum vs derken epey vermistim ama sut olur derken odur budur isin ucu kacti 79 buldum kendimi emzirmeninde faydasini gormedim ama bu topige basladim 1,5ayda kilom 69 oldu ama bana sor tabi olana kadar en azindan baslangic yaptim kzim 23 nisanda 1yasina girecek bak dogum sisligim anca inmeye basladi adetler yerine oturdu ben kiz 6aylim olana kadar adet bile olmadim dusun durumu sende zamanla asicaksin ben simdi kendimi yola soktum bir parca hedefim 60 simdi sakin kendini uzme SIKma yavas yavas ver ki alma pes etmeden devam et agacta oturdugun resim yeni mi

arkadaşlar lütfen artık yemekten bahsetmeyin kim ne derse ona sarkacağım ona göre çokk fenayım ben açımmmmmm yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…