gel bacim bahcede keyif yapariz cay yaparim ellerimle light biskuvide var cayda Turk isi sallama degil hani
magrenta, tombikos tşk kızlar haklısınız izmir acayip kapalı yağmur yağacak sanırım ondan mıdır bilmem hüzünlü hissettim kendimi:1shok:
buralardayım zaten istesem de yazılanları okumaktan alamıyorum kendimidelikafadulden
doğum olayı beni bozmuş anladığım kadarıyla hamileyken açılan iştahım ve midem eski haline dönmemek için benimle savaş ediyorlarklava: sizler kadar hızlı kilo veremiyorum yemek yerken burada okuduklarım aklıma geliyor ve kendimi tutmaya çalışıyorum aslında öyle her dakika bişiler yiyen biri değilim ama çok sıkı diyet de yapamıyorum :çok üzgünüm: neyse ne çok yazdım içimi döktüm resmen kafamçokkarıştı
Kizlar patlicani en hafif ve salikli nasil yapabilirim...
Közlesemmi???
tum topik 5cayina davetlisiniz bahcemde keyif yapicaz gunes cikti tekrar gunes goruruz biraz:smiley-cool:
kızlar pazar günü ailece gezmeye gittik orda eşim oğlumla beraber fotomu çekti isterseniz bakabilirsiniz
tum topik 5cayina davetlisiniz bahcemde keyif yapicaz gunes cikti tekrar gunes goruruz biraz:smiley-cool:
kızlar pazar günü ailece gezmeye gittik orda eşim oğlumla beraber fotomu çekti isterseniz bakabilirsiniz
Ben kacar mutfaga patlican közliycem :)))
Buyrun beraber yiyelim :)
ne bileyim lattecim sanırım doğum sonrası depresyona girdim ben hiçbişeyi tam yapamıyomuşum gibi geliyo eve oğlana eşime eşe dosta en önemlisi kendime zar zor vakit ayırıyorum bi de kendimi öyle tombiş görünce iyice kızıyorum kafamçokkarıştıya öyle düşünme güzelim,hadi seninkiler doğum kilosu bize ne demeli ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?