gel bacim bahcede keyif yapariz cay yaparim ellerimle light biskuvide var cayda Turk isi sallama degil hani
canim benim bebegin kac aylik anlayamadim ama sanirim henuz emiyor bende senin gibi dogumzedeyim gerci 57kilolarda cok zayiftim 62ile boyuma orantiliydi 62ile hamile kaldim ilk 6ay kiloda almadim karnimda cikmadi ama son 3ay 15kilo aldim dogum vs derken epey vermistim ama sut olur derken odur budur isin ucu kacti 79 buldum kendimi emzirmeninde faydasini gormedim ama bu topige basladim 1,5ayda kilom 69 oldu ama bana sor tabi olana kadar en azindan baslangic yaptim kzim 23 nisanda 1yasina girecek bak dogum sisligim anca inmeye basladi adetler yerine oturdu ben kiz 6aylim olana kadar adet bile olmadim dusun durumu sende zamanla asicaksin ben simdi kendimi yola soktum bir parca hedefim 60 simdi sakin kendini uzme SIKma yavas yavas ver ki alma pes etmeden devam et agacta oturdugun resim yeni mi
beyaz lahananın salatasıda mı yapılıyo çorba yerine salata yapsam nasıı yapılıyo feyza
h g feyza uzatma bu kadar arayı
kıslar aklıma gelmişken bişi sorcam doktor bana adet düzensizliğinden dolayı yasm.. adlı bi doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başla dedi ben daha önce bu tarz bi ilaç kullanmadım ilk yani şimdi ilk gün aldığım için mi ne kesti hemen 1 hafta oldu hiçbişi yok bide yüzümde acayip irilikte sivilceler çıktı yeni ergen gbi oldum anlıcanız bilen varsa lütfen sölesin
beyaz lahananın salatasıda mı yapılıyo çorba yerine salata yapsam nasıı yapılıyo feyza
tabiki salatasida olur ince ince kiyarsin yada rendelersin cokda güzel oluyor bol limonlu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cnm bendee kullanıyorum yasmini ben dogum kontrolü çin kullandım tabi neysee ilaca adetin ilk günü başlıyorsun ilaç bittikten sonra zaten 7 günlük ara veriyorsun o 7 günde tekrar adet olursun yani düzene giriyor ilk önceleri mide bulantısı vücutta şişlik su taopladıgı için şişiyormuş ve vucuttaki yagları dışarı atıyor yani sivilce gibi ama hemen geçiyor ben 10 ay kullandım çok memnundum bebek düşündüğümüz için bıraktım ilacı bi sakıncası yok bencee kafana takılan bişi olursa burdayım :)):CüvCüv::1hug:
tabiki salatasida olur ince ince kiyarsin yada rendelersin cokda güzel oluyor bol limonlu :[/QUOTE .!.:iyi denerim artık
xzeynacim 9ayda acilan vucut 5ayda yerine gelmez unutma sislik 1yilda inmiyor unutma ama bence zaman tani kendine bende snin gibi dusunuyordum 69 bile hayaldi benim icin unutma onura sahip oldun bu en guzel hediye varsin iki yilda ver kilonu onura gore sen annelerin esine gorede kadinlarin en guzelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?