70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar cok ihmal ettim burayi en son regl olmamistim sükür gecde olsa oldu.bilmiyorum neden o kadar gec oldu.rejime devam ama takildi kaldi 67 ,6 gidip gidip geliyorum.bakaim yeni spor aletleri ismarladim insallah bu hafta iicinde gelcek.bir tanede sauna esortman aldim.hic degilse ev temizliginde spor yaparken giyerim cabuk ter ararim.beyaz lahana aldim suynu iceyim dedim.sunuyu degilde salata yaptim bol limonlu öyle yedim.yine sununu icmeyi deniycem.siz neler yaptiniz nasil gidiyor????????

h g feyza uzatma bu kadar arayı
kıslar aklıma gelmişken bişi sorcam doktor bana adet düzensizliğinden dolayı yasm.. adlı bi doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başla dedi ben daha önce bu tarz bi ilaç kullanmadım ilk yani şimdi ilk gün aldığım için mi ne kesti hemen 1 hafta oldu hiçbişi yok bide yüzümde acayip irilikte sivilceler çıktı yeni ergen gbi oldum anlıcanız bilen varsa lütfen sölesin

gel bacim bahcede keyif yapariz cay yaparim ellerimle light biskuvide var cayda Turk isi sallama degil hani

valla çay olmasada olur canım ingiliz usulü bişiler yaparsın artıkk offf offf bi yolunu bulayımda bende çıkayım şurdan hehehe hayalimdi hayal olarak kalcak bu gidişle gezmeğe gelirim artık ancaaaa:tomato:

evet nnurayy yeni geçtiğimiz pazar bebiş de 5 aylık ama emziremiyorum ben ek gida ve mama ile devam ediyoruz artık inş ben de bir yıl içinde senin gibi veririm kiloları sorma ben de emzirdiğim dönemlerde süt olsun diye baya bi yemiştim işte o hatayı yapmasaydım ölçülü yeseydim böyle olmazdı muhtemelen ben de yeni adet oldum emzirmeyi bırakınca anlıyorum seni kötü bi şişlik oluyo insanda. işte dolapta giyecek bişiler bulamayınca feci oluyodelikafadulden hazmedemiyorum bu durumu sanırım-tatlicadiarzu-

kizlar schow tv yemekteyiz programini izleyen varmi?
dünki yarismaci kazan dibi yapti canim cok cekti ya
cok güzel yapti,
kafaya koydum eger zayiflarsam kendime ödül olarak yerim tepsi kazana dibi yiyecem

cnm bendee kullanıyorum yasmini ben dogum kontrolü çin kullandım tabi neysee ilaca adetin ilk günü başlıyorsun ilaç bittikten sonra zaten 7 günlük ara veriyorsun o 7 günde tekrar adet olursun yani düzene giriyor ilk önceleri mide bulantısı vücutta şişlik su taopladıgı için şişiyormuş ve vucuttaki yagları dışarı atıyor yani sivilce gibi ama hemen geçiyor ben 10 ay kullandım çok memnundum bebek düşündüğümüz için bıraktım ilacı bi sakıncası yok bencee kafana takılan bişi olursa burdayım :)):CüvCüv::1hug:

beyaz lahananın salatasıda mı yapılıyo çorba yerine salata yapsam nasıı yapılıyo feyza

ben diyet yapmadığım zamanlarda bile yerdim beyaz lahana salatasını kıtır kıtır hoşuma giderdi zaten çorbasındansa çiğ yemeyi tercih ederim (lise yılllarımda denemiştim çorba içmeyi tadı çok kötü gelmiştikafamçokkarıştı ) ince ince doğruyorum ben üzerine limon sıkıp biraz da tuz atıyorum elimle mıncıklıyorum sonra çok diri oluyor yerken zor olmasın diye bazen içine havuç da rendeliyorumcokacimcoook

tabiki salatasida olur ince ince kiyarsin yada rendelersin cokda güzel oluyor bol limonlu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

al canim bu lahana salatasi lahanadan yapilmis
tipki pasta gibi demi
pasta olarak hayal et güzelim, bol kremali hihoyyythihoyyythihoyyyt

YAPILIŞI:

2 soğan yemeklik doğranıp zeytinyağında kavrulur,rendelenmiş havuçlar eklenip bir iki döndürüp dolmalık fıstık ve kuşüzümü konur. Lahana küçük küçük kıyılır soğanlara eklenir biraz kavrulup 2 bardak pirinç eklenir bir süre daha kavrulduktan sonra 2,5 bardak sıcak su ve şeker konup yeşillikler ve baharatlar eklenir bir kez karıştırılıp altı kapatılır 10-15 dakika kadar dinlendirilir, hazırlanan pilav kek kalıbına sıkıştırılarak konur mümkünse servisten önce 1 gece bekletilir.Ters çevirilerek servis yapılır.

kızlar izmirde yağmur var offf tam iş çıkışı olurmu yaaaa
yemeklerden bahsediyonuz acıktım yaaaa yaaa
salata süepr görünüo pilav gibi aynı hehe

yasmin bende kullnmistim canim benim regller düzenliydi.yasmini ictigin müddetce bir yil regl olmadim hapi biraksamda regl olmadim ve bana 3 ayda 3 kilo aldirdi biraktiktan sonrada kilolar artti.o ilacin kilolarini atmaya calisiyorum hala.ve killanma oldu.
bünyeden bünyeye degisiyor whitehall bilmem sende nasil etki yapcak

cok saol canım ya kiloda yapıyo dediler bu tip haplar ama bu en masumuymuş güya yüzüm çarşamba pazarına döndü ama düzelir işallah

tabiki salatasida olur ince ince kiyarsin yada rendelersin cokda güzel oluyor bol limonlu :[/QUOTE .!.:
iyi denerim artık

zeyna benim yerime vermis tarifi canim aynen bende öyle yaptim canim.üsendim haslayip sunu icmeye o sekilde yaptim.ama sununuda moydanozla kaynatmak istirum etkili oluyormus bakalim.

xzeynacim 9ayda acilan vucut 5ayda yerine gelmez unutma sislik 1yilda inmiyor unutma ama bence zaman tani kendine bende snin gibi dusunuyordum 69 bile hayaldi benim icin unutma onura sahip oldun bu en guzel hediye varsin iki yilda ver kilonu onura gore sen annelerin esine gorede kadinlarin en guzelisin

annem lahanayi haslardi ama hafif diri havucuda ikisini cok miniklemeden keserdi zyagi az sirke 1dis sarimsakli sos hazirlar uzerine dokerdi nefis oluyor deneyin isteseniz

akşam anneme gidecem taze yaprak almış pazardan sarmış nasılda kokar şimdi mis gibi offf ya neyse bana gıcık verir gibi sanada çorba ve salata yaptım diyor ,hepinize iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizleri

tşk ederim haklısın en güzel hediye onur ve onun sağlıklı olması

aksam yemegimi yiyorum kizlar bir patlican közledim onu salata yaptim
yaninada 200 gr mantar hasladim iki tanede kepek ekmek yedim...
Arsizim yine cok dersen atarim kendimi camdan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…