70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bööle düşünerek kendini bunaltma hakkında hayırlısı.çalışmıyoan bi bebeğin daha olması üst üste o kdar dakötü değil bence.ben çalışmasam hemen yapardım 2.yi.kötü düşünme canım benim hayırlısı in.
annene geçmişolsun canımmm
Bugün öğlen menümde ıspanak var tabi ki boooll yoğurtlaaa
ben de akşam yicem yoğurtlaaaaa

doğum gününkutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeee....iyiki doğdunnnnn fıstığımmm

eveeettt ilk alıntılarım devamı yemekten sonraaaa.

google da tam olarak aşağıdaki şekilde yazıp arama yapınca çıkan 5. sonuç sitesnden indirebilirsiniz.

jillian michaels 30 day shred indir

Ben her gün yapmaya karar verdim,umarım pes etmem...
Yapinca ise yaradigi kesin...
Ben indiremzsem hepsbrdndn alcm
Ciss de baa

kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen

selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur

hoşgeldin cnm menülerini paylaşırsan sana yardımcı oluruz hiç korkma hepimiz çıtır olucaz tatlım
hoşgeldin canım tabiki çıtır olucaz başka yolu yok
canım güle güle tak yüzüqünü senin adına çok sevindim
canım tuqba kopyalamıştı sanırım oruçluyken nasıl beslenmeiz gerektiqini..gelince hatırlatalım listeyi yayınlasın
neden kimsecikler yookkk
karninizi doyuramadinizmi hala oburixler!!
hadi kalkin spor yapalim

filizz ben geldim canım anlaşıldı sen dün akşamki muhabbeti arıyorsun daha erken bitirsinler işlerini gelirler tatlım

doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee

cuma günü ye tatlım .ya dabi ikiucundan al sabah akşama eritirsin hem.
vaaaaaaaaayyyyyyyyy süper bir sürpriz gerçekten.güle güle tak güzelimmm..bu arada pek uğramıyosun gözümden kaçmıyoo özletme kendini canım yaaaaa.

Allah kabul etsin canım.ben de bu gün tuttum ama başım ağrıdı yaaaa.
canım tuğba gelince kopyalar hafif yemeye çalış.sahurda proten ağırlıklı yersen tok tutar.bolca su.iftarda da sebze yemeği salata çorba yoğurt.evde ne varsa artık.ekmek sadece sahurda bu arada.bööle işte.ben de evde olduğum günler tutucam inşşş..

tşk ederim kızlarrrr

shryvz evet cnm çok sık girmiyorum iş bide muhasebe kursuna gidiyorum akşam çocuk derken koşturmaca arada göz atıyorum

Mutlu gunlerde tak tatlim

Hey Allahim ya !
O topihi hatirliuorum 80 ustuyken oradaydim acayip kaptirmisti millet kendini
Burdaki soft muhabbet lezzeti uoktu.
Hir gur olmasi cok dogal

o ne yaa
az once ben de baktim azcik ama kimin eli kimin cebinde pek anlayamadim.herkes girmis birbirine.gruplasma olmus.korktum kactim.huzursuzluk bunaltiyo beni
senayla alakasini da hala anlayamadim ama insallah yakinda gelir de anlatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…