70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim o diyet mahvder adami ya
Halsizlikten olursn

HosgeldiiiinnniZz Gelecegin citirlari :)

hoşbuldum
1 68 boy 75 kiloyla nasıl çıtır olunur ki acilen 10 kilo vermem lazım
bir buçuk senedir bebek için uğraşırken kiloları aldım şimdi geri verme zamanı

güle güle kullan canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

iyi geceler herkese..
arkadaşlar bugün ayran detoksuna başladım yarında devam edecem..bakalım tartı ne gösterecek...eğer dedikleeri gibi 1veya 2 kilo giderse mutlaka paylaşırım ...

Gelmiş geçmiş olsun canım göremiyoruz artık seni eskisi gibi :26:

Allahhhhhhh motivasyona bak bu gazla ben bile akşam yemem

sagol canim ugrasiyorum biraz ondan giremiyorum bugunde doktora gittik kuzumu tekrar muayene etti yarin tekrar gelin dedi burda oyleymis bebek iylesene kadar kotrol altinda tutuluyomus bide korkmayin temiz havaya cikartin dedi temiz havada iyilesir dedi

iş yerinde cnm sertifika lazım bildiğim muhasebeye hızlandırılmış gidiyorum sertifika için delircem artık yoruldum

anne olmak ve sabır hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cnm

güle güle kullan canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

amin cnm herkesin

Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...

Ne eni canim:))ben biliyosun pc ozurluyum anlamiyom bisey ya ogrencem ins sayfayi yenilemeyi bile bilmiyom cikiyom tekrardan giriyom :))

ozelime msj geldi bi link gondermisler.kknin en lerini secioruz,katilimini bekliorz diye.baktim topik bugun acilmis.2011 yilinin en kibari, en tanismak istenileni,en komigi,en mizmizi,en.... ne biliim oyle bi suru kategorisi var iste.(klavyendeki F5 e basarsan sayfa yenilenir seker)

kizlar ya bu sena ablanin baska topikteki olayina bakarken sena ablada kapsama alani disinda yazisini gordum ne olduki:26: uyeliginimi iptal etti merak ettim ya bilgisi olan varmi nerde kaptanimiz

sLm kizLar dilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin

google da tam olarak aşağıdaki şekilde yazıp arama yapınca çıkan 5. sonuç sitesnden indirebilirsiniz.

jillian michaels 30 day shred indir
canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökerti ben nereye girdim aceb :44:
Ahahhaha kahvaltıda yersem akşama kadar yakarmıyım

Benimdeee hele kazandibisii
naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyon he yakarsin persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra
Ya bizde de aşure var,zor duruyorum valla
canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi
ay ne güzel bi cest yapmis güle güle kulan canim
allah kabul etsin canim

basiniz sagolsun canim ya
neyin derdine düsmüsler bunlar ya ne var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var
ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
tabii canim hosgeldin
hoşbuldum
kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum ama başaramadım :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:

birsey diyecektim ama bosverdim sende bosver senacim bence sana hakksizlik etmisler kizkanclik cok kötü birseydir ben biliyorum biz biliyoruz yani sen kendi topigine bile dogru dürüst giremezken yine de onlarla paylasimda bulunmussun ayip yani
neyse bu topike de gelip cirindan cikartmasinlar iyiki burdayim kizlar
iyi geceler :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…