70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum ki bebegim niye böyle saldim kendimi:26: oruc da bile bu kadar salmamisdim kendimi
charm yaziyordun 2 sarma yedim diye bende menü yazacam diye 2-3 sarma dan fazla yiyemiyordum nasil yazayim 15 tane yedim diye yemiyordum niye böyle saldim bilmiyom

Kiz bana da laf sokustursana be..
Motive Olayim gaza geleyim

misafirlerime güzel kalorili yemekler yapıyorum. çayın yanında tatlı pasta vs. inanın yememek için kendimle çok mücadele ediyorum. kazanıyorumda çok şükür. zorluklarla verdiğim 1kg. geri almak istemiyorum.

arzucum bende firar ettim sayfayi aciyom aciyom hep ayni sayfa ilerlemiyor
aynen oyle canım
O çok kötü cnm yaa :26:

Yemekteydim ben sonra msnde

aaa ayıp ama insan çağırırı demek ki istenmiyoz öyle olsun bakalım

şimdi kaçıyorum. yine uğrarım alıştım buraya bakmadan duramıyorum. eylülde görmüş olsaydım kk yı inanıyorumki şimdi çok daha zayıf olurdum. burda insanın motivasyonunu arttıran bişey var.

Bende onu anlamıyorum sen bi kendini gaza getir bence.
İstediğin kadar motive edebilirim seni.
Sen istersen veremeyecek kilon yok canım.

Kiz bana da laf sokustursana be..
Motive Olayim gaza geleyim

İtinayla motive edilirr.
Sen yediklerini paylaşırsan içinden cıssları bulup 1 hfta o yediklerini hatırlatırım sana
Suziye çok yapıyodum 1 hfta boyunca yiyodu yiyodu 300-400 gram fazla çıkıyodu cuma günü.
Benn nerde hata yaptım diyodu yediklerini bir bir söylüyodum.

küstüm banane banane biz üvey cocukmuyuz gitmeyin msn e :95:

Tamam gitmeyelim

cookkkk yagmur yagiyoooo:18:
esimin yanina gidiyodum benim onumdeki araclardan bi tanesi yagmur yuzunden kaza yaptiii.iyiki icindekiler zarar gormedi ama araba cook kotu durumdaydi.Allah korusun herkesin canini da malini da:26:

Aman Allah korusun cnm dikkat et

Yahu 75 ten 62 ye nasıl kac ayda dusuluyor super dıyet lıstesını acıl ıstıyorum kardesım:)Masallah sana:))

merhaba kızlar. zaman buldukça hemen bilgisayarı açıyorum. misafirlerime çay demledim. biraz uzandılar uyanmalarını bekliyorum. malum yol yorgunular hala kendilerine gelemediler.

Ohh ne güzel

Merhaba hoşgeldinn

basit bir yazı oldu ama bilgisayarda problem oluştu mesaj atamıyorum. bu gidişle 100 mesajı nasıl bulacam.

101 olmuşsun bile canım

Tadına bakayım derken götürüyorum ben genelde

aynen oyle canım

aaa ayıp ama insan çağırırı demek ki istenmiyoz öyle olsun bakalım

Yok canım nerden çıkarttın istenmediğinizi yaaa tamam gitmiyom msne

Olsun bundan sonra telafi edersin görüşürüz canım

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Selam kızlar bende geldim aranıza sanırım en az yüz kez diyete başlamış geri bırakmışımdır.Amaaaaa bu kez kararlıyım başka çaresi yok ya zayıflıcam yada zayıflıcam :) 28 yaşındayım 1.65 boyum. son 2 yıl içinde çok kilo aldım şu anda 75 kiloyum kasımın 21 inden beri diyetteyim başladığımda 78 kg dım. hedefim 65 olmak. Desteklerinize ihtiyacım varr hep beraber inşallah kurtulacagız bu kilolardan ve yeniden çıtır olacağız inşaaallaaah

Ahanda motivem gitti...

Nasıl motive olucam. Akşama kadar olmam lazım. Eve gidince başlıyo benim yeme içme olayı.

Beni motive edebilen bu hafta 2 kilo versin hem de yağlısından inşalaaahhhhh.....

Hoşgeldinnnnnnn

Ahanda motivem gitti...

Nasıl motive olucam. Akşama kadar olmam lazım. Eve gidince başlıyo benim yeme içme olayı.

Beni motive edebilen bu hafta 2 kilo versin hem de yağlısından inşalaaahhhhh.....

Nereye gitti motiven tarçından ne haber :26:

Hoşgeldiniz

hoşgeldiniz kızlar.. ya bu programın linki yok mu kimsede bir atsa banada sevaba girse...

bu arada mum yapım kitim geldi biraz önce akşam eve gidip yapacam . yaptığım mumların resimlerini koyarım size :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…