Gülegüle kullan canım çok sevindim
Allah kabul etsin canımTuğbada liste varmış sanırım ona sorarız gelince benim de net bir bilgim yok :26:
Başınız sağolsun tatlım Allah geride kalanlara sabır versin
Tabiki hoşgeldinn
İnşallah iyileşir ecrincim
Ben görmedim
Üyeliğini iptal etmedi canım kazen abi banlamış :26:
Vayy benden önceki ortisi sendin demek
Canım şikayet edebilirsin sende
hadi bakalımm hep birlikte spora...
Bende bu sabah oldum şişkinlik,ağrı berbat bir gün...
Evet akşam yemeğinde dayanamadım yedim ama 2 saat sonra yüzmem vardı,orda yaktım.
hadi bakalımm hep birlikte spora...
Bende bu sabah oldum şişkinlik,ağrı berbat bir gün...
Evet akşam yemeğinde dayanamadım yedim ama 2 saat sonra yüzmem vardı,orda yaktım.
tşk ederim cnm
günaydın cnm
günaydın cnm aynen bende regl ağrısı çekiyorum hiç böle olmamıştım
günaydın fıstıklar
Gülegüle kullan canım çok sevindim
Allah kabul etsin canımTuğbada liste varmış sanırım ona sorarız gelince benim de net bir bilgim yok :26:
Başınız sağolsun tatlım Allah geride kalanlara sabır versin
Tabiki hoşgeldinn
İnşallah iyileşir ecrincim
Ben görmedim
Üyeliğini iptal etmedi canım kazen abi banlamış :26:
Vayy benden önceki ortisi sendin demek
Canım şikayet edebilirsin sende
merhaba arkadaşlar,
ben de başlamak istiyorum sizlerle, 1 haftadır okuyorum. Sonunda bugün katılmaya karar verdim.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wH0dcKS/weight.png
canım idefix güvenilir bir site devamlı kitap alırım oradan. hatta daha ucuz oluyo indirimler de falan yarı fiyatına kitaplar tavsiye ederim.Canim hepsibuada da 13 tl
Benim esim oglenleri avmde yiyo gitmisken alsin dedim yoksa guvenilir siteden almayi tercih ederdim
Arkadaşlar lütfen kimseye cevap vermeyin lütfen çok rica ediyorum şikayet edin bu yazılanları İlgili'ler gerekeni yaparlar zaten
merhaba arkadaşlar,
ben de başlamak istiyorum sizlerle, 1 haftadır okuyorum. Sonunda bugün katılmaya karar verdim.
fistik burda bir saat gerideyim hem kocisde yoktun hazirlandiydim sana
günaydın şekerim el insaf yani 00:45de girmişsin
Ben 10 gibi yatmıstım bileee
Günaydın kızçeler
Dün regl oldumşuan kilo konusunda tavan yaptım inşallah cumaya kadar geçer yoksa felaket bi bildirim geliyor
Bu arada suzaannn yemedimm profiterolden
canim o bende de var resmen iskence gibi agrilartşk ederim cnm
günaydın cnm
günaydın cnm aynen bende regl ağrısı çekiyorum hiç böle olmamıştım
hosgeldin canim aramizamerhaba arkadaşlar,
Birde kurallar nelerdir, anlatabilir misiniz? Malum sayfa çok uzuuun.
vuuukızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldumdedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen
başınız saolsun canımkızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....
günaydın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılcam bu kadar ağrı çekmemiştim son zamanlarda regl olmasamda ağrım var smear testi yaptırdı bakalım inş kötü bişey çıkmaz iki hafta sonra alıcam ay ben kaçtım kızlar sanki bıçak saplanıyoo
Kis su yazilari kuculturken makul olaana az
Yazik bana icine dusucem telin
burdayım aşagıdan okuyorum ben sizi kaçak değilim
ortim var canım
günaydın kızlar. güzel bir gün dileğiyle hepinize
merhaba arkadaşlar,
Birde kurallar nelerdir, anlatabilir misiniz? Malum sayfa çok uzuuun.
Beni senle aldatti
canım idefix güvenilir bir site devamlı kitap alırım oradan. hatta daha ucuz oluyo indirimler de falan yarı fiyatına kitaplar tavsiye ederim.dün akşam baktım bu cd de varmış sevindirik oldum. bugün bir ara verecem sipariş ama çok kitap istediğim için toplanıp kargolanması 1 haftayı buluyo yani daha 10 günden önce geçmez elime . o sitede plates cd side bakıyom ama anlamıyom hangisi iyi bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi
evet ya.ben bu topiğin saygı sevgi dolu bu içten halini seviyorum. bizim aramızda lütfen hiç böyle tatsız şeyler olmasın. hemen kaçarım bak ...
ya ben bu cadıyı çok sevdim niciki değiştirebiliyom mu cadı yapacam niki
bu arada akşam 5 mil yaptım alkışlayın beniama öldüm resmen sonuna doğru artık bacak hareket etmiyodu
canım idefix güvenilir bir site devamlı kitap alırım oradan. hatta daha ucuz oluyo indirimler de falan yarı fiyatına kitaplar tavsiye ederim.dün akşam baktım bu cd de varmış sevindirik oldum. bugün bir ara verecem sipariş ama çok kitap istediğim için toplanıp kargolanması 1 haftayı buluyo yani daha 10 günden önce geçmez elime . o sitede plates cd side bakıyom ama anlamıyom hangisi iyi bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi
evet ya.ben bu topiğin saygı sevgi dolu bu içten halini seviyorum. bizim aramızda lütfen hiç böyle tatsız şeyler olmasın. hemen kaçarım bak ...
ya ben bu cadıyı çok sevdim niciki değiştirebiliyom mu cadı yapacam niki
bu arada akşam 5 mil yaptım alkışlayın beniama öldüm resmen sonuna doğru artık bacak hareket etmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?