70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çıkıyorum kızlar,bugün pek katılmak istemedim,sizleri okuyarak moralim bi nebzede olsa yerine geldi,herkese iyi akşamlar,yarın daha iyi olucak inş.

dmtksn sen de zayıflama kervanına hoş geldin :)

Ben bugün yediklerimi yazıyorum.
Kahvaltıda: Light meyveli yoğurt
Öğlen: Mercimek çorbası, yoğurt
Arada k-flakes
Akşam yemeği olarak da makarna
Son olarak da meyveli soda

Bugün yürüyüş yapamadım ama evde temizlik yaptım. Birazdan da 20 dakika dans ederim. Bugünlük bu kadarla kalırım inşallah ama içimde yeme isteği var

slm herkese dün çok yoğundum pek yazılanları okuyamadım kızımı kreşe verdim onun hazırlıkarıyla uğraştım koşuşturmaca iyi oldu ama takıldı hala kilo veremedim perşembeden bu yana aynı kiloyum gr oynamadı.şimdiye kadar 3 kilo verdim ama vücudumda 5 cmlik bir incelme var.bugün öğle paydosunda şöyle bir gezeyim dedim birkaç kıyafet denedim large oldu bir ara xl oluyordu gerçi bir markanın bedeni bir başka markanınkiyle tutmuyor ama yinede mutlu oldum.:teytey:

"Kesinlikle yürüyüş. Günde bir saat kadar yürüyüş yapılmalı. Düz yol yürüyüşü baldır bacak yağlanmaları ve selülitlerden kurtulmak için birebir. Yürüyüş 1.5 - 2 ayda etkisini gösterir. Kişi aynı miktarda yemek yiyerek, fakat yürüyüş yaparak yılda 10 kilo verebilir. Ama bırakmamak şartıyla... Bırakıldığında vücutta adeta balon gibi kilo almalar görülür. Kişi diyetle 5 - 6 kilo vererek bir beden küçülürken, yürüyüş yaparak iki beden küçülebilir. "

yaaaa yaaaasenağlamasenağlama
kızlar akşam yemeğinde bulgur pilavı ydm dayanamadım kızlar yaa, çokda yağlıydı ama dayanamadımmsenağlama, yanında barbunya yedim hadi o sebzede o pilavı nasıl ydm nasıııl! Çok üzgünüm çoook şimdi bol elma sirkeli su içiorumki, belki bişeyleri eritir benneyaptımki nolucak bu benim halim yaa, dayanamyıp yiyorum..:1no2:

ya bende o çizelgeden yapmak istiyorm bi zamanlar denemiştim becerememiştim bu sefer yapıcam ama o linki bulamadım nasıl yapıldığını gösteren siz biliyormusunuz?

kahvaltıda yumurta yedim az bi ekmekle
gerçektende uzun bi süre tok tuttu
burada okumuştum bi arkadaştan tşk ederim çoka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…