70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman dakimler gelmiş.nasılsın tatlımmm.bigörünüp bi kayboluyosun.bebeiş nasıll.doğum ne zaman.adına karar verdinizmii??ne çok sordum demii??

Canım benim..
Sevgililer gününde doğacak tepikoğlum
Bak doğum sonrası burdayım..
Liste savaşı mı ne oluyormuş
Anlamam ona göre...
Orti buluyormuşsunuz..
Hepiniz ortimsiniz
:)))))
Oh ortileri de buldum...

Canım ben 73 olmuştum en son...
VAlla boyum olmasa yuvarlanıp gideceğim de:))

BAşın sağolsun Tubişim...

kızlar hepsi buradada 13.5 lira dvd.bi bakın isterseniz uygun bence fiyatı.

CAnoooooooooo kızlara selam söyle

Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa

Ye tabi canım 0 kb

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam

Selam canım hoşgeldin

CAnım nasılsın?
Bayağı zayıflamışsın sende...
Ben gelende hiç birşeyiniz galmayacak gariii
Tek başıma kalmamayayım topikte sonra?

Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !

Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;

Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...

Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...

Hımmm aşure gibi demek

Hayırlısı bakalım canım üzme kendini sıkıntı stresten bile saç dökülüyo :26: havuzdan olabilir ayağında :26: çok geçmiş olsun

Tarçında iştah açıyomuş

yok aksine tadi ve kokusu daha hos oluyo.icerken hafif oldugunu hissediyosun zaten.
hmm eskiden tarcin deyince aklima tarcinli elmali kurabiyeden baska bisey gelmezken simdi neler yapiyorum

Benim öyle şuan Deneyeceğim canım teşekkür ederim.

CAnım nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın beni biriyle karıştırmadın dimi ben pek zayıflamadım da

Ben seni beklerim gel gell sağlıcakla bebişini kucağına al gel inşallah

Peki pro üye olanlar nasıl bir destek verebilir kazen abi

Edit: Mavi kapak kampanyası dışında onu toplamaya başladım zaten

Son düzenleme:
Herkese selam kızlar. Bu aralar çok yoğundum giremedim bir kaç gündür. Biraz karışmış ortalık anladığıma göre. Geçmişede fazla giremedim. Off hala çok işim var kızlar. Herkes umarım iyidir. Ortimle de görüşemedik. Kız atacak beni ortaklıktan. Ortim yavruşun hastaymış sanırım çoook geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir. Bu aralar canım sıkkın. Rejimde yapamıyorum sanki. Aslında abartmıyorum ama ne bileyim yeşilçay içmiyorum su tüketimine dikkat etmiyorum. Tartı iyi gibi ama boşveeer durumundayım sanki. Toparlamam lazım kendimi. Ne olduysa bana. Kızlar moralim bozuk gibi ama inanın ki neye bozuk bilmiyorum. Neden böyleyim acep?

Sadece bunun için bile Pro üye olunur...
Harika bi iş yapıyorsunuz..
İyi ki varsınız..
Ben olayım.. Geri kalan 14 üye inşallah ayaklarını sürür gelir

Yok ya Naf değil misin sen?
:)))73 oldum ben..

Regl döneminse oluyo öyle bi ruh hali insanda canım geçer sıkılma

Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff

Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye

selam arkadaşlar ben geldim

Hoşgeldinnnnnnn

cnm valla hiç böle ağrı çekmedim hala kıvranıyorumm

saol cnm tşk ederimm
cok gecmis olsun canim benim sicak tut kendini ben hep su isitip bel bölgesine koydummu hafifliyor biraz yada ayakklarina
gecmis olsun canim cilt doktoruna git bence bende de öyle olmusdun yazin havusdan
Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa

Ye tabi canım 0 kb

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam

Selam canım hoşgeldin
türkiye ye geldigim gün kelebek aramaya cikacam ama sudem diye arkadas var o da alacakdin oruc da bulamadi
CAnım nasılsın?
canim benim ne cabuk gecti zaman bebis geliyor

bende katkida bulunmak isterim yurtdisinda olanlar da olabiliyormu:26:

Canım benim.. ben burdaydım bu topikte sen benden sonra geldin..
ben gittim o ara geldin yani
ben 58 e kadar düştüm..
sonra hmile kaldım..
sen son aylarda alıyorum..

ama bundan önceki 3 doğumumda 30 kg aldım ve zayıfladım
veriliyor merak etme..

evet canım..
paypall de ödeme var..
bende üye olacam ama bulamadım nasıl oluıyo linki yazsa biri..

canım link bu
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

Olur neden olmasın canımm Kazen abiye özel mesaj ile ulaş istersen

bende üye olacam ama bulamadım nasıl oluıyo linki yazsa biri..

Ne güzell yaaa şimdiden 3 kişi pro üye olmak istiyo bide Dilek var 4

Kazenabiye özel mesaj at istersen canım pro üye olmak istiyorum diye

Merhaba
Evet yurtdisindan uye olabilrisiniz lakin takdir edersiniz ki oraya kargo gondermemiz yerine Kadinlar Kulubu ozel zarfi ile sadece Karti yollayabiliyoruz. (Paypal uzerinden odemeyi yapip hemen Por Uye olabilirler, Yarin Kargolar yola cikacak bir sonraki kargo haftaya)

Paypal ile odeme yapmak icin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-karti-kk-pro-kart-kupa-almak-isteyenler.html

adresini kullanabilirsiniz.

Yalniz sizlerden ricam biriniz 70-79 araligi icin bana bir liste tutsun kart alanlarin 15 kisi oldugunu gordugumuzde bizde bagisi yapalim. 70-79 icinde guzel bir logo bulun ve BirHBirG sayfamizda sizlere yer verelim.

ya kızlar o zaman pro üyelil için topluca mesaj atalım kimler var üye olmak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…