nickinde kendin gibi çook tatlı canım...kızlar bugün dileqin resmini gördüm bi içim su çok tatlı yaa maşallahh
Bende tanıyosun sanıyorum yaa.
Eski ezük nickimden kurtuldum.
Puccaaayım artııkkk.
ya ogün moralim bozuktu kuşadasına giderken aydına uqradık..meryemana varmış ziyaret edelim dedik...biz mübarek biyer sandık ve hayel kırıklıqına uqradık..mumlar falan tam hıristiyanların kiliseleri gibiydi...eşimde sinirlendi niye geldik gibilerinden...benimde boralim bozuldu..neyse sonra kuşadasına geçip bolbol eqlendik...bu yaz çekildi o resimler tarihi yanlış cnm..ayy manken gibi de giyinmis gezmelere de gitmis
basortusu yakisiyo sana biliyomusun.herkese yakismaz.hele bana
kesinlikle haklısın canım aferin sakın bırakma kendini....Doğru söylüyorsun tatlım,sabah kalkıcam hafif bi kahvaltıdan sonra sporumu yapıcam ve güne devam edicemm
Bundan önce 82 kiloydum,onlar nasıl gittiyse bunlarda gidecek...
kolay gelsin balımm..
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururum
hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..
bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn
nickinde kendin gibi çook tatlı canım...kızlar bugün dileqin resmini gördüm bi içim su çok tatlı yaa maşallahh
Ayy değişmişşşş.
Heyecan yaptıydım bendee kaldı bi tek kürkümmm
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksabiterdim.gelene gidene rezil olurduummm
Bu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
bencede canım havalar iyice soqumadan iyi oldu gerçekten
gez bakalım fıstıqım yazın gelince beraber gezeriz o yollarda inş.
çok güzel dekore edilmiş..özellikle duvar stickerına bayıldım...
gecmisi okumayami daldiniz kizlar
yoksa dizilerdemisinizzz
kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn
Kızlarr gün içinde bu konu konuşşuldu.
Ben, blackcat ve barkinim Kk pro luk için para yatırdık ve hemen aktif edildi.
Güzel bi hizmet..
Kendi adıma konuşayım.
KK ya takıldığımdan beri 10 kilo verdim. Sadece kilo konuşmadım burdaki arkadaşlarla herşeyi paylaştım..
Diyetisyene 1 kere gittim ama kasıldığım için bir daha gidemedim.
Gene kendi adıma konuşuyorum diyetisyene vereceğim 1 seans parası bile değil 30 tl.
Neyse hatırlatayım dedim. İlgilenen olursa yazarsınız.
dilekcimmm ben seni başka biri sanmıştım tanıyamadım nick farklı olunca...söylemesen yeni gelen biri sanıcaktımmm
Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-
Ayy Senaa ablaaa
Utandımm valla güzel bakan güzel görür demişlerr.
FarketmemişmiydinTühh keşke müjdemi isterim deseydim
PuCCaaa bakıyorum imza bile eklemişsin garuu
keske biz de gorsek $u citir kizi:26:
FarketmemişmiydinTühh keşke müjdemi isterim deseydim
Çok güzel gülegüle oturun canım
Hayırlısı inşallah kuzucan
Hayırlısı olsun
Yok vallahi kredi kartlarını yatırmaya gitmiştikama tam bankamatik karşısında kumrucu vardı yemedim tabisi
CSI izliyorum ben
Hoşgeldin arkadaşım birlikte güzel kilolar veririz inşallah
Bende bir arkadaşıma hediye edicem pro üyelikama kazen abiden cevap bekliyorum 70-79 adı altında hediye edebilirmiyim diye sormuştum :26:
.60:
Bugün topiğin tatlı günü sanırım
PuCCaaa bakıyorum imza bile eklemişsin garuu
Yok valla o ara başka bişeyle uğraşıyordum değişmiş.
Sorma Proluğun tadını çıkartıyorum.
10 dakika beklemeden mesajlaşmak süper.
Hayrola sen bu akşam buralardasın.
O mesajlardan daha göremedikk hanımmmmmmmmm hanımmmm
Gizlensene bide çok güzel oluyo
Bu akşam geleyim dedim topikimiz boş kalmasın
Regliden dolayı şişim şişlikten dolayı canım sıkkın bide tartıda 69 rakamını görünce ben kilo veremiyorum psikolojisi sardı beni korkuyorum :18:
canım ben de seni çok merak ettim noldu sonuç hamile değilsin demiii???merhaba kızlarr
orti seni görüyorum nbr?
jilliams ın videosunu ben de indirdim bugün torrentten haftasonu başlıycam sanırım :26:
ayyyy sen abla deyinceee çok büyük hissttim kendimi kuuu.sağol tatlım.havaleyi netten yaptın demi.banka kartıyla mı?kredi kartylamı?Selam Seher ablaaa.
Önce hesaba havale yaptım sonra başvurdum daha sonra mesaj attım.
Öğleden sonra yatırdım sanırım parayı. Az önce de aktif edildi.
Teşekkür ederimm.
Mywish oldu puccaa
A.s. bide.
ya ogün moralim bozuktu kuşadasına giderken aydına uqradık..meryemana varmış ziyaret edelim dedik...biz mübarek biyer sandık ve hayel kırıklıqına uqradık..mumlar falan tam hıristiyanların kiliseleri gibiydi...eşimde sinirlendi niye geldik gibilerinden...benimde boralim bozuldu..neyse sonra kuşadasına geçip bolbol eqlendik...bu yaz çekildi o resimler tarihi yanlış cnm..
kesinlikle haklısın canım aferin sakın bırakma kendini....
tatlım bende bugün koltukları yıkadım zaten öqlene kadar kurstaydım...pro kartımı almak istiyorsun cnm...
ayyyy sen abla deyinceee çok büyük hissttim kendimi kuuu.sağol tatlım.havaleyi netten yaptın demi.banka kartıyla mı?kredi kartylamı?
alaçatıda bir fırında görmüştük o zaman toktuk yemedik ama önümüzdaki yaz gelirsek yicez inşallah..
İzmir kumrusu yenmezmişevki yada ömürde yiyoruz biz genelde eşimle ay neyse sustum gelirseniz görüşmek nasip olursa yeriz abla
pro olayımda sizleri gizli gizliiiiSenaa abla burda şişştttt
canım ben de seni çok merak ettim noldu sonuç hamile değilsin demiii???
bu arada video süper valla.hem de yarım saat.
ayyyy sen abla deyinceee çok büyük hissttim kendimi kuuu.sağol tatlım.havaleyi netten yaptın demi.banka kartıyla mı?kredi kartylamı?
ohhh misgibi valla.evet canım pro kart almak istiyorum ama benim banka kartında para kalmıyo kredi kartıyla olmak istiyorum.arzunun dediğine göre 70 tlye geliyomuş.çok fazla.
Bana kalsa demem de ne bilim dedim öyle.
Havaleyi banka kartımla netten yaptım.
2 dklık iş zati.
Buraya çok şey borçluyum ben hem güzel bi amaca hizmet edilecek. Ne bilim güzel bişii.
aslında yaş takıntım hiç yoktur ve heralde hiçolmayacak.ben de takılmam ööle şeylere tatlım dilediğin gibi takıl.hımmm yarın 15 i eşime diyimde 30 tl bıraksın kartta.
pro olayımda sizleri gizli gizliiii
canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorummuazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...
pro olayımda sizleri gizli gizliiii
canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorummuazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...
inşallah canım her yıl izmire geliyoruz ama yinede nasip diyelim...bu arada siz gelecektiniz buraya noldu canım planlarda deqişiklikmi oldu :26:İzmir kumrusu yenmezmişevki yada ömürde yiyoruz biz genelde eşimle ay neyse sustum gelirseniz görüşmek nasip olursa yeriz abla
Beniideee gööötüüürrrrrrrrrrr.
İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.
Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?