70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende tanıyosun sanıyorum yaa.
Eski ezük nickimden kurtuldum.
Puccaaayım artııkkk.
nickinde kendin gibi çook tatlı canım...kızlar bugün dileqin resmini gördüm bi içim su çok tatlı yaa maşallahh
ayy manken gibi de giyinmis gezmelere de gitmis
basortusu yakisiyo sana biliyomusun.herkese yakismaz.hele bana
ya ogün moralim bozuktu kuşadasına giderken aydına uqradık..meryemana varmış ziyaret edelim dedik...biz mübarek biyer sandık ve hayel kırıklıqına uqradık..mumlar falan tam hıristiyanların kiliseleri gibiydi...eşimde sinirlendi niye geldik gibilerinden...benimde boralim bozuldu..neyse sonra kuşadasına geçip bolbol eqlendik...bu yaz çekildi o resimler tarihi yanlış cnm..
Doğru söylüyorsun tatlım,sabah kalkıcam hafif bi kahvaltıdan sonra sporumu yapıcam ve güne devam edicemm
Bundan önce 82 kiloydum,onlar nasıl gittiyse bunlarda gidecek...
kesinlikle haklısın canım aferin sakın bırakma kendini....

tatlım bende bugün koltukları yıkadım zaten öqlene kadar kurstaydım...pro kartımı almak istiyorsun cnm...

Ayy değişmişşşş.
Heyecan yaptıydım bendee kaldı bi tek kürkümmm

Farketmemişmiydin Tühh keşke müjdemi isterim deseydim

Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksa biterdim.gelene gidene rezil olurduummm

Çok güzel gülegüle oturun canım

Hayırlısı inşallah kuzucan

Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...

Hayırlısı olsun

bencede canım havalar iyice soqumadan iyi oldu gerçekten

gez bakalım fıstıqım yazın gelince beraber gezeriz o yollarda inş.

çok güzel dekore edilmiş..özellikle duvar stickerına bayıldım...

Yok vallahi kredi kartlarını yatırmaya gitmiştik ama tam bankamatik karşısında kumrucu vardı yemedim tabisi

gecmisi okumayami daldiniz kizlar
yoksa dizilerdemisinizzz

CSI izliyorum ben

Hoşgeldin arkadaşım birlikte güzel kilolar veririz inşallah

Bende bir arkadaşıma hediye edicem pro üyelik ama kazen abiden cevap bekliyorum 70-79 adı altında hediye edebilirmiyim diye sormuştum :26:

dilekcimmm ben seni başka biri sanmıştım tanıyamadım nick farklı olunca...söylemesen yeni gelen biri sanıcaktımmm

.60:

Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-

Bugün topiğin tatlı günü sanırım

PuCCaaa bakıyorum imza bile eklemişsin garuu

alaçatıda bir fırında görmüştük o zaman toktuk yemedik ama önümüzdaki yaz gelirsek yicez inşallah..

Yok valla o ara başka bişeyle uğraşıyordum değişmiş.
Sorma Proluğun tadını çıkartıyorum.
10 dakika beklemeden mesajlaşmak süper.
Hayrola sen bu akşam buralardasın.

O mesajlardan daha göremedikk hanımmmmmmmmm hanımmmm
Gizlensene bide çok güzel oluyo
Bu akşam geleyim dedim topikimiz boş kalmasın
Regliden dolayı şişim şişlikten dolayı canım sıkkın bide tartıda 69 rakamını görünce ben kilo veremiyorum psikolojisi sardı beni korkuyorum :18:

Senaa abla burda şişştttt

merhaba kızlarr

orti seni görüyorum nbr?
jilliams ın videosunu ben de indirdim bugün torrentten haftasonu başlıycam sanırım :26:
canım ben de seni çok merak ettim noldu sonuç hamile değilsin demiii???
bu arada video süper valla.hem de yarım saat.
Selam Seher ablaaa.
Önce hesaba havale yaptım sonra başvurdum daha sonra mesaj attım.
Öğleden sonra yatırdım sanırım parayı. Az önce de aktif edildi.
Teşekkür ederimm.
Mywish oldu puccaa
A.s. bide.
ayyyy sen abla deyinceee çok büyük hissttim kendimi kuuu.sağol tatlım.havaleyi netten yaptın demi.banka kartıyla mı?kredi kartylamı?

ohhh misgibi valla.evet canım pro kart almak istiyorum ama benim banka kartında para kalmıyo kredi kartıyla olmak istiyorum.arzunun dediğine göre 70 tlye geliyomuş.çok fazla.

ayyyy sen abla deyinceee çok büyük hissttim kendimi kuuu.sağol tatlım.havaleyi netten yaptın demi.banka kartıyla mı?kredi kartylamı?

Bana kalsa demem de ne bilim dedim öyle.
Havaleyi banka kartımla netten yaptım.
2 dklık iş zati.
Buraya çok şey borçluyum ben hem güzel bi amaca hizmet edilecek. Ne bilim güzel bişii.

alaçatıda bir fırında görmüştük o zaman toktuk yemedik ama önümüzdaki yaz gelirsek yicez inşallah..

İzmir kumrusu yenmezmi şevki yada ömürde yiyoruz biz genelde eşimle ay neyse sustum gelirseniz görüşmek nasip olursa yeriz abla

Senaa abla burda şişştttt
pro olayımda sizleri gizli gizliiii

canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorum muazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...

Son düzenleme:
Bana kalsa demem de ne bilim dedim öyle.
Havaleyi banka kartımla netten yaptım.
2 dklık iş zati.
Buraya çok şey borçluyum ben hem güzel bi amaca hizmet edilecek. Ne bilim güzel bişii.

aslında yaş takıntım hiç yoktur ve heralde hiçolmayacak.ben de takılmam ööle şeylere tatlım dilediğin gibi takıl.hımmm yarın 15 i eşime diyimde 30 tl bıraksın kartta.

aslında yaş takıntım hiç yoktur ve heralde hiçolmayacak.ben de takılmam ööle şeylere tatlım dilediğin gibi takıl.hımmm yarın 15 i eşime diyimde 30 tl bıraksın kartta.

İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.

canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorum muazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...

Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.

ööle yapcam canım.yarın 15 i yaaaa.bankada para kalsın sööleyim de.malum direk kredi borcuna gidiyo valla.kuş kadar para kalıyoo.ahhhhh aaaaaaahhhhh çok dertliyim yaaa bitsin artık şu borçlaaaaarrrrr

İzmir kumrusu yenmezmi şevki yada ömürde yiyoruz biz genelde eşimle ay neyse sustum gelirseniz görüşmek nasip olursa yeriz abla
inşallah canım her yıl izmire geliyoruz ama yinede nasip diyelim...bu arada siz gelecektiniz buraya noldu canım planlarda deqişiklikmi oldu :26:
Beniideee gööötüüürrrrrrrrrrr.

sen önce benim yanıma gell sonra izmiri düşünnn nafla aynı şehirde olsak koşa koşa gelirdi yanımaa

İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.

Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.

yaa lütfen kimse bu özelliqi kullanmasın en azından bizim topikte muhabbet olmuyor sonra kimse yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…