resim çıkımıo nasıl iş acaba bu ya?
bende çok uğraşmıştım ama benim hiç gözükmemişti
böylesini ilk görüyorum :))
Kesinlikle yürüyüş. Günde bir saat kadar yürüyüş yapılmalı. Düz yol yürüyüşü baldır bacak yağlanmaları ve selülitlerden kurtulmak için birebir. Yürüyüş 1.5 - 2 ayda etkisini gösterir. Kişi aynı miktarda yemek yiyerek, fakat yürüyüş yaparak yılda 10 kilo verebilir. Ama bırakmamak şartıyla... Bırakıldığında vücutta adeta balon gibi kilo almalar görülür. Kişi diyetle 5 - 6 kilo vererek bir beden küçülürken, yürüyüş yaparak iki beden küçülebilir. "
canım gel ben sana özet geçerim
ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez senağlama
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar
--------------------------------------------------------------------------------
ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar
--------------------------------------------------------------------------------
çikolatalı k bar aldım bu akşam onu yedim :))
yeşil çay demliyorum şimdi içeyim 2 fincan
Eveeeettt.. Şimdi bende geldim ve tam oldukkk :):):):)
Bende yeni başladım diyete... Ama bu hafta çok kötü.. Hep bozdum diyeti.. İBS de var bendemoralim çok bozuk ama 59 a inmeyi çok istiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?