70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buldum yapıştırdım ama göstermior nedense dediğiniz yere yapuştırdım bb li olan linki ama resimi ben göremiodum sizde göremiodunuz dimi? acaba dedim benim bilgisayardamı orun ama galiba bende neyse, teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için :))

iyi akşamlar kızlar.... ben geldim ama oku oku bitmiyor... hala bitiremedim... herkes kaynatmış durmuş... ben geri kaldım...senağlamasenağlamasenağlama

yazılacak çok cevap var ama birini okurken diğerini unutuyorum yaaaa senağlamasenağlama

arkadaşım çok güzel bilgiler yazmışsın teşekkürler canım... :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

çikolatalı k bar aldım bu akşam onu yedim :))
yeşil çay demliyorum şimdi içeyim 2 fincan

ayy kızlar beynim bulandı eve çamaşır makinesi alacaz karar veremiyoruz boch yada beko
önceki mekine bekoydu bizim aileye 16 yıl gitti dilek olay bana göre artık dinlenme vakti geldi biz anlayamadık sonra kendiliginden sustu onu çok özeyecez senağlama
neyse yeni makineye karar veremiyoruz bekonun eski makinelri kadar saglam yapmıyo gibi geliyo bi de boch arıza falan olursa sorun olur mu diyoruz parça neyim bilmem ne ya da ikisi aynı mıkine..ayy bi yardımcı olabilebilir misiniz kızlar

valla güzelim benim makinem arçelik gerçi daha yeni ama memnunum şimdilik

biz bosh'u tercih ediiyoruz... tanıdık varsa asıl bosh'un yurt dışında üretilenleri var ondan alırsanız çok daha sağlam oluyor.. birde çok fonksiyonlu olursa daha çabuk bozuluyor diyor tamirciler... yedek parçadada sorun çıkmıyor... ben tavsiye ediyorum.. karar sizin...

--------------------------------------------------------------------------------

çikolatalı k bar aldım bu akşam onu yedim :))
yeşil çay demliyorum şimdi içeyim 2 fincan

afiyet olsun arkadaşım...bugünkü resimleride hatırlatayım...unutmuşsundur falan...... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Eveeeettt.. Şimdi bende geldim ve tam oldukkk :):):):)

Bende yeni başladım diyete... Ama bu hafta çok kötü.. Hep bozdum diyeti.. ıBS de var bende moralim çok bozuk ama 59 a inmeyi çok istiyorumm...

saolun kızlar artık bizde karar verip yarın alalım annem kirli çamaşır görünce dayanamıyo habire elinde yıkıyo sonra hasta oluyo.kirlilerinizi ortaya çıkarmayın dayanamıyorum diye tembih etti:))neyse ben yatar çok yoruldum bugün hepinizi öptüm görüşürüz

hoşgeldin arkadaşım...malesef bu akşam yine kimse katılmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…