70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm kazene msj atıyorum ama cvp yok pptden kimin adına yatırcam ben bi bilsem halletcem hemen kaptandan da senden rica ediyorum öğrenirseniz özelden msj atarmıısnız geç kaldım saçımın yarısı fönlü kaldı bitiriyim makyaja vakit kalmadı öptüm sizi

tamam canım öqlen gelince kazene tel açıp sorarım görüşürüz iyidersler bende çıkıcam birazdan meslektaşım benimmmmm

Son düzenleme:

canım 5 kişi olduk seherle bende bugün yatırıyoruz derya gelince kesin oda olur hatta bugün deryaya tel açıp söylerim cnm

dilekcim listemizi güncelleyelim bakalım kimler var 15e tamamlarız diye düşünüyorum aa bak arzuda geldi oda destek verir sanıyorum ne dersin arzucumm :26:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr

orti seni görüyorum nbr?
jilliams ın videosunu ben de indirdim bugün torrentten haftasonu başlıycam sanırım :26:
canım bizdede bu torrent var ama nasıl kullanacağımı bilmiyomki indireyim

kızlar günaydın
dün kızımı uyutunca netteydim bisürürde alıntı yaptım ama şans yokya klavye dondu çalışmadı bitürlü.bende bilg. kapatmak zorunda kaldım alıntılarda gitti.bidahada 50 safya okumayı göze alamadım.neyse kızlar pembe kürkleriniz hayırlı olsun.aslında bende istiyorum ama bu ay hiç param yok.kredi kartımı kullanırım ama eşimin görmesini istemiyorum.daha önce konuşurken kaynanam hakkında bi gün oturumum açık kalmış unutmuşum oan.eşimde yazdıklarımı görmüş.bende dışarı çıkmıştım.eve geldim bi kavga bi kıyamet.günlerce haftalarca buyüzden kavga ettik.bende bi ara kk yı bıraktım.şimdi tekrar devam ediyorum.ama asla eşimin görmeyeceği şekilde.nickimi biliyo aslında ençok nickimi değiştirmek istiyorum.bakalım inş diğer ay alırım bende pembe kürk.
bugün inş orucum Allah kabul ederse.pazartesi salı tuttum dün tutamadım.ülser var midede öldürdü beni.valla şu borçlarımı bi tutsam ne güzel olacak be yaaaa.
dilek puccaa ne demek kuuuuuuu

kızlar ben çıkıyorum muazzez gibi anca hazırlanırım neyseki kurs yakın öptüm hepinizi görüşürüz kıssçelerr bol muhabbetlerrr

canım Allah kabul etsin orucunu....olsun canım sende önümüzdeki ay katılırsın proya...miden içinde çok geçmiş olsun canım...
Günaydın kızçeler

Geçmişe bakıp geleyim

nafımm nafım canım nafımmm benim söz dinlemez laf anlamaz nafıııımmmmmmmmmm puccayı örnek al nafımmmmmmmmmm ( o anladı)

gittimmm

herkese günaydın. misafirlerim uyanmadan beş dakika bakınayım.

benimdde her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda misafirim var.kocam bide sivastan arkadaşı ve nişanlısını davet etmiş.onlarda haftaya gelirler herhalde.ohhhh karısı hazırlıyo yemekleri pastaları börekleri nasıl olsa.yemek yapmayo seviyorum ama mutfağım küçücük.mutfağa girince cinnet geçiriyorum yaaa

saol sena abla.Allah kimseye vermesin mide problemi,ağrısı.çok zor oluyo çoookkk

yok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:

:26::26:

pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...

Hayırlı uğurlu olsun canımm

Al tabi canım sarılalım kürkümüze sıkı sıkı

Günaydın kısçeler..
Akşam habire düşündüm yeni kararlar aldım.
Allah yardımcım olsun hayırlısıyla yeni bir iş bulabilirim inş.
Vee Cuma'ya son 1 gün.
Heyecanlı mıyızzz?

Hiç heyecanlı değilim bikerem

Ben içine de 3/1 bardak pudra şekeri koyuyorum 10-15 dk fırında pişme süresi toplamda da 3 bardak un alıyo

Günaydın canım nickini de değiştirebiliyosun :26: istersen bi danış Kazen abiye

kızlar ben çıkıyorum muazzez gibi anca hazırlanırım neyseki kurs yakın öptüm hepinizi görüşürüz kıssçelerr bol muhabbetlerrr

Günaydın iyi dersler abla

herkese günaydın. misafirlerim uyanmadan beş dakika bakınayım.

Günaydın cnm ne zaman gidecek misafirlerin :26:

benim eşimin anne ve babası var. gerçi misafir sayılmaz allah razı olsun çok iyiler. ne yapsam yerler ama benim gönlüm rahat etmez. senede bir kere ziyarete geliyorlar onda da güzel ağırlamak istiyorum. yapıyorum pasta böreği yemek istemesemde nefse hakim olmak zor. kilo bildiriminde herşey ortaya çıkar.

bir aya yakın kalırlar. biz ara tatile kadar durun beraber gidelim diyoruz ama bir ay yeterli diyorlar.

sormak aklımda canım ama şuan alamam inş diğer ay alırken proyu sorarım

PuCCaaa garusu kırıcam kafanı hee hep senin yüzünden

Dilekk bu garu ne demekti ya

Öhömm ama sena ablaa yaa bitek ben gizleneyim prolardan anlarsınız benim olduğumu olmaz mı :26: tamam pazarlık yapmıyom

Keşke bana da misafir gelse yaa yok yok bu böyle olmuyo sıkılıyorum ben akşamları bi çocuk doğurma zamanım gelmiş

saol sena abla.Allah kimseye vermesin mide problemi,ağrısı.çok zor oluyo çoookkk

Evet mide çok kötü geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…