inşallah canım her yıl izmire geliyoruz ama yinede nasip diyelim...bu arada siz gelecektiniz buraya noldu canım planlarda deqişiklikmi oldu :26:
sen önce benim yanıma gell sonra izmiri düşünnnnafla aynı şehirde olsak koşa koşa gelirdi yanımaa
yaa lütfen kimse bu özelliqi kullanmasın en azından bizim topikte muhabbet olmuyor sonra kimse yok diye
Senaa abla burda şişştttt
Beniideee gööötüüürrrrrrrrrrr.
Ben yatar kısçeler iyi geceler...
İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.
Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.
pro olayımda sizleri gizli gizliiii
canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorummuazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...
İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.
Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.
inşallah canım her yıl izmire geliyoruz ama yinede nasip diyelim...bu arada siz gelecektiniz buraya noldu canım planlarda deqişiklikmi oldu :26:
sen önce benim yanıma gell sonra izmiri düşünnnnafla aynı şehirde olsak koşa koşa gelirdi yanımaa
yaa lütfen kimse bu özelliqi kullanmasın en azından bizim topikte muhabbet olmuyor sonra kimse yok diye
iyigeceler canımmm tatlı rüyalarrr
kızlar bende çıkıyım namazımı kılıp yatıcam hepinize iyigeceler tatlı rüyalarrr öpüldünüz çıtırlarrr
diyim diyiiimmm.
iyigeceler canımmm tatlı rüyalarrr
kızlar bende çıkıyım namazımı kılıp yatıcam hepinize iyigeceler tatlı rüyalarrr öpüldünüz çıtırlarrr
Kaptanım ohhh afiyet olsun. Tarifini alabilirmiyim. Hiç duymadım bile desem. Nasıl güzel oluyor mu? Benim kızlar çok seviyo kurabiye yapayım bende.filizcim bende muezzezle msnde sohbet ederken birden canım tatlı istedi kalktım hemen kremşantili kurabiye yaptım attım fırına pişiyor yanıanda 1 bardak süt (sütü çok seviyorum) gümledi bu gece valla... hadi filizcim sende çay demle bütün topik 1 defaya mahsus kurabiye partisi yapalım ne dersiniz aşadaki çıtırlarımm
selam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...
bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım
annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zatenama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...
sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen
yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falanyaptık yiyelim demi ...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız oluronun kızıda sağlık enbaşta tabiki
hamile varmı v yeni????
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
Sana da hayırlı olsun cnm. Biz donuyoruz bu kış vakti. Bizde mi alsak ne bir pembe kürk.pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
iyi geceler fıstıklaaaarrr.ben de yarın inş oruç tutucam sahur yapıyorum.sonra yatıcam.
herkese tatlı rüyalaaaarrr
Hayırlı olsun Dilek'cim. YakışırYalnız bende yeni biri sandım seni.
evet canım hepimiz pro oluyoruz derya falan gelsin oda hemen olur eminim...bugün postaneden yatırayım ama hala tam olarak nasıl yatırılacak nereye yatırılacak prosüdürü bilmiyorum :44:Ayy hepimizz pro oluyoruzz ne güzelll
Eşimin patronu beklemeye almışplanlı hiçbişey yapamıyoruz ki zaten biz
Evet yaa aynı şehirdesiniz görüşemiyomusunuz
Başka topikleri gezerken güzel oluyo
İyi geceler canım bende yatıcam birazdan
seherimmm Allah kabul etsin maneviyatı güçlü arkadaşım benimmmm.....canım sende hemen bugün hallet pro işini ismini kırmızı görmek istiyorumiyi geceler fıstıklaaaarrr.ben de yarın inş oruç tutucam sahur yapıyorum.sonra yatıcam.
herkese tatlı rüyalaaaarrr
hadi gözün aydın canım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh...yok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:
canım kimse olmasada güzel dileklerinin enerjisi mutlaka bizlere ulaşır bende sana şimdide güzelll bir günaydın diyorum tatlımpembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
rezzancım bende tarifi kkdan aldım süper bişey oluyor yapımı çok basit ve az malzemeli...Kaptanım ohhh afiyet olsun. Tarifini alabilirmiyim. Hiç duymadım bile desem. Nasıl güzel oluyor mu? Benim kızlar çok seviyo kurabiye yapayım bende.
Allah kavuştursun cnm. Bebekte olunca insan çok özler ya. Annenin işi zor allah yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun Dilek'cim. YakışırYalnız bende yeni biri sandım seni.
Sana da hayırlı olsun cnm. Biz donuyoruz bu kış vakti. Bizde mi alsak ne bir pembe kürk.
Günaydın kısçeler..
Akşam habire düşündüm yeni kararlar aldım.
Allah yardımcım olsun hayırlısıyla yeni bir iş bulabilirim inş.
Vee Cuma'ya son 1 gün.
Heyecanlı mıyızzz?
günaydın arkadaşlarrr mutlu enerji dolu güzEL birgün olsun inşallaahhh
KIZLARRRR HAYDİ HEP BERABER PRO ÜYESİ OLALIM BU KAMPANYAYA KAPTANINIZ OLARAK HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM...HEM GURUPCA ÇOKTA GÜZEL BİR HAYIR YAPMIŞ OLUCAZ VE ÖZEL OLUP NİCKLERİMİZ KIRMIZIYA BOYANACAK...HAYDİ 70-79 PRO ÜYESİ OLMAYAAA :119::119::119::119::119:
dilekcimm günaydın bebeqim hakkında en hayırlısı olsun canım
ben yarın içinn heeççç heyecanlı deqilimartıdayım biliyorum ama nekadar artıdayım hiçbir fikrim yok neyse inşallah haftayaa iyiki haftalar bitmiyor kızlar yoksa haftaya ata ata napardık bilmiyorum
günaydın arkadaşlarrr mutlu enerji dolu güzEL birgün olsun inşallaahhh
KIZLARRRR HAYDİ HEP BERABER PRO ÜYESİ OLALIM BU KAMPANYAYA KAPTANINIZ OLARAK HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM...HEM GURUPCA ÇOKTA GÜZEL BİR HAYIR YAPMIŞ OLUCAZ VE ÖZEL OLUP NİCKLERİMİZ KIRMIZIYA BOYANACAK...HAYDİ 70-79 PRO ÜYESİ OLMAYAAA :119::119::119::119::119:
günaydın kaptancımm kazene dün akşamda konuştukya msj attım ama hala cvp yok formu doldurup yolladım ben posta çeki olarak ama posta çekini kimin adına yollucam bilmiyorum ptt den sırf bunun için int grdim bu saatte hazırlanıyım kursa gidiyorum sonra işe koşturmaca öptüm hepimizi cnm eğer bişey öğrenirsen özelden bana msj atarmıısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?