70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa lütfen kimse bu özelliqi kullanmasın en azından bizim topikte muhabbet olmuyor sonra kimse yok diye

Gelcem abla zaman işte. İşten geç çıkıyom artık her c.tesi çalışcam.
Ben kullanmadım valla daha o özelliği gördüm ama görmemezlikten geldim.
Merak ettiğim konular olursa anca gizlenip onlara bakarım.

pro olayımda sizleri gizli gizliiii

canım havaleyle öde bende yarın yatırıcam parayıda ayrıntıları bilmiyorum muazzezde soruyordu ama o yatırdı sanırım...

Ayy hepimizz pro oluyoruzz ne güzelll

İvittt de deee hepiciğimizz proo olalımm.

Sena abla topikte takılanların çoğu pro olurmuş sonra herkes gizlenirmiş.
Düşünsene 15 üye yazıyor ama altta isim çıkmıyor.

Eşimin patronu beklemeye almış planlı hiçbişey yapamıyoruz ki zaten biz

Evet yaa aynı şehirdesiniz görüşemiyomusunuz

yaa lütfen kimse bu özelliqi kullanmasın en azından bizim topikte muhabbet olmuyor sonra kimse yok diye

Başka topikleri gezerken güzel oluyo

Ben yatar kısçeler iyi geceler...

İyi geceler canım bende yatıcam birazdan

Kaptanım ohhh afiyet olsun. Tarifini alabilirmiyim. Hiç duymadım bile desem. Nasıl güzel oluyor mu? Benim kızlar çok seviyo kurabiye yapayım bende.

Allah kavuştursun cnm. Bebekte olunca insan çok özler ya. Annenin işi zor allah yardımcısı olsun.

Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...

Hayırlı olsun Dilek'cim. Yakışır Yalnız bende yeni biri sandım seni.

pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
Sana da hayırlı olsun cnm. Biz donuyoruz bu kış vakti. Bizde mi alsak ne bir pembe kürk.

Son düzenleme:
pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...

Ohh miss miss pembiş kürkümüz var artık.

iyi geceler fıstıklaaaarrr.ben de yarın inş oruç tutucam sahur yapıyorum.sonra yatıcam.
herkese tatlı rüyalaaaarrr

Allah kabul etsin Sehercim

Hayırlı olsun Dilek'cim. Yakışır Yalnız bende yeni biri sandım seni.

Teşekkür ederim. mywish oldu pucca

evet canım hepimiz pro oluyoruz derya falan gelsin oda hemen olur eminim...bugün postaneden yatırayım ama hala tam olarak nasıl yatırılacak nereye yatırılacak prosüdürü bilmiyorum :44:
iyi geceler fıstıklaaaarrr.ben de yarın inş oruç tutucam sahur yapıyorum.sonra yatıcam.
herkese tatlı rüyalaaaarrr
seherimmm Allah kabul etsin maneviyatı güçlü arkadaşım benimmmm.....canım sende hemen bugün hallet pro işini ismini kırmızı görmek istiyorum
yok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:
hadi gözün aydın canım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh...
canım kimse olmasada güzel dileklerinin enerjisi mutlaka bizlere ulaşır bende sana şimdide güzelll bir günaydın diyorum tatlım
rezzancım bende tarifi kkdan aldım süper bişey oluyor yapımı çok basit ve az malzemeli...

kremşantili kurabiye

1 paket kremşanti
1 su bardaqı sıvıyaq
aldıqı kadar un

hazırlanışı;
1 bardak sıvı yaq ile 1 paket kremşanti mikserke çırpılır...aldıqı kadar un ilave edilip yoqurulur ve şekil verilir...180 derecede pişirilir...çok hafif pembeleşecek canım sakın fazla pişirme...fırından çıkınca 10 dakika kurabiyelere dokunma...hafifi soqusunlar yoksa daqılır...sonra üzerine bolca pudra şekeri ilave et ve afiyetle ye...aqızda müthiş şekilde daqılıyor eşim batılıyor çok sık yapıyorum...kahvaltıda 2 tane hallettim

Günaydın kısçeler..
Akşam habire düşündüm yeni kararlar aldım.
Allah yardımcım olsun hayırlısıyla yeni bir iş bulabilirim inş.
Vee Cuma'ya son 1 gün.
Heyecanlı mıyızzz?

dilekcimm günaydın bebeqim hakkında en hayırlısı olsun canım
ben yarın içinn heeççç heyecanlı deqilim artıdayım biliyorum ama nekadar artıdayım hiçbir fikrim yok neyse inşallah haftayaa iyiki haftalar bitmiyor kızlar yoksa haftaya ata ata napardık bilmiyorum

günaydın arkadaşlarrr mutlu enerji dolu güzEL birgün olsun inşallaahhh

KIZLARRRR HAYDİ HEP BERABER PRO ÜYESİ OLALIM BU KAMPANYAYA KAPTANINIZ OLARAK HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM...HEM GURUPCA ÇOKTA GÜZEL BİR HAYIR YAPMIŞ OLUCAZ VE ÖZEL OLUP NİCKLERİMİZ KIRMIZIYA BOYANACAK...HAYDİ 70-79 PRO ÜYESİ OLMAYAAA :119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

günaydın kaptancımm kazene dün akşamda konuştukya msj attım ama hala cvp yok formu doldurup yolladım ben posta çeki olarak ama posta çekini kimin adına yollucam bilmiyorum ptt den sırf bunun için int grdim bu saatte hazırlanıyım kursa gidiyorum sonra işe koşturmaca öptüm hepimizi cnm eğer bişey öğrenirsen özelden bana msj atarmıısn

Günaydın Sena Abla
Olsun azim olduktan sonra bi sonraki hafta verirsin zaten.
Haftalar bitmesinn amannn.

Evet liste de yapabiliriz aslında.
Şimdiye kadar üye olanlar.
1- Puccaaa
2- Blackcat
3- Barkinim ( parayı yatırdı mı bilmiyorum yatırcam diyordu dün. )

Günaydın Muazzez abla,
Posta Çeki Hesabı : 30 TL Posta Çeki Hesabı : 5916438 Burhan Eğerci

Yazıyor Pttden yatırmak istersen hesabı bu sanırım.
Bankada da sıra yoksa yatırabilirsin hesabına aslında.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
Link bu burdan hesaba bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…