hoşgeldin canım
günaydın kızlar ya sabahtan beri girmeye çelışıyom siteye nicki şifreyi kabul etmiyo gıcık oldum nerede ise yeni nick açıp yardım isteyecektim sizden. meğer nickim değişmiş.
kazen bey süpriz mi yapmış bana anlamadım ki . eski adım blackcat_80 di şimdi BlackCat olmuş yazıları okurken farkettimde bu adı ve eski şifremi girdim girebildim yani.
ay görünmezmiyim ben anlamadım ki şu ayarları daha çözemedim. birde kalpler gelmiş bunlar şu çiçek adı yerine mi çıktı. kız nafff pr üyeler bilgilendirin beni neler yapabilirim görünümümde falan
Dünki yedikelrimi yazayım kzılar çok aksattım he bu ara yazmayı
8,45 Su yarım litre
9,00 Kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim ekmek
1 yeşilçay bool limonlu şekersiz
11,00 Ara : 1 adet mandalina
12,30 Öğle yemeği
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
15,00 Ara 1 avuc fındık + 2 adet yulaflı dayanamadım
yarım litre su (yavaş yavaş )
18,00 Ara 1 mandalina (yiyeyim dedim elif ıhh ıhh diye isteyip yarıısnı o yedi
sonra bi dene daha soyym derken gene paylaşamadık mandalinayıyani meyve yedim öyle diyelim
19,30 Akşam Yemeği
1 Kase Çorba
4-5 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
Biraz salata + su
Spor yapamadım bu hafta hiç o kadar yoğun ve koşturmaca içindeyim ki başımı kurtarramıyorum
banyo bile yapamadım düşünün kokuom artık saçlarımdan rafine yağ fln yapcam o derece öğğğ
Diyetçilerin korkulu ruyası olan gaz ve kabızlık cıksın gitsinn yallahh yallah
isminizin yanındaki yazıyı nereden yazıyorsunuz
bugün soraraum cnm kazenehakkında hayırlısı olsun canım ıns gönlüne göre bi iş bulursunproüyeliğin de hayırlı olsun
özünaydın canım istemediğin için böyle diyorum yani yanlış anlama
hayırlı olsun canım
bende formu doldurup gönderdım bana da cvp gelmedı snaırım once par ayatıcak bırde 70-79 yazmayı unuttum ben:26:
geçmişteydim canım ben epeydir düşünüyorum zaten de merak ettıgım seyelr var aslında bu bedensel engellıler ıcın yardıma gıdıyomus ya para onu nasıl anlycaz yani acıkcası ben bıraz garantıcıyım bı de bu parayı gönderdiğimiz kişi sitenin sahibi mi oluyor acaba ne meraklıyım demii
günaydın kızlar
offlıne görünüyosun cnm yoksa gizlendinmiGaru Pucca'nın aşık olduğu oğlanın adı.
Ayrıca Sena abla Naf saklanırsa bende saklanırım
canımıniçi ben bazen 2 kilo birden değişiyorum sen yine iyisinGünaydınlar....
İnsan birgün 1 kilo eksik birgün fazla çıkar mı yaaa?
Ne dengesiz bir bünyem var....
aldık bile hoşgeldin geleceq1in çıtırııımerhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
ckimde deqişiklik istitorum duyy sesimiiii valla banada süpriz oldu sen,n pro üyeliqinhoşgeldin canım
günaydın kızlar ya sabahtan beri girmeye çelışıyom siteye nicki şifreyi kabul etmiyo gıcık oldum nerede ise yeni nick açıp yardım isteyecektim sizden. meğer nickim değişmiş.
kazen bey süpriz mi yapmış bana anlamadım ki . eski adım blackcat_80 di şimdi BlackCat olmuş yazıları okurken farkettimde bu adı ve eski şifremi girdim girebildim yani.
ay görünmezmiyim ben anlamadım ki şu ayarları daha çözemedim. birde kalpler gelmiş bunlar şu çiçek adı yerine mi çıktı. kız nafff pr üyeler bilgilendirin beni neler yapabilirim görünümümde falan
senam senam canim senamsuziiiiiiiiiii nereye quuuuuuuuuuuuuuu
bende özledim seni canim benimben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa
tüh kurabiye partisini kacirdimfilizcim bende muezzezle msnde sohbet ederken birden canım tatlı istedi kalktım hemen kremşantili kurabiye yaptım attım fırına pişiyor yanıanda 1 bardak süt (sütü çok seviyorum) gümledi bu gece valla... hadi filizcim sende çay demle bütün topik 1 defaya mahsus kurabiye partisi yapalım ne dersiniz aşadaki çıtırlarımm
nafAnladım canım benim patron gibi senin iş arkadaşıbende pcye bakıp tıkır tıkır yazarsam anlıyo bişeyler ama o gelene kadar sayfayı değiştiriyorum
0-1 günleri mi :26: bakalım nasıl bi etki yapıcak canım :26:
Bu arada ben bu hafta acayip şişim bide götürdüm yemekleri korkuyorum cumadan :18:
Tamam canım yine gel bak bende burdayım
sena ablaaaaa
amanen kdrm canim ay yerim senin yiyegininiselam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...
bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım
annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zatenama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...
sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen
yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falanyaptık yiyelim demi ...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız oluronun kızıda sağlık enbaşta tabiki
hamile varmı v yeni????
evet cumayi bende bekliyom :18:
Hmm ilgincmiş..
Cuma gösterir sonucunu şekerim.
üzüldüm canimBu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
hosgeldin canim aramizakızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn
bu resimlerine bayiliyorum senacim
dilekcim senin verdigin linkden bankanr.sini aldim yazdim simdi internetden göndercekdim kredi kartindan degil ibanla ama bic yok birde euro olarak nekadar bilmiyorum :44:Kızlarr gün içinde bu konu konuşşuldu.
Ben, blackcat ve barkinim Kk pro luk için para yatırdık ve hemen aktif edildi.
Güzel bi hizmet..
Kendi adıma konuşayım.
KK ya takıldığımdan beri 10 kilo verdim. Sadece kilo konuşmadım burdaki arkadaşlarla herşeyi paylaştım..
Diyetisyene 1 kere gittim ama kasıldığım için bir daha gidemedim.
Gene kendi adıma konuşuyorum diyetisyene vereceğim 1 seans parası bile değil 30 tl.
Neyse hatırlatayım dedim. İlgilenen olursa yazarsınız.
üzülme canimKızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-
tamam canimkolay gelsin balımm..
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururum
hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..
bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn
pro olayımda sizleri gizli gizliiii
banada geri yazmadi :44:bende dedim herhalde dün yeter artik ne istiyo yine diye yazmiyo sanettimgünaydın kaptancımm kazene dün akşamda konuştukya msj attım ama hala cvp yok formu doldurup yolladım ben posta çeki olarak ama posta çekini kimin adına yollucam bilmiyorum ptt den sırf bunun için int grdim bu saatte hazırlanıyım kursa gidiyorum sonra işe koşturmaca öptüm hepimizi cnm eğer bişey öğrenirsen özelden bana msj atarmıısn
esimde bakiyordun dün yendiklerine cok sevindirik oldumGünaydın kızlaarrr :)
bugün çok mutluyumm beşiktaşımmm Stoke City e 3 dene attıve turu lider olarak tamamladık
İnşallahh böyle de giderizz
Bana gelince dün akrnım bi şişti hala ınmıo kendımı 10 kilo almıs gibi hıssedıyorum nedense :26:
halbuki son bir haftadır sabahalrı ılık su flnda içiyorum yani kaç gundur göbeğim dümdüz hafifim dün bi şişti
inmiyo yaa gıcık oldum yarın tartıda çok çıkarsam var ya ben biliom napcaamıı
hosgeldin canim sendemerhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım
Herkese günaydın. Umarım iyi bir gün geçiririz kızlar. Benim regl başlıyor kızlar. kilo vermeyi ummuyorum. İnşallah vermişimdir bakalım.
Kaptanım Senacımm çoook teşekkür ederim zahmet verdim sana ayrıntılıda yazmışın.Hemen krem şanti alıp deneyeceğim çook merak ettim yaw. Yapıp yiyelim yazarım yorumlarımı.
Bende prolu olmak istiyorum ama bu ay benimki zaten köpürük para yok diye bakalım biraz deneme yapayım çıkarmı bişeyler. Kürkü her kadın giymek ister dimi amaaa .
Öpüyorum hepiciğinizi kızlar bende kursa gidiyorum birazdan.
gecmis olsun canim kayinvaldeneslm kızlar iyisinizdir umarım dün kayınvadlimee anjiyo yapıldı temiz çıktı gece hast. den çıktık çok yoruldum ama ya anca size yazabildim aklımdasınız unuttum sanmayın sakın öpüyorum sizi
dünkü menümü vereyim
sabah : 1 dilim lıgt tam buğday ekneği peynir domates salatalık çay yeşil zeytin
öğle: 1 kase yoğurt çorbası 2 biber doması yoğurt salata
ara:çay lıgt bisküvi 2tne
akşam: 1 kepçe domates çorbası 1 kaşık ıspanak .2-3 kaşlık yoğurt biraz salata lavaş tantuni biraz fazla gibi ama hast. refakatçi olunca enerji ihtiyacı artıyo
gece: 1/3 muz 2 dilim portakal 3 dilim armut
su
yaz ahepberaber citir olacaz hadi bakalimmerhaba kızlar,
benim dünkü benim de yukarıda yazdığım gibi. Ben yeniyim buralarda, inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı.
ahahahah iğrençsin ayşee yağdan tiksindim bian
Yazılar tenklenmişşş imzalar atılmış oh ohhh
slm kızlar iyisinizdir umarım dün kayınvadlimee anjiyo yapıldı temiz çıktı gece hast. Den çıktık çok yoruldum ama ya anca size yazabildim aklımdasınız unuttum sanmayın sakın öpüyorum sizi
dünkü menümü vereyim
sabah : 1 dilim lıgt tam buğday ekneği peynir domates salatalık çay yeşil zeytin
akşam: 1 kepçe domates çorbası 1 kaşık ıspanak .2-3 kaşlık yoğurt biraz salata lavaş tantuni biraz fazla gibi ama hast. Refakatçi olunca enerji ihtiyacı artıyo
su
esimde bakiyordun dün yendiklerine cok sevindirik oldumfenerliyim ama yabancilarla oynuyoruz sonucda
:
sabah:1 ad.gözleme(1 yufka)
1 bardak süt
ara:yeşil çay
1 mandalina
öğle:1 TAS ÇORBA
1 parça tvk-3 kşk pilv
salata
ara:2 açık çay
7 badem
1 ELMA
2 mandalina
akşam:yarım yufka gözleme
yoğurt
1 yeşil çay
Gunaydin sekerleer
amanendur bagirmadan bi slm diyeyim kizlar dün niye gelmedim yahu bilseydim tavuk gibi erkenden yatarmiydim
senam senam canim senam
bende özledim seni canim benim
tüh kurabiye partisini kacirdim
nafbebegim aksam gelmissin tüh ya niye yattim ki
amanen kdrm canim ay yerim senin yiyegininine tatlidir simdi kokusu ay
evet cumayi bende bekliyom :18:
üzüldüm canimhayirlisi olsun
hayirli ugurlu olsun fistik
hosgeldin canim aramiza
bu resimlerine bayiliyorum senacimbeyazlari da giymissin yakisir sana canim
dilekcim senin verdigin linkden bankanr.sini aldim yazdim simdi internetden göndercekdim kredi kartindan degil ibanla ama bic yok birde euro olarak nekadar bilmiyorum :44:
üzülme canimdengelersiniz yarin
tamam canimsende slm söyle bizden canim özletmesin kendini
banada geri yazmadi :44:bende dedim herhalde dün yeter artik ne istiyo yine diye yazmiyo sanettim
esimde bakiyordun dün yendiklerine cok sevindirik oldumfenerliyim ama yabancilarla oynuyoruz sonucda
hosgeldin canim sende
hayirli olsun canim :13:
merhaba kızlar,
benim dünkü benim de yukarıda yazdığım gibi. Ben yeniyim buralarda, inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı.
Herkese günaydın. Umarım iyi bir gün geçiririz kızlar. Benim regl başlıyor kızlar. kilo vermeyi ummuyorum. İnşallah vermişimdir bakalım.
Kaptanım Senacımm çoook teşekkür ederim zahmet verdim sana ayrıntılıda yazmışın.Hemen krem şanti alıp deneyeceğim çook merak ettim yaw. Yapıp yiyelim yazarım yorumlarımı.
Bende prolu olmak istiyorum ama bu ay benimki zaten köpürük para yok diye bakalım biraz deneme yapayım çıkarmı bişeyler. Kürkü her kadın giymek ister dimi amaaa .
Öpüyorum hepiciğinizi kızlar bende kursa gidiyorum birazdan.
slm kızlar iyisinizdir umarım dün kayınvadlimee anjiyo yapıldı temiz çıktı gece hast. den çıktık çok yoruldum ama ya anca size yazabildim aklımdasınız unuttum sanmayın sakın öpüyorum sizi
dünkü menümü vereyim
akşam: 1 kepçe domates çorbası 1 kaşık ıspanak .2-3 kaşlık yoğurt biraz salata lavaş tantuni biraz fazla gibi ama hast. refakatçi olunca enerji ihtiyacı artıyo
su
senacim sende benim gibi kacip kacip geliyon
filizzz gunaydin kusum nasilsin bugun??
NAF naber kiz hiç ugramiyorsun artik bizim topige ,diyet nasil gidiyor??
gözünüzaydın canım gecmiş olsun tekrardanslm kızlar iyisinizdir umarım dün kayınvadlimee anjiyo yapıldı temiz çıktı gece hast. den çıktık çok yoruldum ama ya anca size yazabildim aklımdasınız unuttum sanmayın sakın öpüyorum sizi
dünkü menümü vereyim
su
kactim geri kizlar :79: ben okuma modundayim biri bana ögrensin kizlarkac euro yatircam birde bic varmi :26:yatirabiliyormuyum diye deniycem banka karti üzerinden
inan ben de tiksindim nafBu akşam bi güzel yıkanıcam temzılencem ohh :d
ay evım de almış basını gıdıyo ya yarın akşam da eskısheıre gıdıyrouz canta da hazırlamadım daha
ay bayılazaamm
gecmıs olsun orticimm acil şifalar inşallah iyileşir bi an önce
filizzz gunaydin kusum nasilsin bugun??
NAF naber kiz hiç ugramiyorsun artik bizim topige ,diyet nasil gidiyor??
gunaaayyyddiiiinnnnn
bu ne ya yine ceneniz dusmus oku oku bitmedi masallah
bugun kizlarim hasta diye okula gitmeyin ,oksuruyosunuz evde ilaclarinizi alin dinlenin dedim.kendim de geri yattim .ama onlari evde durdurmak ne mumkun
ayyyyyy neler neler soylediler bannnaa.
yok okula gitmek zorundalarmis,yok her hasta olduklarinda evde kalmak zorundalarmiymis,o kadar da degilmis,
giyindiler hazirlandilar,aldilar cantalarini saat 9bucuktan sonra bizi okula gotur diyolar.bakin cocuklar yapmayin etmeyin hastasiniz dediysem de dinletemedim.onlar kazandilar.offff asagiya indim bi baktim araba yok.esim almis arabayi biz nasilolsa okula gitmiycez diye.ama evde de bi tane kamyonet birakmis sukur.napiim sadece 2 koltugu var ama cocuklari artik yanyana tek koltuga sigdirdim.kamyonetle goturdum okula .iyiki polis falan gormedi .ucbucuk attim gidinceye kadar.
ben bu zamane cocuklarini anlamiyorum.biz zamaninda hasta numarasi yapardik okuldan yirtmak icin.bunlar da zorla gitmek istiolar.
evet naf cim biliyorum ama o zamandan kimse kalmadi topikte artik ben hariç haberin olsun...İyi mehaycım senden naber :26: Ben ayrıldığım günden beri gelmiyorum zaten o topiğe canımdiyet şöyle böyle gidiyo işte 2 al 1 ver
iyiyim canim gunaydin.baktim diger tarafa ama goremedim seni.surpriz yaptin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?