70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende diyorum neden nickini değiştirmiş 80 kalkmış ortadan :26: meğer seninde haberin yokmuş

Tek tek sor yettim garii özelden mesajlaşalım nasılsa 10 dk beklemeye gerek yok

Ahahahah iğrençsin ayşee yağdan tiksindim bian

isminizin yanındaki yazıyı nereden yazıyorsunuz

Yazılar tenklenmişşş imzalar atılmış oh ohhh

bugün soraraum cnm kazene
Garu Pucca'nın aşık olduğu oğlanın adı.
Ayrıca Sena abla Naf saklanırsa bende saklanırım
offlıne görünüyosun cnm yoksa gizlendinmi
Günaydınlar....

İnsan birgün 1 kilo eksik birgün fazla çıkar mı yaaa?
Ne dengesiz bir bünyem var....
canımıniçi ben bazen 2 kilo birden değişiyorum sen yine iyisin
merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
aldık bile hoşgeldin geleceq1in çıtırııı
ckimde deqişiklik istitorum duyy sesimiiii valla banada süpriz oldu sen,n pro üyeliqin hayırlı olsun cnmmm kazenn bende nickimde deqişiklik istiyorum duyy sesimiii

kurstayım y,ne kaçak girdim öptüm kaçtım gittimm

sabah:1 ad.gözleme(1 yufka)
1 bardak süt

ara:yeşil çay
1 mandalina

öğle:1 TAS ÇORBA
1 parça tvk-3 kşk pilv
salata

ara:2 açık çay
7 badem
1 ELMA
2 mandalina

akşam:yarım yufka gözleme
yoğurt
1 yeşil çay

amanen dur bagirmadan bi slm diyeyim kizlar dün niye gelmedim yahu bilseydim tavuk gibi erkenden yatarmiydim

suziiiiiiiiiii nereye quuuuuuuuuuuuuuu
senam senam canim senam
ben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa
bende özledim seni canim benim
tüh kurabiye partisini kacirdim
naf bebegim aksam gelmissin tüh ya niye yattim ki
amanen kdrm canim ay yerim senin yiyeginini ne tatlidir simdi kokusu ay

Hmm ilgincmiş..
Cuma gösterir sonucunu şekerim.
evet cumayi bende bekliyom :18:

üzüldüm canim hayirlisi olsun
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
hayirli ugurlu olsun fistik
hosgeldin canim aramiza
filizcim işte kapalı halim canım arkadaşlar daha önce görmüşlerdi...

bu resimlerine bayiliyorum senacim beyazlari da giymissin yakisir sana canim
dilekcim senin verdigin linkden bankanr.sini aldim yazdim simdi internetden göndercekdim kredi kartindan degil ibanla ama bic yok birde euro olarak nekadar bilmiyorum :44:
Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-
üzülme canim dengelersiniz yarin
tamam canim sende slm söyle bizden canim özletmesin kendini

pro olayımda sizleri gizli gizliiii

banada geri yazmadi :44:bende dedim herhalde dün yeter artik ne istiyo yine diye yazmiyo sanettim
esimde bakiyordun dün yendiklerine cok sevindirik oldum fenerliyim ama yabancilarla oynuyoruz sonucda
merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
hosgeldin canim sende

hayirli olsun canim :13:

merhaba kızlar,
benim dünkü benim de yukarıda yazdığım gibi. Ben yeniyim buralarda, inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı.

Herkese günaydın. Umarım iyi bir gün geçiririz kızlar. Benim regl başlıyor kızlar. kilo vermeyi ummuyorum. İnşallah vermişimdir bakalım.
Kaptanım Senacımm çoook teşekkür ederim zahmet verdim sana ayrıntılıda yazmışın. Hemen krem şanti alıp deneyeceğim çook merak ettim yaw. Yapıp yiyelim yazarım yorumlarımı.
Bende prolu olmak istiyorum ama bu ay benimki zaten köpürük para yok diye bakalım biraz deneme yapayım çıkarmı bişeyler. Kürkü her kadın giymek ister dimi amaaa .
Öpüyorum hepiciğinizi kızlar bende kursa gidiyorum birazdan.

slm kızlar iyisinizdir umarım dün kayınvadlimee anjiyo yapıldı temiz çıktı gece hast. den çıktık çok yoruldum ama ya anca size yazabildim aklımdasınız unuttum sanmayın sakın öpüyorum sizi
dünkü menümü vereyim
sabah : 1 dilim lıgt tam buğday ekneği peynir domates salatalık çay yeşil zeytin
öğle: 1 kase yoğurt çorbası 2 biber doması yoğurt salata
ara:çay lıgt bisküvi 2tne
akşam: 1 kepçe domates çorbası 1 kaşık ıspanak .2-3 kaşlık yoğurt biraz salata lavaş tantuni biraz fazla gibi ama hast. refakatçi olunca enerji ihtiyacı artıyo
gece: 1/3 muz 2 dilim portakal 3 dilim armut
su

gecmis olsun canim kayinvaldene
merhaba kızlar,
benim dünkü benim de yukarıda yazdığım gibi. Ben yeniyim buralarda, inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı.
yaz ahepberaber citir olacaz hadi bakalim

ahahahah iğrençsin ayşee yağdan tiksindim bian

Yazılar tenklenmişşş imzalar atılmış oh ohhh

inan ben de tiksindim naf Bu akşam bi güzel yıkanıcam temzılencem ohh :d
ay evım de almış basını gıdıyo ya yarın akşam da eskısheıre gıdıyrouz canta da hazırlamadım daha
ay bayılazaamm

gecmıs olsun orticimm acil şifalar inşallah iyileşir bi an önce

kactim geri kizlar :79: ben okuma modundayim biri bana ögrensin kizlar kac euro yatircam birde bic varmi :26:yatirabiliyormuyum diye deniycem banka karti üzerinden

esimde bakiyordun dün yendiklerine cok sevindirik oldum fenerliyim ama yabancilarla oynuyoruz sonucda

:

Biz de dün akşam melojj larda idik meloj ben onun eşi benım eşim ve elif
hep beraber izledik kartal gool goll goll yaptık
ufak çaplı bi çarşı grubu oluyoruz hepimiz beşiktaşlı olunca :)

atıyorum gibi olcak ama cidden değil çok sevındım ve cok mutlu oldum...dün o kadar streslıydım kı
acaba maç nolucak nolucak diye düşünüp durdum neyseki yüzümüzün akıyla çıktık :)

gunaaayyyddiiiinnnnn
bu ne ya yine ceneniz dusmus oku oku bitmedi masallah
bugun kizlarim hasta diye okula gitmeyin ,oksuruyosunuz evde ilaclarinizi alin dinlenin dedim.kendim de geri yattim .ama onlari evde durdurmak ne mumkun
ayyyyyy neler neler soylediler bannnaa.
yok okula gitmek zorundalarmis,yok her hasta olduklarinda evde kalmak zorundalarmiymis,o kadar da degilmis,
giyindiler hazirlandilar,aldilar cantalarini saat 9bucuktan sonra bizi okula gotur diyolar.bakin cocuklar yapmayin etmeyin hastasiniz dediysem de dinletemedim.onlar kazandilar.offff asagiya indim bi baktim araba yok.esim almis arabayi biz nasilolsa okula gitmiycez diye.ama evde de bi tane kamyonet birakmis sukur.napiim sadece 2 koltugu var ama cocuklari artik yanyana tek koltuga sigdirdim.kamyonetle goturdum okula.iyiki polis falan gormedi .ucbucuk attim gidinceye kadar.
ben bu zamane cocuklarini anlamiyorum.biz zamaninda hasta numarasi yapardik okuldan yirtmak icin.bunlar da zorla gitmek istiolar.

Menüleri biz yorumlamıyoruz canım haberin olsun kaptanımız ve kaptan yardımcımız yorumluyor

Gunaydin sekerleer

Günaydın şeker

Evet suziii akşam ben vardım sen yoktun

Bende Fernerbahçeliyim

Benim bildiğim kadarıyla 15 euro canım

merhaba kızlar,

İnşallah cnm

Selam canım inşallah sende bu güzel amaç ile kürklenirsin cnm ne kursu :26:

Çok geçmiş olsun tatlım

senacim sende benim gibi kacip kacip geliyon

Kaçaklar birdi iki oldu

gözünüzaydın canım gecmiş olsun tekrardan
kactim geri kizlar :79: ben okuma modundayim biri bana ögrensin kizlar kac euro yatircam birde bic varmi :26:yatirabiliyormuyum diye deniycem banka karti üzerinden

suzancım büyük ihtimalle 15 euro dün ben yanlıs hatırlamısım sanırım

Kırklanırsın artık garanti yarım kilo gitti nerye gidiyosun ne zaman gelceksin noliyyy

filizzz gunaydin kusum nasilsin bugun??

NAF naber kiz hiç ugramiyorsun artik bizim topige ,diyet nasil gidiyor??

İyi mehaycım senden naber :26: Ben ayrıldığım günden beri gelmiyorum zaten o topiğe canım diyet şöyle böyle gidiyo işte 2 al 1 ver

Günaydınn filizcim hakikaten yaa ben tebeşir tozu yaladığımı bilirim ateşim çıksın diye şimdikiler pek meraklı sanırım

İyi mehaycım senden naber :26: Ben ayrıldığım günden beri gelmiyorum zaten o topiğe canım diyet şöyle böyle gidiyo işte 2 al 1 ver
evet naf cim biliyorum ama o zamandan kimse kalmadi topikte artik ben hariç haberin olsun...arada ugra bir çayimizi iç bekleriz yani
iyiyim canim gunaydin.baktim diger tarafa ama goremedim seni.surpriz yaptin yine

evet canim supriz yapayim dedim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…