kızlar benim cücüğüm yani kızım anne anne diye dolanıyo etrafımda.hadi ben kaçtım.öptüm hepinizi
sonra görüşürüz kızlar. annem uyandı birazdan babamda uyanır kahvaltı hazırlıcam. ocakta süt var taşmasın. sağlıkla kalın.
naf çocukla misafir hiç olmuyo yaaa.ya sadece çocuk yada misafir.PuCCaaa garusu kırıcam kafanı hee hep senin yüzünden
Dilekk bu garu ne demekti ya
Öhömmama sena ablaa yaa bitek ben gizleneyim prolardan anlarsınız benim olduğumu olmaz mı :26: tamam pazarlık yapmıyom
Keşke bana da misafir gelse yaayok yok bu böyle olmuyo sıkılıyorum ben akşamları bi çocuk doğurma zamanım gelmiş
Evet mide çok kötügeçmiş olsun canım
hakkında hayırlısı olsun canım ıns gönlüne göre bi iş bulursunBu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.
özünaydın canım istemediğin için böyle diyorum yani yanlış anlamayok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:
hayırlı olsun canımpembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
bende formu doldurup gönderdım bana da cvp gelmedı snaırım once par ayatıcak bırde 70-79 yazmayı unuttum ben:26:günaydın kaptancımm kazene dün akşamda konuştukya msj attım ama hala cvp yok formu doldurup yolladım ben posta çeki olarak ama posta çekini kimin adına yollucam bilmiyorum ptt den sırf bunun için int grdim bu saatte hazırlanıyım kursa gidiyorum sonra işe koşturmaca öptüm hepimizi cnm eğer bişey öğrenirsen özelden bana msj atarmıısn
dilekcim listemizi güncelleyelim bakalım kimler var 15e tamamlarız diye düşünüyorum aa bak arzuda geldi oda destek verir sanıyorum ne dersin arzucumm :26:
süpersin cnm ya saol görmedim hemen yatırıyorum bugun kurs çıkışı saol cnm ilgilendiğin için
canım 5 kişi olduk seherle bende bugün yatırıyoruz derya gelince kesin oda olur hatta bugün deryaya tel açıp söylerim cnm
dilekcim listemizi güncelleyelim bakalım kimler var 15e tamamlarız diye düşünüyorum aa bak arzuda geldi oda destek verir sanıyorum ne dersin arzucumm :26:
dilek puccaa ne demek kuuuuuuu
Günaydın kızçeler
Geçmişe bakıp geleyim
herkese günaydın. misafirlerim uyanmadan beş dakika bakınayım.
nafımm nafım canım nafımmm benim söz dinlemez laf anlamaz nafıııımmmmmmmmmm puccayı örnek al nafımmmmmmmmmm( o anladı)
gittimmm
naf çocukla misafir hiç olmuyo yaaa.ya sadece çocuk yada misafir.
benim kızım doğdu tam 6 ay kızımı görmeye geldiler misafir misafir üstüne böyle bıkmıştım arrtık.sabah 5 te kalkıyodum.ev temizle sil süpür pasta börek yap çeşit çeşit.zaten mutfak çok dar-küçücük.sonra kızım uyansın emzir altını değiştir gazını çıkart uyut derken misafir gelir.onlar gider akşama yemek.koca gelecek.tabi kızım bu arada uyanır emzir vs inanırmısın gece 3te yatardım sabah 5-6 gibi kalkardım.çok zor oldu.şimdide canım hiçbişey yapmak istemiyor.öğlen 11 e kadar uyuyorum sanki acısını çıkarıyorum.bi daha doğursam hiçkimseyi kabul etmiycem valla canım çok yandı.bide benim ailem kayseride değil sivasta.burda nerdeyse kimsem yok olanlarda çok uzakta oturuyo.bi misafir gelecek olsa gelde yardım et diyeceğim kimse yok küçücük çocukla.kaynanam görümcem asla yardım etmez.çöpü çöpün üstüne koymaz.boşuna mide ülseri olmadım doğumdan sonra üzüle üzüle.şimdide kimseyi takmıyorum ama mide elden çıktı bikere.
PuCCaaa garusu kırıcam kafanı hee hep senin yüzünden
Dilekk bu garu ne demekti ya
Öhömmama sena ablaa yaa bitek ben gizleneyim prolardan anlarsınız benim olduğumu olmaz mı :26: tamam pazarlık yapmıyom
hakkında hayırlısı olsun canım ıns gönlüne göre bi iş bulursunproüyeliğin de hayırlı olsun
günaydın kızlar
Garu Pucca'nın aşık olduğu oğlanın adı.
Ayrıca Sena abla Naf saklanırsa bende saklanırım
Garu diyince benim aklıma başka bişey geliyoneyse
Vayy hainnbikeremm ben kıdemli proyum gizlenebilirim
Günaydınlar....
İnsan birgün 1 kilo eksik birgün fazla çıkar mı yaaa?
Ne dengesiz bir bünyem var....
Günaydın kızlaarrr :)
bugün çok mutluyumm beşiktaşımmm Stoke City e 3 dene attıve turu lider olarak tamamladık
İnşallahh böyle de giderizz
Bana gelince dün akrnım bi şişti hala ınmıo kendımı 10 kilo almıs gibi hıssedıyorum nedense :26:
halbuki son bir haftadır sabahalrı ılık su flnda içiyorum yani kaç gundur göbeğim dümdüz hafifim dün bi şişti
inmiyo yaa gıcık oldum yarın tartıda çok çıkarsam var ya ben biliom napcaamıı
Günaydın cnmbi insan sabah aynı akşam aynı kiloda çıkarmı ben çıkıyorum
Günaydın şekerimüşütmüşsündür belkim :26: gazdır o gaz
merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız
:)
valla gazsa çıksın gitsin ya ama gaz gibi de diil ayy anlamadım
karnımın içinde hob aşşağı hob yukarı bişiler oluyo ama buna hemen bi çözüm bulmam lazım
inşallah gecer yarına kadar :)
Tabiki alırız hoşgeldinkendini tanıt istersen
Kötülükler çıksın gitsin karnından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?