70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naf çocukla misafir hiç olmuyo yaaa.ya sadece çocuk yada misafir.
benim kızım doğdu tam 6 ay kızımı görmeye geldiler misafir misafir üstüne böyle bıkmıştım arrtık.sabah 5 te kalkıyodum.ev temizle sil süpür pasta börek yap çeşit çeşit.zaten mutfak çok dar-küçücük.sonra kızım uyansın emzir altını değiştir gazını çıkart uyut derken misafir gelir.onlar gider akşama yemek.koca gelecek.tabi kızım bu arada uyanır emzir vs inanırmısın gece 3te yatardım sabah 5-6 gibi kalkardım.çok zor oldu.şimdide canım hiçbişey yapmak istemiyor.öğlen 11 e kadar uyuyorum sanki acısını çıkarıyorum.bi daha doğursam hiçkimseyi kabul etmiycem valla canım çok yandı.bide benim ailem kayseride değil sivasta.burda nerdeyse kimsem yok olanlarda çok uzakta oturuyo.bi misafir gelecek olsa gelde yardım et diyeceğim kimse yok küçücük çocukla.kaynanam görümcem asla yardım etmez.çöpü çöpün üstüne koymaz.boşuna mide ülseri olmadım doğumdan sonra üzüle üzüle.şimdide kimseyi takmıyorum ama mide elden çıktı bikere.

hakkında hayırlısı olsun canım ıns gönlüne göre bi iş bulursun proüyeliğin de hayırlı olsun

yok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:
özünaydın canım istemediğin için böyle diyorum yani yanlış anlama
pembe kürkümü giymişim mutlu oldum hi hi hi herkese iyi geceler gerçi kimse yok ama olsun...
hayırlı olsun canım
bende formu doldurup gönderdım bana da cvp gelmedı snaırım once par ayatıcak bırde 70-79 yazmayı unuttum ben:26:
dilekcim listemizi güncelleyelim bakalım kimler var 15e tamamlarız diye düşünüyorum aa bak arzuda geldi oda destek verir sanıyorum ne dersin arzucumm :26:

geçmişteydim canım ben epeydir düşünüyorum zaten de merak ettıgım seyelr var aslında bu bedensel engellıler ıcın yardıma gıdıyomus ya para onu nasıl anlycaz yani acıkcası ben bıraz garantıcıyım bı de bu parayı gönderdiğimiz kişi sitenin sahibi mi oluyor acaba ne meraklıyım demii

günaydın kızlar

süpersin cnm ya saol görmedim hemen yatırıyorum bugun kurs çıkışı saol cnm ilgilendiğin için

Ne demek ablaa pembiş kürkünle senide bekliyoruz.

canım 5 kişi olduk seherle bende bugün yatırıyoruz derya gelince kesin oda olur hatta bugün deryaya tel açıp söylerim cnm

Tamam liste tutarız. Para yatırdıkca söylerseniz ona göre ekleriz.

dilekcim listemizi güncelleyelim bakalım kimler var 15e tamamlarız diye düşünüyorum aa bak arzuda geldi oda destek verir sanıyorum ne dersin arzucumm :26:

Arzu abla kredi kartıyla demişti ama 70 tl oluyomuş o zaman.

dilek puccaa ne demek kuuuuuuu

Sevgi böcüğü bi çizgi film karakteri.

Günaydın kızçeler
Geçmişe bakıp geleyim

Günaydın şekerim..

herkese günaydın. misafirlerim uyanmadan beş dakika bakınayım.

Günaydınnn

nafımm nafım canım nafımmm benim söz dinlemez laf anlamaz nafıııımmmmmmmmmm puccayı örnek al nafımmmmmmmmmm ( o anladı)
gittimmm

Ay evet baya zor günler geçirmişsin canım :26: olan yine sana olmuş hasta olmuşsun Allahtan annem yakın bana :26: gelmiş geçmiş

olsun canım

Günaydınlar....

İnsan birgün 1 kilo eksik birgün fazla çıkar mı yaaa?
Ne dengesiz bir bünyem var....

Günaydın kızlaarrr :)

bugün çok mutluyumm beşiktaşımmm Stoke City e 3 dene attı ve turu lider olarak tamamladık

İnşallahh böyle de giderizz

Bana gelince dün akrnım bi şişti hala ınmıo kendımı 10 kilo almıs gibi hıssedıyorum nedense :26:

halbuki son bir haftadır sabahalrı ılık su flnda içiyorum yani kaç gundur göbeğim dümdüz hafifim dün bi şişti

inmiyo yaa gıcık oldum yarın tartıda çok çıkarsam var ya ben biliom napcaamıı

Günaydınlar....

İnsan birgün 1 kilo eksik birgün fazla çıkar mı yaaa?
Ne dengesiz bir bünyem var....

Günaydın cnm bi insan sabah aynı akşam aynı kiloda çıkarmı ben çıkıyorum

Günaydın şekerim üşütmüşsündür belkim :26: gazdır o gaz

merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız

Günaydın cnm bi insan sabah aynı akşam aynı kiloda çıkarmı ben çıkıyorum

Günaydın şekerim üşütmüşsündür belkim :26: gazdır o gaz

:)
valla gazsa çıksın gitsin ya ama gaz gibi de diil ayy anlamadım
karnımın içinde hob aşşağı hob yukarı bişiler oluyo ama buna hemen bi çözüm bulmam lazım
inşallah gecer yarına kadar :)

merhaba kızlar ben bu sabah tartıda 77 den 78 e yol aldıgımı gördüm çok moralim bozuldu hiç böyle olmamıstım benide aranıza alırmısınız

Tabiki alırız hoşgeldin kendini tanıt istersen

Kötülükler çıksın gitsin karnından

hoşgeldin canım

günaydın kızlar ya sabahtan beri girmeye çelışıyom siteye nicki şifreyi kabul etmiyo gıcık oldum nerede ise yeni nick açıp yardım isteyecektim sizden. meğer nickim değişmiş.
kazen bey süpriz mi yapmış bana anlamadım ki . eski adım blackcat_80 di şimdi BlackCat olmuş yazıları okurken farkettimde bu adı ve eski şifremi girdim girebildim yani.
ay görünmezmiyim ben anlamadım ki şu ayarları daha çözemedim. birde kalpler gelmiş bunlar şu çiçek adı yerine mi çıktı. kız nafff pr üyeler bilgilendirin beni neler yapabilirim görünümümde falan

Dünki yedikelrimi yazayım kzılar çok aksattım he bu ara yazmayı

8,45 Su yarım litre

9,00 Kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim ekmek
1 yeşilçay bool limonlu şekersiz

11,00 Ara : 1 adet mandalina

12,30 Öğle yemeği
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

15,00 Ara 1 avuc fındık + 2 adet yulaflı dayanamadım
yarım litre su (yavaş yavaş )

18,00 Ara 1 mandalina (yiyeyim dedim elif ıhh ıhh diye isteyip yarıısnı o yedi
sonra bi dene daha soyym derken gene paylaşamadık mandalinayı yani meyve yedim öyle diyelim

19,30 Akşam Yemeği
1 Kase Çorba
4-5 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
Biraz salata + su

Spor yapamadım bu hafta hiç o kadar yoğun ve koşturmaca içindeyim ki başımı kurtarramıyorum
banyo bile yapamadım düşünün kokuom artık saçlarımdan rafine yağ fln yapcam o derece öğğğ

Tabiki alırız hoşgeldin kendini tanıt istersen

Kötülükler çıksın gitsin karnından

Diyetçilerin korkulu ruyası olan gaz ve kabızlık cıksın gitsinn yallahh yallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…