70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüleri biz yorumlamıyoruz canım haberin olsun kaptanımız ve kaptan yardımcımız yorumluyor

Naf merhaba
menüleri yorumlamıyoruz demişsin de, buraya yazmayacak mıyız menüleri? Ben yeniyim kusura bakma. Takım kaptanı buradan bakıp mı yorumluyor, nasıl oluyor?

bizde de herkes fenerli esim haric cok sevindim kazandiklarina:13:
ne güzel okula gitmek istiyorlar gecmis olsun canim kizlarina
benim girmedigim günü mü sectin hadi fenerliymissin öpim bankaya girdim tl de yatirabiliyormussum ben becerene kadar
senada kursdan firar yapiyo

gözünüzaydın canım gecmiş olsun tekrardan

suzancım büyük ihtimalle 15 euro dün ben yanlıs hatırlamısım sanırım

sagol arzucum simdi baktim tl olarak da yatirabiliyormussum 30tl miydin :26:

Görümcemi everiyorz efeemm bi nişan yapıp geliciğizz gonyalıya veriyos kızımızıııı :)

daha ne giyicemi bile bilmiyorum ooff offf

valla sorma yarım kilo kesin gider ay zaten herkeşler dio ne kadan zayıflamısın die ehehe

bu insanlar belden aşşama hiiç bakmıor kalçayı görmuo kımse ama genede ufalttım totoyu yauu baya topladım

vercem hepsini :)

evet naf cim biliyorum ama o zamandan kimse kalmadi topikte artik ben hariç haberin olsun...arada ugra bir çayimizi iç bekleriz yani

evet canim supriz yapayim dedim sana

Anladım canım

Merhaba yok yok sen buraya yazmaya devam et cnm kaptan burdan bakıp yorumluyor ben sadece yorum alamazsan kimse

beni görmüyomu neden cevap vermiyosunuz demeyesin diye dedim

Öp tabi yaa renkdaşım 30,00 TL cnm

Ayy alıntıya cevap vermeyi unutmuşum hayırlı uğurlu olsun canım

Kalçayı görmemeleri iyi bi yönden keşke benimkide görünmez olsa

Son düzenleme:
Anladım canım

Ayy alıntıya cevap vermeyi unutmuşum hayırlı uğurlu olsun canım

Kalçayı görmemeleri iyi bi yönden keşke benimkide görünmez olsa

sğaol canım :)

evet bi yönden iyi ama ben farkındayım orası kötü ehehe

bizde de herkes fenerli esim haric cok sevindim kazandiklarina:13:

sagol arzucum simdi baktim tl olarak da yatirabiliyormussum 30tl miydin :26:

:) Türk futbolu kazandı eheeueh

malın teki sahaya çakmak gibi bişey attı onun haricinde güzeldi :)

Son düzenleme:
naf bebegim yatiramadim :26: iban i yaziyom iban yanlis diyo hesap numarasini yaziyorum ama yurtdisi oldugundan swift-code,bic veya banka kodu istiyo :44:
sğaol canım :)

evet bi yönden iyi ama ben farkındayım orası kötü ehehe

:) Türk futbolu kazandı eheeueh

malın teki sahaya çakmak gibi bişey attı onun haricinde güzeldi :)
eheueheh
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydin canim slm ini aldik

naf bebegim yatiramadim :26: iban i yaziyom iban yanlis diyo hesap numarasini yaziyorum ama yurtdisi oldugundan swift-code,bic veya banka kodu istiyo :44:

eheueheh

günaydin canim slm ini aldik

Hımm dur dün Dilekte aynı hata ile karşılaşmıştı ona bi sorayım geliyorum

sagol canim hadi bi uc da gel

Yettimmmm

TL Hesabı :
Burhan Eğerci
Yapı Kredi Bankası
Kocaeli Saraybahçe Şubesi (Şube Kodu : 333)
Hesap No : 84218724

veya IBAN NO : TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24

Dilek ' e sordum hesap numarasını girerek yaptım oldu dedi canım sende öyle dene istersen

Topikte yalnız kalmışım :18::18: bende yemeğe gideyim bari

Anahtar pas.... altında kızçeler

sagol canim ama öyle denedim olmuyo :26: bakim bi pes etmedim daha googleden yapi krediye bakiyom banka kodu icin

slm kızlar ya bir gelemedim yanınıza derdim var köşesinde bir konuda kavga var onu okuyom
gelin kaynana muhabbeti. konu sahibi yazık kaçmış gitmiş millet hala birbirine laf yetiştiriyo

ya ben kilo milo vermiyom kızlar ne olacak benim bu halim. diyet+ spor= + kilo
ne iş bu denklemi anlayan var mı kilo çizelgem yazık haftalardır değişemedi. bana acil çözüm lütfen. yoksa şok diyet falan yapacam52:sanki bozmadan yağabilecemde)
help me help me....

İncelme var mi tatlim?bende de degisme yok kilo olarak ama incelme oldu...

sagol canim ama öyle denedim olmuyo :26: bakim bi pes etmedim daha googleden yapi krediye bakiyom banka kodu icin

Tamam canım

O konuda benim hiçbir fikrim yok bu hafta ne diyet ne spor hakgetire bide regl oldum yarın bomba gibi düşücem listenin sonuna

Ayy merak ettim bi bakınayım şu topiğe

İncelme var mi tatlim?bende de degisme yok kilo olarak ama incelme oldu...
ay canım ben ilk 3 haftada 3 kiloyu verdim sonra durdu. incelmede yok dün yine ölçtüm aynı hala. hergün en az yarım saat spor yapıyom ya delirecem. bu 7. hafta ve hala aynı hatta artı bile olabilir yarın. kan değerlerimede baktırmıştım normaldi troid falan anlamadım ki neden gitmiyo.
Tamam canım

O konuda benim hiçbir fikrim yok bu hafta ne diyet ne spor hakgetire bide regl oldum yarın bomba gibi düşücem listenin sonuna

Ayy merak ettim bi bakınayım şu topiğe

konuyu kapattı kazen amca ama kavgayı oku bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…