bizde de herkes fenerliBiz de dün akşam melojj larda idik meloj ben onun eşi benım eşim ve elif
hep beraber izledik kartal gool goll goll yaptık
ufak çaplı bi çarşı grubu oluyoruz hepimiz beşiktaşlı olunca :)
atıyorum gibi olcak ama cidden değil çok sevındım ve cok mutlu oldum...dün o kadar streslıydım kı
acaba maç nolucak nolucak diye düşünüp durdum neyseki yüzümüzün akıyla çıktık :)
gunaaayyyddiiiinnnnn
bu ne ya yine ceneniz dusmus oku oku bitmedi masallah
bugun kizlarim hasta diye okula gitmeyin ,oksuruyosunuz evde ilaclarinizi alin dinlenin dedim.kendim de geri yattim .ama onlari evde durdurmak ne mumkun
ayyyyyy neler neler soylediler bannnaa.
yok okula gitmek zorundalarmis,yok her hasta olduklarinda evde kalmak zorundalarmiymis,o kadar da degilmis,
giyindiler hazirlandilar,aldilar cantalarini saat 9bucuktan sonra bizi okula gotur diyolar.bakin cocuklar yapmayin etmeyin hastasiniz dediysem de dinletemedim.onlar kazandilar.offff asagiya indim bi baktim araba yok.esim almis arabayi biz nasilolsa okula gitmiycez diye.ama evde de bi tane kamyonet birakmis sukur.napiim sadece 2 koltugu var ama cocuklari artik yanyana tek koltuga sigdirdim.kamyonetle goturdum okula .iyiki polis falan gormedi .ucbucuk attim gidinceye kadar.
ben bu zamane cocuklarini anlamiyorum.biz zamaninda hasta numarasi yapardik okuldan yirtmak icin.bunlar da zorla gitmek istiolar.
benim girmedigim günü mü sectinMenüleri biz yorumlamıyoruz canım haberin olsun kaptanımız ve kaptan yardımcımız yorumluyor
Günaydın şeker
Evet suziii akşam ben vardım sen yoktun
Bende Fernerbahçeliyim
Benim bildiğim kadarıyla 15 euro canım
İnşallah cnm
Selam canıminşallah sende bu güzel amaç ile kürklenirsin cnm ne kursu :26:
Çok geçmiş olsun tatlım
Kaçaklar birdi iki oldu
gözünüzaydın canım gecmiş olsun tekrardan
suzancım büyük ihtimalle 15 euro dün ben yanlıs hatırlamısım sanırım
Kırklanırsın artık garanti yarım kilo gittinerye gidiyosun ne zaman gelceksin noliyyy
İyi mehaycım senden naber :26: Ben ayrıldığım günden beri gelmiyorum zaten o topiğe canımdiyet şöyle böyle gidiyo işte 2 al 1 ver
Günaydınn filizcimhakikaten yaa ben tebeşir tozu yaladığımı bilirim ateşim çıksın diye şimdikiler pek meraklı sanırım
evet naf cim biliyorum ama o zamandan kimse kalmadi topikte artik ben hariç haberin olsun...arada ugra bir çayimizi iç bekleriz yani
evet canim supriz yapayim dedim sana
Menüleri biz yorumlamıyoruz canım haberin olsun kaptanımız ve kaptan yardımcımız yorumluyor
Naf merhaba
menüleri yorumlamıyoruz demişsin de, buraya yazmayacak mıyız menüleri? Ben yeniyim kusura bakma. Takım kaptanı buradan bakıp mı yorumluyor, nasıl oluyor?
bizde de herkes fenerliesim haric cok sevindim kazandiklarina:13:
ne güzel okula gitmek istiyorlar gecmis olsun canim kizlarina
benim girmedigim günü mü sectinhadi fenerliymissin öpim bankaya girdim tl de yatirabiliyormussum ben becerene kadar
senada kursdan firar yapiyo
sagol arzucumsimdi baktim tl olarak da yatirabiliyormussum 30tl miydin :26:
Görümcemi everiyorz efeemmbi nişan yapıp geliciğizz gonyalıya veriyos kızımızıııı :)
daha ne giyicemi bile bilmiyorum ooff offf
valla sorma yarım kilo kesin gideray zaten herkeşler dio ne kadan zayıflamısın die ehehe
bu insanlar belden aşşama hiiç bakmıorkalçayı görmuo kımse ama genede ufalttım totoyu yauu baya topladım
vercem hepsini :)
Anladım canım
Ayy alıntıya cevap vermeyi unutmuşumhayırlı uğurlu olsun canım
Kalçayı görmemeleri iyi bi yönden keşke benimkide görünmez olsa
bizde de herkes fenerliesim haric cok sevindim kazandiklarina:13:
sagol arzucumsimdi baktim tl olarak da yatirabiliyormussum 30tl miydin :26:
naf bebegim yatiramadim :26: iban i yaziyom iban yanlis diyo hesap numarasini yaziyorum ama yurtdisi oldugundan swift-code,bic veya banka kodu istiyo :44:Anladım canım
Merhabayok yok sen buraya yazmaya devam et cnm kaptan burdan bakıp yorumluyor ben sadece yorum alamazsan kimse
beni görmüyomu neden cevap vermiyosunuz demeyesin diye dedim
Öp tabi yaa renkdaşım30,00 TL cnm
Ayy alıntıya cevap vermeyi unutmuşumhayırlı uğurlu olsun canım
Kalçayı görmemeleri iyi bi yönden keşke benimkide görünmez olsa
sğaol canım :)
evet bi yönden iyi ama ben farkındayım orası kötü ehehe
:) Türk futbolu kazandı eheeueh
malın teki sahaya çakmak gibi bişey attı onun haricinde güzeldi :)
günaydin canimGünaydın kızlarrrrrrrrrr
naf bebegim yatiramadim :26: iban i yaziyom iban yanlis diyo hesap numarasini yaziyorum ama yurtdisi oldugundan swift-code,bic veya banka kodu istiyo :44:
eheueheh
günaydin canimslm ini aldik
sagol canimhadi bi uc da gel
Yettimmmm
TL Hesabı :
Burhan Eğerci
Yapı Kredi Bankası
Kocaeli Saraybahçe Şubesi (Şube Kodu : 333)
Hesap No : 84218724
veya IBAN NO : TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24
Dilek ' e sordum hesap numarasını girerek yaptım oldu dedi canım sende öyle dene istersen
slm kızlar ya bir gelemedim yanınıza derdim var köşesinde bir konuda kavga var onu okuyom
gelin kaynana muhabbeti. konu sahibi yazık kaçmış gitmiş millet hala birbirine laf yetiştiriyo
ya ben kilo milo vermiyom kızlar ne olacak benim bu halim. diyet+ spor= + kilo
ne iş bu denklemi anlayan var mı kilo çizelgem yazık haftalardır değişemedi. bana acil çözüm lütfen. yoksa şok diyet falan yapacam52:sanki bozmadan yağabilecemde)
help me help me....
sagol canim ama öyle denedim olmuyo :26: bakim bi pes etmedim dahagoogleden yapi krediye bakiyom banka kodu icin
slm kızlar ya bir gelemedim yanınıza derdim var köşesinde bir konuda kavga var onu okuyom
gelin kaynana muhabbeti. konu sahibi yazık kaçmış gitmiş millet hala birbirine laf yetiştiriyo
ya ben kilo milo vermiyom kızlar ne olacak benim bu halim. diyet+ spor= + kilo
ne iş bu denklemi anlayan var mı kilo çizelgem yazık haftalardır değişemedi. bana acil çözüm lütfen. yoksa şok diyet falan yapacam52:sanki bozmadan yağabilecemde)
help me help me....
ay canım ben ilk 3 haftada 3 kiloyu verdim sonra durdu. incelmede yok dün yine ölçtüm aynı hala. hergün en az yarım saat spor yapıyom ya delirecem. bu 7. hafta ve hala aynı hatta artı bile olabilir yarın. kan değerlerimede baktırmıştım normaldi troid falan anlamadım ki neden gitmiyo.İncelme var mi tatlim?bende de degisme yok kilo olarak ama incelme oldu...
Tamam canım
O konuda benim hiçbir fikrim yokbu hafta ne diyet ne spor hakgetire bide regl oldum yarın bomba gibi düşücem listenin sonuna
Ayy merak ettim bi bakınayım şu topiğe
deniyom sırayla daha beğendiğim olmadı canım... bu nasıl birde buna bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?