sagol bebegimHadi hayırlısı olsun canımm
Ne diyosunnnnnn
Ama spor ve diyette yapılcak sonra yoksa gelir o yağlar...O yüzden bize özel diyetisten ve spor hocası tutucam...
Ama spor ve diyette yapılcak sonra yoksa gelir o yağlar...O yüzden bize özel diyetisten ve spor hocası tutucam...
sagol bebegim
bize derken canim bana da tutacanmi
benim kolları inceltelim, aıcık popo, basen, karın, baldır... kız o para bana yetmeyecek tüm topiğe kesinlikle yetmez. bana para çıksın ben önce araba sonra da spor aletine yatıracağımO zaman seninle inatlaşıyor bu kilolar ama pes etmek yoook!!Jilian çok fena ya,yürüyemiyorum artık kaldı ki 4 gün yüzmeyi spor olarak yapan biriyim yinede ağır geldi...Bana piyango çıkarsa hepinize liposakşın yaptırıcam,sonrada doğruu alışverişe...
Öhömmm bana Dilek bulmuştu görüşelim bi seninle
Çok geçmiş olsun canımseninde herşey üstüste geliyo valla :26: dikkat et kendine sıcak tut
Sen nasıl yaşıyosun o yediklerinle canım yaa
Selammiyidir senden naber
Bence kız haklıydı ama yerden yere vurmuşlar
hallettim yoladim hadi bakalimyapi kredinin swift codu: YAPITRIS
oh ne güzel hersey yapmissin
cok gecmis olsun canim
bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorumhepicinizi cok seviyom
Merhaba canım ben kilo takip çizelgesi oluşturmak istiyorum çizelgemi oluşturdum ancak ondan sonrasını beceremdim neyi nereye kopyalayıp yapıştıryoruz defalarca deneidm yapamadım.Ben bb code yazıyor ordaki kodu çizelgelerim kısmına kopyaladım ama olmadı
benim kolları inceltelim, aıcık popo, basen, karın, baldır... kız o para bana yetmeyecek tüm topiğe kesinlikle yetmez. bana para çıksın ben önce araba sonra da spor aletine yatıracağım
sağolun kaptanım. menülerim inanın çok bozuk değil hergün ortime mesaj atıyom oda onaylıyo. bundan sonra hergün burayada yazmaya çalışacağım. örneğin dün.
sabah iki dilim ekmek çok az çikolata sürdüm içine(bu ay ilk çikolata yanlış anlamayın normalde hiç yemem evde başka birşey istemedi canım)
ara bir elma
öğle biraz peynir 1 dilim ekmek 2 mandalin
ara bir elma
akşam 1 tabak yağsız mantar çorbası biraz yoğurt
yarım saat sonrada iki kaşık aşure
günde i2-2,5 litre su+2 büyük bardak ıhlamur(demleme)+1 bardak adaçayı+ yeşilçay
şekersiz çay 5-6 bardak içerim açık ama.
her sabah sirke tarçın karabiber karanfil (bugün kekikte ekledim) atıp bardağa sıcak su ile 2-3 dk demleyip aç karnına içiyorum.
salı menüm
sabah 2 dilim ekmek kk peynir
ara meyve
öğle 4 kaşık yoğurt 1 muz ve 2 kaşık nefsitten yaptığım karışımım
ara meyve
akşam köfte yoğurt yeşillik
pazartesi
sabah yine peynir ekmek
ara meyve
öğle
2-3 kaşık yağsız peynirli makarna+ yoğurt
ara meyve
akşam
bir yumurta kk kaşar peyniri çok az zeytin yağından omlet +1 zeytin+1 dilim ekmek
bugün kahvaltı
yağsız kaşarlı tost
ara elma
öğle 4 mandalina bir havuç
çok az yediğimiz ve yemek tüketkediğimin farkındayım. ama eşim evde olmuyo pek kendime yemek te yapmıyorum. ay bu memlekette taze sebzede bulunmuyo. kabul hepsi bahane acaba çok az yediğim için mi veremiyorum. öğlenleri taşıma usulü olunca böyle işte. yukarı çıkıp yemek yesem daha mı iyi olur ne dersiniz. ama yemeklerimiz çok ağır oluyo o sebeple yemiyodum.
bu arada hergün 3 mil + 20dk kadar aletli spor mutlaka yapıyorum. hatta geçen gün 5 mil yaptım. sporamı alıştı vücur bilemedimki. spora aramı versem ya her fikire açığım
açım ama kiloluyum bir yardım...
Merhaba canım bbcode kısmında http:// ile başlayanj bi link var sonu png ile bitiyordu sanırım onu kopyalayacaksın...
canım çizelgeyi yaptıktan sonra sana örnek olarak gösteriyoya yapılmış halini. onun üstüne gel sağ tıkla resme bak de sonra açılan sayfadan internet çubuğundaki adresi komple kopyala onu yapıştır. bende çok boğuşup böyle buldum çözümü. anlatabildim inşallahMerhaba canım ben kilo takip çizelgesi oluşturmak istiyorum çizelgemi oluşturdum ancak ondan sonrasını beceremdim neyi nereye kopyalayıp yapıştıryoruz defalarca deneidm yapamadım.Ben bb code yazıyor ordaki kodu çizelgelerim kısmına kopyaladım ama olmadı
evet evet hatta 70-79 topiğinin yeri diye yazıda asalım her akşam spora gelelim...HahaaBence yeni bi ev alıp,eve spor salonu kuralım her türlü spor aleti olsun
canım malesef menülerinde hiç protein yok ondan kilo veremiyorsun..ve öqlen yerdiklerin kahvaltı türügüzelce çorbanı et yemeqini ye..çık yukarı menüye bak çorbanı salatanı ve ana yemeqini yoqurdunu ye..makarna pilav haftada bir ye mutlaka öqlen ye akşama kalmasın...birde kahvaltıda ekmeqi 2 dilim ye ve yumurta haşla seni tok tutacaktır ve öqlen çok yemeni engelleyecektir...
kızlarr pro üyesiyim artık kazenden onay bekliyorum 30 tl yatırıp geldim kürk giyicem çok heyecanlıyım vatana millete hayırlı olsun
canım malesef menülerinde hiç protein yok ondan kilo veremiyorsun..ve öqlen yerdiklerin kahvaltı türügüzelce çorbanı et yemeqini ye..çık yukarı menüye bak çorbanı salatanı ve ana yemeqini yoqurdunu ye..makarna pilav haftada bir ye mutlaka öqlen ye akşama kalmasın...birde kahvaltıda ekmeqi 2 dilim ye ve yumurta haşla seni tok tutacaktır ve öqlen çok yemeni engelleyecektir...
kızlarr pro üyesiyim artık kazenden onay bekliyorum 30 tl yatırıp geldim kürk giyicem çok heyecanlıyım vatana millete hayırlı olsun
teşekkür ederim canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inş..hayırlı olsun canım
bende kürkümü giymek istiyorummm kazennnnnnn kürklerimiz lütfenn.....mrbb kızlarrrr ptt den posta çekimi yatrırdımm imkanı olan herkesi davet ediyorum katkıda bulunalım kızlarrrrr pembe kürkümü istiyorummmmmm
saol kaptan :) tamam proteini artırmak en iyisi sabahları top yumurta öğlende yukardaki yemeği bir deneyeyim bir haftada böyle deneyeyim bakalım inş olur
hayırlı olsun bu arada kürkünüde giyersin yakındır. nickleri niye değiştiriyo onu anlamadım benimki de değişmiş sabah girene kadar mahvoldum:26:
acık şarkı çalamyalnızım dostlarım yalnızım artık
iki yabancı birlikte ama yalnız iki yabancı
seninle bir dakika umutlandırıyor beni bir dakika siliyor canım yılların özlemini
bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize
kocayla bozuşuğuzda yine efkar dağıtıyom
benim kolları inceltelim, aıcık popo, basen, karın, baldır... kız o para bana yetmeyecek tüm topiğe kesinlikle yetmez. bana para çıksın ben önce araba sonra da spor aletine yatıracağım
nickimi deqiştirmiş kazen ama neden kürk giymedimmm :26:
mrbb kızlarrrr ptt den posta çekimi yatrırdımm imkanı olan herkesi davet ediyorum katkıda bulunalım kızlarrrrr pembe kürkümü istiyorummmmmm
saol kaptan :) tamam proteini artırmak en iyisi sabahları top yumurta öğlende yukardaki yemeği bir deneyeyim bir haftada böyle deneyeyim bakalım inş olur
hayırlı olsun bu arada kürkünüde giyersin yakındır. nickleri niye değiştiriyo onu anlamadım benimki de değişmiş sabah girene kadar mahvoldum:26:
acık şarkı çalamyalnızım dostlarım yalnızım artık
iki yabancı birlikte ama yalnız iki yabancı
seninle bir dakika umutlandırıyor beni bir dakika siliyor canım yılların özlemini
bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize
kocayla bozuşuğuzda yine efkar dağıtıyom
sagol canimKim istiyorsa gelebilir...
ya hic sorma burasi da dumanlisagolun kizlar bide havayi gorseniz dun gece kar yagiyodu simdide cok kapali ve buz gibi
hayirli olsun senacimnickimi deqiştirmiş kazen ama neden kürk giymedimmm :26:
mrbb kızlarrrr ptt den posta çekimi yatrırdımm imkanı olan herkesi davet ediyorum katkıda bulunalım kızlarrrrr pembe kürkümü istiyorummmmmm
Ne güzel olur
Hayırlısı olsunn
Hayırlısı olsunnn
Bende diyorum bu şarkı hangi şarkımeğersem her telden çalıyomuşsun
sagol canim
ya hic sorma burasi da dumanli
hayirli olsun senacim
hayirli olsun canim
teşekkür ederim kızlarrr ayy çok heyecanlandımm :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?