70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama spor ve diyette yapılcak sonra yoksa gelir o yağlar...O yüzden bize özel diyetisten ve spor hocası tutucam...

Merhaba canım ben kilo takip çizelgesi oluşturmak istiyorum çizelgemi oluşturdum ancak ondan sonrasını beceremdim neyi nereye kopyalayıp yapıştıryoruz defalarca deneidm yapamadım.Ben bb code yazıyor ordaki kodu çizelgelerim kısmına kopyaladım ama olmadı

benim kolları inceltelim, aıcık popo, basen, karın, baldır... kız o para bana yetmeyecek tüm topiğe kesinlikle yetmez. bana para çıksın ben önce araba sonra da spor aletine yatıracağım

hallettim yoladim hadi bakalim yapi kredinin swift codu: YAPITRIS

oh ne güzel hersey yapmissin

cok gecmis olsun canim

bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorum hepicinizi cok seviyom

sagolun kizlar bide havayi gorseniz dun gece kar yagiyodu simdide cok kapali ve buz gibi

Merhaba canım bbcode kısmında http:// ile başlayanj bi link var sonu png ile bitiyordu sanırım onu kopyalayacaksın...

benim kolları inceltelim, aıcık popo, basen, karın, baldır... kız o para bana yetmeyecek tüm topiğe kesinlikle yetmez. bana para çıksın ben önce araba sonra da spor aletine yatıracağım

Hahaa Bence yeni bi ev alıp,eve spor salonu kuralım her türlü spor aleti olsun

canım malesef menülerinde hiç protein yok ondan kilo veremiyorsun..ve öqlen yerdiklerin kahvaltı türü güzelce çorbanı et yemeqini ye..çık yukarı menüye bak çorbanı salatanı ve ana yemeqini yoqurdunu ye..makarna pilav haftada bir ye mutlaka öqlen ye akşama kalmasın...birde kahvaltıda ekmeqi 2 dilim ye ve yumurta haşla seni tok tutacaktır ve öqlen çok yemeni engelleyecektir...

kızlarr pro üyesiyim artık kazenden onay bekliyorum 30 tl yatırıp geldim kürk giyicem çok heyecanlıyım vatana millete hayırlı olsun

canım çizelgeyi yaptıktan sonra sana örnek olarak gösteriyoya yapılmış halini. onun üstüne gel sağ tıkla resme bak de sonra açılan sayfadan internet çubuğundaki adresi komple kopyala onu yapıştır. bende çok boğuşup böyle buldum çözümü. anlatabildim inşallah
Hahaa Bence yeni bi ev alıp,eve spor salonu kuralım her türlü spor aleti olsun
evet evet hatta 70-79 topiğinin yeri diye yazıda asalım her akşam spora gelelim...

hayırlı olsun canım

mrbb kızlarrrr ptt den posta çekimi yatrırdımm imkanı olan herkesi davet ediyorum katkıda bulunalım kızlarrrrr pembe kürkümü istiyorummmmmm

saol kaptan :) tamam proteini artırmak en iyisi sabahları top yumurta öğlende yukardaki yemeği bir deneyeyim bir haftada böyle deneyeyim bakalım inş olur
hayırlı olsun bu arada kürkünüde giyersin yakındır. nickleri niye değiştiriyo onu anlamadım benimki de değişmiş sabah girene kadar mahvoldum:26:

acık şarkı çalam yalnızım dostlarım yalnızım artık
iki yabancı birlikte ama yalnız iki yabancı
seninle bir dakika umutlandırıyor beni bir dakika siliyor canım yılların özlemini
bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize

kocayla bozuşuğuzda yine efkar dağıtıyom

hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inş..
mrbb kızlarrrr ptt den posta çekimi yatrırdımm imkanı olan herkesi davet ediyorum katkıda bulunalım kızlarrrrr pembe kürkümü istiyorummmmmm
bende kürkümü giymek istiyorummm kazennnnnnn kürklerimiz lütfenn.....

teşekkür ederim cnm..nick konusunda bnm bi ricam oldu saqolsun kazende kırmadı..

Ama spor ve diyette yapılcak sonra yoksa gelir o yağlar...O yüzden bize özel diyetisten ve spor hocası tutucam...

Ne güzel olur

nickimi deqiştirmiş kazen ama neden kürk giymedimmm :26:

Hayırlısı olsunn

Hayırlısı olsunnn

Bende diyorum bu şarkı hangi şarkı meğersem her telden çalıyomuşsun

Kim istiyorsa gelebilir...
sagol canim
sagolun kizlar bide havayi gorseniz dun gece kar yagiyodu simdide cok kapali ve buz gibi
ya hic sorma burasi da dumanli
nickimi deqiştirmiş kazen ama neden kürk giymedimmm :26:
hayirli olsun senacim

hayirli olsun canim

Kızlarr Dilek' in internet yokmuş akşama kadar da gelmeyecekmiş haberiniz olsun

Bu arada bende grip oluyorum sanırım :2: üşüyorum, burnum tıkandı, boğazım ağrıyo hafiften bide hapşuruyorum sürekli :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…