70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok orticim hamile değilim çok şükür ama hala adet de olmadım :26::26:
ohh senin adına da kendi adıma da sevindim tatlım.bu arada yarın hem triendye hem de nafa mesaj atmayı unutma olurmu???
Ohh miss miss pembiş kürkümüz var artık.

Allah kabul etsin Sehercim

Teşekkür ederim. mywish oldu pucca
sağol tatlımmm
sağol canım yaaa borçlar bitmiyo işte.hamilelikten malum.canım eşime dedim 30 tl bırak kartta diye.tamamdedi.akşam gelsin hallederim inşş.
canım benim yaaa eşler arasında bu kavga hep vardır zaten.
ben de orucum Allah kabul etsin ikimizinkini deee...bu arada ülseri bilirim ortaokul ve liseberbat geçti ülseryüzünden.geçmiş olsun canımm.
tatlım ben de sivasta okudum üniversiteyi.çok severim sivası da sivaslıları da.ayyyy özledim gel bi sarılayom sanaaaaa
hayırlı olsun bebeiğimmm..valla hafif kalça dayakışıyo hani.hepsini eritme bence.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr

merabaaaaaa

slmm fıstıklarrr.bu gün evdeyim.oğlum uyudu.ben de temizliği yaptım yemeği ocağ koydum.namazımı kıldım,sporumu da yaptım geldiiimmmm.
kızzzzlllaarrrr bu jillian michaels in videosu süper yaaaa heryanım ağrıdı resmen.şu an kaslarım tutmuyo resmen.ve ben sadece level1iyaptım.2 ve 3 üdüşünemiyorum.bence faydalı bi video.kesin düzenli yapılırsa sonuç verir.herkese öneriyorum.1hafta devam etmeye çalışıcam.sonuçları yazarım.

tık tık tık eee bu yeşil lime yeşil mi oluyo ki...

Ohh ne güzell o videoları bende indirdim ama şuan başlayacak derman yok bende reglden dolayı

canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.

nasilsiniz kizlar kirmizi kurkleriniz hayirli olsun ben cok fena grip oldum dunaksam kizi doktora goturduk ve yeni aldigimiz araba bozuldu [tabi ikinci el alirsan oyle olur ama sifirada guc yetmiyo]doktordan bi ciktik kaldik oyle esimde siz bebek arabasiyla gezin tamirci gelene kadar dedi osogukta dolastik tabi benim gripte tavan yapti gece ölüyorum diye inliyodum allahdan kiziminki cogalmadi ilaclar iyi geldi bide bugun tekrar kadin dogumcudan randevu aldik ama araba bozuk buyuk ihtimal iptal etmek zorunda kalcam

teşekkür ederim fıstıqım güzel bakan gözler güzel görürmüş
merhaba kızlar,
benim dünkü benim de yukarıda yazdığım gibi. Ben yeniyim buralarda, inşallah hep beraber veririz kilocuklarımızı.
hoşgeldin cnm tabiki vericez tatlım
est. canım ne zahmeti vaktim müsait olsa sürekli burda olurum yardımcı olmaya ve yardım almaya çalışırım her konuda..biz bun akadın dayanışması diyoruz hadi bakalım okuyup üfleyelim enişte sus pus olsun aqzı dili baqlansın karşı çıkmasınn
çok geçmiş olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim RABBİM nerde hasta ve dertli insanlar varsa hepsine derman olur inşallah...
senacim sende benim gibi kacip kacip geliyon
he vallaa bütün gün hesap kitap arada kkya girip nefes alıyorum cnm
suzancım kuzucuklara çok geçmiş olsun..anacım bizim çocuklar olsa evde kalıcaz diye can atarlar...hele oqlum okul saati geçince birdenbire iyleşip gezmye bile gitmek istiyor
bende F E N E R L İ Y İ M M
hayırlı uqurlu olsun cnaım Allah tamamına erdirsin
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
canım nasılsın konuşamamdık seninle canım yaaa
canım ben postaneden yatırıcam nasıl olcekkkkk :26:
önce bi relaxx canım :87: sürekli kaçamakların oluyorsa ve buna engel olamıyorsan kendine bir gün önceden menüler hazırla..3 ana 3 ara öqünün olsun..sularını ve bitki çaylarını ihmal etme ve menülerini yaz senanın dikkatine diye not düşki gözümden kaçamsın..gerisini düşünme olucak inşallah canım
deniyom sırayla daha beğendiğim olmadı canım... bu nasıl birde buna bakalım...

Bu da aynı renk

hadi bakalım çoqalıyoruz ne güzel bende birazdan çıkıcam pttye....

herşey üstüste gelmiş canım kızına ve sana çok geçmiş olsun hemencecik iyileşin ikinizde..

bende gördüm konuyu bı baktım altta 40 kişi varbazı kişileri kayınvalideler avukat olarak tutmuş heralde kim ne derse desin kzıın durumunu anlamak ıstemediler ayol

sağolun kaptanım. menülerim inanın çok bozuk değil hergün ortime mesaj atıyom oda onaylıyo. bundan sonra hergün burayada yazmaya çalışacağım. örneğin dün.
sabah iki dilim ekmek çok az çikolata sürdüm içine(bu ay ilk çikolata yanlış anlamayın normalde hiç yemem evde başka birşey istemedi canım)
ara bir elma
öğle biraz peynir 1 dilim ekmek 2 mandalin
ara bir elma
akşam 1 tabak yağsız mantar çorbası biraz yoğurt
yarım saat sonrada iki kaşık aşure
günde i2-2,5 litre su+2 büyük bardak ıhlamur(demleme)+1 bardak adaçayı+ yeşilçay
şekersiz çay 5-6 bardak içerim açık ama.
her sabah sirke tarçın karabiber karanfil (bugün kekikte ekledim) atıp bardağa sıcak su ile 2-3 dk demleyip aç karnına içiyorum.
salı menüm
sabah 2 dilim ekmek kk peynir
ara meyve
öğle 4 kaşık yoğurt 1 muz ve 2 kaşık nefsitten yaptığım karışımım
ara meyve
akşam köfte yoğurt yeşillik

pazartesi
sabah yine peynir ekmek
ara meyve
öğle
2-3 kaşık yağsız peynirli makarna+ yoğurt
ara meyve
akşam
bir yumurta kk kaşar peyniri çok az zeytin yağından omlet +1 zeytin+1 dilim ekmek

bugün kahvaltı
yağsız kaşarlı tost
ara elma
öğle 4 mandalina bir havuç

çok az yediğimiz ve yemek tüketkediğimin farkındayım. ama eşim evde olmuyo pek kendime yemek te yapmıyorum. ay bu memlekette taze sebzede bulunmuyo. kabul hepsi bahane acaba çok az yediğim için mi veremiyorum. öğlenleri taşıma usulü olunca böyle işte. yukarı çıkıp yemek yesem daha mı iyi olur ne dersiniz. ama yemeklerimiz çok ağır oluyo o sebeple yemiyodum.
bu arada hergün 3 mil + 20dk kadar aletli spor mutlaka yapıyorum. hatta geçen gün 5 mil yaptım. sporamı alıştı vücur bilemedimki. spora aramı versem ya her fikire açığım
açım ama kiloluyum bir yardım...

O zaman spor süresini yavaş yavaş arttır.Cardio ve ağırlığa biraz daha yüklen bence farkedecektir...Hem kilo vermem durdu,incelmiyorum diyede motivasyonunu hiç düşürme.Biliyorsunuz vücut ilk zamanlar verir sonra direnir bırakmamak daha da üstelemek lazım,birazdan sporumu yapıcam bende heryerim ağrıyor ama...

bende gördüm konuyu bı baktım altta 40 kişi varbazı kişileri kayınvalideler avukat olarak tutmuş heralde kim ne derse desin kzıın durumunu anlamak ıstemediler ayol

ya bende kızın durumuna üzüldüm. birde bazen bazı konular anlatılınca basit gibi gelsede yazan için büyük olabilir. eleştirmemek lazım diye düşünüyorum.moral olsun diye birşeyler yazacaktım konu kapatıldı

canım zaten kademe kademe artırdım. ilk hafta yarım mil lesli + 20 dk spor aleti ile çalışıyordum. şuan 3 mil leslii + 20 dk çalışıyorum. hatta bu hafta 4 ve 5 mil yaptım hep birtek dün yorgundum 3 mil ile yetindim. spor aleti dediğimde alt vücut için bir makina basenler için ve zorlu birşey. koluma yarım kilo ağırlıkları bağlayıp yarım 1 saate yakın spor yapıyom her akşam. her gün yeni birşey ekliyom. duvar şınavı falan da ekledim. kol için ayrıca hareketler falan. hergün duş almaktan her yanım tutuk zaten. şu michelli taktım şimdi kafama. linklerden indiremedim bir türlü satın alacaktım ama bugün maaşı aldık ya sabah bitti elimde 45 lira kaldı yav. kocadan alacağız artık para.
ay yanlış anlaman kendime harcamadım evin giderleri kredi kartı çok büyük geldide yine. şu araba mahvediyor bizi. benzindi tamirdi bakımdı...birde bayramda memlekete gittik düğün falan filan altın şu bu battık yani. bir piyango bileti alamda çıkar belki

Tamam canım

O konuda benim hiçbir fikrim yok bu hafta ne diyet ne spor hakgetire bide regl oldum yarın bomba gibi düşücem listenin sonuna

Ayy merak ettim bi bakınayım şu topiğe
hallettim yoladim hadi bakalim yapi kredinin swift codu: YAPITRIS
oh ne güzel hersey yapmissin
cok gecmis olsun canim

bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorum hepicinizi cok seviyom

O zaman seninle inatlaşıyor bu kilolar ama pes etmek yoook!!Jilian çok fena ya,yürüyemiyorum artık kaldı ki 4 gün yüzmeyi spor olarak yapan biriyim yinede ağır geldi...Bana piyango çıkarsa hepinize liposakşın yaptırıcam,sonrada doğruu alışverişe...

canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.

Öhömmm bana Dilek bulmuştu görüşelim bi seninle

Çok geçmiş olsun canım seninde herşey üstüste geliyo valla :26: dikkat et kendine sıcak tut

bende F E N E R L İ Y İ M M

Sen nasıl yaşıyosun o yediklerinle canım yaa

selam kızlar nasılsınız

Selamm iyidir senden naber

Bence kız haklıydı ama yerden yere vurmuşlar

hallettim yoladim hadi bakalim yapi kredinin swift codu: YAPITRIS

oh ne güzel hersey yapmissin

cok gecmis olsun canim

bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorum hepicinizi cok seviyom

Hadi hayırlısı olsun canımm

Ne diyosunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…