70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nafım nafım canım nafımm noldu sanaa :26: kem gözlermi deqdi bnm bitanemee :44: canım bolbol c vitamini al portakal mandalina ne bulursan ye canımıniçi...sana hiç kıyamıyorum hasta olmana dayanamam bebeqim benimmm

Bilmiyorum ki ablacımm :2: eşim hasta 3 gündür ama çok dikkat etmiştim bugün ne olduysa oldu :2: zaten regliyim bide bu geldi üstüne

ilaçta içemiyorum süründürür artık beni akşam portakal suyu filan sıkayım bari dediğin gibi yiyip içeyim ablam sağol

bende dilek casper oldu sanıyordum
bu arada barkinimle ben kürklerimizi bu akşam giyecekmişiz

Ohhh yarın pembiş pembişş dolanıcaz yani

geçmiş olsun canım bak sana bir numaralı grip ilacımı veriyom.
kocaman bir bardak alıyorsun (ben yarım litrelik bira bardaklarını kullanıyom) 3-4 tane limon sık, suyunu bardağa boşalt içine karabiber bolcana ve bal üstüne sıcak su.
çok ekşi ve karabiber boğazını yakıyo bolca bal atabilirsin bu yüzden. sonra da bunu sıcak sıcak iç tvnin karşısında dinlen terleyeceksin ve sabaha hiç birşeyin kalmayacak emin ol :)))

kocaman bir bardak alıyorsun (ben yarım litrelik bira bardaklarını kullanıyom) 3-4 tane limon sık, suyunu bardağa boşalt içine karabiber bolcana ve bal üstüne sıcak su.
çok ekşi ve karabiber boğazını yakıyo bolca bal atabilirsin bu yüzden. sonra da bunu sıcak sıcak iç tvnin karşısında dinlen terleyeceksin ve sabaha hiç birşeyin kalmayacak emin ol :)))

niye ki napti ayrildimmi isden :26: gecmis olsun bebegim dikkat et kendine
bende dilek casper oldu sanıyordum
bu arada barkinimle ben kürklerimizi bu akşam giyecekmişiz
aksam soguk olur zaten giyin citirlar kürklerinizi

bugün rahat rahat firar yapabildim isarkadasi yanimda degildin öbür yeni gelende kendi aleminde zaten uyuyo

inşallah canım bak seni okadar çok seviyorumki yanına geliyorummm

kıss suziiii sen ne zaman giyiceksin kürkünü sürüden ayrılanı kurt kapar ona göre

koçiş yemeqe götürecekmiş kızlarr bakırköyde buluşalım didii bu akşamda güme gittii yarın artılara bildirim yaparım artık hadi öptüm kızlarr gelince hemen girerim inşallah ozamana kürküm gelmiş olur sizin içinde yicem kızlarr tühh bilseydim bugün yediklerimi yemezdim nelerr yedim bi bilseniz beni oklavayla kovalarsınız iyisimi siz kovalamadan ben kendim kaçayımm

afiyet olsun cnmmm ye ye anacım bende fena şeyler yidim bu hafta şimdide yiyorum süleyemem sizeeeee döversinizzzz

kocalarımız yada sevgilisi olan sevgilileri kürk almadı kendi kürkümüzü kendimiz aldıkkk
öyle diyeyim bende kocis e 10 senedir kürk almadin almassan alma ben kendim aldim diye
kürk nezaman giyiliyorki :26: para ulasdigi zamanmi anam kurt dan korkarim ben :18: elma kurtumu
affiyet olsun canim kdr nediyordun:44: yemegen yikilir yiyen dikilir bende kactim

Limonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm

Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:

kocalarımız yada sevgilisi olan sevgilileri kürk almadı kendi kürkümüzü kendimiz aldıkkk

Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyle olmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem

Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun

Son düzenleme:
Heytttt yettiimm gariiii.
Herşeyimi engellemişler gene.:2:
Msn yok bu seferde Naf..
Bu satırları da size mozillamdan yazıyorum ie de gene yassah.
Faceimde gitmiş.:2:
Pofff

Ben onların topunun .......

Hastayım zaten ilgiye ihtiyacım var

İlgi göstercektm de ben sana açtım yazdım kk gitti bu sefer.
Bahtsız bedeviyim yeminle bak.
Pelün gelmedi mi bu arada buraya?
Msn i de açamıyorum malum.

Ay ne sinir bi durum
Pelün msnde de yok bende meraklardayım :26: dün bugün için sözleşip grup yapalım demiştik ama hiç açmadı :26:

Allah Allah garip bi durum.
Senin orti yemeğe gitmiş.
Orti listesinde nolcak bakalım.
Ay yarın sabah olsa da tartılsak.

Benim orti yiyerek zayıflıyo
Bende tam tersi artılarda sürünüyorum
Orti bildiriminde birinci belli canım ikinciyi merak ediyorum ben
Tabi kilo veren insan nasıl belli ediyo kendini
Ben tartı görmek istemiyorum
Bu arada çizelgemi en şişman halime getirdim belki baktıkça içim açılır en azından 4 kilo zayıflamışım diye

Sena abla ve Muazzez abla Kk prolugunuz hayırlı olsun.
Darısı diğer kısçelerin başına..

Pembe topik olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…