70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın tartıda görcez canım kaç okka verdiğimizi
Ayrıca iyi yapmışsın boru mu 4 kilo vermişsin.
Eve gidip bi bakıyım fenalardaysam iki hareket yaparım sabaha kadar.

Yarın tartıda görcez canım kaç okka verdiğimizi
Ayrıca iyi yapmışsın boru mu 4 kilo vermişsin.
Eve gidip bi bakıyım fenalardaysam iki hareket yaparım sabaha kadar.

Tabi canım 4 kiloda bişey
Kilolara hareket mi yapcaksın gitsinler diye

tek taşımı da kendim almayım artık alsın adam kaç senedir evliyiz anam yaşlanmışım 9. seneye giriyozzzz

Sena abla ve Muazzez abla Kk prolugunuz hayırlı olsun.
Darısı diğer kısçelerin başına..

Ayy ben çıkıyorum artık evime gideyim dinleneyim :2:öptüm sizi kızlar iyi akşamlar

bak yettimm garii diyo altda
Heytttt yettiimm gariiii.
Herşeyimi engellemişler gene.:2:
Msn yok bu seferde Naf..
Bu satırları da size mozillamdan yazıyorum ie de gene yassah.
Faceimde gitmiş.:2:
Pofff
canim bizim isyerinde de önceden engelli degilmis hicbirsey cirini cikartmislar face msn cogunu kapatmislar
bende geldim 79 yani sinirdayim....

bu arada bir diyet varmi yoksa herkes kendine goremi
hosgeldin canim aramiza kizlar gelsin listeyi yayinlarlar canim

Ohh ne güzell o videoları bende indirdim ama şuan başlayacak derman yok bende reglden dolayı
bence de reglden sonra başla tatlm yoksa dökülürsün.
canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.
canım linklerin olduğu sitede izlemek için koymuşlarya ben onu internet download manager ile indirdim.linkler çalışmıyodu.
hallettim yoladim hadi bakalim yapi kredinin swift codu: YAPITRIS

oh ne güzel hersey yapmissin

cok gecmis olsun canim

bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorum hepicinizi cok seviyom
valla arada bööle evde olmayı seviyorum.
geçmiş olsun canım hemen iyi gelen bişeyler yiyip iç ilerlemesin.

amaaannn kaptanım sen verirsin canım yaaa üzülme.

kızlar bana bi yardım.şimdi maaş kartım elimde.yyapı kredinin sayfasından mı havale yapıcaz. ?*???
sonra havale yaptıktan sonra kazene mesaj mı atıcaz para gönderdim diye.???

canim ben yapikredi bankasina yoladim yani internetden yatirdim sonra kazen e msj attim o da bana bi form doldurmam icin link verdi ordaki formu doldurdum
ama kürk ü nezaman giycez bilmiyom bekliyom

kizlar ben bi kac gündür eve gec geliyorum saat 18 gibi yemek cocugu yatir derken 2 gündür camasirim kaldi
bugün de esim aradi sen gelene kadar camasirlari yikayayim nasil yikaniyor diye telefonda anlatim
kizlar siz siz olun esinize camasir yikatmayin eve geldim mutfak oturma odasi hertarafda camasir dolaplarin üstüne asmis koltuklara sermis kapi da bile asilanlar var kafam agriyordun iyice agri girdi basima ben bi sunlara dalayim

kızlar bişey daha sorucam sibelcim,şimdi ben halk banktan maaş alıyorum oradan girdim ama havale yapamadım yaaa.nasıl olucak bu iş anlamadım??*

ayyy kimse kalmamışkiiii.fizlizcim seni görüyorum aşağıda merabaaa...kız yemek bloğu olan senmiydin anacım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…