Benim orti yiyerek zayıflıyo
Bende tam tersi artılarda sürünüyorum
Orti bildiriminde birinci belli canım ikinciyi merak ediyorum ben
Tabi kilo veren insan nasıl belli ediyo kendini
Ben tartı görmek istemiyorum
Bu arada çizelgemi en şişman halime getirdim belki baktıkça içim açılır en azından 4 kilo zayıflamışım diye
Pembe topik olduk
Yarın tartıda görcez canım kaç okka verdiğimizi
Ayrıca iyi yapmışsın boru mu 4 kilo vermişsin.
Eve gidip bi bakıyım fenalardaysam iki hareket yaparım sabaha kadar.
6 ziyaretçi 2 üye Naf
Topikin bekçileri iş başında
Dırımmm dıı dırımmmm dırımmm dı dırımmmm
Tabi canım 4 kiloda bişey
Kilolara hareket mi yapcaksın gitsinler diye
Aynennn
Bi ara koptum ama gene geldim.
Evet gitsinler diye savaş açcam onlara bi gece de bi mucize olur belki.
öyle diyeyim bende kocis e 10 senedir kürk almadin almassan alma ben kendim aldim diye
kürk nezaman giyiliyorki :26: para ulasdigi zamanmianam kurt dan korkarim ben :18: elma kurtumu
affiyet olsun canimkdr nediyordun:44: yemegen yikilir yiyen dikilir bende kactim
Limonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm
Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:
Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyleolmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem
Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun
Sena abla ve Muazzez abla Kk prolugunuz hayırlı olsun.
Darısı diğer kısçelerin başına..
Rica ederim tatlımcanım çok tesekkrler çizelgem oldu galiba :)
evet evet hatta 70-79 topiğinin yeri diye yazıda asalım her akşam spora gelelim...
Bi günün daha sonuna geldik.
İyi Akşamlar NaF'ım
tek taşımı da kendim almayım artık alsın adam kaç senedir evliyiz anam yaşlanmışım 9. seneye giriyozzzz
bak yettimm garii diyo altdaLimonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm
Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:
Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyleolmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem
Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun
canim bizim isyerinde de önceden engelli degilmis hicbirseyHeytttt yettiimm gariiii.
Herşeyimi engellemişler gene.:2:
Msn yok bu seferde Naf..
Bu satırları da size mozillamdan yazıyorum ie de gene yassah.
Faceimde gitmiş.:2:
Pofff
bende geldim 79 yani sinirdayim....
bu arada bir diyet varmi yoksa herkes kendine goremi
bence de reglden sonra başla tatlm yoksa dökülürsün.
Ohh ne güzello videoları bende indirdim ama şuan başlayacak derman yok bende reglden dolayı
canım linklerin olduğu sitede izlemek için koymuşlarya ben onu internet download manager ile indirdim.linkler çalışmıyodu.canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.
valla arada bööle evde olmayı seviyorum.hallettim yoladim hadi bakalimyapi kredinin swift codu: YAPITRIS
oh ne güzel hersey yapmissin
cok gecmis olsun canim
bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorumhepicinizi cok seviyom
geçmiş olsun canım hemen iyi gelen bişeyler yiyip iç ilerlemesin.Kızlarr Dilek' in internet yokmuş akşama kadar da gelmeyecekmiş haberiniz olsun
Bu arada bende grip oluyorum sanırım :2: üşüyorum, burnum tıkandı, boğazım ağrıyo hafiften bide hapşuruyorum sürekli :2::2:
inşallah canım bak seni okadar çok seviyorumki yanına geliyorummm
kıss suziiii sen ne zaman giyiceksin kürkünü sürüden ayrılanı kurt kapar ona göre
koçiş yemeqe götürecekmiş kızlarr bakırköyde buluşalım didiibu akşamda güme gittii yarın artılara bildirim yaparım artık hadi öptüm kızlarr gelince hemen girerim inşallah ozamana kürküm gelmiş olur sizin içinde yicem kızlarr tühh bilseydim bugün yediklerimi yemezdim nelerr yedim bi bilseniz beni oklavayla kovalarsınız iyisimi siz kovalamadan ben kendim kaçayımm
bence de reglden sonra başla tatlm yoksa dökülürsün.
canım linklerin olduğu sitede izlemek için koymuşlarya ben onu internet download manager ile indirdim.linkler çalışmıyodu.
valla arada bööle evde olmayı seviyorum.
geçmiş olsun canım hemen iyi gelen bişeyler yiyip iç ilerlemesin.
amaaannn kaptanım sen verirsin canım yaaa üzülme.
kızlar bana bi yardım.şimdi maaş kartım elimde.yyapı kredinin sayfasından mı havale yapıcaz. ?*???
sonra havale yaptıktan sonra kazene mesaj mı atıcaz para gönderdim diye.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?